Мачове на живо

Повечето популярни спортни събития могат да гледат на живо по телевизията, но с уговорката, че те често са по платени канали и са доста разпръснати. Обикновено спортните запалянковци се нуждаят от най-големите пакети на различните ТВ доставчици, включващи редица чуждестранни спортни канали, а ако желаят и български коментар, трябва да доплатят и за допълнителни канали.

Как да гледам мачове онлайн?

В кои букмейкъри мога да гледам мачове на живо днес?

Вижте букмейкърите, които предлагат опцията „Пряко предаване“ на спо...

Прочети описание

Вижте букмейкърите, които предлагат опцията „Пряко предаване“ на спортни събития.

Ето къде по телевизията може може да гледате с български коментар топ футболните първенства в Европа:

Шампионска лига:

BTV Action
Ring
Max Sport 3,4

Лига Европа:

БНТ 1
БНТ 3
BTVAction
Ring
Max sport 3,4

Англия:

Diema Sport
Diema Sport 2
Nova Sport

Германия:

Diema Sport 3

 

Испания:

Max Sport 4
BTV Action
Ring

Италия:

Max Sport 2
Max Sport 3
Ring
BTV Action

Франция:

Diema Sport 3

 

България:

Diema Sport
Diema Sport 2
Nova Sport

 

В каналите на Евроспорт ще откриете турнирите от големия шлем по тенис, а в тези на Маx Sport са повечето ATP тенис надпревари. Спортните канали на Diema пък обхващат NBA, мачовете от родната Първа лига, както и английската Висша лига.

Разнообразие от видео предавания на живо мачове на различни спортни срещи ще намерите и в някои букмейкъри, като в тази статия ще разгледам как става това, доколко е удобно и къде се предлага най-голямо разнообразие от срещи.

Bet365 мачове на живо с пряко предаване

Стартирам с един от световните лидери – Бет365, където от години опцията пряко предаване на събития На Живо с картина е достъпна до потребителите. Огромна част от клиентите на сайта за залози много често използват букмейкъра за гледане на живо на всевъзможни спортни събития, предпочитайки го пред прякото телевизионно предаване. Особено, когато са заложили на въпросното събитие.

ГЛЕДАЙ МАЧОВЕ В BET365

Нужен ли е депозит за гледане в Bet365

Да, за да гледате На Живо спортни събития в Bet365 ви е нужен депозит. На практика минималният начален депозит в букито, с който може да вземете Начален Бонус, е 10 лева. С тази сума ще се класирате за офертата за нова сметка.

bet365 депозирай преди да гледаш

За да гледате обаче На Живо се изисква наистина минимална сума – доста по-малка от тези 10 лева. Достатъчно е в акаунта си да имате няколко стотинки, за да може опцията предаване На Живо да бъде достъпна за вас. Ето защо повечето клиенти винаги оставят в сметката си 0.05 лева например за да могат да проследяват събитията на живо с картина в Бет365. Съвет от мен – оставете си налични стотинки, ако не ви се депозира или не искате да играете точно в този момент. С този минимален баланс ще може да гледате събития с картина.

бет365 предаване на живо

Бонус код при регистрация в Бет365

Споменах за началния депозит и бонус при регистрация. Депозитът е в размер на 10 лева, а Бонусът е на стойност 100% до 100 лева. Съветвам ви да използвате бонус кода на Букмейкър Рейтинги при регистрацията, а именно BRATINGS. Въведете партньорския ни код в полето „Бонус Код“ и след това завършете отварянето на новата ви сметка.

Партньорският код BRATINGS не променя по никакъв начин и не увеличава началния бонус, който ще вземете след това. Но така ставате част от общността на Букмейкър Рейтинги и може да се възползвате от всички актуални оферти за бонуси, промоции и индивидуални оферти. Имайки нашия код и ставайки част от нашето голямо семейство, няма да пропуснете нито една оферта на всички лицензирани букмейкъри, включително и офертите за Бонус без Депозит.

bet365 bonus code BRATINGS

Как става гледането на срещи на живо в Bet365

Бет365 максимално е улеснил процеса по гледане на събития На Живо. Няма нищо трудно като стъпки, за да може да гледате Live събития. Вече ви споменах – достатъчно е да имате минимален наличен баланс в акаунта си. Влизате в профила си, отивате в Секция На Живо и в нея ще намерите всички събития, които се предават На Живо в момента. Избирате даден спорт, а след това и събитие, натискате върху него и прякото предаване ще се зареди в горния десен ъгъл на екрана ви (ако сте на десктоп).

Събитията, които се излъчват в момента Live с картина или които са предвидени да се предават по-късно през деня, са обозначени с характерния знак за видео плейър, който може да видите срещу всяко събитие.

bet365 събития на живо

Какви събития се предават на живо в bet365

Когато говорим конкретно за букмейкъра Bet365, получавате сериозно разнообразие от видове спортове, които се предават На Живо. Вече споменах по какъв начин да стигнете до прякото предаване – влизайки в профила си и отивайки в секция На Живо.

Когато сте в тази секция, горе вдясно ще видите броя на събитията На Живо, които са в момента. В почти всеки час от денонощието десетки събития пристигат при вас с картина, като в пиковите часове са стотици (и заради футболните първенства в цял свят).

В категория На Живо в Бет365 може да гледате пряко събития от следните спортове – футбол, тенис, бадминтон, баскетбол, бейзбол, волейбол, голф, дартс, конни надбягвания, плажен волейбол, ръгби лийг, футзал, дори електронни спортове и виртуални спортове.

Може да гледате футболни двубои и мачовете днес на живо от почти всички футболни първенства по света. Разбира се, с приоритет са водещите европейски шампионати, сред които английската Висша лига, испанската Ла Лига, италианската Серия А, немската Бундеслига и т.н. Излъчват се обаче футболни мачове на живо и на юноши – както местни шампионати, така и юношески и младежки турнири. А също така и мачове от по-екзотични първенства.

❗️ВАЖНО: Не се излъчват българските футболни мачове на живо с картина. За съжаление не можете да гледате нито един мач лудогорец на живо.

Плюсове и минуси на гледането На Живо в Bet365

+Може да гледате събития от всякакви спортове по всяко време – гледай мачове на живо всеки ден!
+Може да гледате на живо мачовете днес онлайн и да залагате едновременно
+Реално с няколко стотинки може да гледате всякакви спортове, вместо да плащате пакет в телевизиите, за да ставате свидетел на мачове днес на живо
+Може да гледате на цял екран

-Изисква се да имате наличен паричен баланс в сметката
-Не всички събития се предават На Живо

Мачове На Живо от мобилно устройство в Бет365

Разбира се, че може да гледате всички събития На Живо и през мобилното си устройство, ако имате регистрация в Бет365. Единственото условие е да имате минимум пари в сметката си – достатъчни са дори 0.01 лева, просто за да имате някакъв наличен баланс. Тогава влизате в акаунта си, отивате в секция На Живо и виждате какви събития са Live към този момент. Цъквате върху избраното от вас събитие и прякото предаване започва. Може да обърнете екрана си настрани, за да може да гледате на по-широк екран, което ви носи по-голямо удобство.

бет365 мобилно на живо

Bwin мачове на живо с пряко предаване

Bwin е един от международните лидери в хазартния бизнес. И като такъв отдавна предлага пряко предаване на събития На Живо с картина. Ето защо е предпочитано място за залози от любителите на различните спортове. Прякото предаване с картина винаги е едно и според мен много важно предимство за един онлайн букмейкър.

ВХОД В BWIN

Нужен ли е депозит за гледане в bwin

Да, реално за да гледате събития На Живо с картина в букмейкъра Bwin, ви е нужен паричен баланс. По подобие на Bet365. Дори и 0.01 лева да е, т.е. 1 стотинка, трябва да имате наличен финансов ресурс в акаунта, за да гледате. И другото важно условие е все пак да сте влезли в акаунта си. Без вход няма как да гледате събития На Живо с картина

bwin депозирай преди да гледаш

От снимката, която виждате по-долу, нагледно може да се ориентирате по какъв начин изглежда прякото предаване На Живо с картина на събития в Биуин. Виждате и баланса по сметката – той буквално е символичен, едва 8 стотинки. Но е напълно достатъчен, за да може да гледате събития на живо.

буин предаване на живо

Бонус код при регистрация в bwin

Буин не изисква бонус код при регистрация в сайта си.

Как става гледането на срещи на живо в Bwin

За да гледате мачове или други спортни събития На Живо с картина в Bwin, първо трябва да влезете в профила си. След това, ако нямате никакви налични пари, трябва да депозирате. А ако имате дори и минимален баланс (1 стотинка е достатъчна), може да гледате събития с картина.

Отидете в секция На Живо в сайта и за още по-лесно вижте в менюто къде е изобразен характерният символ за видео плейър. Натиснете върху него и така ще получите списък с всички събития, които в момента се излъчват с картина в сайта на биуин.

След това надолу в сайта по вертикала ще видите всички Live събития с картина. Изберете желаното от вас и картината автоматично ще се зареди вдясно на екрана ви. Вече може да гледате събитието. Някои събития са с коментар, но повечето са само със звук от атмосферата на самото събитие (например тенис мачове и други спортове).

bwin предавания на живо

Какви събития се предават на живо в Bwin

По подобие на Бет365 и в БиУин може да видите в момента колко събития се предават директно с картина. На знакчето за видео плейър има и число, което обозначава колко събития в момента се излъчват на живо.

Със сигурност в по-пиковите часове и през уикенда Live събитията с картина са многократно повече. Но през седмицата също има достатъчно събития, които може да гледате от различни спортове в зависимост от часовия пояс. Но може да гледате събития от футбол, тенис, волейбол, тенис на маса, хандбал, дартс, бейзбол, бадминтон и други.

Bwin предава повечето футболни първенства с картина, но БЕЗ БЪЛГАРСКИТЕ МАЧОВЕ. Може да гледате водещите европейски шампионати, както и по-екзотични такива, но с уточнението, че самият букмейкър явно преценява кои срещи да излъчва, защото не всички са достъпни и са предвидени за пряко предаване.

Плюсове и минуси на гледането на живо в Bwin

+Може да гледате събития от всякакви спортове и футболни първенства
+Получавате картина на практика само срещу 1 стотинка в акаунта си
+Може да гледате На Живо и да залагате

-По-малко брой събития
-Трябва да имате минимален баланс в сметката
-Не може да разпънете картината на широк екран (ограничена е до една степен/размер)

Мачове на живо от мобилно устройство в bwin

Едно от основните предимства на букмейкърите, които предлагат пряко излъчване на спортни събития с картина за своите потребители е, че тази опция е достъпна навсякъде. Имам предвид, че може да гледате мачове На Живо в Bwin и през мобилното приложение, и на мобилната версия, ако използвате нея.

Тоест, само срещу 1 стотинка в акаунта си може да гледате спортни събития с картина на преносимото си мобилно устройство без дори да сте пред телевизора. С уговорката, че списъкът на Bwin с тези събития е по-беден, но водещите са налични.

буин предавания на живо мобилно

Winbet мачове на живо с пряко предаване

Вероятно ще ви изненадам с присъствието на Winbet в списъка с букмейкъри, които предлагат пряко предаване с картина На Живо, но е факт. Българският букмейкър предлага тази опция и тя не е никак лоша, като ще я разгледам детайлно в следващите редове.

ВХОД В WINBET

Нужен ли е депозит за гледане в Winbet

Тук идва още по-голямата изненада. Може да гледате събития На Живо с картина без никакви пари в акаунта си. Предполагам ясно виждате от направената снимка, че в сметката няма никакви пари – средства не са налични. Но живото предаване върви.

По този показател Уинбет се различава от двата международни букмейкъра – Bet365 и Bwin, при които е задължително да имате пари – дори 1 стотинка, но трябва да имате средства в сметката си.

В Уинбет обаче не е така. След като сте се регистрирали и имате активен акаунт – това е напълно достатъчно, за да имате достъп до прякото предаване на събития с картина.

Winbet предавания на живо

Бонус код при регистрация в Уинбет

Единственото условие, за да гледате всякакви спортни събития с картина На Живо, е да имате регистрация в Уинбет – и съответно да влезете в профила си. Иначе няма как.

Когато отваряте вашата първа сметка в българския букмейкър, съветът ми е да използвате Бонус кода на Букмейкър Рейтинги – BRATINGS. Той не променя и не увеличава по никакъв начин Началния Бонус, който ще получите при депозит. Но така ставате част от общността на Букмейкър Рейтинги и ще получавате актуална и своевременна информация за всички бонуси и оферти не само от Уинбет, но от всички лицензирани букита в България.

Когато сте част от Букмейкър Рейтинги, няма как да пропуснете нито една промоция, включително и Бонусите без депозит, които понякога са в доста ограничен промоционален период и трябва по-бърза реакция, за да ги получите.

уинбет бонус код

Как става гледането на срещи на живо в Winbet

Първото условие е да имате регистрация в сайта Winbet. След това да влезете задължително в акаунта си, за да бъдете активен в него. Това са двете единствени и достатъчни условия, за да гледате с картина на живо събитията, които букито излъчва в дадения момент.

След като влезете в профила си, отидете в секция На Живо. Ще видите специфичния символ за видео плейър, който на и десктоп варианта, и на мобилната версия, е оцветен в червено. Натиснете върху плейъра и ще получите списък с всички събития Live с картина, които в момента са активни.

След това трябва да си изберете дадено събитие, което искате да гледате от списъка с активните такива, и вдясно на екрана ви (на десктоп) ще се зареди картината. Ако сте на мобилно устройство, картината е в горната част на целия ви екран.

ВАЖНО: Едно супер предимство при прякото предаване На Живо с картина в Winbet. Когато гледате На живо, виждате на снимката знака със стрелка. Когато натиснете върху него, картината се отделя от мястото си и може да я пренесете, където искате. Например, разцъквате Букмейкър Рейтинги, но картината от Уинбет стои на екрана ви, докато обхождате други сайтове. Тази опция не е налична за всяко събитие, но е удобна, защото докато гледате, спокойно може да посещавате други сайтове, извън Уинбет.

winbet предаване на живо

Какви събития се предават на живо в Уинбет

Както всички останали букмейкъри, така и Уинбет предлага пряко предаване с картина на събития от повечето възможни спортове. С уговорката, че за разлика от Bet365 и Bwin, в Winbet списъкът със събития е доста по-беден. Мога да кажа, че дори в пъти по-беден.

Само за сравнение горе долу в един и същи момент в Бет365 има 100 събития На Живо (дори и с уговорката, че някой ще започнат съвсем скоро), докато в Winbet са само 3.

Въпреки това никак не е малко самия факт, че Уинбет предлага опцията пряко предаване, макар и на по-малко събития. Може да гледате всякакви спортове, сред които футбол, тенис, баскетбол, волейбол, хандбал, тенис на маса и други.

От футболните първенства с приоритет са някои от водещите шампионати на стария континент, разбира се отново БЕЗ БЪЛГАРСКИТЕ футболни двубои от родната Първа лига. Любопитното обаче е, че много често през седмицата се излъчват с картина мачове на юноши, от долните дивизии или двубои от по-малко популярните шампионати, като в Швеция, Норвегия и подобни.

Плюсове и минуси на гледането на живо в Winbet

+Може да гледате пряко с картина без абсолютно никакви пари в сметката.
+Някои събития може да гледате на голям екран
+Разнообразие от спортове и събития, които гледате напълно безплатно
+Имате опция картина в картина (да гледате Live с картина, докато цъкате в други сайтове – картината ще стои на екрана ви)

-По-беден списък от събития с предаване На Живо
-Няма яснота кои събития занапред ще се излъчват с картина

Мачове на живо от мобилно устройство в Winbet

Добрата новина е, че Уинбет предлага на своите потребители възможността да гледат събития с картина На Живо и на мобилните си устройства. Въпреки че компанията все още не разработва отделно мобилно приложение, мобилната версия предлага опцията предаване с картина На Живо.

Които събития са достъпни за гледане на десктоп версията на Уинбет, същите са активни и на мобилната версия. Същите условия и правила за гледане важат и при използване на мобилната версия. Трябва единствено да имате регистрация в Winbet и след това да влезете в профила си.

След като сте активни в акаунта си, избирате отново секция На Живо и от там събитието, което искате да гледате. То се зарежда в горната част на екрана на мобилното ви устройство. Малко по-неприятното е, че колкото и да въртите екрана, няма да получите по-широк екран като размер от това, което имате. Нямате възможност да натиснете и да разширите екрана.

Уинбет мобилно на живо

Betano мачове на живо с пряко предаване

Подробно ще разгледам опцията пряко предаване с картина На Живо и в един от най-новите букмейкъри на българския пазар. Става въпрос за Betano. Моята оценка за букито като цяло е доста висока. Международна компания, която натрупа опит в последните години, а ние я познавахме от съседните Гърция и Кипър като Stoiximan, а след това и Румъния. Според мен Бетано навлезе ударно на родна територия без да пести нищо от потенциала си.

ВХОД В BETANO

Нужен ли е депозит за гледане в Betano

Да, трябва да имате наличен паричен ресурс в сметката ви, за да гледате на живо с картина спортни събития. В противен случай няма да стане. На снимката, която съм приложил, ясно виждате, че при нулев баланс в игровата ви сметка, няма как да наблюдавате събития на живо през Бетано.

betano депозирай преди да гледаш

След като направите депозит, спокойно може да проследите на живо с картина всякакви спортни събития през букмейкъра. Минималният депозит в Betano, когато искате да вземете Начален Бонус, е 10 лева (важи за всички опции) и 50 лева, ако използвате банков превод. След това, когато вече имате захранен акаунт, е достатъчно дори 1 стотинка, за да може да се възползвате от опцията да гледате на живо събития с картина в букито.

бетано предаване на живо

Бонус код при регистрация в Бетано

Букмейкър Рейтинги и Бетано са партньори. Имаме специален Бонус Код – BRATINGS, който ви съветвам да използвате по време на регистрацията си, когато отваряте сметката си в букмейкъра.

Уточнявам, че партньорският код не променя по никакъв начин и не увеличава стойността на началния бонус, който ще вземете. С него обаче ставата част от общността на Букмейкър Рейтинги и ще получавате всички актуални оферти за бонуси и промоции не само от Бетано, но от всички лицензирани букмейкъри в България. Така няма да пропуснете нито един бонус или промоция, включително и Бонусите без Депозит, каквито имаше и в Betano.

По време на регистрацията при попълване на данните – в полето „Имате ли промоционален код“, въведете BRATINGS. Това е всичко, нищо не се изисква, нито пък ще ви навреди. Напротив, ще имате повече възможности и информация за актуалните бонуси и промоции на компаниите за залози у нас.

бетано бонус код

Как става гледането на срещи на живо в Betano

Бързо и лесно може да достигнете до мястото, което ви дава възможност да гледате събития с картина На Живо в Бетано. Първото условие е да имате открита сметка в букмейкъра, а след това да влезете в акаунта си. В него обаче трябва да има дори и минимален паричен баланс, за да може видео плейърът да зареди картината на прякото предаване.

След като влезете в профила си, отидете на секция На Живо. Леко вдясно от менюто ще видите знака, обозначаващ видео плейър. При натискане върху него, той автоматично ще филтрира само тези събития, които имат картина към момента.

След това ще видите и видовете спорт, които към този момент предлагат Live събития с пряко предаване с картина. Може да изберете желания от вас спорт, както и събитие и да натиснете върху него. Вдясно на екрана ви веднага ще видите картината от прякото предаване на въпросното събитие.

бетано предавания на живо - gledai futbol na jivo

Какви събития се предават на живо в Бетано

Бетано е доста смел в подхода си спрямо секцията На Живо и прякото предаване с картина. Букмейкърът се доближава максимално, като дори го поставям на едно ниво с Bet365, но доста пред Bwin. Имам предвид като разнообразие от спортове и събития за пряко излъчване.

Направих бързо сравнение между букмейкърите, които предлагат пряко излъчване. В Бетано в един момент от деня (27.05.2022 – петък) имаше 57 събития На Живо с картина. По това време Winbet не предлагаше нито едно събитие. По това време в Бет365 бяха 76 (макар че някои от тях са заявени като по-късно стартиращи), а в Bwin бяха 7.

Бетано предава абсолютно всички видове спортове, които е заложил в програмата си за излъчване. Освен традиционните като футбол, тенис, баскетбол и волейбол, има още тенис на маса, хандбал, дартс, плажен волейбол, електронни спортове, бадминтон и други.

От футболните първенства за съжаление отново НЕ МОЖЕ да бъдат гледани българските мачове, но имате на разположение сериозна част европейски и световни шампионати. Така че на практика Бетано ви дава супер услуга с амо срещу скромни стотинки в акаунта си.

Плюсове и минуси на гледането на живо в Betano

+Изключително разнообразие от спортове и събития
+Може да гледате с картина само срещу 1 стотинка в профила си
+Може да гледате На Живо и залагате едновременно

-Не може да гледате без пари в акаунта

Мачове на живо от мобилно устройство в Betano

Бетано е компания, която още с появата си на българския пазар, стартира повече от ударно. На практика тя предложи всичко в своята онлайн платформа за гледане на мачове, което е нужно за един клиент. Едно от предимствата безспорно е разработеното отделно мобилно приложение.

Може да гледате мачове онлайн на живо с картина спортни събития в Бетано и през мобилното приложение. А също така и ако използвате мобилната версия на букмейкъра. Което със сигурност е страхотна новина и опция, тъй като няма какво да се залъгваме – огромна част от потребителите, извършват повечето дейности на мобилните си устройства, предпочитайки ги пред десктоп версията.

За да гледате онлайн мачове на живо трябва да имате регистрация в Бетано, след което да влезете в профила си. От там отидете на секция На Живо и ще видите събитията (мачове днес онлайн), които са Live с картина към този момент. Изберете желаното от вас събитие, натиснете върху него и имате директна картина на устройството си – ще можете да гледане на мачове онлайн.

Бетано на живо мачове live

В кои букмейкъри не можем да гледаме мачове на живо

До момента разгледах детайлно 4 букмейкъра, които предлагат опцията пряко предаване с картина На Живо на спортни събития. За всички обясних и как да гледаме мачове на живо. Това бяха

  • Bet365
  • Bwin
  • Winbet
  • Betano

От имащите лиценз букмейкъри може да гледате футбол на живо днес с картина още в:

  • 8888.bg
  • Alphawin

От имащите лиценз букмейкъри обаче има три, които все още не предлагат тази опция на потребителите си. Това са:

  • Palms Bet
  • Sesame
  • Betway

За съжаление Палмс Бет е един от тези спортни сайтове за футбол, а има доста сериозен потенциал и като възможности, и като потребители. Би било хубаво компанията да добави тази опция за мачове online армията си от потребители, както и разработването на мобилно приложение. Тези две точки със сигурност дават много предимства и позитивен имидж на бранда.

Мачове на живо онлайн

🔥 Букмейкъри с пряко предаване Bet365, Bwin, Winbet, Betano
❗️ Изискване за гледане Налични средства в профила
📺 Безплатни сайтове за гледане livetv.sx, livetv228.me, sportcast.fun, liveru.sx и други – вижте тук.
🔝 Най-добър бонус 100% до 300 лв. от Бетано
⚽ Лиги Бундеслига, Ла Лига, Серия А и други

Руски сайтове за футбол на живо

Гледай мачовете днес на живо безплатно и без регистрация

Гледай футбол на живо! Гледай мачове онлайн безплатно! Цар futbol live! Всички мачове на живо по тв можете да ги гледате и тук.

ВАЖНО: Имайте предвид, че платформата за безплатно гледане на мачове не се предоставя от БР и не се хоства от БР – това е външна услуга (подобна на sport lemon, lshunters tv, live stream hunter, livetv.sx и тн.), до която ние ви предоставяме достъп, посредством вграден модул на тази страница, в която има сайтове за безплатно гледане на мачове.

Сайт за гледане на мачове безплатно - machove na jivo

Възможни проблеми при гледането на живо

Колкото и букмейкърите да се стремят да бъдат на високо технологично ниво във всички аспекти, се случват и проблеми с гледането мачовете на живо днес. В други статии сме говорили за евентуални технически проблеми при регистрация, верификация или други процеси, свързани с дадено буки.

Проблем с прякото предаване На Живо също е възможен – в крайна сметка всичко опира до сървъри, технологии и т.н. Нещо, което не е застраховано от вечна съвършена работа.

Какви могат да бъдат проблемите, за да не може да гледате На Живо спортни събития в букмейкърите:

На първо място, колкото и да го подценявате като опция, може да имате проблем с интернета. При слаб интернет нито ще ви зареди видео плейъра, нито въобще част от категориите или разделите в букмейкъра.

Може да имате проблеми с използвания браузър. Пробвайте с друг, ако се съмнявате или се чудите защо не може да гледате на живо спортни събития. Понякога един рестарт или отваряне в друг браузър решава проблема.

Самият букмейкър може да има проблем, което не е изключено. Възможно е на практика видеото да не тръгва по тяхна вина, а вие да не знаете и евентуално да проклинате телефона или интернета си.

Може да имате проблем с flash плейър на компютъра или мобилното си устройство. Особено при десктоп вариант и използване на традиционните браузъри, липсата на някои елементи на машината ви, спокойно може да стане причина да не може да произвежда видео, да зарежда банери, реклами и т.н. В крайна сметка те правят възможно за теб – гледай мач на живо!

Оценка – Къде е най-добре да гледаме спорт онлайн?

Определяме платформата на Bet365 като най-добра за гледане видео на живо на различни спортни събития. Освен изключително удобна, интуитивна и добре структурирана, тя предлага и богато разнообразие от спортни срещи, но не само като количество, а и като интерес. Така например, всяка седмица ще може да се насладите на срещи от почти всякакви футболни първенства на Стария континент, а и не само там.

Поддържат се още големи тенис турнири, баскетбол, волейбол и други. Наличието на екстри като български коментар на някои от срещите и седмична програма с обозначени предстоящи събития със стрийминг на живо са допълнителни бонуси.

Аз ще ви предложа да гледате спортни събития На Живо и в Бетано. Страхотен букмейкър, предлага всичко, от което се нуждаете. Наистина съм впечатлен от него поне като първи няколко месеца, откакто е на родния пазар. Бетано е почти на същото ниво като разнообразие от спортове и събития с лидера Bet365, като понякога го и превъзхожда.

Ако трябва да сравняваме двата букмейкъра, то и при двата е нужна регистрация, нужен е и символичен минимален паричен баланс, за да може да гледате (достатъчна е дори 1 стотинка в акаунта ви). Така че поне откъм условия няма нищо различно, двете компании изискват едно и също.

От букитата, които предлагат Живо излъчване с картина, следват Bwin и Winbet, които обаче отстъпват значително на първите два. И като разнообразие, и като брой събития. Но въпреки всичко предлагат тази възможност, защото на пазара все още има букита, които нямат на платформите си опциите за пряко предаване на събития На Живо

Ако все пак не желаете да се регистрирате в букмейкър (а също и да зареждате сметката си) – най-лесно е да използвате модула с програма за мачовете на живо.

FAQ / Често задавани въпроси

❓ В кои букмейкъри мога да гледам мачове на живо?

Можете да гледате мачове на живо в Bet365, Bwin, Winbet и Betano.

Къде мога да гледам efbet Лига (Пъва лига)?

През платените канали на Diema Sport или Diema Extra.

Кои са руските сайтове за футбол на живо?

livetv.sx, livetv228.me, sportcast.fun, liveru.sx и други – вижте тук.

❓ Как мога да гледам всички спортни събития безплатно по интернет?

Разполагаме с вграден модул на страницата, който събира линкове от различни източници към съответните излъчвания/стриймове. Висша лига, Шампионска лига, Испания, Германия, Лига Европа и тн. – вижте модула тук.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България,
затова достъпът до него е ограничен.
Препоръчваме ви букмейкъра
към който ще бъдете пренасочени сега...
Вход / Регистрация
P