Как да изтегля пари от Уинбет?

Стефан Ралчев
В тази статия ще ви представя методите, които можете да използвате за този процес в букмейкърската компания Winbet. Те не са много на брой, но пък са напълно достатъчни, за да задоволят предпочитаните начини за теглене на пари на потребителите си.

Съдържание

Верификация на сметка

В статията „Как да се регистрирам в Winbet“ ви посъветвах още при откриването на вашата сметка да преминете през процеса на верификация. Ако не сте го направили, ще ви се наложи преди да изтеглите средствата си да се легитимирате пред букмейкъра. Това става от менюто „Верификация“, което можете да достигнете след като натиснете на вашия профил в горния десен ъгъл.

РЕГИСТРАЦИЯ

В нея е необходимо да предоставите снимана вашата лична карта – в лице и в гръб. Втората стъпка е да качите снимка на предната и задната част на кредитната/дебитната карта, която ще използвате за първия си депозит в Уинбет. За банковата карта закрийте първите 12 цифри от лицевата част и 3 цифрения код за сигурност на гърба, останалата информация трябва да бъде видима. До два дни ще получите отговор дали верификацията е завършена успешно.

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.1/5

Бонус200 лева

Промокод: BRATINGS

Много и разнообразни Бонуси

Кешаут и Създай Залог

Методи за теглене на средства

Winbet не залага на голям брой разплащателни методи, а някои от начините да депозирате пари не може да бъда използвани за теглене от уинбет. Това са опциите „Apple Pay“, „А1″ и, които се ползва единствено при „захранване“ на средства към игралната ви сметка. Останалите опции обаче покриват изискванията на всеки потребител на букмейкъра.

❗️ ВАЖНО: С цел да бъде предотвратен вариантът на прехвърляне на пари на потребителите от различните разплащателни методи, с които разполага, политиката на Winbet е да наложи различни такси за теглене на средства, когато депозираната сума не е била заложена на сайта. Това се прави в много редки случаи, когато бъде забелязано подобно нерегламентирано действие от страна на потребителите. Също така и можете да извършите winbet теглене само с метода ви на депозит.

winbet теглене

Трябва да отбележа и едно от предимствата на този букмейкър – може да депозирате сума с определен метод и да изтеглите пари с различен – нещо, което не се наблюдава в други букмейкъри.

Характеристики на Winbet теглене

💰 Лимити на теглене 30 лева (всички методи)
🎁 Промокод за Winbet BRATINGS (при регистрация)
☝️ Условия за теглене на бонус Превъртане 4 пъти на коеф. 1.30
💸 Методи за теглене банкови карти, ePay.bg, EasyPay, FastPay, Кештерминал, Банка, Skrill,
⏳ Срокове при теглене EasyPay – 1 ден, Skrill – 1 ден, Карта – 2-10 дни, Банка – 1-5 дни

Kредитна / дебитна карта

Когато започнете процедурата по winbet изплащане на средства, ще забележите, че има две категории – „Баланс за изтегляне“ и „От общ баланс“.

Първата графа показва каква сума може да изтеглите. Текущият баланс показва пълната сума на потребителя, който обаче може още да не е превъртял квалифициращ бонус, което от своя страна няма да позволи теглене на цялата или част от сумата, докато бонусът не бъде реализиран напълно.

КЪМ САЙТА

Тегленето на сума към банковата ви карта е лесно, като единствено трябва да влезете в профила си, да изберете „Профил“, а в следващата да изберете „Депозити и Изплащания“ и после „Изплащания“. Възможно е да се наложи да въведете част от данните на дебитната си карта и да потвърдите тегленето.

Минималната сума за теглене е 30 лева (или 15 евро), като транзакцията е безплатна. Сумата ще ви бъде изплатена между 2 и 5 дни (за чуждестранни банки – до 10 дни). Максималната сума за изтегляне е 10 хиляди лева.

Skrill

Едно от най-добрите решения на компанията е възможността да депозирате и теглите средства с различни методи, независимо с кой сте избрали да „захраните“ сметката си. Така например, ако имате карта „Skrill”, може да изтеглите средствата си чрез този онлайн портфейл и да разполагате още по-бързо със сумата си.

Избирате опцията „Skrill” от „Изплащания“, въведете сумата и потвърдете. Важно е да отбележим, че може да оперирате с тази опция единствено, ако името и имейлът, с които сте регистрирани в Winbet, са същите, използвани при откриването на сметка в Skrill.

Минималната сума на теглене е 30 лева (15 евро), а максималната – 10000 лева (5000 евро). Средствата ще постъпят в сметката ви до 24 часа, като няма начислявана от Winbet комисионна за извършването на операцията.

EasyPay

Много популярен метод, особено за тези потребители, които нямат банкови сметки и предпочитат операциите с пари в брой. Отнема повече време да осъществите самата операцията, но може да разполагате с парите си до минути.
Ако искате да използвате „EasyPay”, просто изберете този метод и въведете сумата, която искате да изтеглите.

След това трябва да изчакате потвърждение по имейл за заявката (може и на съобщение в акаунта ви). Когато сте в офиса, трябва да кажете, че става въпрос за теглене на средства от сметката ви в Уинбет и да се легитимирате с лична карта, за да докажете, че това е вашата сметка.

Минималната ставка за теглене е 30 лева, като парите ще са налични до минути в офис на EasyPay. Максималната сума, която можете да изтеглите, е 5 000 лева.

Кештерминал

Уинбет стана първият букмейкър и казино оператор, който предоставя възможността за уинбет теглене чрез специални места за изплащане на Кештерминал в страната.

Можете да теглите до 5000 лв на ден. Това става по абсолютно същия начин като и с другите методи – просто заявявате тегленето във вашия профил в Уинбет

Банков трансфер

Не особено популярен метод, защото всяка банкова сметка обикновено върви с дебитна карта. Ако предпочете този метод, избирате го от опциите в менюто и въвеждате сумата, която изисквате да ви бъде изплатена.

РЕГИСТРАЦИЯ

Ще бъдете прехвърлени в меню, в което ще трябва да дадете следната информация: титуляр на сметката, име и клон на банката, адрес на банката, IBAN (уникалният код на банковата ви сметка и BIC (кодът за разпознаване на всяка банка).

След това заявявате теглене и приключвате с процедурата. Минималната сума, която може да изтеглите, е 30 лева (15 евро), а такса за теглене няма. Транзакцията ще бъде извършена в период от 2 до 5 дни (за чуждестранни банки – до 10 дни).

Теглене през мобилно устройство

В Уинбет мобилното приложение всички разплащателни начини се извършват по идентичен начин. Единствената разлика е, че за бърз достъп трябва да кликнете върху иконката в горния десен ъгъл на екрана ви, след това да натиснете „Депозит“ и да изберете „Изплащания“. Ще ви се визуализират всички опции за теглене, както е на десктоп версията.

winbet мобилно теглене

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да изтегля пари от Winbet?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да изтеглите пари от сметката си в Winbet през мобилното ви устройство и на десктоп версията.

❓ Какви са методите за теглене от Winbet?

Методите за теглене са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, EasyPay, Кештерминал, ePay.bg, FastPay и Skrill.

❓ Каква е минималната сума за теглене от Winbet?

Минималната сума за теглене е 30 лева за всички методи на теглене.

❓ Трябва ли да се верифицирам преди да изтегля пари от Winbet?

Да, преди да направите теглене трябва да сте се верифицирали чрез своята лична карта и кредитна/дебитна карта в секцията „Документи“ на букмейкъра.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 18.05.2024 от Мартин Георгиев
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари