Как да депозирам пари в Alphawin?

Стефан Ралчев
Букмейкърът Alphawin се превърна в част от т.нар. новоприсъединили се членове на бетинг семейството на българския пазар.

Съдържание

Компанията стартира дейност официално в края на месец октомври 2021 година и по-точно на 27 октомври. Тя има издадени валидни лицензи за организиране на хазартна дейност, както за залози на спортни събития, така и за провеждане на игри в онлайн казино.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В ALPHAWIN

Методи на депозит

Директно стартираме от методите за депозит, които предлага Алфауин и с които може да захраните сметката си и евентуално после да направите Алфауин теглене. Преди това само да ви напомня, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да сте се регистрирали в Alphawin, за да може всичко, което прочетете в следващите редове да има значение. Без активна сметка/акаунт няма как да пристъпите към каквито и да било финансови операции в букмейкъра.

Наличните опции, с които може да заредите игровата си сметка в букито, са следните:

 • Дебитна/Кредитна карта
 • Криптовалута
 • ePay.bg
 • EasyPay
 • FastPay
 • Skrill
 • Електронни портфейли (Phyre / Pay by Vivacom / A1 Wallet / BACB Pay)
 • Кештерминал
 • Банков превод

alphawin опции за депозит

Стъпки при депозиране

Следва да ви запозная със стъпките в последователност, които трябва да направите, за да депозирате в Алфауин. Те са бързи и лесни и са само няколко.

ДЕПОЗИРАЙ В ALPHAWIN

Влезте в профила си (както вече казах, трябва да имате активен такъв)

Натиснете оранжевия бутон Депозит в горния десен ъгъл. След това ще видите абсолютно всички налични опции, с които може да вкарате пари в сметката си. Избирате един от тях и следвате инструкциите, които ще прочетете за всеки един по-надолу в тази статия.

alphawin депозит

Лимит и време за депозит

Минималната сума за депозит в Алфауин е 10 лева с всички методи с изключение на Банков превод и електронни портфейли (тук минимумът е 20 лева), както и със Скрил (минимумът е 50 лева).

С абсолютно всички опции захранването на сметката ви става Незабавно, само ако заложите на банков превод, ще се наложи да изчакате 1-3 работни дни.

ВАЖНО: Алфауин има по-интересно изискване или по-скоро правило при депозита. То се отнася до момента, в който вашата сума на депозит надвиши 3911.66 лв (2000 EUR). Тогава от букито ще извършат проверка на средствата, като ще изискат от вас да попълните Декларация за произход на средствата.

Характеристики на Alphawin депозит

💰 Минимален депозит 10 лв; 20 лв (банка, портфейли); 50 лв (Skrill)
🎁 Alphawin начален бонус 100% до 200 лв
☝️ Условия за депозит за бонус 6х превъртане на 1.60 коеф.
💵 Методи за депозит банкови карти, крипто, ePay, EasyPay, FastPay, електронни портфейли, Skrill, Кештерминал, банков превод
💰 Минимален залог 0,50 лева

Депозит с дебитна/кредитна карта

Минималната сума за депозит с този метод е 10 лева, а максималната е 10 000 лева. Стъпките при депозит с карта са следните:

 1. Влезте в профила си и натиснете Депозит
 2. Изберете депозита с карта
 3. Попълнете сумата на депозит и БОНУС КОД, ако искате да вземете бонус (бонус кодовете за началните бонуси може да намерите в Букмейкър Рейтинги)
 4. На следващата страница попълнете данните от картата – име на картодържателя, номер на картата, срок на валидност и CVV (трицифрения код от задната страна на картата).
 5. Натиснете бутона Депозирай и сте готови.

alphawin депозит с карта

Депозит с И Пей

Това е един от начините, по които може да имате пари в сметката си в Алфауин чрез касово плащане (т.е. не онлайн, а да занесете парите на каса.)

 1. Влезте в профила си и натиснете Депозит
 2. Изберете от опциите депозит с И Пей
 3. Въведете желаната от вас сума за депозит
 4. Изпишете бонус код, ако искате да вземете един от началните бонуси
 5. Ще бъдете прехвърлени на страницата на И Пей, където да довършите депозита.

При депозита с ePay.bg може да довършите плащането през интернет, т.е. през вашата микросметка, ако имате такава. Тогава трябва да влезете с вашите потребителско име и парола в системата на И Пей.

alphawin epay deposit

Ако искате да депозирате парите, като отидете на каса – цъкнете върху тази опция – В Брой на каса. Тогава виждате Код за плащане (с червените цифри). Отидете на касата на И Пей и кажете този код, за да извършите плащането.

Може да направите депозита и като използвате банков превод. Виждате на снимката по-долу какво трябва да попълните в банковото извлечение. Данните на получателя (в случая Алфабет Гейминг са ви зададени, вие трябва единствено да попълните вашите данни.)

И Пей позволява да завършите депозита си в Алфауин и на банкомат. Виждате снимката по-долу. На банкомата трябва да изберете Други услуги и след това плащане с B-pay. Трябва да въведете изписания Код на търговеца, а след това и вашия персонален код, който виждате с червените цифри.

ВХОД В ALPHAWIN

Депозит на каса на Изи Пей

Касовото плащане с Изи Пей е доста предпочитан метод от играчите най-вече поради сигурността – защото вие предавате парите на касиерката и получавате разписка, че са входирани. Те автоматично влизат в сметката ви в Алфауин.

Има два начина да депозирате с Изи Пей.

Единият е директно да отидете на каса на Изи Пей, да кажете вашето ЕГН и да депозирате парите.

Вторият начин е да направите заявка през сайта на Алфауин, както виждате от снимките по-долу. Избирате Изи Пей, въвеждате сумата, която искате да внесете в сметката си и отдолу в полето пишете Бонус кода (за да получите бонус за отваряне на сметката си, ако сте нов потребител.)

След това ще получите код, който трябва да издиктувате на касата на Изи Пей, давате парите и сте готови.

alphawin easypay deposit

Депозит с Фаст Пей

Депозитът на каса на Фаст Пей отново е част от семейството на касовите разплащания. Не може да е онлайн, като дори не може да направите първоначална заявка през сайта (както е възможно с метода Изи Пей).

При депозита с Fast Pay отивате на каса на компанията, казвате вашето ЕГН, давате парите и те мигновено ще постъпят в сметката ви в Алфауин. Трябва да знаете, че ЕГН-то, с което сте се регистрирали в Alphawin, трябва да е същото, което казвате на Фаст Пей, за да може парите ви да отидат на правилното място.

Депозит с Кештерминал

Още един физически начин на зареждане на сметката ви в букито. За целта трябва да посетите най-близкото до вас устройство на Cashterminal, да изберете от екрана Алфауин и да пъхнете парите.

Ще трябва да въведете вашето ЕГН и Бонус код (ако е наличен), за да потвърдите плащането. Сумата веднага ще постъпи в сметката ви в букмейкъра.

Депозит със Skrill

Връщаме се на онлайн захранването на игровия ви акаунт. Методът със Скрил е бърз и лесен, като тук минимумът обаче скача на 50 лева.

 1. Посетете профила си и натиснете Депозит
 2. Изберете опцията Скрил
 3. Въведете желаната от вас сума (минимум 50 лева) и добавете Бонус код (ако искате да вземете начален бонус)
 4. Ще трябва да довършите депозита в системата на Скрил, в която трябва да влезете с имейл и парола, с които сте се регистрирали.

ВАЖНО: Имейлът, с който сте се регистрирали в Скрил, трябва да съвпада с този при регистрацията в Алфауин.

Довършете депозита през Скрил, като имате възможност да платите с банкова карта, от баланса си в Скрил или през И Пей.

алфауин скрил депозит

Депозит с електронни портфейли

Този начин за депозит е супер бърз и е за онези от вас, които имат инсталирани мобилни приложения и им е удобно да разплащат с тях. Трябва да имате свалено мобилно приложение за съответния дигитален портфейл:

 • Phyre
 • Pay by Vivacom
 • A1 Wallet
 • BACB Pay

След като изберете опцията електронен портфейл, въведете желаната от вас сума за депозит и Бонус код (ако е наличен и искате да вземете начален бонус).

На следващата страница ще видите QR код, който да сканирате от съответното приложение, което искате да използвате на един от дигиталните портфейли.

Довършете депозита, след като сканирате кода.

алфауин депозит електронни портмонета

Депозит с криптовалути

Един от спокойно можем да кажем по-модерните и иновативни начини да депозирате в букмейкър, ако разбира се имате налични биткойни.

 1. Влезте в профила си и изберете Депозит
 2. След това изберете Криптовалутата (в случая Биткойн)
 3. Въведете сумата на депозит и Бонус код (ако е наличен)
 4. Ще се появи QR Код, който трябва да сканираш, за да довършиш депозита с Биткойн.

Имайте предвид, че избраната от вас стойност на криптовалутата автоматично при депозита ще бъде конвертирана в равностойността на български лева.

alphawin crypto deposit

Депозит с банков превод

Последният метод, с който може да имате налични пари в сметката си в Алфауин, е през банкова институция.

Негативите ги знаете – малко по-продължителен период, докато имате парите си (1-3 работни дни) и повече попълване на данни при пращането на парите.

На снимката виждате данните на получателя (в случая Алфабет Гейминг), името на банката, IBAN и т.н. В основание трябва да въведете вашето ЕГН и ако има наличен Бонус код.

ВАЖНО: Вече споменах, че преводът отнема 1-3 работни дни, но международни преводи може да отнемат и до 10 дни. Тези срокове не зависят по никакъв начин от Алфауин, а по-скоро от самите банкови институции.

Депозит с мобилно устройство

Въпреки че Алфауин все още не разполага с мобилно приложение, мобилната версия на букито е достатъчно добра. Тя позволява абсолютно целия достъп до възможностите за депозит. Тоест, вие може да вкарате пари в сметката си, използвайки мобилното си устройство. Имате налични всички методи за депозит, които са и на десктоп версията. Поради тази причина няма да се спирам в детайли как се депозира с всеки един поотделно, тъй като стъпките са еднакви.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В ALPHAWIN

Единственото, което е задължително, е както и при настолната версия – да разполагате с активна сметка и да влезете в профила си. След това бутон Депозит (горе вдясно) ще ви отведе до опциите за депозиране.

alphawin mobile deposit

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как става депозитът в Алфауин?

Регистрирайте се в сайта, влезте в профила си, натиснете Депозит и изберете един от методите за депозит.

❓ Какви методи за депозит има в Алфауин?

Може да депозирате с банкови карти, на каса на Изи Пей, Фаст Пей, с И Пей, електронни портфейли, Скрил, на устройство на Кештерминал, както с криптовалута (Биткойн) и с банков превод.

❓ Колко е минималният депозит в Alphawin?

Минималният депозит в Алфауин е 10 лева. С електронните портфейли и Банкова транзакция е 20 лева, а със Скрил е 50 лева.

❓ Дава ли Алфауин бонус при първи депозит?

Да, може да получите бонус при първи депозит, след като въведете Бонус код (има го в Букмейкър Рейтинги). Единствено при първи депозит със Скрил НЕ може да вземете бонус.

❓ Мога ли да депозирам през мобилно устройство в Alphawin

Да, може да депозирате през мобилното си устройство – всички методи за депозит са налични при същите правила и условия.

❓ Има ли такса при депозит в Алфауин?

Не, букмейкърът не налага никакви такси при депозита (но такива може да има наложени от банковите или други институции, които вие използвате, за да направите финансовата транзакция).

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари