Функция Редактирай Залог в Bwin – какво представлява и как работи

Калоян Христов
Редактирай залог е сравнително нова услуга за българския пазар, която дава възможност на играчите да коригират активните си залози. 

Съдържание

bwin-redaktirai-zalog

Bwin за България е адаптирал инструмента за различни дисциплини, пазари и срещи – най-вече за селекции, придружени от Кеш-Аут. Функцията е достъпна за всички регистрирани клиенти, а дали е активна към текущия фиш, ще установите в страницата “Моите залози”.

Кога се приема редакция на залога

Не винаги функцията е налична за употреба. Трябва да се съобразите с някои условия, за да използвате инструмента и да направите промяна по активните селекции.

Първо, талонът трябва да е съпътстван от актуална кешаут сума, тоест да е достъпен за затваряне. Освен това Редактирай залог се използва за акумулаторни и сингъл залози, към които няма загубена селекция.

На снимката по-долу виждате вляво наличието на Редактирай залог, когато имате поставен активен залог. А вдясно са възможностите, които предлага функцията.

промени залог bwin

Възможно е заявката за редактиране на залога да бъде отхвърлена при следните случаи:

  • При промяна на коефициент на селекция;
  • При блокиране или затваряне на пазар;
  • При промяна на линия (голове/ хендикап/ корнери);
  • При технически проблем или забавяне на данни за резултат;
  • При анулиране на събитие.

Длъжни сме да споменем, че инструментът е наличен както за пре-мач, така и за in-play залози. Възможно е обаче определени пазари да бъдат заключени и недостъпни за промяна след стартирането им.

Възможности за редакция на залога в Bwin

Функцията “Редактирай залог” предлага на участниците няколко опции за коригиране на активния им талон.

  • Добавяне на прогноза – тази опция ви дава право на прибавяне на допълнителен маркет, с което ще увеличите очакваната печалба;
  • Премахване на пазар – може да се използва за неуредени залози, като се маркира бутона “Х”;
  • Размяна на залог – използва се за промяна на опцията. Например, ако сте заложили на оувър, можете да замените залога си с ъндър. Това става от бутона, разположен непосредствено преди пазара;
  • Добавяне на залог – можете да увеличите стойността на облога, като прибавите допълнителна сума към активния кешаут.

❗️ ВАЖНО:  При използване на Редактирай залог, стойността на облога се равнява на предлаганата кеш-аут сума към момента на одобряване на редакцията.

редактирай залог биуин

Заключение

Редактирай залог осигурява пълен контрол и свободна промяна на вече съществуващи талони. Функцията може да се прилага за най-различни маркети, по всяко време, дори и при негативен развой на събитията.

Бъдете внимателни с използването на инструмента, когато разигравате бонуси в Bwin. Възможно е в условията за освобождаване на фрийбета да е изрично упомената забраната за използване на Редактирай залог. При подобен сценарий съответният залог няма да се зачете в полза на освобождаването на бонуса.

Подобна услуга ще откриете в букмейкъра Бет365 под наименованието “Промени залог”. В английската платформа също се приема коригиране на неуредени залози чрез добавяне, премахване и замяна на маркети.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари