Спортни прогнози

Божидар Петров е част от експертния екип на Букмейкър Рейтинги, като специализира в прогнозите за футбол и тенис. Той дава прогноза за срещата между Корнея и Барселона от турнира за Купата на Краля на Испания.
Божидар Петров е част от експертния екип на Букмейкър Рейтинги, като специализира в прогнозите за футбол и тенис. Той дава прогноза за срещата между Лацио и Парма от Купата на Италия.
Божидар Петров е част от експертния екип на Букмейкър Рейтинги, като специализира в прогнозите за футбол и тенис. Той дава прогноза за срещата между Ейбар и Атлетико Мадрид от Ла Лига.
Даниел Илиев е част от експертния екип на Букмейкър Рейтинги и е страстен почитател на футбола с дългогодишен опит в спортните залози. Експерт в топ европейските първенства, както и мачове от европейските клубни турнири, той дава своята прогноза за срещата между Валенсия и Осасуна от Ла Лига.
Даниел Илиев е част от експертния екип на Букмейкър Рейтинги и е страстен почитател на футбола с дългогодишен опит в спортните залози. Експерт в топ европейските първенства, както и мачове от европейските клубни турнири, той дава своята прогноза за срещата между Ливърпул и Бърнли от Висшата лига.
Николай Валуев е бивш професионален състезател по бокс. Притежава два пъти световната титла в тежка категория версия (WBA). Валуев е експерт, част от екипа на Букмейкър Рейтинги, в професионалния бокс, ММА и UFC.Той дава своята прогноза зa ММА срещата между Конър Макгрегър и Дъстин Порие от UFC 257.
  • Видео
  • Георги Драгоев
  • Ники Александров
  • Емил Велев
  • Стефан Ралчев
  • Борис Касабов
  • Николай Валуев
Видео
Георги
Драгоев
Ники
Александров
Емил
Велев
Стефан
Ралчев
Борис
Касабов
Николай
Валуев
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация