Нагоре

Bet365 спортни залози - ревю, рейтинг и експертно мнение

Рейтинг 5/5

Бонус код: BRATINGS

Високи коефициенти

Голямо разнообразие от залози

Висок максимален залог

Вход
Съдържание
Оценка на БР : 5/5
Надеждност: 5/5
Пазари преди мач: 5/5
Пазари на живо: 5/5
Коефициенти: 4/5
Удобство на плащане: 4/5
Поддръжка: 5/5
Бонуси и промоции: 4/5
Технологичност: 4/5
Отзиви: 15 Бонуси: Депозит/теглене: 10 лв / -
Още 8
Мобилни версии: Въпроси: 0 Жалби: 3 Поддръжка

Съдържание

Ревю на компанията

5/5

Bet365 безспорно е най-популярният онлайн букмейкър в България. Предлага спортни залагания, казино, покер, игри и бинго, лотария, виртуални спортове и един портфейл с опция за трансфер между сметките на различните продукти.

Десктоп сайт за регистрация: bet365.com. Мобилен сайт за регистрация: mobile.bet365.com

Виж: ВИДЕО с инструкции – Как да се регистрирам в bet365, какво се попълва, какъв бонус код да използвам?

Компанията има офиси в Австралия и Гибралтар, а централата ѝ се намира в английския град Стоук он Трент.

Вижте изчерпателното ни ревю за този сайт за залози – менията и текстът в този маатериал за продуктите и услугите на bet365 изразяват личното виждане на екипа от професионални играчи на Букмейкър Рейтинги.


Промоции и бонуси от Bet365

Освен това компанията предлага бонуси за различни видове спортни надпревари, а именно: Бонус за Евро Мачове (футбол), Бонус за Тенис, и Бонус Евро Баскет (18+ | Важат правила и условия). Тези промоции важат за множествени залози в рамките на съответните събития.

 • Бонусът, който можете да получите за футболните си залози, е при минимална колонка от 3 срещи и може да варира между 5 и 100 процента от печалбата.
 • Правила и условия за начален бонус СПОРТ:
Офертата е достъпна за нови клиенти, регистрирали се в или след 12:00 англ. вр. на 11 Юни, 2019.
Направете квалифициращ депозит за 10 лв* или повече, за да се класирате за 100% от сумата в Кредити за Залози, до 100 лв*. Вашият квалифициращ депозит ще бъде най-големият депозит (ограничен до 100 лв*), направен през 7-те дни, преди да изискате офертата. Методи за плащане ePay.bg, NETeller, paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap или платежни методи ‘by Skrill’, и всички други предплатени кредитни и дебитни карти, не може да се използват за квалифициращ депозит или за теглене на печалби от залози с Кредити за Залог, освен ако вече не сте завършили процеса Идентификация (KYC) и не сте въвели Пощенския Код за Верификация (PVC), или не сме проверили успешно две допустими форми на Документ за Самоличност.
За подробности относно допустимите Документи за Самоличнист, как да завършите KYC или да качите Документ за Самоличност, логнете се в сметката си, посетете Клиенти, след това Вашата Сметка и изберете Идентификация. В секция Вашата Сметка ще може да изискате и изпращане на PVC до адреса Ви или да въведете този PVC след като го получите.
Трябва да изискате офертата в рамките на 30 дни от създаване на Вашата сметка.
Максималната стойност в Кредити за Залози, която може да получите, е 100 лв*. Например, квалифициращ депозит от 150 лв* ще Ви класира за 100 лв* в Кредити за Залози.
 • Правила и условия на Парлей бонус:
Направете парлей (множествен залог) преди мач с 2 или повече селекции от НФЛ/НКААФ/КФЛ/НБА/НКААБ/МЛБ/НХЛ за следните пазари с 2 възможности: Хендикап, Общо в Мача, Хендикап Първо Полувреме, Хендикап Второ Полувреме, Общо за Първо Полувреме, Общо за Второ Полувреме и Победител в Мача.
Ако залогът е успешен, ще добавим бонус между 5% и 50% към печалбата Ви. Сумата на бонуса зависи от броя селекции. В таблицата по-долу може да видите различните бонуси.
Бонусът се плаща в брой и се добавя към изтегляемия Ви баланс.
 • Правила и условия на Евро баскет бонус:
 • Направете множествен залог преди мач от 2 или повече селекции от първенствата за мъже Евролига, Еврокупа, Лига АСВ на Испания, Лега 1 на Италия и Бундеслига на Германия за следните пазари: Хендикап с 2 възможности и Общо в Мача с 2 възможности.

  Ако залогът е успешен, ще добавим бонус между 5% и 50% към печалбата Ви. Сумата на бонуса зависи от броя селекции. В таблицата по-долу може да видите различните бонуси.

  Бонусът се плаща в брой и се добавя към изтегляемия Ви баланс.

  Тази оферта е достъпна само за нови и класиращи се клиенти.

  Офертата важи за печалба от множествени залози преди мач от 2 или повече селекции от първенствата за мъже Евролига, Еврокупа, Лига АСВ на Испания, Лега 1 на Италия и Бундеслига на Германия за следните пазари: Хендикап с 2 възможности и Общо в Мача с 2 възможности.

  Максималният бонус е 100.000€ или еквивалент в друга валута.

  Този бонус не важи в случаите, в които сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог. Ако Затвори Залог е използван за част от залога, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог.

  Ако квалифициращ залог е бил променен чрез функцията Промени Залог, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог. Ако залог е бил променен, за да включи или промени селекция от събитие, което е На Живо, бонусът няма вече да е валиден.

  Залози комбинации с бонуси като Lucky 15 или Lucky 31 не важат за тази оферта.

 • За другите две опции, минималната колонка е от 2 срещи, като бонусът може да бъде между 5 и 50 процента от печалбата.

При затваряне на целия залог, промоцията отпада, а при частично затваряне, важи само за останалата активна част от залога.

 • Bet365 осигурява и така наречения Бонус лоялност

✔ Той се активира, когато сте превъртяли определена сума през седмицата или месеца (Бет 365 не дава точна информация каква трябва да бъде сумата).

✔ Обикновено този бонус се получава в четвъртък или петък.

✔ Бонусът, който можете да получите, е между 5 и 20 лева (според превъртяната сума). Както и при другите промоции, трябва да бъде превъртян поне 3 пъти, на коефициенти от поне 1.50, за да може да бъде изтеглен.

✔ За улеснение на потребителите Бет365 вече не изпраща бонус код за въвеждане при активиране на Бонус лоялност. Ако сте получили съобщение в акаунта си (че се класирате за Бонус лоялност) трябва да влезнете в Клиенти -> Оферти -> Налични оферти и да кликнете върху бутона Изискай под съответната оферта. Бонусът ще се зареди в сметката Ви.

 • Също така от компанията предоставят бонуси и при започването на големите първенства (Англия, Германия, Италия, Испания, Шампионска лига, Световно/Европейско първенство).

⇒ Друго предимство при офертите на Bet365 е, че стойността на бонуса остава във Вашата сметка, за разлика от повечето други букмейкъри, където запазвате само спечеленото над бонуса. Освен това, имате възможност да залагате и на коефициенти по-ниски от 1.50, като печалбата ще бъде отчетена. Залогът няма да бъде отразен единствено като такъв за превъртане на бонуса.

Подробна информация за всички бонуси на букмейкърската къща може да намерите в нашата секция Бонуси от Bet365.


Бет365 – лицензиран букмейкър в България

✔ Bet365 има лиценз (от Държавна комисия по хазарта) за осъществяване на хазартна дейност на територията на България от 06.2016 г.


За компанията

Bet365 Group Ltd е британска букмейкърска компания, основана през 2000 г. от Дениз Коутс. Тя била с основна заслуга за бързото разрастване на компанията, и превземането на голяма част от прохождащия тогава онлайн букмейкърски пазар в световен мащаб.

Тя основала компанията заедно с баща си, Питър Коутс. Именно неговата верига букмейкърски пунктове (съществуващи от 1974г.), послужила за обезпечаване на кредит в размер на 15 000 000 паунда. Рисково решение, което днес се е отплатило многократно на фамилия Коутс.

Те окончателно се отказват от офлайн бизнеса си през 2005 година, като го продават на букмейкъра Coral. Това им позволява да се фокусират изцяло върху развитието на своя онлайн бизнес.


Спортни залози

Секцията със спортни залози на Bet365 е това, което ги отличава до голяма степен от другите букмейкъри. Компанията предлага голям избор от пазари, а коефициентите са винаги над средното ниво.

Освен популярните спортове като футбол, тенис, хокей и баскетбол, имате възможност да залагате и на по екзотични като бадминтон, нетбол, ски скокове, биатлон. С две думи Бет365 предлага събития от почти всички спортове, за които можете да се сетите, като единствено липсват електронните спортове (eSports). За сметка на това можете да залгате на виртуални спортове.

Може би като минус бихме изтъкнали липсата на опция за сортиране на мачовете по начален час, каквато имат например Efbet и Betfair.

Също така през уикенда, когато има най-много футболни мачове, събитията са разделени по държави (Великобритания, Испания, Италия, Южна Америка, Скандинавия и т.н.), което до известна степен увеличава кликовете, които трябва да направите с мишката за да създадете един множествен залог със срещи от цяла Европа например.

Всяко събитие разполага и с множество пазари за залагане, като наличие само на опция краен победител е наистина рядкост (разбира се това зависи и от съответния спорт и възможностите, които предлага).

Залозите не могат да бъдат комбинирани в множествен залог (акумулатор) с изключение на Краен резултат + Корнери, Краен резултат + Картони и Краен резултат + И двата отбора да отблежат (гол/гол). Тук можем да отбележим, че много други букмейкъри не предлагат комбиниране на няколко залога от едно и също събитие.

✔ Минималният залог в Бет365 е 0.25 лв.

✔ Максимален брой мачове/събития във фиша: 14

✔ Освен това има и максимален залог, който варира според събитието, което сте си избрали. За да разберете какъв е максималнят залог, е нужно да кликнете на бутон Макс. Залог във Вашия фиш. Имате възможност да заложите по-голяма от максималния залог сума, като това се изпраща към трейдър, който след определено забавяне ще разреши или забрани приемането му.

✔ Максимална печалба в секция футбол за период от 24 часа – от 50 000 евро до 2 000 000 евро (в зависимост от първенството).

Коефициенти

Коефициентите в Бет365 са едни от най-високите в индустрията. Разбира се има букмейкъри, които предлагат по-високи коефициенти на определени пазари и/или събития. Тук предимно ставките за фаворита понякога са по-ниски.

Маржът преди мач е средно 4-6%, а при залози на живо – около 8-10%.

Други продукти на Bet365:

 • Бет365 Казино
 • Рулетка
 • Блекджек
 • Лотария
 • Виртуални спортове

Функционалност на сайта

Bet365 предлагат приложения за iOS и Android. Мобилната версия на сайта и на приложението са сходни с типичния интерфейс на букмейкъра. В дизайна на приложенията преобладават светло сиви и зелени нюанси.

Bet365 предлага услугата Известия на живо за спортове като футбол, тенис и баскетбол. Можете да изберете двубоите, за които да получавате известия, като влезете в съответния мач, кликнете върху бутон Известия и изберете събитието, при което сайтът да ви известява.

Това може да бъде вкаран гол, спечелно полувреме/сет/гейм/мач, картони и други.

Можете да използвате тази услуга след като инсталирате приложението на Bet365 спортни залози, а също и през мобилна и десктоп версията на сайта – само трябва да разрешите нотификациите на браузъра си.

Опцията Затвори залог (Cash out) на Бет365

Друго предимство на Bet365 е опцията затвори залог, която дава възможност за спиране на направени залози. Въпреки че и други букмейкъри предоставят тази възможност, по наше мнение Bet365 технически ги превъзхожда (често опцията при други компании е спряна за прекалено дълго време, не е на разположение при повече от един мач на живо или дава много ниска сума за затваряне на залога).

 • Cash Out

Чрез опцията Cash out, вие можете да следите развитието на своите залози, и сумите, които можете да изтеглите като печалба, докато Вашите селекции са все още активни.

Така получавате повече контрол върху залозите си. Функцията може да послужи за намаляване на загубите при неблагоприятно развитие на посочените селекции, или пък за да подсигурите печалбата си непосредствено преди края на мачовете.

Можете да използвате „затвори залог“ за затваряне на целия залог, или само на част от него. Останалата сума ще остане под формата на отворен залог, който се урежда при завършване на мача.

Вече не е необходимо да следите трескаво развоя на събитията, и да се ядосвате когато всичко се обърка в последния момент. Можете да следите мачовете на живо, и когато прецените просто затваряте залога си, натискайки един бутон.

 • Auto Cash Out – Автоматичен Кеш аут 

Тази функция Ви дава възможност да поставите правило за автоматично затваряне на залога при достигане на определена сума подобно на stop loss и take profit при търговия на финансовите пазари.

Опцията Промени залог на Бет365

 • Промени, добави, премахни залог

Промени залог е една от най-новите услуги на Bet365. Тази опция позволява да правите корекции по всеки от вашите залози – да променяте, добавяте или премахвате селекции от заложения фиш.


Залози на живо, резултати и пряко предаване на мачове в Бет365

Разбира се, в сайта на Bet365 можете да използвате и услугата залози „На Живо“. По този начин можете да залагате на срещи, които се играят в реално време, което е предпочитано от играчи, търсещи повече динамика и по-бързо развитие на залозите си.

Платформата за залози на живо е на доста високо ниво, лесна за използване и всеки нов играч бързо би се ориентирал в нея.

Също така по бързина, с която разрешават залозите и пускат „спрени“ за залагане мачове (например след гол, червен картон или дузпа), Bet365 са на челни позиции измежду всички букмейкъри.

Компанията предлага огромен брой от събития с възможност за пряко предаване. Самият сайт се е превърнал в нещо като livescore услуга №1 сред бетинг общността – бързи резултати на живо и голям брой мачове за гледане.

Ако искате да видите резултатите на залозите за всички събития и пазари, можете да влезете в менюто за Резултати на Bet365, което се намира в фуутъра на десктоп версията на сайта:

 


Видове залози, системи и пазари в Бет365

 • Акумулатор/множествен

Най-популярният вид са множествените залози, известни още като акумулатори. Залогът е направен върху поне две различни събития, а коефициентите им се умножават.

Селекцията е успешна, само когато всички срещи бъдат познати, като коефициента, по който се умножава, е произведението от всичките познати знаци.

Друг тип залози които се предлагат за събития в Bet365, са така наречените залози с пълно покритие. Това е залог, който съдържа всички възможни двойни, тройни и акумулатори, които се съдържат в определен брой селекции.

 • Това включва: Трикси, Янки, канадски или Супер Янки, Хайнц, Супер Хайнц, и Голиат.

Методи на плащане

Bet365 предоставя много различни методи за депозит или теглене на средства. Нито един от тези методи не включва такса за превода. Възможни начини за превеждане на парите са кредитни или дебитни карти, както и електронните портфейли (eWallet). Банковите преводи също са опция, но това обикновено отнема между 1 и 5 дни.

Депозитите в Bet365 обикновено са мигновени, а времето за теглене варира според метода на плащане. Превеждането на пари от Bet365 към банкова карта отнема 2-3 дена, докато електронния портфейл се нуждае от няколко часа, а банковите преводи – до една седмица.


Идентификация (KYC)

При активиране на акаунт с Bet365, трябва да посочите и метод за верификация. Това може да бъде международен паспорт, лична карта или шофьорска книжка.

При създаване на акаунта, получавате писмо за добре дошли, а когато депозирате пари и спечелите определена сума, ще трябва да потвърдите посочените данни в акаунта.

От Вас ще бъде поискано да изпратите сканирано копие на документа за верификация, който сте избрали. Данните от него трябва да съответстват с използвания документ при регистрирането на акаунта.

Обикновено от поддръжката на Бет365 ще Ви изискат повече от 1 документ за самоличност, както и банково извлечение, битова сметка или сметка за телефон, с които да потвърдят вашите самоличност и адрес.


Мобилна версия и приложения за телефон на Бет365 (Bet365 mobile)

Bet365 разполага с мобилни приложения, чрез които можете да отваряте сайта както с Android, така и с iOS. Самият процес на залагане и депозит/теглене е почти същият като този на компютърната версия, за максимално улеснение на потребителите.

Разбира се, дори и да не инсталирате някое от приложенията, мобилната версия на сайта е достатъчно удобна за залагане, а също и достатъчно бърза (някои букмейкъри разполагат с прекалено тежки мобилни версии, които зареждат сравнително бавно).

Единственият минус на мобилната версия е, че няма опция за Чат на живо. Всички други функции се запазват от десктоп версията.

Вижте таблица с поддръжката на софтуера и приложенията на Бет365


Поддръжка / обслужване на клиенти

Обслужването на клиенти при Bet365 е с най-високо качество. Можете да ги потърсите чрез email, телефон или през чат опцията от сайта им. Линиите им са постоянно отворени, а отношението към Вашите запитвания – професионално и отговорно. Отговор на запитване по email отнема около няколко часа в най-лошия случай.

Вижте данни за контакт с отдел Поддръжка

Лимитирани / блокирани акаунти в Бет365

Лимитирането на акаунт обикновено се изразява в ограничени максимални залози (или печалби) за определени събития, или като цяло. Bet365 прилага подобни мерки в определени ситуации като например съмнения за манипулация или залагане на уредени срещи.

Компанията не е длъжна да посочи основателна причина, а подобна ситуация може да доведе дори до закриване на вашата сметка в Bet365.

Виж: Защо bet365 лимитира акаунта ми?


За клиенти със стари сметки

Ако сте имали акаунт, открит преди 07.06.2016, то той е затворен. Причината за това е, лицензът, който компанията получи на тази дата, даващ й право да оперира на българския пазар.

Най-добрата новина е, че ще имате възможност да се регистрирате отново и да се възползвате от Бонус Нова сметка!

 

Вижте мнения, отзиви и коментари на играчи за услугите, продуктите и поддръжката на Bet365 или оставете вашия отзив тук

DMCA.com Protection Status

Виж повече Затвори
Характеристики на букмейкъра
Надеждност
5/5
Пазари преди мач
5/5
Пазари на живо
5/5
Коефициенти
4/5
Удобство на плащане
4/5
Поддръжка
5/5
Бонуси и промоции
4/5
Технологичност
4/5

Езици на сайта

АнглийскиАнглийски
БългарскиБългарски
ГръцкиГръцки
ДатскиДатски
ИспанскиИспански
ИталианскиИталиански
КитайскиКитайски
+ 11 езика
НемскиНемски
НорвежкиНорвежки
ПолскиПолски
ПортугалскиПортугалски
РумънскиРумънски
СловашкиСловашки
УнгарскиУнгарски
ХоландскиХоландски
ЧешкиЧешки
ШведскиШведски
ЯпонскиЯпонски
Скрий езици

Наличие на раздели и приложения

Web
Mac
Спорт
Казино
Казино на живо
Покер
Игри
Виртуален спорт
Ротативки
Пряко предаване на мачове
Мач център
Регистрация
Депозит
Чат на живо
- Българска версия - Мобилна версия

Методи на плащане

Депозит Теглене
Сума Време Комисиона Сума Време Комисиона
от 10 до - от 10 до -
Разшири всичко (11)

Валути

Евро
Български лев

Поддръжка

Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
~7-10 мин
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Чат на живо
~1-5 мин

Надеждност

Не приемат Букмейкър Рейтинги
като посредник
В Букмейкър Рейтинги НЯМА
представител на компанията
Отношение към спекуланти:
Намалява максимален залог

Лицензи (1)

Жалби

(3: 2/ 0/ 0/ 1/ 0)
Друго - 100 BGN Bet365 - 24 Декември 2019
Регистрирах си акаунт на 19 декември в bet365.Преди да депозирам верифицирах акаунта ми.Имам email от тях че акаутънт ми...
Виж повече
Неоснователни 24.12.2019
Неправилно уреден залог - 10 BGN Bet365 - 28 Юли 2019
Мача Guangxi Baoyun - Yunnan Kunlu, който се играе на 27.07.2019 г. те го обявяват за отменен. Имам доказателства от 3 с...
Виж повече
Неудовлетворени 28.07.2019
Неправилно уреден залог - 80 EUR - Bet365 - 26 Октомври 2018
Заложих 8 евро на 7 мача над 2.5 гола. Шест от тях ги познах. Седмият мач изобщо не се изигра. Проверих в 5-6 сайта че в...
Виж повече
Неоснователни 26.10.2018

Отзиви (15)

4.2/5
Надеждност
4.2/5
Удобство на плащане
4.6/5
Пазари преди мач
4.6/5
Поддръжка
4.4/5
Пазари на живо
4.6/5
Бонуси и промоции
3.2/5
Коефициенти
4.4/5
4.1/5
4.7/5

История на рейтинг

16.12.2015
Рейтинг Bet365 повишен от 4 до 5
27.10.2013
Рейтинг Bet365 понижен от 5 до 4
01.03.2012
Букмейкър Bet365 добавен в Рейтинги

Информация за компанията

Bet365
Посетете сайта на букмейкъра
Посетете сайта на букмейкъра
1974
3 000
18 000 000

Плюсове и минуси

Плюсове:
Бонус код: BRATINGS
Високи коефициенти
Голямо разнообразие от залози
Висок максимален залог
Разнообразие от опции за залог на живо
Минуси:
Възможно ограничаване на акаунт
Не достатъчно щедра програма за лоялност

Организации (10)

RGA - Асоциация за отдалечен хазарт
Хазартна Терапия - Gambling Therapy
Австралийски съвет за залагане - AWC
Европейска асоциация за спортна сигурност - ESSA
Гибралтарска асоциация за залагания и хазарт - GBGA
Анонимни Комарджии - Gamblers Anonymous
Независима служба за преценка на залаганията - IBAS
GambleAware

FAQ / Често задавани въпроси

Как да се регистрирам в Bet365?

За да се регистрирате в Бет365, трябва да кликнете на „Регистрация“ в горния десен ъгъл на екрана (в десктоп версията на сайта) или „Нов клиент“ в мобилната.

Попълнете всички задължителни полета в прозореца, който ще Ви се отвори и кликнете „Регистрация“.

Нужно е да попълните всички полета с лична информация, както и телефон за връзка, email адрес, потребителско име, парола и четрицифрен код за сигурност (нещо като ПИН код, който ще Ви бъде искан всеки път, когато се свързвате с отдел „Обслужване на клиенти“).

Вижте ВИДЕО с инструкции за регистрация в bet365 и взимане на бонус

Важно

 • Нужно е да попълните всички полета, отбелязани със звезда;
 • За да избегнете проблеми, е нужно да предоставите реални данни. В противен случай няма да успеете да преминете процеса по верификация и няма да можете да залагате;
 • Ако ще депозирате с Neteller или Skrill, е нужно да използвате същия email адрес, с който сте се регистрирали в съответния електронен портфейл;

За да завършите регистрацията си, маркирайте полето, с което се съгласявате с условията и правилата на Bet365 и кликнете Регистрация.

Как да верифицирам акаунта си?

За да верифицирате акаунта си, е нужно да влезете в меню Клиенти -> Вашата сметка -> Идентификация, след което ще се покаже прозорец с опции за изпращане на различни документи за идентифициране.

Ще бъде изискано от Вас да изпратите сканирано копие от документ за самоличност като лична карта, паспорт или шофьорска книжка (възможно е да изискат повече от 1 документ). А също така и копие от бележка за битово плащане, извлечение от банкова сметка или сметка за телефон, за да бъде потвърден и Вашият адрес.

Има и опция за получаване на писмо с код в пощенската кутия на домашния Ви адрес.

Мога ли да се верифицирам само с един документ в Бет365?

От Вас ще бъдат изискани най-малко 2 документа за идентифициране.

Възможно ли е Бет365 да злоупотребят с личните ми данни?

Не. Bet365 е огромна компания с множество лицензи за осъщестяване на хазартна дейност, сред които и от Държавна комисия по хазарта. Това трябва да Ви гарантира, че компанията осъщестява дейността си прозрачно и е под постоянен мониторинг.

Какво е предимството на това да изберете лицензиран онлайн букмейкър?

Преди всичко, доверявайки се на такава компания за осъществяване на залози, можете да бъдете уверени, че Вашите пари са защитени от закона. Не съществува вероятност, евентуална печалба да не Ви бъде изплатена. Изключение може да бъде само случай, в който има доказано пране на пари, или пък опит за неколкократно получаване на бонуси от един човек.

Единственото условие е, данните които сте въвели във Вашия профил да бъдат точни, както и да не разполагате с повече от един акаунт. Всеки букмейкър, който разполага с лиценз, има линк на началната си страница, където може да подадете сигнал за нередност.

Ползването на лицензиран букмейкър предразполага потребителите от гледна точка на надеждността относно техните потребителски данни. Всички предоставаени от Вас данни, както и копия от лични документи са защитени.

Също така не трябва да се притеснявате при въвеждане на детайли за плащане (номер на кредитна/дебитна карта, данни за електронен портфейл, банков трансфер и др. ). Тези компании са под постоянен контрол, доказали са своята надеждност и стабилност и не биха злоупотребили с данните на своите клиенти.

Още едно предимство на сайтовете за залози с лиценз е поддръжката на български език – задължително тези компании притежават оператори, които ще контактуват на български с своите клиенти.

Защо не получих бонус за нова сметка/първи депозит?

Възможно е да сте депозирали с някои от методите, които не се класират за бонус нова сметка като Skrill и Neteller, но може и причината да е друга.

Съветваме Ви да се обърнете към отдел обслужване на клиенти на Bet365.

Предлага ли Бет365 бонус лоялност? Как мога да го изискам?

Да, Bet365 предлага бонус Лоялност на своите редовни клиенти. Няма обаче точна информация за това как се изчислява и при какви условия се получава.

От наши наблюдения – имате възможност да получите 5, 10 или 20 лева бонус лоялност при превъртане на между 200 и 1000+ лева през последната седмица или месец.

Другата сигурна информация е, че бонус лоялност се предоставя в четвъртък или петък на всички класирали се играчи.

Какъв е минималният залог за спорт в Бет365?

Минималният залог в Бет365 е 0.25 лв.

Колко селекции максимум мога да добавя в своя фиш?

14 селекции в един фиш.

Мога ли да правя финансови залози в Бет365?

Не, този продукт не се предлага вече.

Разполага ли Бет365 с казино секция?

Сайтът на Bet365 разполага с голямо разнообразие от онлайн игри. Ако използвате техния софтуер имате избор между над 250 различни възможности. Най-популярните игри сред залагащите са игрите с карти, ротативките и видео покерът. Всеки нов потребител получава бонус с лимит 200 лева, а за постоянните потребители има по-чести промоции. Освен обичайните предложения, в казино портала на Bet365 можете да играете срещу истински крупиета на рулетка или блекджек.

Камери с висока резолюция излъчват директно крупиетата, като картината се отразява мигновено. По този начин се пресъздава атмосферата на това да бъдете в казино, без да излизате от хола си. Освен това, статистически, шансът на печалба е по-голям когато играете с живи крупиета. За съжаление обаче, Bet365 все още не разполага с пълния си „Казино“ раздел за територията на България и доста от опциите не се предлагат.

Има ли джакпоти в Бет365?

Да. В секция „Джакпоти“ (лявото меню в раздел Казино) ще откриете ротативки с джакпот, често достигащ и надхвърлящ 1 милион лева.

Има ли рулетка в Бет365? Какви са лимитите?

Да, има Европейска рулетка.

Рулетката е една от най-популярните игри във всяко казино. Правилата на играта са достъпни, а възможностите за залог са достатъчно разнообразни. Някои играчи в началото залагат на по-прости залози като черно/червено или четно/нечетно. Други пък предпочитат по-сложни стратегии, базирани на план на залагане.

При всички положения, всяко завъртане е с произволен изход, и никоя система не носи гарантирана печалба. Поради популярната стратегия на удвояване на залога при загуба (Мартингейл), повечето казина (вкл.и Bet365) налагат лимити на залозите.

✔ Минимален залог на едно число на рулетка в Bet365 – 0.50 лева

✔ Максимален залог на едно число на рулетка в Bet365 – 50 лева

✔ Максимална печалба – 200 000 лева

Има ли блекджек в Бет365? Какви са лимитите?

Да. Друга от най-известните игри, която може да играете в Bet365, е Блекджек – игра, която се практикува от милиони играчи в световен мащаб.

Поради непредвидимостта на раздаването, както и при рулетката, няма система, която да гарантира постоянен успех на играча. Това, което можете да направите е да максимизирате статистически шансовете си за успех. Ориентирайки се от обърнатите карти на масата, можете да посетите сайта на Bet365, където ще намерите стратегии за действие в определени ситуации.

Също както и при рулетката, максималната печалба при играта на Блекджек е в размер на 100 000 евро, или еквивалента и в друга валута.

Има ли лотария в Бет365?

Да. Bet365 предлага на своите клиенти участие в лотария на Ирландия, Испания, Ню Йорк, Германия, Канада, Австралия. Ще откриете секцията с лотарии в лявото меню на екрана, в раздел Лото.

Има ли виртуални спортове в Бет365?

Bet365 България предлага на своите потребители цели седем виртуални спорта. Сред тях можете да откриете Конни надбягвания, хрътки, моторни спортове, футбол, колоездене, тенис и тротинг (разновидност на състезанията с коне)

Виртуалните спортове са спортни игри, проведени изцяло в рамките на специално проектиран софтуер. Те представляват пресъздадени реални спортни събития, които са компютърно генерирани.

Обичайно, тези събития продължават около три минути. Това показва, че за времето, за което изминава един футболен мач (90 минути), във виртуалния му еквивалент можете да заложите на 30 мача.

Как да направя Кеш аут (Cash out)?

 1. Това може да направите, като влезнете в страницата „Моите залози“. Там може да откриете всичките си неуредени залози, както и сумата, която може да получите за Cash Out.
 2. Натискайки иконата до Cash Out бутона, ще се появи слайдър. От там регулирате каква част от залога Ви да бъде затворена. Там виждате потенциалната сума, която ще получите и потвърждавате искането си. Функцията е достъпна и през таблет или мобилен телефон.

Обикновено, опцията Cash out се обновява мигновено, реагирайки на промените в дадена среща. Това Ви дава възможност бързо да реагирате, и да спрете залога си при благоприятен коефициент.

Cash out е най-широко разпространен в платформите на Bet365 за спортните залози на футбол, тенис, баскетбол и волейбол.

Как да направя автоматичен Кеш аут (Automatic Cash Out)?

Допълнителна опция към затварянето на залога е автоматичното уреждане, или така наречения Auto Cash Out. Натискайки колелото, вдясно от бутона затвори залог, можете да създадете „правило“ , което автоматично да затвори залога при достигане на определена сума за изплащане по време на провеждането му.

Имате избор дали да въведете такова правило за целия залог, или само за част от него.

Също така, можете да премахнете правилото (отново от колелото), ако размислите и искате да изчакате развръзката на селекциите си. При ръчно затваряне на залога от Ваша страна, правилото отново не се взима предвид.

Как да използвам опцията Промени залог?

Промяната на залога се извършва чрез бутон, който можете да намерите в горния десен ъгъл на Вашия залог (в „Мои Залози“).  За да можете да направите промяна, трябва да сте сигурни, че за него има налична сума за затваряне. След корекцията, новият залог ще бъде приет с коригираната кеш аут сума, която можете да затворите.

 • Добави залог

Освен промени на селекциите за дадени събития, имате възможността и да добавяте нови такива към вашите залози.

Например, ако сте заложили за победа на домакина, но разберете, че отборът няма да подходи сериозно към двубоя или пък звездата на тима се контузи на загрявката – имате възможност да промените знака на прогнозата си.

Също така можете да променяте залозите си от единични в множествени и обратно.

 • Имате възможност и да премахвате селекции от вашия фиш, ако сте се разколебали.

Когато използвате функцията Промени Залог, коефициентите за новия залог ще бъдат обновени, спрямо текущите коефициенти, а не първоначалните.

За колко време уреждат залозите в Бет365?

В Bet365 залозите се уреждат много бързо, до 1 минута след края на дадено събитие. В отделни случаи срокът може да бъде удължен – за да получат официална информация за резултата от събитието.

Сгреших залога, мога ли да го отменя или променя?

Да, чрез опциите Затвори залог и Промени залог.

Какво става ако дадено събитие/мач бива отменен? Ще ми върнат ли парите?

Залогът за даденото събитие ще бъде уреден с коефициент 1.00, което го изключва от сметките на пълния коефициент при множествени залози. Ако срещата е насрочена за изиграване в близкото бъдеще (до 48 часа), то залогът няма да бъде отменен, а ще се изчака изиграването на събитието.

Какви системи за залагане предлагат Бет365?

o Трикси залогът представлява 4 залога, върху 3 селекции – 3 двойни и 1 троен залог. Печалба се гарантира при успешен изход от две срещи.

o Янки залогът представлява 11 залога на 4 срещи. Това включва 6 двойни, 4 тройни и 1 четворен залог. Печалба се генерира при поне две успешни селекции.

o Канадски/Супер Янки – 26 залога, върху 5 срещи. Това включва 10 двойни, 10 тройни, 5 четворни и 1 петорен залог. Отново, печалба има при поне две познати селекции.

o Хайнц – образува се от 6 прогнози, които се комбинират в 57 отделни залога. Това включва 15 двойни, 20 тройни, 15 четворни, 5 петорни и 1 шесткратен залог. Печалба отново има при поне две познати селекции.

o Супер Хайнц – образува се от седем селекции, които се състоят от 120 отделни залога разпределени по следния начин : 21 двойни, 35 тройни, 35 четворни, 21 петорни, 7 шесткратни, 1 седемкратен залог. Поне две успешни селекции носят печалба

o Голият – образува се от осем селекции, и 247 отделни залога: 28 двойни, 56 тройни, 70 четворни, 56 петорни, 28 6-кратни, 8 7-кратни и един 8-кратен залог. Минимум две селекции трябва да спечелят, за да има възвръщаемост.

Защо лимитираха акаунта ми?

Честа причина за подобни мерки е наличието на успешна серия тенис пробиви например (става дума за дълга серия от големи печалби в рамките на 24 часа). В такъв случай, можете да бъдете определен като рисков за компанията играч и акаунтът ви може да бъде лимитиран.

Също така, залагането на големи суми на непопулярни спортове може да попадне в радара им за рисково поведение на залози. При блокиране на сметка, съответният клиент трябва да се свърже с компанията (email, chat, телефон), за установяване на възможно решение на ситуацията.

Мога ли да закрия сметката си в Bet365?

Можете! Самото закриване се състои в използването на опцията – Самоизключване от меню Защита на играч в Моята сметка. Имате право да изберете период на блокиране на сметката – от 6 месеца до 5 години.

Другата опция е използването на Самоизключване за период – „Завинаги“. Необходимо е обаче да се свържете с поддръжката, за да използвате тази опция.

Важно: При никакви обстоятелства няма да имате възможност да достъпите сметката си! В случая на опция  „Завинаги“, това наистина означава завинаги.

Мога ли да видя пълна история на залозите си?

Периодът, за който можете да видите историята си на залагане е 6 месеца. Свържете се с отдел обслужване на клиенти, за да поискате по-голям период.

Мога ли да променя валутата си в Bet365?

Имате възможност да промените валутата на акаунта си единствено от лева в евро. За целта се свържете с отдел „Обслужване на клиенти“.

Новини Bet365

Bet365 с по-добро Live излъчване на събитията
Букмейкър новини
Bet365 с по-добро Live излъчване на събитията

Един от лидерите на световния пазар предлага на своите потребители ново по-добро Live излъчване на събитията в платформата си. Става въпрос за събитията, които са НА ЖИВО. Клиентите на Bet365 от години са едни от най-удовлетворените в тази насока и масово използват платформите както за своите залози, така и да гледат LIVE събитията, на които са заложили. До момента живото предаване на спортните събития беше на по-ограничен свит екран, но от известно време потребителите сигурно са забелязали, че има възможност за т.нар. „разпъване“ на екрана особено когато се гледа на мобилно устройство. Промяната на плейъра води и до по-широк екран…

Ново от Bet365: Временно прекъсване, ако сте уморени от залози
Букмейкър новини
Ново от Bet365: Временно прекъсване, ако сте уморени от залози

Компанията за пореден път доказа, че е изключително креативна в подхода спрямо клиентите си. В сайта на Бет365 може да намерите секцията „Разумно залагане“. В десктоп варианта на сайта рубриката се намира горе вдясно – точно над акаунта ви. Клиентите могат да се възползват от различни инструменти, посредством които могат да залагат разумно. Новото е „Персонализирано Временно Прекъсване“. Това е в случай, че искате да си вземете кратка почивка от залагането и играта. Можете да си настроите еднократен или повтарящ се период на прекъсването (например – да започва в понеделник от 09:00 часа до петък, 17:30 часа.) Хубавата новина е, че…

Проблем с достъпа до Bet365 и други букмейкъри от А1 [ОБНОВЕНА]
Букмейкър новини
Проблем с достъпа до Bet365 и други букмейкъри от А1 [ОБНОВЕНА]

Проблемът с отварянето на сайта за залози Bet365 продължава повече от два часа. Малко след 16:00 часа потребители сигнализираха до екипа на Букмейкър Рейтинги, че наистина има проблем с Бет365. Както и с друг букмейкър 1xBet. Оказа се, че всички са с общ интернет доставчик – А1. След връзка с отдела по поддръжка обяснението е, че има проблем с достъпа до световни интернет сайтове и се работи по отстраняването му. Недоволството на любителите на залозите е свързано с огромната футболна програма за днес, която включва мачовете от Лига Европа. Някои от тях вече започнаха, а основният пакет стартира в –19:55…

Кой е фаворит на Копа Америка? Коефициентите на родните букмейкъри
Букмейкър новини
Кой е фаворит на Копа Америка? Коефициентите на родните букмейкъри

Българските букмейкъри определиха коефициенти за победител в Копа Америка тази година, както и за голмайстор. Според Ефбет Бразилия е фаворит със ставка 2.05 въпреки отсъствието на контузилия се Неймар, на второ място е Аржентина с 4.30, Уругвай е трети със 7.50. Winbet също смята селесао за фаворит и дава коефициент 2.10, Аржентина е с 4.40, Уругвай е със 7.60. Според букмейкъра Лионел Меси е фаворит №1 за голмайсторския приз с коефициент 4.00, следва Габриел Жезус със 7.20. Интересното е, че букмейкърът дава възможност и за залог за победител във всяка една от трите групи, но и не само това –…

Ревю на мобилни приложения

Коментари (0)
Оценка на БР 5/5
3/5
Грешка
Данните не са получени. Опитайте отново.
Задайте въпрос

Вашият въпрос ще се появи в секция Въпроси-отговори. Когато получите отговор, ще ви уведомим с e-mail.

Заглавие
Описание на въпроса
Получи списък с огледални сайтове

Въведете e-mail, на който можем да ви изпратим списъка

E-mail
Въпросът беше изпратен
Вашият въпрос беше изпратен и публикуван.
Благодарим Ви, че използвате «Букмейкър Рейтинги»!
Списъкът с огледални сайтове беше изпратен
Списък с огледални сайтове беше успешно изпратен на Вашия e-mail.
Благодарим Ви, че използвате «Букмейкър Рейтинги»!
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация