Как да изтегля пари от 22bet?

Мартин Георгиев
Тегленето на средства от букмейкъра, в който залагате е едно от най-приятните чувства, които може да изпита един любител на спортните залози.

Съдържание

В тази статия ще разгледаме процеса по теглене на пари от 22bet, както и всички възможни методи за извършване на процедурата, за да изберете най-подходящия и предпочитан за вас.

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.3/5

Бонус 250 лева

Бонус код: BRATINGS

Добри първоначални и регулярни бонуси

Изключително разнообразие от пазари за залози

Верификация на сметка

Естествено, първата стъпка преди да изтеглите средства е да имате регистрирана сметка в 22bet. Букмейкърът не задължава своите клиенти да верифират акаунта си със снимане и изпращане на лична карта, шофьорска книжка, банкова карта или други методи за верификация. Преди обаче да теглите средства, трябва да попълните данните си в профила ви в сайта на 22bet.

22bet-info

Този процес става по следния начин. Когато сте на началната страница на букмейкъра, трябва да натиснете иконката с човечето в горната част на екрана (намира се към средата). Това ще ви отведе в менюто, което има информация за вас и вашата сметка. В лявата част на екрана ще видите информация за вашата сметка там, а в дясната част трябва да попълните вашите лични данни, които са:

  • Име и фамилия
  • Дата на раждане
  • Място на раждане
  • Вид на документ за самоличност
  • Номер на документ за самоличност
  • Държава
  • Област
  • Град
  • Постоянен адрес22bet-info1

След като сте попълнили данните си трябва да ги запазите, натискайки бутона “Save” по-надолу на същата страница. Така процесът по вашата верификация е приключен.

22bet-info2

❗️ ВАЖНО: 22bet може да изиска да се верифицирате със снимки на документа ви за самоличност и/или банковата карта, с която сте направили първия си депозит в случай на запитване към тях от службите за сигурност.

Методи за теглене на средства

22bet предлага 45 метода за изтегляне на вашите средства от сметката ви в букмейкъра, като 35 от тях с чрез криптовалути. 22bet предлага и традиционните опции за теглене, като банкови карти, Skrill и банков трансфер.

❗️ ВАЖНО: Както е традиционно за повечето от букмейкърите, от 22bet можете да теглите средства само чрез метода на последния ви депозит.

22bet-teglene-sredstva

За да стигнете до методите за теглене и да изберете подходящия за вас, то трябва да поставите мишката си върху иконката „Човече“ в горния край на уебсайта и да селектирате втората опция от падащото меню, която гласи „Withdraw funds”. Ще бъдете прехвърлени към менюто,в което са изобразени всеки един от методите за теглене, релевантни за държавата, в която сте.

22bet методи за депозит - карти

22бет depozit crypto

Кредитни / дебитни карти

Безспорно най-популярният метод за теглене на средства от букмейкърите онлайн са банковите карти на VISA или MasterCard. 22bet също предлага тази опция, която можете най-горе в менюто за теглене на средства. В зависимост от вида на вашата карта, трябва да изберете една от двете опции, след което ще ви се визуализира малък екран, в който да запишете сумата, която искате да изтеглите, както и да въведете номера на вашата банкова карта. Като сте въвели нужната информация, трябва да натиснете зеления бутон „Confirm”, за да потвърдите искането си и вашето теглене ще бъде изпратено към 22bet за обработка.

Минималната сума за теглене чрез банкови карти е 39.12 лева.

22bet-deposit-bank-cards

Skrill

Букмейкърът 22bet предлага 3 от най-популярните електронни портфейли (или портмонета), чрез които да извършите вашето теглене – Skrill, Perfect Money и Jeton Wallet.

22bet-deposit-skrill

Тегленето и при четирите опции става по напълно аналогичен начин. Когато селектирате желаното от вас електронно портмоне, ще ви се визуализира малък екран, в който да въведете исканата от вас сума за теглене, както и номерът на вашата сметка в съответния е-портфейл или имейла, с който сте регистрирани там. В случая, който е визуализиран по-долу е Skrill и можете да въведете имейла, с който сте регистрирани там или номера на акаунта ви в електронния портфейл. За да потвърдите, трябва да натиснете зеления бутон, намиращ се в долната част на малкото прозорче и системата ще обработи вашето искане за теглене

22bet-deposit-skrill-2

Минималната сума за теглене чрез Skrill е 19.56 лева, чрез Perfect Money е 3 лева, а чрез Jeton Wallet – 1.96 лева.

Neteller

22bet предлага възможността да изтеглите средства и чрез платежни системи. Букмейкърът предлага опции за тегелене чрез Neteller, ecoPayz и Payeer.

22bet-platejni

Тегленето чрез платежните системи не се различава от процеса по теглене чрез електронни портмонета. Когато селектирате предпочитана от вас опция за теглене, трябва да въведете желаната от вас сума, както и имейл, с който сте регистрирани в конкретната платежна система или идентификационния ви номер там. След като сте въвели информацията, трябва да я потвърдите чрез натискането на бутона и 22bet ще обработи вашето искане за теглене.

22bet-deposit-netelller

Минималната сума за теглене с Neteller е 9.78 лева , с ecoPayz – 19.76 лева, а с Payeer е 3.92 лева.

Банков трансфер

22bet предлага и опцията за теглене чрез банкова сметка, но ще ви се изиска да се верифицирате, прикачайки снимки от вашия документ за самоличност (лична карта или паспорт). За да прикачите вашия документ, трябва да натиснете върху зелената икона на документ, намиращ се в малкото прозорче, което ще се визуализира след натискането на този метод за теглене.

22bet-deposit-bank

След като прикачите вашия документ, трябва да натиснете бутона за потвърждение и 22bet ще обработи и верифицира вашата самоличност и вашата сметка в букмейкъра. След това ще трябва да следвате обозначените стъпки, за да завършите процеса по вашето теглене по банков път.

За тези от вас, които не искат да се идентифицират с личните си карти или документите за самоличност, този метод за вас остава невъзможен за ползване.

Двата начина за банков превод са – бърз трансфер (Rapid transfer) и обикновен банков трансфер (Sepa). При избор на метода Sepa, трябва да изберете държавата ви (България) от падащото меню и последващо ще трябва да попълните имената си, адрес, име на банка, IBAN и SWIFT/BIC. Натиснете „Confirm“, за да завършите процеса.

22bet-deposit-bank-sepa

Чрез бързия трансфер (rapid transfer) минималната сума за теглене е 3.00 лева, а чрез Sepa е 97.79 лева.

Криптовалути

22bet показва напредничавост, предлагайки възможността за теглене на средства чрез 28 различни вида криптовалути. Сред тях са известните Bitcoin, Ethereum, Dogecoin и Litecoin.

22bet-deposit-crypto

Начинът за теглене чрез всяка една от криптовалутите е идентичен. Избирайки предпочитаната от вас валута, то ще трябва да въведете (в малкото прозорче, което се визуализира) сумата за теглене, както и адресът на вашия портфейл на дадената криптовалута. След като натиснете бутона за потвърждение, 22bet ще обработи искането ви и ще получите сумата за теглене под формата на въпросната криптовалута.

Screens22bet-deposit-bitcoin

Минималните суми за депозит са следните: Bitcoin – 142.75 лева (1.92 mBT), Litecoin – 2.65 лева (9.63 mLTC), Dogecoin – 35.29 лева (96,02 DOGE), Ethereum – 250.64 лева (48.00 mETH) и т.н.

❗️ ВАЖНО: Моля имайте предвид, че стойностите на криптовалутите се променят постоянно и най-точно ще видите какви са минималните суми на теглене, когато се опитате да направите такова.

Теглене през мобилно устройство

Мобилната версия на уебсайта на 22bet е идентична с тази на вашия персонален компютър или лаптоп и също можете да извършвате теглене чрез нея.

За целта, трябва като се намирате на началния екран да натиснете върху човечето в горния десен ъгъл на устройството ви и в менюто, което ще се изобрази вляво на екрана ви, трябва да изберете “Withdraw funds”. След това ще ви се визуализират всички методи за теглене на вашите сметка и от тук нататък може да следвате горенаписаните стъпки за предпочитания от вас начин за теглене на средствата от вашата сметка в 22bet.

22bet-withdraw-mobile

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да изтегля пари от 22bet?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да изтеглите пари от сметката си в 22bet през вашите устройства.

❓ Какви са методите за теглене от 22bet?

22bet предлага 36 метода за изтегляне на вашите средства – чрез банкови карти, платежни системи, електронни портфейли и криптовалути.

❓ Каква е минималната сума за теглене от 22bet?

Минималната сума за теглене чрез банкови карти е 39.12 лева, чрез Skrill е 19.56 лева, чрез Perfect Money е 3 лева,  с Neteller е 9.78 лева , с ecoPayz – 19.76 лева,  с банков трансфер – 3.00 лева.

❓ След колко време ще получа своите средства от 22bet?

Вашите заявки за теглене се обработват 24/7 и ще получите парите в зависимост от метода на теглене, който сте избрали.

❓ Какви са таксите за теглене от 22bet?

Няма такса за теглене от 22bet.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари