Wiki

Нашата Wiki страница е база с информационни ресурси, които ще ви помогнат да научите много относно различните аспекти на спортните залози.

Статиите в тази секция са писани както от нашия екип, така и от потребители. Ако има тема, която бихте искали да засегнем или мислите, че можете да добринесете с вашия опит и знания, не се колебайте да се свържете с нас – [email protected]

Категории
избрана статия

Efbet или Bet365?

Efbet и Bet365 са се утвърдили като най-популярните букмейкъри с лиценз за България. Те усилено се съревновават за по-голям пазарен дял, предлагайки различни функционалности, бонуси, промоции и все повече възможности, свързани със залагането. Ако се питате, кой от двата букмейкъра е по-добър или кой е по-подходящ за вас, то написаното в тази статия със сигурност ще ви е от помощ. По-долу ще сравним двете букита по различни критерии, като ще изтъкнем силните и слаби техни страни във всеки един важен аспект от отварянето на сайта до изтеглянето на печалбите ви.

избрана статия

Критерии за оценяване на букмейкъри

Тук разглеждаме различните критерии и категории, които оценяваме когато даваме рейтинг на букмейкърите. Също така са описани основните случаи за оплаквания и диспути между играчите и сайтовете, както и нашите препоръки към букмейкърите за разрешаване на тези диспути.