Ръководство за залагане

Евро 2020

Разгледай тук

Спортни прогнози

Божидар Петров е част от експертния екип на Букмейкър Рейтинги, като специализира в прогнозите за футбол и тенис. Той дава прогноза за срещата между Турция и Уелс от Евро 2020.
Божидар Петров е част от експертния екип на Букмейкър Рейтинги, като специализира в прогнозите за футбол и тенис. Той дава прогноза за срещата между Италия и Швейцария от Евро 2020.
Мартин Георгиев е част от експертния екип на Букмейкър Рейтинги. Мартин е дългогодишен спортен фен и експерт в прогнозите за топ европейските футболни първенства, европейските клубни турнири, българската Първа лига, както и баскетбол и американски футбол. Той дава своята прогноза за срещата между Турция и Уелс от Евро 2020.
Мартин Георгиев е част от експертния екип на Букмейкър Рейтинги. Мартин е дългогодишен спортен фен и експерт в прогнозите за топ европейските футболни първенства, европейските клубни турнири, българската Първа лига, както и баскетбол и американски футбол. Той дава своята прогноза за срещата между Италия и Швейцария от Евро 2020.
Ивайло Червенков е спортен журналист и телевизионен водещ с близо 10-годишен опит в сферата на спорта. Той е най-новият член на експертния екип на Букмейкър Рейтинги с познания по футбол. Ивайло дава футболна прогноза за супер права колонка на Евро 2020.
Ники Александров е спортен журналист с дългогодишен опит и един от най-разпознаваемите гласове на Дарик радио, като също така участва в множество спортни предавания, както и в собствения си интернет блог. Той дава своята прогноза зa срещата между Франция и Германия от Евро 2020.
  • Видео
  • Ники Александров
  • Стефан Ралчев
  • «Букмейкър Рейтинги»
  • Георги Драгоев
  • Борис Касабов
  • Емил Велев
  • Николай Валуев
Видео
Ники
Александров
Стефан
Ралчев
«Букмейкър
Рейтинги»
Георги
Драгоев
Борис
Касабов
Емил
Велев
Николай
Валуев
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България,
затова достъпът до него е ограничен.
Препоръчваме ви
към който ще бъдете пренасочени сега...
Вход / Регистрация