Как да изтегля пари от Ефбет?

Стефан Ралчев
В настоящия материал ще ви запозная с различните методи на теглене на пари от най-големия български букмейкър – Efbet. Начините са разнообразни, а в същото време и много лесни за използване.

Съдържание

Рейтинг 3/5 Оценка на играчите 3/5

Бонус400 лева

Промоционален код: BRATINGS

Конкурентно високи коефициенти

Бърз депозит на пари в кеш

Видео с инструкции

Верификация на сметка

В статията „Как да се регистрирам в Efbet” ви запознах с условията да откриете сметка на сайта на компанията, а също така и как да верифицирате акаунта си. Ако не сте го направили при ефбет депозита, то със сигурност ще трябва да го направите при тегленето на средства, защото без преминаването на този процес, Efbet няма да одобри вашите опити за теглене на пари.

Верификацията се прави еднократно, а за целта трябва да изпратите на имейла на компанията ([email protected]) документ за самоличност (лична карта, шофьорска книжка/паспорт), сниман от двете страни.

Характеристики на Efbet теглене

💰 Лимити на теглене 30 лева (всички); 250 лева (банка)
🎁 Промокод за Efbet BRATINGS
☝️ Условия за теглене на бонус Превъртане 3 пъти на коеф. 1.20
💸 Методи за теглене VISA/Maestro/MasterCard, EasyPay, FastPay, Skrill, Neteller, Банка
⏳ Срокове при теглене EasyPay, FastPay (до 1-2 часа); Skrill, Neteller (до 24 часа); Карта – 1-5 дни; Банка (2-10 дни)

Също така, за да осъществите теглене, трябва първо да изпратите вашата дебитна карта (само лицевата страна) или скрийншот на вашия акаунт в „Skrill”, ако сте избрали тази опция за първия си депозит (не важи начален бонус при тази опция).

Като „тема“ на имейла напишете „Верифициране на сметка“ или „Данни за верифициране на сетка“, за да знаят от Ефбет за какво ги търсите. Прегледът на документите се извършва до 48 часа.

Методи за теглене на средства

Големият брой опции за депозит са запазени и при ефбет теглене на пари, с изключение на два. Опциите „Cashterminal” и „Fast Pay” не предлагат опция за теглене, така че с тях може само да депозирате. С останалите опции обаче няма да имате никакви проблеми.

РЕГИСТРАЦИЯ

❗️ ВАЖНО: Ако се разровите хубаво в сайта на Ефбет, ще видите съобщение, че, ако сумата на депозита не е заложена поне веднъж или не са направени залози на стойност сумата на депозита, преди да сте заявили теглене, efbet си запазва правото да удържи такса, която да покрие всички административни разходи по депозита и тегленето.

Ако е необходимо, сумата на заявеното теглене ще бъде намалена със съответните разходи. До момента не съм срещал подобен проблем, а и не познавам случай, в който това е било приложено от страна на компанията, но имайте едно наум, че е възможно.

методи и лимити за теглене от efbet

Теглене с Кредитна / дебитна карта

Ако сте избрали този метод за депозита си, то тегленето на вашите средства може да се осъществи със същата карта, както и с методите „Банков превод“ и „EasyPay”. За да стартирате процедурата може да кликнете както на вашия профил, така и на „депозит“, а в следващата страница изберете „Тегления“.

След това въвеждате метода, който искате да използвате, както и сумата за изтегляне. След това ще бъдете прехвърлени към още една страница, в която ще трябва да изберете картата, към която искате да се осъществи транзакцията. Може да се наложи да въведете отново данните ѝ, но това става много бързо.

КЪМ САЙТА

Минималната сума на теглене е 15 евро или 30 лева. Времето за обработване на заявката обикновено е до 3 часа, но може да има и забавяне. Средствата ще бъдат налични в банковата ви сметка в период между 2-5 работни дни. Колкото по-често имате транзакции, толкова по-бързо ще протича и периодът на теглене. Максималната сума на теглене е 9999 лева.

Теглене със Skrill

Ако имате онлайн портфейл в Skrill.com, и депозитите, и тегленията се осъществяват много бързо и много лесно (не забравяйте обаче, че при тази опция при първи депозит не получавате начален бонус).

Единствено трябва да изберете от секцията „Тегления“ този начин и да въведете сумата, която искате да изтеглите. Единственият проблем е, че за разлика от метода с кредитна/дебитна карта, Efbet удържа такса в размер на 3% от изтеглената сума. Иначе средствата ще бъдат преведени по сметката ви в рамките на 24 часа след одобрение.

КЪМ САЙТА

Минималната сума за теглене е 15 евро/30 лева. Не забравяйте, че за да използвате този метод, имейлът и името, което използвате, трябва да съответстват на името и имейла, които сте дали при регистрация в букмейкъра.

Теглене с Neteller

Подобно на „Skrill”, може да ползвате този метод за теглене, след като сте направили депозит с него. Въвеждате от опцията за тегления „Neteller” и сумата, която искате да изтеглите и сте готови. След одобрение сумата ще е на вашата сметка до 1 час, но и тук транзакцията ще ви струва 3% от заявената за теглене сума.

Минималната сума за теглене е 15 евро/30 лева. Тук също имейлът и името, с което сте регистрирани в Neteller, трябва да отговарят на тези, които сте дали при отварянето на сметката си в Efbet.

Максималната сума, която може да теглите в период от 7 дни, е 14 хиляди евро/28 хиляди лева. Възможно е сумата да бъде увеличена, но след предварителна договорка с букмейкъра.

Теглене с ecoPayz

По-малко популярен онлайн портфейл, при който важат условията за вече споменатите подобни опции. Ако сте депозирали чрез този метод, може да осъществявате теглене само с него.

Минималната сума на теглене е 15 евро/30 лева, докато максималната в 7-дневен период е 14 хиляди евро/28 хиляди лева (сумата може да бъде увеличена, но след предварителна договорка с Ефбет). Сумата ще бъде преведена във вашия акаунт в ecoPayz до 24 часа.

Теглене по Банков път (Bank Wire)

При наличието на кредитна/дебитна карта, този метод се обезсмисля, тъй като за разлика от други букмейкъри, по банков път може да изтеглите наведнъж 9 999 лева.

От „начини за плащане“ изберете Банков трансфер, след което ще трябва да въведете сумата за изтегляне. Следва да предоставите вашите данни за банковата сметка, с която разполагате – титуляр на сметката, име и клон на банката, адрес на банката, IBAN (уникалният код на банковата ви сметка) или номер на акаунт (малко банки работят с номер на акаунт, но все пак има такива) и BIC (кодът за разпознаване на всяка банка).

След това заявявате теглене и приключвате с процедурата. Минималната сума, която може да изтеглите, е 125 евро (250 лева). Таксата за теглене към български банки и сметки в лева е 2 лева. Теглене в други валути обаче ще ви струва между 15-25 евро, както и теглене към Чуждестранни марки – 15-25 евро. За одобрение на трансфера се чака до 2 дни, а след между 2 и 10 дни ще разполагате средствата в сметката си (периодът зависи основно от банката, в която е сметката ви).

Теглене с EasyPay

Това е една от най-добрите опции, благодарение на факта, че Efbet е българска компания и е възможно теглене на пари от ефбет чрез изипей. От вашия акаунт трябва да заявите теглене, като изберете този метод и въведете сумата, която искате да изтеглите. Ще получите потвърждение на вашия имейл за обработеното теглене и след това единствено трябва да посетите офис на EasyPay.

КЪМ САЙТА

На оператора трябва да обясните, че става въпрос за теглене от ефбет на средства от акаунт, а след това да се легитимирате с лична карта, доказвайки че акаунтът е ваш. Парите ще ви бъдат дадени след направената проверка.
Минималната сума за теглене е 30 лева, докато максималната – 5 000 лева.

Теглене с Epay.bg

Минималната сума за теглене с този метод е 30 лева, като може да теглите с българския онлайн портфейл, ако преди това сте депозирали с него. Избирате epay от менюто с начини за плащане, като въвеждате сумата за теглене. След това потвърждавате сумата и избирате сметката, в която искате да бъде преведена сумата.

Обикновено до 24 часа сумата е налична в сметката ви в “Ипей“, но обикновено става и по-бързо. За разлика от другите онлайн портфейли, за този Efbet не удържа комисионна.

Теглене през мобилно устройство

Всеки потребител на Efbet е забелязал, че мобилното приложение на компанията е по-добро от версията за компютър. Тегленето и в двата случая е еднакво, но визуално е по-приятно през телефон.

За да заявите теглене, трябва да влезете в профила си през приложението, да кликнете на профила си и да изберете „сметка“. След това видите всички опции за теглене, заявявате предпочитания метод, сумата на теглене и сте готови!

Имате проблем с теглене от ефбет? Пишете ни!

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да изтегля пари от Efbet?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да изтеглите пари от сметката си в Efbet през вашите устройства.

❓ Какви са методите за теглене от Efbet?

Методите за теглене са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, cashterminal, EasyPay, Fast Pay, EcoPayz, ePay.bg, Skrill и Neteller.

❓ Каква е минималната сума за теглене от Efbet?

Минимумът е 15 евро или 30 лева чрез кредитна или дебитна карта, EasyPay, EcoPayz, ePay.bg, Skrill и Neteller и 125 евро или 250 лева чрез банков превод.

❓ След колко време ще получа своите средства от Efbet?

В зависимост от метода ви на теглене. Чрез Neteller е в рамките на час, чрез EcoPayz, ePay.bg и Skrill в рамките на 24 часа, чрез крединтна или дебитна карта между 2-5 банкови работни дни и чрез банков превод 2-10 работни дни в зависимост от банката.

❓ Има ли такси за обработване на тегленето от Efbet?

Тегленето на средства чрез EcoPayz, Skrill и Neteller e 3% от сумата, а за банков превод е 2 лева. При другите опции за теглене няма такса.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 20.05.2024 от Мартин Георгиев
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари