Как да депозирам в PokerStars

Стефан Ралчев
PokerStars е един от най-големите интернет покер сайтове. Той е домакин на различни турнири с много маси, което го прави изключително популярен сред голяма част от онлайн покер играчите. Платформата разполага и с прекрасно казино.

Съдържание

Опциите за депозит в PokerStars са ясни и лесни за използване. Поддръжката на клиенти е на много високо ниво. След като вече сте избрали този сайт, регистрирали сте се и верифицирали акаунта, идва ред да започнете да играете. Това няма как да сe случи без да депозирате средства. Затова се постарахме да предложим как стъпка по стъпка можете да го направите, за да ви улесним максимално. Трябва да знаете, че в платформата Покерстарс предпочитаната валута като цяло е щатският долар, въпреки че има възможности за превалутиране и използване и на Евро.

Депозиране в PokerStars Poker

Ако сте готови да започнете да играете в PokerStars с реални пари, имате няколко опции за депозит. Трябва да направите минимална сума на депозита от $5, независимо от опцията за депозит, която сте избрали. Методите за плащане и теглене вероятно ще се различават в зависимост от държавата, така че не забравяйте да разберете кои методи са най-подходящи за вас, преди да започнете да играете. Уебсайтът на PokerStars предлага удобен инструмент, който ви позволява да изберете вашата държава от падащото меню, което след това предоставя пълен списък с наличните опции за депозит. Много е вероятно, когато отидете в менюто и изберете „Депозити и тегления“, отваряйки таблицата с всички възможни методи за депозит, България да е избрана директно по подразбиране.

Някои често срещани методи включват MasterCard, Visa, Skrill Neteller и директни банкови преводи. PokerStars също ще ви позволи да зададете лимити за депозит за себе си. За да направите това, просто отидете в основното лоби и изберете Ограничаване на лимита на депозита от бутона на касата в горното меню на лобито.

Ако някога имате проблеми с извършването на депозит с реални пари, отделът за подпомагане на депозитите в PokerStars ще ви помогне. Ще се появи удобно изскачащо поле, ако депозитът ви бъде отказан или отхвърлен и всичко, което трябва да направите, е да въведете вашия телефонен номер и време, в което представител на обслужване на клиенти може да се свърже с вас. Можете също да изпратите имейл на [email protected], ако изскачащото поле не се появи. Тази функция е достъпна само на английски и испански.

POkerstars deposit

Препоръчителни опции за депозит на PokerStars

Препоръчителните опции за покер депозити на PokerStars за играчите на PokerStars ще се различават в зависимост от държавата, но Neteller, MasterCard и Visa са силно препоръчителни. Neteller се препоръчва особено, тъй като може да се финансира от различни процеси на плащане, включително MasterCard и Visa, незабавни банкови депозити, местни банкови депозити, международни банкови преводи и предплатена карта Neteller е идеален, защото е бърз и удобен. Neteller е и много сигурен начин на плащане, така че никога няма да се притеснявате за безопасността на парите си.

Pokerstars deposit методи

Депозиране с Visa

Изберете този метод. Ще ви прехвърлят към сумите, от които трябва да изберете за този метод. Минимумът за депозиране е $5 (пет щатски долара). Хубавото е, че когато въведете дадената сума за депозит – например 5 долара, системата автоматично ви показва и еквивалента в български лева. Ако въведете сума под минимума за депозит, няма да може да продължите, тъй като системата ви казва, че сте въвели сума под лимита. Има поле, в което можете да добавите и вашия промокод за рабат. Натиснете зелената стрелка и ще ви прехвърли към следващата страница, на която трябва да напишете даните на вашата карта-16 цифрен номер, дата на валидност и CVV код. Можете да запазите тази информация, за да стане по-бърз следващия ви депозит. След това приключвате своя депозит и можете да започнете да играете.

Депозиране с Mastercard

Депозирането с този метод е подобен на този с Виза. Изберете сумата на депозит, която отново трябва да е минимум $5 (пет щатски долара) и въведете промокод. Следва информацията за картата и завършване на депозита.

Депозиране с Neteller

За да направите депозит с този метод трябва да имате сметка в Neteller. Ако все още не сте си открили такава, посетете официалната им страница и я създайте. След това трябва да изберете сумата на депозит, която отново трябва да е минимум $5 (пет щатски долара). Хубавото на депозита с Нетелър е, че освен Български лева, Щатски долари или Евро, имате на разположение още доста валути, с които да оперирате. След това може да въведете кода за рабат (по желание) и ще бъдете прехвърлени на другата страница, на която трябва да въведете електронната си поща. Завършете депозита и започвайте да играете.

Депозиране със Skrill

Депозирането с този метод е съшото като предните два, като и минимумът му е 5 долара., както и при тях.

Депозиране с ePay

Минимумът при този метод за депозити е същият – $5 (пет щатски долара). Трябва предварително да сте си направили профил в ePay. Следва въвеждане на личните ви данни, за потвърждаване и защита-първо име, фамилия и дата на раждане. На следващата страница трябва да въведете държава, град, пощенски код и адрес. Трябва да отговорите и на въпроса дали сте гражданин на България и да въведете ЕГН. След това ви прехвърля към сайта на Ипей, за да завършите прехвърлянето.

Депозиране с Paysafecard

Депозитът и тук става много лесно. Избирате този метод от менюто с различните варианти за депозит, след което въвеждате сумата. Разликата тук е, че имате само един вариант на валута – Евро (EUR). Макар че, когато въведете желаната от вас сума – например 10 евро, ще видите пресметната сумата в Щатски долари (11.90 долара). След това въвеждате кода за рабат (по желание) и продължавате към втората стъпка. Тя ще ви препрати към сайта на Пейсейфкард, където довършвате депозита, като въвеждате 16-цифрения код на вашата карта Paysafecard. Може да видите изобразен начина на депозит с този метод на снимката по-долу (стъпки 1 и 2).

Депозити с мобилни устройства

Покерстарс поддържа разплащателните методи от настолната версия и на своята мобилна версия, както и приложение. Стъпките са еднакви с тези, които трябва да направите на компютъра. Минимумите за депозити също са еднакви.

Обобщение

Покерстарс поддържа различни методи за разплащане, които биха задоволили вкусовете на играчите. Засега не предлага биткойни, но може би мисли и в тази насока. Минимумите за депозит са средни, а транзакциите незабавни. Всеки от тези методи поддържа различни валути, от които можете да избирате. При някои начини за разплащане има и друга информация, която трябва да въведете, но това е за идентифициране на играча и за повишаване на сигурността, докато играете. Сайтът е целял максимално да улесни своите потребители и всичко ясно и точно е показано. Ако все пак имате някакви затруднения или въпроси, обърнете се към центъра за обслужване на клиенти или погледнете в секцията с често задавани въпроси. Преди да депозирате все пак погледнете дали за България всички методи позволяват зареждане на вашата сметка или има такива, които не позволяват.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари