Мачове на живо

Повечето популярни спортни събития могат да се намерят по телевизията, но с уговорката, че те често са по платени канали и са доста разпръснати. Обикновено спортните запалянковци се нуждаят от най-големите пакети на различните тв доставчици, включващи редица чуждестранни спортни канали, а ако желаят и български коментар, трябва да доплатят и за допълнителни канали.

Как да гледам мачове онлайн?

В кои букмейкъри мога да гледам мачове на живо?

Вижте букмейкърите, които предлагат опцията „Пряко предаване“ на спо...

Прочети описание

Вижте букмейкърите, които предлагат опцията „Пряко предаване“ на спортни събития. Нужна е регистрация и захранена сметка (с изключение на 1xbet, където е нужно единствено регистрация).

Ето къде по телевизията може може да гледате с български коментар топ футболните първенства в Европа:

Шампионска лига:

BTV Action
Ring
Max Sport 2 Max Sport 3

Лига Европа:

БНТ 1
БНТ HD
BTVAction
Ring

Англия:

Diema Sport
Diema Sport 2
Nova Sport

Германия:

Diema Sport 3

 

Испания:

Max Sport 4
Sport+ HD
BTV Action
Ring

Италия:

Max Sport 2

Max Sport 3

Франция:

Diema Sport 3

 

България:

Diema Sport
Diema Sport 2
Nova Sport

 

В каналите на Евроспорт ще откриете още и турнирите от големия шлем по тенис, а в тези на Маx Sport са повечето ATP тенис надпревари. Спортните канали на Diema пък обхващат NBA, мачовете от родната Първа лига, както и английската Висша лига.

Разнообразие от видео предавания на живо на различни спортни срещи ще намерите и в някои букмейкъри, като в тази статия ще разгледаме как става това, доколко е удобно и къде се предлага най-голямо разнообразие от срещи.

Betwinner – мачове на живо с пряко предаване

– Не е нужен депозит, само регистрация в сайта на Линк за вход към букмейкъра.

За потребителите на БР: с промокод BRATINGS при регистрация получавате Увеличен Начален Бонус Спорт в размер на 100% до 130 евро.

Betwinner live предаване

Руският букмейкър Betwinner предоставя на своите потребители възможността да гледат предавания на живо на спортни събития, без да е нужно да правите депозит или да имате сума във вашата сметка.

Можете да гледате мачове от българските първенства Efbet Лига и Втора лига в Betwinner:

Бетуинър излъчване на събития на живо

В секцията „На Живо“ в Betwinner ще намерите много събития за футбол, баскетбол, тенис на маса, футзал и други, като не малка част от тях са и с пряко предаване.

За съжаление няма списък с първенствата, които се излъчват на живо в букмейкъра и те се излъчват изцяло по преценка на компанията. Може би няма да видите известни мачове от Шампионската лига и топ първенствата в Европа. Множество интересни събития от по-неизвестни спортове и лиги обаче ще откриете със сигурност при Betwinner.

Betwinner пряко предаване

При натискането на иконката с телевизор, то ще видите всички събития, които букмейкъра предава на живо в момента. Като изберете конкретното събитие, които си харесате, при натискане на бутона за старт, то излъчването ще се визуализира в горния десен ъгъл в малко прозорче – можете да пуснете срещата и на цял екран. При натискането на бутона за старт още веднъж, то прякото предаване ще се визуализира в по-голям екран в средата на вашето десктоп устройство.

Betwinner излъчване на събития визуализация

Имате възможност и за гледане на няколко събития наведнъж чрез опцията MULTI-Live, в които да добавите няколко от желаните от вас мача. Можете да гледате множество събития на малък екран, докато правите своите залози за тях.

Бетуинър MULTI-Live

Плюсове и минуси

+ Не се изисква депозит, за да гледате събития
+ Можете да гледате на цял екран
+ Множество интересни събития с пряко предаване
+ Можете да гледате множество събития едновременно и да залагате на тях

– Липсват множество интересни спортни събития
– Не е ясно кои първенства точно се излъчват – няма списък с първенства, които се излъчват.

Мачове на живо от мобилно устройство

От мобилната версия на Betwinner също можете да гледате преки предавания на спортни събития. За да започнете да гледате, трябва да влезете в събитието, което предоставя възможност за пряко излъчване, и да натиснете върху бутона с филмова лента. За съжаление в мобилната версия можете да гледате преки предавания само на цял екран. Можете да залагате и да гледате ако вашето мобилно устройство предлага гледане „екран в екран“.

Melbet – мачове на живо с пряко предаване

– Не е нужен депозит, дори регистрация, за да гледате събития на живо в Линк за вход към букмейкъра.

– Разбира се, за да залагате, то трябва да се регистрирали в букмейкъра и да влезете във вашата сметка.

– За потребителите на БР, с промокод ромокода BRATINGS, получавате Увелчиен Начален Бонус Спорт в размер на 100% до 260 лева

Melbet пряко предаване мачове

Букмейкърът Melbet предоставя на посетителите си възможността да гледа спортния събития на живо с преки предавания. Не е нужно дори да си правите регистрация или да влизате във вашата сметка! Разбира се, ако искате да залагате, то трябва да имате регистрация и да влезете във вашата сметка.

Можете да гледате мачове от българската Efbet лига и Втора лига в Melbet:

Мелбет излъчване на живо

В секцията „Заложи на живо“ на Melbet ще намерите всички събития, които се случват на живо в момента, а някои от тях предоставят и пряко предаване – можете да ги различите с иконката за видео, което е до името на събитието.

Има доста обширна палитра от налични събития на живо – футбол, баскетбол, тенис на маса, тенис, футзал и други, но за съжаление няма конкретен списък на събития, които се излъчват с преки предавания. Ще намерите събития от по-малко известни в България лиги и спортове, но за съжаление няма да можете да намерите двубои от европейските клубни турнири и топ първенствата в Европа.

Melbet събития на живо различни спортове

За да гледате преди предавания, то трябва да натиснете бутона за старт, което се намира до името на събитието. Също така, можете да влезете в страницата и на желаното от вас събитие на живо и да стартирате прякото предаване от там. Можете да гледате преките предавания и на цял екран. За съжаление повечето преки предаване „насичат“ и не вървят гладко като запис.

Мелбет мачове на живо цял екран

Опцията Multi-Live ви дава възможността да гледате няколко събития на живо с преки предавания едновременно. Ако сте влезли в своя профил в букмейкъра, то ще можете да правите и залози едновременно на тези срещи.

Мелбет Multi-Live

Плюсове и минуси

+ Не е нужен депозит или дори да сте се регистрирали, за да гледате събитията
+ Можете да ги гледате на цял екран
+ Можете да гледате множество събития едновременно и залагате на тях
+ Разнообразие от спортни събития и спортове

– Липсват големите интересни първенства
– Няма ясен списък с първенствата, които се предават
– Качеството на видеото не е добро – постоянно се „насича“

Мачове на живо от мобилно устройство

За съжаление не можете да гледате преки предавания на спортните събития от вашите мобилни устройства. Мобилните приложения на Melbet не са налични за България.

1xBet – мачове на живо с пряко предаване

-Нужна е само регистрация без депозит: Линк към секцията за пряко предаване

-За потребителите на БР: 1xBet предлага увеличен бонус в размер на 260 лв вместо 200 лв. (трябва да използвате промокод BRATINGS при регистрация)

Гледане на мачове на живо през 1хбет

Гледането на даден двубой с видео на живо в 1xBet (руски сайт за залози с футбол на живо) изисква регистрация в сайта, но за разлика от Bet365 и Efbet, тук не е необходимо да депозирате каквато и да е сума в своята сметка.

В 1xBet може да гледате мачовете от родната efbet Лига (Първа лига) на живо:

Гледайте ефбет лига в 1xbet

Секцията На Живо в букмейкъра предлага огромно разнообразие от налични спортове и съответно немалка част от тях включват и пряко видеопредаване. Ще откриете дори видеоизлъчвания на боеве с петли или пък на различни еSports състезания.

Не се учудвайте обаче ако видите над десет стрийма на живо с тенис маса и същевременно с това нито един от провеждащия се по същото време топ турнир по тенис на корт. Броят на преките предавания винаги е голям, но подборът им често е малко нетипичен.

1xbet мачове на живо с пряко предаване

Удобно може да сортирате на екрана да се покаже само списъкът със срещи от съответния спорт, които се предават на живо, като за целта е нужно да изберете бутона с иконка на телевизор. При посочване на дадено пряко излъчване, видеото ще стартира на малко екранче в горния десен ъгъл, като може да изберете няколко предавания на мачове, които да се излъчват успоредно, но с голяма вероятност да са съпроводени от лаг на картината.

Букмейкърът разполага с отделна страница, наречена Multi-LIVE, в която имате възможност да подредите няколко събития, било то с видео излъчване или само със статистическа интерактивна схема и да следите какво се случва. Така например, може да гледате три мача едновременно и успоредно с това да правите залози.

1xbet - гледане на мачове онлайн

Плюсове и минуси

+ Не е необходимо да имате пари в сметката си, за да гледате
+ Може да разпънете прякото излъчване на цял екран
+ Голям брой преки предавания
+ Може да гледате и да залагате на няколко различни събития едновременно

– Липсват популярни спортни събития
– Нерядко има лаг в стрийма на живо

Мобилно приложение на 1xBet

За да гледате спортни събития от приложението на 1xBet е необходимо първо да изберете категория На Живо, която ще откриете в меню бутона в горния ляв ъгъл. Първоначално ще ви се покаже изключително дълъг списък с всички налични спортове, предлагащи залози на живо, като в това число влизат виртуални спортове, eSports и други състезания, за които думата спорт не е най-точното определение.

В горния десен ъгъл ще забележите иконка на камера, чиято роля е да сортира всички моментни събития, които се излъчват със стрийминг на живо. Видеото към срещата се стартира с един бутон, като първоначално е на малък прозорец, но може да бъде превключено и на цял екран.

1xbet - мобилно приложение гледане на живо

Efbet – мачове на живо с пряко предаване

-Нужна е регистрация и поне 1 стотинка в баланса

По подобие на Bet365, за да гледате спортни срещи на живо в Efbet, е необходимо да си направите профил в сайта и да разполагате с някаква сума пари в него. Тук разнообразието от преки излъчвания е значително по-малко, но поне по отношение на футболни мачове букмейкърът се е постарал да обхване максимално повече първенства, като в това число влизат и някои младежки лиги.

За да достигнете до наличните преки предавания, първо трябва да посетите секцията На Живо, където отляво ще откриете всички налични спортове и срещи в тях, на които може да залагате на живо. Точно там ще видите и малко телевизорче, което оглавява списъка със срещите, които към момента се предават пряко с видео.

efbet на живо

Самото излъчване пък е на малък екран в дясната страна на страницата, като отново точно както при Bet365, може малко да се увеличи, но не и да се пусне на цял екран, тъй като когато в полезрението ви постоянно са коефициенти е по-вероятно да се изкушите да заложите.

Освен с видео на живо, може да изберете срещата да се предава и с постоянно обновяваща се интерактивна схема, допълнена от прилежна статистика на всичко най-интересно.

Тук също разполагате със седмична програма на предстоящите спортни събития в Efbet, на които ще може да се залага на живо. Няма обаче да откриете никаква индикация, дали въпросната среща ще включва и пряко видеоизлъчване.

Плюсове и минуси

+ Добре структурирана страница с удобно сортиране на срещите с видео на живо

– По-малко събития с видео на живо, спрямо останалите букмейкъри с такава услуга
– Необходимост от регистрация и пари по сметката
– Не може да увеличите прякото предаване на цял екран

Мобилно приложение на Efbet

Секцията На Живо в мобилното приложение на Efbet доста напомня на тази при апликацията на Bet365, като тук отново наличните спортове, предлагащи залози на живо, са подредени в отделни списъци. Най-накрая е и бутонът за всички събития, които към момента се предават с видео на живо. Важна разлика спрямо приложението на Bet365 обаче е, че в това на Efbet стрийминг видеото може да се разшири на цял екран.

Bet365 – мачове на живо с пряко предаване

❗️ ВАЖНО: Нужна е регистрация и поне 1 стотинка в акаунта

Bet365 са популярни с богатата си платформа за залози на живо, а голяма част от наличните спортни събития могат да се гледат и с видео на живо. За целта обаче трябва не само да имате регистрация в сайта, а също така и да разполагате с някакви пари по сметката си или пък да сте направили залог в последните 24 часа.

След като изберете секция На Живо в Bet365 ще ви се покаже списък с всички налични спортни събития, на които може да залагате на живо. Ако пък дадената среща предлага и пряко видео предаване, то тя ще е съпътствана със съответната иконка, обозначваща това.

bet365 на живо

След като посочите въпросния двубой, то в горната дясна част на екрана ви ще стартира видео на миниатюрно прозорче, което може да бъде леко увеличено, но не и да бъде разпънато на цял екран. Разбира се, идеята е да имате постоянен и директен достъп до наличните възможности за залог, докато наблюдавате случващото се в мача.

бет365 живо предаване

Не всяко спортно събитие предлага пряко излъчване, но пък всяко разполага с интерактивна схема, която във всеки един момент показва какво се случва, като е придружена и от основната статистика за двубоя. Докато се излъчва конкретната среща ще може да наблюдавате и да залагате на останалите сблъсъци в съответния спорт.

Бутонът „Програма” пък ви отвежда във всички предстоящи спортни събития за днешния ден, на които ще може да се залага на живо в Bet365, като всяко, за което е предвидено видео излъчване, е допълнено със съответния символ за това. Разполагате и със седмична програма, така че предварително да разберете, дали желаният от вас мач ще се излъчва с видео на живо.

Плюсове и минуси

+ Богато разнообразие от спортове и налични срещи с видео на живо
+ Български коментар в част от футболните срещи
+ Наличие на удобна седмична програма с всички предстоящи срещи, излъчвани на живо

– Необходима е регистрация и пари в сметката за да гледате пряко предаване (минимум 1 стотинка)
– Не може да увеличавате прякото предаване на цял екран

Мобилно приложение на Bet365

Мобилното приложение на Bet365 е доста удобно за гледане на преки излъчвания. За целта отново първо трябва да изберете секция на живо, където ще откриете всички налични спортове, за които се предлагат залози. Всяка спортна среща, която разполага със стрийминг на живо е придружена от надпис „Видео”.

Освен това, на разположение е и отделна категория, в която са включени всички спортни събития, за които в конкретния момент се предлага пряко предаване. Самото видео е на малък екран и няма опция да бъде уголемено. Слайд наляво, докато гледате двубоя, ще ви отведе към статистиката в срещата до този момент.

bet365 mobile мачове на живо

Налична отново е и седмична програма с предстоящите събития, които ще предлагат залози на живо, а също и кои от тях ще имат видеоизлъчване.

Bwin – мачове на живо с пряко предаване

❗️ВАЖНО: Нужна е регистрация и пари в сметката.

Bwin също е един от букмейкърите, който предлага предавания на живо на спортни събития. За да гледате обаче е нужна регистрация и да имате пари във вашата сметка или да се правили депозит през последните 24 часа.

bwin на живо

За да достигнете до предаванията на живо, трябва да натиснете на менюто „На живо“ и да изберете секцията „Видео“. Там ще се визуализират само събития с пряко предаване.

bwin пряко предаване

След като изберете даденото събитие, то в дясната част на екрана ще се появи видеото, което трябва да стартирате, натискайки върху него. Можете да регулирате и звука на прякото предаване.

 

bwin пряко предаване тенис

По подобие на другите букмейкъри, не всяко събитие може да се гледа, но имате възможност за следене на двубоите в интерактивните схеми, които показват по-подробно какво се случва на терена/корта/залата.

Плюсове и минуси

+ Богато разнообразие от спортове и налични срещи с видео на живо

– Необходима е регистрация и пари в сметката за да гледате пряко предаване (минимум 1 стотинка)
– Не може да увеличавате прякото предаване на цял екран на компютър
– Не е ясно кои събития се предават на живо

Мобилно приложение на Bwin

Bwin разполага с удобни мобилни приложения за Android и iOS, в които също можете да наблюдавате предаване на живо.

За да гледате срещи там, натиснете на менюто „На живо“ в горната лява част на екрана ви. След това изберете бутона „Видео“ и си изберете желаната среща. След това като сте в срещата, натиснете на бутончето „видео“ над интерактивната схема. Можете да наблюдавате и срещите на цял екран на вашите мобилни устройства.

Руски сайтове за футбол на живо

Гледай мачовете днес безплатно и без регистрация:

ВАЖНО: Имайте предвид, че платформата за безплатно гледане на мачове не се предоставя от БР и не се хоства от БР – това е външна услуга (подобна на sport lemon, lshunters tv, live stream hunter, livetv.sx и тн.), до която ние ви предоставяме достъп, посредством вграден модул на тази страница.

Сайт за гледане на мачове безплатно

Проблеми при гледането на видео

Efbet използват Flash Player за излъчването на преките си предавания, което значи, че трябва да имате актуална версия на приложението. Ако въпреки наличието на такава отново имате проблем и получавате съобщение за изтегляне на Flash Player, то вероятно трябва да му дадете разрешение, което става след натискане на катинарчето горе вляво – настройки на сайта – разрешаване на Flash.

Проблеми при гледането онлайн

Разрешаване на Flash на браузъра

Друг проблем би могъл да бъде лаг и прекъсване на картината, като най-често това се дължи на не достатъчно добра Интернет връзка, но ако се уверите, че проблемът не е във „вашия телевизор”, то букмейкърите съветват да се свържете с тях за съдействие.

Оценка – Къде е най-добре да гледаме спорт онлайн?

Определяме платформата на Bet365 като най-добра за гледане видео на живо на различни спортни събития. Освен изключително удобна, интуитивна и добре структурирана, тя предлага и богато разнообразие от спортни срещи, но не само като количество, а и като интерес. Така например, всяка седмица ще може да се насладите на срещи от почти всякакви футболни първенства на Стария континент, а и не само там.

Поддържат се още големи тенис турнири, баскетбол, волейбол и други. Наличието на екстри като български коментар на някои от срещите и седмична програма с обозначени предстоящи събития със стрийминг на живо са допълнителни бонуси.

Съществен минус обаче остава фактът, че не може да разпънете видеото на цял екран. Тази опция е налична в 1xBet, където освен това, не изискват задължително да имате пари в сметката, за да гледате спортните срещи. Там количеството на събития с пряко предаване също е голямо, като на разположение е опция и за едновременно излъчване на няколко срещи. Не е изключено обаче и насичане на картината.

Efbet има накъде да развиват своята секция на живо, както по отношение на залози, така и спрямо гледането на спортни събития. Определено обаче са в правилната посока, така че очакваме в бъдеще разнообразието от двубои със стрийминг на живо да се увеличи.

Ако все пак не желаете да се регистрирате в букмейкър (а също и да зареждате сметката си) – най-лесно е да използвате модула с програма за мачовете на живо.

FAQ / Често задавани въпроси

В кои букмейкъри мога да гледам мачове на живо?

Това са bet365, efbet, bwin, Betwinner и MELbet.
В bet365 е нужно да имате поне 1 стотинка в сметката си, в efbet и bwin трябва да направите депозит. При Betwinner и MELbet е необходимо единствено регистрация.

Къде мога да гледам efbet Лига (Пъва лига)?

През платения канал Diema Extra или в Melbet безплатно (използвайте при регистрация промокод BRATINGS за 260 лв бонус).

Кои са руските сайтове за футбол на живо?

Рускит букмейкър Melbet (използвайте BRATINGS промокод за 260 лв бонус), livetv.sx, livetv228.me, sportcast.fun, liveru.sx и други – вижте тук.

Как мога да гледам всички спортни събития безплатно по интернет?

Разполагаме с вграден модул на страницата, който събира линкове от различни източници към съответните излъчвания/стриймове. Висша лига, Шампионска лига, Испания, Германия, Лига Европа и тн. – вижте модула тук.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България,
затова достъпът до него е ограничен.
Препоръчваме ви букмейкъра
към който ще бъдете пренасочени сега...
Вход / Регистрация