Как да депозирам пари в Winbet?

Стефан Ралчев
Winbet се превърна в един от най-добрите букмейкъри с лиценз за българския пазар. Платформата е изключително лесна за използване, а това важи и за методите на депозиране в сайта на компанията.

Съдържание

 

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.4/5

Бонус 200 лева

Промокод: BRATINGS

Много Бонуси

Високи коефициенти

Единственото, от което се нуждаете, е регистрация в winbet.bg – след това спокойно може да се насочите към наличните разплащателни методи, като с първия си депозит в сайта можете да вземете начален бонус в размер до 200 лева за СПОРТ. В тази статия ще ви запознаем с различните методи за “захранване“ на вашата сметка в българската платформа за спортни залози.

депозит на пари в WINBET

Методи на депозит

Безспорно най-популярният и редовно използван метод за депозиране на средства в сметката на който и да е букмейкър е кредитна/дебитна карта. След като при процеса по верификация качите снимка на тази карта, няма да имате никакви затруднения с депозити и тегления в Winbet, а самата платформа позволява „захранване“ на средства с всички разновидности на картите „Visa” и „Mastercard”. Такси не се удържат от компанията и веднага след депозита разполагате със средствата си.

За някои онлайн портфейлите като Skrill са по-удобни, но не използвайте този метод при първия си депозит, защото офертата „начален бонус“ НЯМА ДА ВАЖИ и няма да получите допълнителните средства за залози (50% до 200 лева). С epay.bg промоцията е в сила.

Други предпочитани методи (най-вече при липса на банкови сметки и онлайн портфейли) са Easy Pay и Cashterminal, които са налични в Winbet. От каса на Easy Pay може да депозирате лесно, като изисквате преди това код за депозита си.

Чрез машината на „Кештерминал“ депозирате директно в акаунта си, избирайки тази опция през менюто. Най-рядко ползваният вариант за депозит е Банков трансфер, тъй като той не е незабавен, а се изискват 2 до 10 работни дни, за да стигнат средствата до сметката ви в Winbet.

ВАЖНО: Обикновено към депозитите не се налагат такси, но Организаторът си запазва правото да налага такси, като информира Потребителя чрез публикуване в уебсайта (до момента не съм виждал подобни съобщения). По своя преценка Организаторът може да освободи Потребителя от заплащането на част или всички такси, както и може да му начисли такива (също не ми се е случвало до момента).

Стъпки при депозиране

Първата стъпка е да влезете в акаунта си и да изберете опцията „депозит“, която се появява горе вдясно на сайта. Ще бъдете пренасочени към страница, на която избирате разплащателния метод, който искате да ползвате:

бутон депозит в УИНБЕТ

изберете метод на депозит в winbet

Стартираме с най-масовия метод за депозит, а именно с кредитна или дебитна карта. На показаната вече страница изберете опцията „кредитна/дебитна карта“, въведете сумата, както и промоционален код, ако разполагате с такъв:

депозит с дебитна/кредитна карта

На следващата страница трябва да въведете коректно данните, които се изискват от компанията – ето кои са те:

  • Име на картодържателя – името, изписано на латиница на предната част на вашата карта.
  • Номер на картата – кодът от цифри, изписан над името на картодържателя.
  • Дата на валидност – също изписани на предната част на картата.
  • Код за сигурност на картата (CVV) – трите цифри, изписани на гърба на картата.

Можете да маркирате отметката „запомни?“, за да не се налага всеки път да отбелязвате данните. След това ще депозирате много по-бързо:

депозит с карта в уинбет

След като изпълните тези стъпки, сумата ще бъде на разположение за игра. Възможно е картата ви да има допълнителни защити и да бъдете пренасочени към страница, в която да въведете код, изпратен за одобряване на транзакцията на вашия телефон под формата на SMS. Въвеждате го и депозитът приключва. Минималната сума за депозит е 10 лева.

Депозит с epay.bg

Захранването на сметката ви с „Ипей“ е лесно, ако имате регистрация в българския портфейл. Отново от менюто „метод“ избирате този начин за депозиране на средства, маркирате сумата, която желаете да вкарате в сметката си (минимум 10 лева) в Winbet и кликате депозит. Ще бъдете прехвърлени автоматично към сайта на epay.bg, в който имате 3 варианта, за да извършите плащането:

-През интернет – маркирате сметката, през която искате да платите, и въвеждате потребител и парола.

депозит чрез epay.bg

-В брой на каса – отивате в офис на Easy Pay, давате кода, предоставен ви при изискването за депозит, плащате на каса и сумата ще бъде в сметката ви до минути.

-През банкомат – вкарвате банковата си карта в банкомата и избирате „други услуги“ и след това „B pay”. Въвеждате кода на търговеца, след това персоналния код, предоставен ви при заявката за депозит от epay.bg. На следващата операция трябва единствено да потвърдите сумата на депозита.

депозит чрез банкомат в winbet

Срокът да депозирате средства е 24 часа, ако изберете втория или третия от предложените методи.

Депозит със Skrill

Един от най-лесните методи за депозит, но не го използвайте преди да сте активирали началния бонус, защото при депозитите със Skrill не важат офертите за първи депозит. От „метод“ изберете тази опция, а след това и сумата на депозит. Ще бъдете пренасочени към страница, от която трябва да влезете в акаунта си в „Скрил“ и да потвърдите депозита (минимална сума – 10 лева).

Депозит с EasyPay

Ако не разполагате с банкова сметка или онлайн портфейл, този вариант за вашия депозит е много удобен, тъй като оперирате със сума в кеш и освен че можете да депозирате, можете и да изтеглите средства по този начин. За да депозирате, от „метод“ изберете тази опция и сумата, с която искате да захраните сметката си.

Потвърдете с бутона „депозит“ и ще бъдете пренасочени към страница, на която ще ви бъде предоставен уникален код. Отивате в офис на „EasyPay”, продиктувате кода, внасяте сумата (минимален депозит от 10 лева) и средствата ще ви бъдат преведени до няколко минути.

депозит през easy pay

Депозит с Cashterminal

Друг удобен метод за хора без дебитни карти или интернет портфейл, като единственият минус е, че по този начин не могат да се теглят средства. Въпросните терминали са 1600 в цялата страна, като са разположени на удобни места в големите градове.

Изберете локация и от менюто на машината изберете иконката на Winbet. След това трябва да въведете уникалния си клиентски номер (можете да го намерите в страницата на своя профил, намира се под ЕГН). Поставете сумата, която искате да депозирате, в отреденото за това място на машината, натиснете „напред“ и изчакайте машината да изпринтира касова бележка за внесената сума. Задължително я вземете, докато се уверите, че средствата ви са преведени.

Тя представлява гаранцията, че сте направили депозит и е доказателство пред Winbet, че сте осъществили плащане. Обикновено сумата е на сметката ви до няколко минути, но ако това не е така, свържете се с оператор от „Чат на Живо“. Минималният депозит е 10 лева.

Депозит с банков трансфер

Това е най-малко предпочитаният метод, а и най-рядко ползваният. Освен че депозитът не е мигновен (от 2 до 10 дни), също така в повечето букмейкъри е доста сложен. В Winbet това поне е лесно. Като изберете „Банков трансфер“ и въведете сумата, ще бъдете пратени на страница с инструкции за депозита.

За да захраните средства в сметката си в букмейкъра, трябва да отидете до клон на банка и да заявите плащане към Winbet. Ето и данните, които трябва да предоставите:

Титуляр: Уин Бет Онлайн
Име на банка: Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG31FINV91501016347138
BIC: FINVBGSF
Основание: Вашият псевдоним в Winbet

След като приключите операцията, ще бъдете уведомени по имейл, когато от Winbet получат плащането. За да стане по-бързо, е хубаво да уведомите компанията (например чрез „чат на живо“), че сте отправили заявка за депозит чрез банков трансфер.

Как да депозираме през мобилно устройство?

За съжаление, Winbet няма мобилно приложение, така че от мобилно устройство начинът да депозирате е почти идентичен. Единствената разлика е, че операциите са малко по-бавни, тъй като самият сайт е тежък за мобилни устройства. На началната страница от телефон има бутон, който директно ви насочва към разплащателните методи, а депозитът се извършва така, както и на компютър:

депозит в мобилната версия на winbet

Това са всички налични начини за депозит в сайта Winbet. Методите са достатъчни и покриват и най-капризните предпочитания на потребителите на платформи за онлайн залози, дори те да нямат банкови сметки или онлайн портфейли. Всеки метод отнема кратко време, а стъпките са лесни и разбираеми за всеки клиент на букмейкъра.

❓ Как да депозирам пари в Winbet?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да депозирате през мобилното устройство и на десктоп версията.

❓ Какви са методите за депозит в Winbet?

Методите за депозит са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, EasyPay, ePay.bg, Cashterminal и Skrill.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в Winbet?

Не, началният бонус няма да важи ако направите първия си депозит чрез онлайн портфейли като Skrill.

❓ Каква е минималната сума за депозит в Winbet?

5 лева за депозит чрез кредитна/дебитна карта, банков превод или Skrill и 10 лева за депозит чрез EasyPay, ePay.bg и cashterminal.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0