Как да се регистрирам в Bwin?

Стефан Ралчев
Bwin е водеща марка за спортни залагания. Компанията е основана във Виена през 1997 година. Година по-късно, Bwin разработва и онлайн версията си. Компанията е позната под това име от 2006 година. Преди това носи името Betandwin. Букмейкърът получава лиценз в България на 1 февруари 2016 година, въпреки че на практика много играчи я разпознават и използват много години преди това.

Съдържание

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.3/5

Бонус222 лева

Висок начален бонус

Три мобилни приложения

Функции Създай Залог, Кешаут и други

За да се възползвате от всички възможности, които предлага компанията, е нужно да имате регистрация. В тази статия ще ви запозная с това – как да регистрирате вашата първа сметка в букмейкъра Bwin. Ще споделя и като цяло моето мнение за bwin регистрация.

Видео с инструкции

Стъпки при регистрация

Като за начало Ви съветвам да се запознаете със самата онлайн платформа на букмейкъра. За целта използвайте сайта Букмейкър Рейтинги и експертното ни ревю за bwin. Буукито разполага и с Bwin казино.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В BWIN

За да пристъпите към отваряне на вашата първа сметка или да направите своята биуин регистрация, кликнете върху бутона Вход в ревюто на Биуин в Букмейкър Рейтинги или на големия зелен бутон „Линк за регистрация“ в тази публикация. Това ще Ви отведе директно на сайта Bwin. Моля, кликнете върху полето “Регистрация” в центъра на екрана ви.

bwin регистрация

Първата стъпка за откриване на вашата първа сметка в букмейкъра е попълване на личните данни.

❗️ ВАЖНО: Задължително попълвайте коректно вашите лични данни и давайте само вярна информация в задължителните полета за регистрация. В противен случай рискувате да не бъдете одобрени за първоначалния bwin бонус, предлаган от букмейкъра, сметката ви да бъде лимитирана (Лимитираха акаунта ми в Bwin: Защо и какво да направя?) или дори да бъде закрита.

Ето и началото на регистрацията, която преминава в 3 бързи и лесни стъпки:

 1. В първата стъпка трябва да Въведете валута, Напишете вашия имейл, Въведете вашата паролаСлед като натиснете жълтия бутон ПРОДЪЛЖИ следва Стъпка 2 от bwin registration: Изберете едно от двете полета – “Г-н” или “Г-жа”; Име, Бащино име, Фамилия; Дата на раждане; Националност; Вид документ за самоличност – ЕГН, лична карта или паспорт, ЛН или НАП. ЕГН е зададено по подразбиране; В последното поле – въведете вашето ЕГН или Номер на лична карта и друга нужна информация (ако е приложимо).
 2. Кликнете отново върху жълтия бутон „Продължи“ и преминете към последната Стъпка 3 от регистрацията: Въведете име и номер на улицата, на която живеете; Изпишете Провинция/област; В полета „Град“ изпишете града, в който живеете; Следва Пощенски код ;След това въведете вашия телефонен номер
 3. В края на вашата регистрация ще прочетете следния текст: „Бих искал/а да получавам безплатни залози Freebet, бонуси и предложения от bwin чрез“. Следват четири варианта. Изберете как желаете да получавате известия от букмейкъра, като маркирате с тикче съответното поле (може да изберете и четирите варианта).
 4. След това трябва да потвърдите три неща: Че не сте вписани в Регистър на уязвими лица към НАП; Че имате 18 години и сте чели правилата; Че сте прочели и приемате Декларацията за поверителност.
 5. Кликате върху бутона “Създай моята сметка” и вашата сметка е създадена.

bwin процес по регистрация

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В BWIN

Бонус код за депозит

Bwin бонус код няма и не е наличен. Просто се регистрирайте от посочения линк и ще получавате bwin бонус при регистрация.

Как да депозирам в bwin

Букмейкърът буин предлага доста известни и популярни методи за депозит, сред които са:

 • Кредитни / дебитни карти
 • Skrill / Skrill 1-tap
 • Neteller
 • Paysafecard
 • ePay.bg

Повече за методите на депозит в bwin можете да намерите в нашата статия Как да депозирам пари в Bwin?

Верификация на сметка

След като вече сте регистриран потребител, можете да депозирате и да залагате с вашите средства, но няма да имате право на теглене от bwin, докато не приключи изцяло проверката на вашите данни. За да можете да теглите средства, трябва да преминете през процеса на верификация на профила

За да верифицирате вашата сметка, трябва да клинете в горната дясна част на вашия екран на иконката за влизане във вашия профил и след това да натиснете менюто „Моите данни на сметката“.

bwin-verify

bwin верификация втора стъпка

В лявата част на екрана ви ще се появи съобщение, точно над личните ви данни, което гласи „Верифицирайте сметката си“ – натиснете там, за да продължите към стартирането на процеса.

bwin верифицирай сметката си

Натиснете на жълтия бутон „Верифицирай моята самоличност“, за да стартирате процеса За целта трябва да приготвите един от следните документи:

 • Паспорт
 • Лична карта
 • Шофьорска книжка

буин верификация последна стъпка

Посочете кой от трите вида документ ще използвате и кликнете върху съответното поле (Паспорт, Лична карта, Шофьорска книжка).

документи за верификация в bwin

След това трябва да прикачите файл със заснетия от вас документ. Най-лесният начин е да използвате камерата на компютъра си. Приближавате личната карта срещу камерата и натискате бутона за заснемане.

❗️ ВАЖНО: При заснемане на документа трябва съдържанието върху него да се вижда ясно и отчетливо – да се четат всички данни и цифри. След това трябва да снимате и задната част на документа, като отново проверите дали всичко се чете ясно.

Ако не използвате камерата на вашия компютър, най-лесно ще заснемете избрания от вас личен документ с телефона си. Заснетите снимки може да прикачите в полетата за целта.

изпратени документи при верификация на акаунт

След това букмейкърът извършва проверка на качеството на заснетите от вас лични документи и ако всичко е наред, ще получите съобщение, че вашите документи са получени и скоро служители на букмейкъра ще се свържат с вас.

Процесът на верификация на сметката ви може да трае до 48 часа, като през това време може да депозирате средства, но не и да теглите от bwin. След като данните ви бъдат проверени от служителите на Bwin, сметката ви ще бъде верифицирана и ще разполагате с всички функционалности и бонуси, които предлага компанията.

 

проверка на документи при верификация от bwin

Регистрация през мобилно устройство

ВЛЕЗ В BWIN

Bwin разполага с доста приятна и лесна за работа мобилна версия. Преминаването през менюто и различните варианти за залози става бързо и максимално опростено.

Регистрацията в bwin mobile чрез мобилно устройство е почти същата като при десктоп версията.

bwin mobile registration

Отново 3 стъпки за регистрация, като има несъществена разлика в част от подредбата на полетата за попълване.

 1. При мобилната версия началото е за валутата, в която ще отворите вашата нова сметка. След това попълвате: Имейл, Потребителско име, Парола
 2. В “Стъпка 2” за регистрация попълвате: Име/Бащино име/Фамилия; Дата на раждане – дата/месец/година; Националност; Избирате „Вид документ за самоличност“ – ЕГН, лична карта или други опции; Попълване нужните данни
 3. В “Стъпка 3” от регистрацията попълвате последователно следните полета: Име и номер на улицата; Провинция/Област; Град; Номер на мобилен телефон
 4. Избирате опциите, чрез които да получавате известия, бонуси и предложения от Bwin, а те са: Имейл; SMS; Телефонно обаждане; Поща
 5. Преди да завършите регистрацията, трябва да поставите отметка и на трите потвърдителни изречения, че: Не сте вписани в Регистър на уязвими лица към НАП; Имате 18 години и сте прочели Общите условия; Сте прочели и приемате Декларацията за поверителност.
 6. Накрая кликате върху бутон “Създай моята сметка”, след което може да пристъпите към първи депозит. А за да не чакате известен период при последващо теглене, моля верифицирайте сметката си още, след като направите вашата първоначална регистрация.

   Характеристики на Bwin

   💰 Минимален залог 0,25 лева
   🔥 Промокод за Bwin Няма бонус код
   🎁 Начален бонус от БР 100% до 222 лева
   ☝ Макс. брой залози във фиш 20
   💵 Минимален депозит 10 лв, 20 лв (Скрил)

   FAQ / Често задавани въпроси

   ❓ Как да се регистрирам в Bwin?

   Тук можете да видите видео и снимки как да се регистрирате през браузъра ви и мобилното приложение.

   ❓ Има ли бонус код за Bwin?

   Няма бонус код за bwin.

   ❓ Какъв начален бонус има в Bwin?

   Началният бонус е 100% до 222 лева.

   ❓ Какви методи за депозит предлага Bwin?

   Можете да депозирате пари чрез кредитна или дебитна карта, Skrill, Neteller, ePay.bg и paysafecard

   ❓ Какви методи за теглене предлага Bwin?

   Можете да изтеглите пари чрез кредитна или дебитна карта, Skrill, Neteller, ePay.bg и банков трансфер.

   Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.3/5

   Бонус222 лева

   Висок начален бонус

   Три мобилни приложения

   Функции Създай Залог, Кешаут и други

   Стефан Ралчев
   Главен редактор
   Материалът е проверен и одобрен
   на 29.01.2024 от Мартин Георгиев
   Открихте грешка?Съобщете ни
   Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
   Коментари