Създай залог: Кой предлага опцията и как се използва?

Някои футболни сблъсъци изглеждат толкова лесно прогнозируеми, че се колебаем в избора на окончателен залог. Все пак имаме право само на един маркет от даден двубой при залози на права колонка, или поне така бе доскоро.

Благодарение на иновативната функция “Създай залог”, получихме възможност за участие с едномачови комбинации, групиращи селекции от определено събитие. Не всички онлайн букмейкъри предлагат тази услуга. Налична е в най-популярните световни брандове, които сме упоменали по-надолу в ръководството.

Инструментът Bet Builder или бет билдър не е досущ еднакъв с акумулаторните залози, затова се информирайте за условията и ограниченията при създаването на множествена селекция от този тип.

 

Кои букмейкъри предлагат опцията Създай залог и как се нарича в различните сайто...

Прочети описание

Кои букмейкъри предлагат опцията Създай залог и как се нарича в различните сайтове?

 • bet365 – Създай залог / Bet Builder
 • bwin – Създай залог
 • Betano – Beet Builder
 • Sesame – Създай залог
 • Betway – Bet builder

Какво представлява “Създай залог”?

Функцията се среща под различни наименования, но изпълнява една и съща задача – комбинация от маркети за едно събитие. Предлага се за пре-мач и live залози, като умножава коефициентите по стандартния метод. Създадената множествена селекция се залага индивидуално, без да се включват други пазари и едномачови комбинации.

Bet Builder се активира автоматично към всички футболни срещи, но не винаги припокрива цялостния набор от пазари. Част от събитията не позволяват комбиниране, затова трябва да се съобразите с рестрикциите на съответното буки.

Нека да онагледим ситуацията: Избрали сте срещата между Арсенал и Тотнъм, като сте конструирали селекция от Над 2,5 гола, Двата тима да отбележат и победа за “артилеристите”. Ако мачът завърши в полза на Арсенал с резултат 2:1, целият ви залог ще се окаже печеливш. Но в случай на една-единствена неточност, например, чист успех за “топчиите”, създаденият фиш ще бъде разгледан, като загубен. Това е риска на множествените комбинации.

Как се създава едномачова комбинация?

Посетете секция “Футбол” и се насочете към конкретен двубой. Сред отделните раздели с пазари ще откриете бутон за създаване на залог. Изберете го, за да получите сведения за наличните маркети. Най-често срещани са следните предложения:

 • Краен изход
 • Двоен шанс
 • Първо полувреме
 • Брой голове
 • Двата отбора да отбележат
 • Корнери
 • Първо/ Краен
 • Точен резултат
 • Голове – четно/ нечетно
 • Специални залози
 • Комбинации

Маркирате желаните опции, като се съобразявате с ограничението за дължина на акумулатора. След това избирате “Добави залог” и сформираната комбинация се препраща към електронния фиш. Оттам избирате стойност на облога и активирате селекцията.

Създаване на залог в Bet365

Голяма част от нововъведенията на букмейкърския пазар стартираха именно в английската платформа. “Създай залог” също е по идея на Bet 365 компанията за залози, като се появи в сайта преди няколко години. Функцията е валидна единствено за футболни мачове, като се придържа към главните пазари.

Позволена е комбинацията между 2 и 12 маркета/селекции от едно събитие, към които се сформира общ коефициент. Неговата стойност ще откриете в долната част, като бива придружен към бутона “Добави на фиш”. Именно оттам препращате едномачовата комбинация към електронния талон.

бет365 създай залог

Bet365 публикува предложенията по специфичен начин, като бройката на головете се изразява в цели числа. Това обаче не променя условията на игра. Например, ако заложите на над 2 попадения, маркетът ще се окаже печеливш при реализирането на най-малко 3 гола в срещата. Идентична е ситуацията с отделните разновидности азиатски хендикапи и гол линии.

Бет365 предлага и възможността директно да добавите предварително изготвени създай на залог селекции чрез секцията „Подсилен залог“, дори и „Супер подсилване“. Ще я намерите още на заглавната страница на букмейкъра, както и под вашите селекции в секцията „създай залог“. Специфичното за тези подготвените залози е, че техните коефициенти са значително завишени.

Създай залог в Bwin

Bwin също вече предлага популярния начин са създаване на залози, като bet builder-a тук също е познат като „Създай залог“. За да си направите залог по ваше желание и с различни комбинации, трябва да натиснете на бутона „СЪЗДАЙ ЗАЛОГ“ в дадено събитие, което предлага тази функция – тя не е възможна за всички събития!

bwin създай залог

Bwin ще ви предостави специално създадени от тях комбинации, но можете да създадете и ваш такъв, като натиснете бутона „Създай залог сега.“

Има много опции, които можете да изберете – резултат, голове, корнери, картони и индивидуално представяне на играчите, като максималният коефициент е 501.

bwin създай залог

Конструктор на залог в 1xbet

❗️ ВАЖНО: 1xbet не е достъпен в България от 2020 година.

Инструментът играе подобна роля в руския букмейкър, а разликите са минимални. Изразяват се най-вече в количеството комбинирани залози и наличието на някои по-специфични маркети. Бутонът за създаване на едномачова комбинация се намира в синята лента, непосредствено под имената на отборите.

И в този букмейкър функцията е разработена по същия модел. Трябва да изберете “Добави събитие”, откъдето ще бъдат заредени отделните възможности за игра – изход на срещата, двоен шанс, точен резултат, брой голове, брой спасявания и т.н. (б.а. конструктора за залози не е преведен на български език).

1xbet също ограничава комбинирането на допълнителни маркети към създадения залог. Той се класифицира като единичен, т.е. при отмяна на един пазар, цялата селекция бива анулирана.

Не бъркайте тази опция с “Бетконструктор”, където сами създавате събития с отбори, участващи в дневния тираж.
1xbet - конструктор на залог

Кои други букмейкъри предлагат Създай залог

Подобни функционалности се крият в още няколко букмейкърски къщи, като най-силно впечатление прави опцията “Едномачова комбинация” на Betfair. Налична е за предварителни залози, като предлага далеч по-оскъден брой възможности за игра. Основно се съсредоточава върху бройката на головете и крайния изход, без да се добавят статистически залози, като корнери и картони.

Национална лотария радва клиентите си със “Супер комбинация”. Една сериозна стъпка напред за българския пазар, която превръща бранда в конкурентоспособен на чуждестранните букмейкъри. Трябва да се отбележи и атрактивния подход за избор на точен резултат и брой голове чрез придърпване на скрол бутон.

❗️ ВАЖНО: Към 23.08.2021 година сайтовете Betfair и Национална лотария не са достъпни в България

7777 - супер комбинация

Efbet (лицензирания сайт на Efbet) не предлага опция за създаване на едномачов залог, но може да участвате в прави колонки с 2-3 пазара от дадено събитие. За целта е необходимо да изберете голове, корнери и картони, т.е. маркети, които не се застъпват.

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Какво е създай залог?

Това е възможността да комбинирате няколко пазара от един и същи мач в един залог.

❓ Къде мога да правя залоги с bet builder?

Можете да правите създай залог залози в Bet365, Bwin, Betano, Sesame, Winbet и Betway.

❓ Колко пазара мога да сложа в създай залог?

В бет365 – до 12, в Уинбет – до 10, в Бетано – до 7, в Sesame – до 6 селекции.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България,
затова достъпът до него е ограничен.
Препоръчваме ви букмейкъра
към който ще бъдете пренасочени сега...
Вход / Регистрация
P