Как да се регистрирам в Bet365?

Стефан Ралчев
Bet365 е един от лидерите не само на българския, но на световния пазар за спортни залози – платформа, която предлага хиляди пазари, отлични бонуси, казино игри, покер и гледане на живо на почти всички най-интересни футболни първенства и популярни турнири в други спортове.

Съдържание

Регистрация в bet365

За да имате достъп до тези предложения на сайта обаче трябва да имате регистрация в Bet365. Затова в тази статия ще насочим вниманието Ви към това как да се регистрирате успешно в този букмейкър.

Стъпки при регистрация в bet365

Първата стъпка, която трябва да направите, е да се запознаете със самата платформа, като може да се насочите към ревюто на Bet365 на Букмейкър Рейтинги. Ако ви харесат предложенията на световния лидер в спортните залози, влезте в сайта на компанията.

Има два варианта, които ще ви се покажат:

bet365 регистрация

Обикновено ще ви се покаже този вариант на сайта, ако до момента не сте посещавали сайта.

Ако Ви се отвори тази страница, просто кликнете на „Нови Клиенти“ или изберете предпочитания от вас език, което ще ви отведе към основната начална страница на Bet365:

Както е маркирано на снимката, избирате „Регистрация“, като така ще стартира процесът по отваряне на сметка с реални пари в Бет365. Сайтът ще ви прехвърли в отделна страница, която представлява форма, която трябва да попълните, за завършите процеса на регистрация.

ВАЖНО е да отбележим, че трябва да попълните данните си коректно, в противен случай може да закрият сметката ви в последствие или да не ви одобрят за началния бонус. Ето и полетата, които трябва да попълните:

  • Държава по местоживеeнеBet365 автоматично засича от коя страна влизате в сайта, така че изборът е направен автоматично (при желание, можете да промените държавата).
  • Лични данни – тук избирате начин, по който да се обръщат към вас (г-н или г-жа) и давате информация за вас (първо име и фамилия и точна дата на раждане)

лични данни при регистрация в bet365

Документиважна секция, в която трябва да сте много внимателни и да попълните коректно гражданството си, какъв документ ще представите (лична карта, шофьорска книжка или паспорт), номера на документа, датата на издаване и институцията, от която е издаден документът за самоличност.

документи при регистрация в bet365

Контакт въвеждате имейл, който ползвате редовно, както и номера на мобилния ви телефон (за да могат да се свързват с вас). Също така можете да изберете метод, по който да получавате съобщения от Bet365 за различни промоции.

данни за контакт при регистрация в bet365

Постоянен адресвъвеждате коректни данни за местоживеенето си (град/село, точен адрес и пощенски код). Обикновено съвпада с данните, които са вписани в личната ви карта. Също така трябва да потвърдите дали настоящият ви адрес съвпада с постоянния такъв.

Логин избирате потребителското си име и паролата, която ще използвате.

Защита избирате четирицифрен код за сигурност, с който ще се верифицирате при комуникацията си с операторите на Bet365. Задължително е да го запомните и не можете да използвате лесни комбинации (като 0000, 1234 и подобни).

адрес, логин и защита при регистрация в bet365

Предпочитания избирате часова зона и в какъв формат искате коефициентите (десетични, дробни, американски или американски/дробни). Има и поле за бонус код, ако имате такъв, но компанията не изисква такъв за отключване на бонусите.

  • Десетични: 1.50
  • Дробни: 1/2
  • Американски: -200

Трябва да изберете и отметката, че имате навършени 18 години и сте запознати с условията на компанията (няма как да се регистрирате, без да маркирате отметката). След това избирате „Включи се в Бет365“.

включи се в bet365

Верификация на акаунт

С това обаче процесът по регистрация не е приключен. След като изпълните горепосочените стъпки, ще получите имейл (на пощата, която сте дали за контакт), който ще съдържа линк за активация на профила ви.

Кликате върху линка, въвеждате потребителско име и парола и влизате в профила си, където процесът продължава с така наречената „верификация“. Това е финалната фаза от създаването на Вашата сметка.

При първото влизане в профила ви ще получите съобщение, че трябва да верифицирате сметката си (процес по Идентификация).

Bet365 ще ви насочи към платформата за сканиране на документи, но можете да стигнете до там и сами (влизате в меню Клиенти, а след това избирате „Вашата сметка“ и от менюто избирате „Идентификация“).

Изискването обикновено е да качите един от следните документи: лична карта, паспорт или шофьорска книжка. Най-стандартният начин е да използвате лична карта, която трябва да снимате от двете страни и да качите в секцията за Идентификация (на снимките трябва да се виждат ясно данните).

Също така ще трябва да качите и платежно от битова сметка (най-лесно става с фактура от мобилен оператор на ваше име, която да свалите в .pdf формат от профила ви в мобилния оператор), като това се прави за потвърждение на адреса, който сте дали при регистрация. Това може да стане и с банково извлечение, на който присъства адресът ви (може и снимка от мобилно банкиране, ако разполагате с такова).

Документите може да качите през приложението на Bet365 – Netverify by Jumio. По-лесно може да сторите това през телефон – влизате в секция „Идентификация“, задавате опцията да качите документи и директно снимате с телефона личната си карта и допълнителния документ, доказващ адреса ви.

Това отнема броени минути, качвате снимките и с това регистрационният процес е приключен. Остава да изчакате верификацията на сметката си, което отнема до 48 часа, като в този период можете да депозирате средства, но не и да теглите.

След като данните ви бъдат проверени от служителите на Bet365, сметката ви ще бъде верифицирана и ще разполагате с всички функционалности и бонуси, които предлага компанията.

Регистрация чрез мобилно устройство

Изискванията и стъпките по регистрация са едни и същи, като единствената разлика е, че на телефон, когато влезете в сайта, трябва да изберете опцията „нов клиент“, позиционирана точно до логото на Bet365.

Това е процесът по регистрация в Bet365, който е изключително лесен и бърз (по-малко от 5 минути). Единствено процесът по верификация отнема време, но обикновено е по-малко от заложените 48 часа от компанията.

Най-важното е да предоставите коректни данни, тъй като при грешка могат да заключат акаунта ви и да нямате достъп до букмейкъра.

Регистрация

❓ Как да се регистрирам в bet365?

Тук можете да видите видео и снимки как да се регистрирате през браузъра ви и мобилното приложение.

❓ Има ли бонус код за bet365?

Можете да използвате бонус кода BRATINGS.

❓ Какъв начален бонус има в bet365?

Началният бонус е 100% до 100 лева.

❓ Какви методи за депозит предлага bet365?

Можете да депозирате пари чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, ePay.bg, skrill, Neteller и paysafecard.

❓ Какви методи за теглене предлага bet365?

Можете да изтеглите пари чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, ePay.bg, skrill, Neteller и paysafecard.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0