Как да се регистрирам в Betmaster

Мартин Георгиев
Betmaster е букмейкър, което е създаден през 2014 година, но едва сега започва да набира популярност в България, като уебсайтът има и българска версия, което ни улеснява като любители на залозите.

Съдържание

За да започнете да залагате в Betmaster обаче, е нужно да се регистрирате, което е стандартен процес. В следващите части на тази публикация ще научите как да отворите своя сметка за залози в този букмейкър.

Вход в Betmaster

Входът в букмейкъра е напълно свободен, като може да достъпите букмейкъра, натискайки тук.

Като за начало ви съветвам да смените езика, който по подразбиране ще е английски. За да го направите, трябва да натиснете горе вдясно на знамето на Великобритания и да селектирате българското.

betmaster език

Регистрация в Betmaster

Преди да започнете вашата регистрация е добре да се запознаете с офертите или промоциите, които предлага букмейкърът, особено с тази за първи депозит, от която можете да се възползвате след регистрация.

За да започнете процеса по регистрация, трябва да натиснете синия бутон „Присъединете се сега“ в горната дясна част на сайта.

betmaster Регистрация присъединяване

 

Стъпки при регистрация

Регистрацията в Betmaster е изключително лесна и не изисква Ваши лични данни освен телефонен номер и/или имейл. Под подразбиране ще ви се визуализира поле, в което да въведете вашия телефонен номер, но ако прецените може да натиснете бутона „С имейл“ и да се регистрирате с Вашата електронна поща. Не забравяйте да отбележите, че разполагате с бонус код и да го въведете на обособеното поле – кодът е BRATINGS.

betmaster Регистрация стъпки

 

Регистрация с имейл

Първо ще разгледаме регистрацията с имейл. Попълнете визуализираните полета с вашия имейл, както и си създайте парола – тя трябва да съдържа поне 1 голяма буква, както и число и да не е по-малка от 8 символа. Натиснете и бутона за промоционален код и го въведете в празното поле. След това, натиснете бутона „Регистрация“. Ако всичко е наред, ще получите съобщение да проверите пощата си за писмо от Betmaster, в което да потвърдите своята регистрация.

betmaster-mail-reg

betmaster регистрация мейл

В получения имейл трябва да натиснете върху бутона „Потвърди регистрацията“ и ще бъдете автоматично прехвърлени към сайта на Betmaster.

betmaster-poshta

Регистрация с телефонен номер

Ако прецените, че искате да се регистрирате с ваш телефонен номер, в празните полета въведете вашия телефон, без нулата с която започва номера ви, попълнете вашия бонус код и натиснете бутона „Напред“.

betmaster-reg-tel

След това ще трябва да приемете правилата и условията на сайта, които са на английски език. Като отбележите в празната кутийка и натиснете „Continue” ще продължите към следващата стъпка.

betmaster-reg-tel1

Ще ви се визуализира поле, в което да въведете код, който вече трябва да сте получили като съобщение на вашето мобилно устройство. Трябва да го въведете в предназначеното поле и ще продължите автоматично към следващата стъпка. Ако не сте получили кода, тук може да изискате нов код чрез натисна на „Изпращане на нов код“ или да смените номера си, натискайки „Change phone”.

betmaster-reg-tel2

Стъпки след регистрация

След като се регистрирате чрез един от двата метода, ще видите възможност да изберете вашата предпочитана валута.

ВАЖНО! Когато изберете валута и направите депозит с нея, повече няма да можете да промените избраната от вас валута.

ВАЖНО! Българският лев не е сред опциите за валути, като можете да изберете щатски долар, евро, британска лира, рубла или дори Биткойн.

betmaster-valuta

След това ще бъдете прехвърлени към методите за депозиране на средства, като има доста опции – чрез банкова карта, apple pay, банков превод, криптовалути и електронни портфейли.

ВАЖНО! Не е задължително да извършвате тази стъпка сега, като можете да депозирате средства на по-следващ етап.

betmaster методи за депозит

Така вашата регистрация е напълно завършена и можете да използвате букмейкъра с вашия профил.

Как да взема начален бонус

Независимо от това кога правите своя депозит – веднага след регистрация или на по-късен етап, процесът по взимане на първия бонус е еднакъв.

Когато изберете един от методите за депозит, трябва да изберете от двете опции кой бонус взимате – този за Спорт или за Казино.

Бонусът за спорт е 100% до 150 евро + 5 евро фрийбет. По-подробно за това как да вземете своя бонус ще научите в статията „Как да взема начален бонус от Betmaster”.

ВАЖНО! Началният бонус за спорт НЕ Е валиден, когато правите своя първи депозит чрез Qiwi, Neteller, Skrill или Skrill 1-Tap.

betmaster-bonus-izbor

Верификация и документи

Betmaster не изисква нищо повече от данните, които сте въвели при регистрация. Процесът по верификация на лични данни и предоставянето на лични документи е нужен само при искане от техния отдел „Сигурност“ при съмнение към вас.

Можете да депозирате и теглите пари без нужда от верифициране и свободно чрез всички методи, които букмейкъра предлага.

Регистрация през мобилно устройство

Регистрацията през вашето мобилно устройство е напълно аналогична с тази от десктоп версията на сайта. Бутонът за регистрация е в горния десен ъгъл.

betmaster-reg-mobile-1

Двете опции за регистрация са същите – следвайте стъпките за регистрация в десктоп версията.

betmaster-reg-mobile-2

Компанията все още няма налични мобилни приложения за България, но има достатъчно удобен мобилен достъп с всички функционалности.

❓ Как да се регистрирам в Betmaster?

Тук можете да видите снимки как да се регистрирате в букмейкъра през вашите десктоп и мобилни устройства.

❓ Има ли бонус код за Betmaster?

Бонус кодът е BRATINGS.

❓ Какъв начален бонус има в Betmaster?

Началният бонус е 100% до €150 Бонус Спорт + €5 FreeBet.

❓ Какви методи за депозит предлага Betmaster?

Можете да депозирате пари чрез дебитна или кредитна карта, по банков път, чрез електронни портфейли като Skrill и Neteller, както и криптовалути.

❓ Какви методи за теглене предлага Betmaster?

Методите за теглене са същите като тези за депозит. Можете да теглите само чрез метода, с който сте депозирали средства.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари