Как да изтегля пари от Bwin?

Стефан Ралчев

Съдържание

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 4.1/5

Бонус 222 лева

Добри коефициенти

Мобилни приложения

Функция "Създай залог"

В тази статия ще ви представя методите, които можете да използвате за теглене на средства от вашата сметка в букмейкъра Bwin. Те не са много на брой, но пък са напълно достатъчни, за да задоволят предпочитаните начини за теглене на пари на потребителите си.

Верифицирахте ли сметката си?

В статията за регистрация в Bwin ви посъветвах да не забавяте процеса по верификация, а да го реализирате още след депозита си. Ако не сте го направили обаче, когато настъпи момент да теглите средства, задължително ще трябва да минете през този процес.

В системата на сайта ще трябва да качите снимка на лична карта, паспорт или шофьорска книжка, която ползвате за депозитите си в сайта. Одобрението става до 48 часа, а процесът е задължителен.

Ако не го осъществите или има разминавания между данните, дадени при регистрация, и документите, които сте качили в системата, няма да може да теглите пари, а също така имате и ограничение относно депозита – НЕ МОЖЕ да депозирате повече от 200 евро. Възможно е и закриване на сметката ви в Bwin.

Теглене на средства

Bwin на практика предлага сравнително приличен брой методи за теглене на средства. Истината е, че вариантите не са кой знае колко много и разнообразни, но и са достатъчни, за да може да извършите тази функция.

Вече ви запознах с начините на депозиране на средства в букмейкъра. Три от тях не предлагат методи за теглене – НЕ МОЖЕ да теглите средства от сметката си в Bwin чрез Mastercard и Paysafecard.

Остават ви обаче напълно достатъчните методи, които се използват най-редовно и най-често от клиентите – дебитна/кредитна карта (Visa, Maestro), Skrill, Neteller, Банков трансфер.

Bwin теглене методи

ВАЖНО: Ако се разровите в сайта на Bwin, ще намерите съобщение, което трябва да знаете. По собствено усмотрение букмейкърът може да реши да изплати всички суми за теглене или част от тях, като първо възстанови таксите, извършени предварително към Вашата кредитна/дебитна карта или към сметка с виртуални пари.

В случай, че сте получили промоционални или бонусни пари в сметката си, е необходимо първо да се съобразите с всички условия за използване на бонуса, които се съдържат в промоцията и/или страниците с условия за участие. Ако не сте спазили съответните изисквания, няма да Ви бъде позволено да теглите пари от сметката си, докато не изпълните необходимите ограничения за бонус.

Теглене с кредитна/дебитна карта

Това е най-използваният и най-лесен начин за теглене на средства от сметката ви в Bwin.

ВАЖНО: Можете да теглите пари със същия метод, с който сте направили депозит.

Също така букмейкърът си запазва правото да извършва плащанията чрез същия метод на плащане, използван за извършване на Вашия депозит, до пълната сума на внесения депозит. Едва след това ще бъдат активирани други методи за теглене.

Bwin теглене с дебитна кредитна карта

Ако обаче сте депозирали с карта Visa, но искате да изтеглите с Maestro, ще получите надпис на екрана: “Можете да теглите към картата си Maestro само ако сте направили успешен депозит с нея през последните 6 месеца. Ако искате да използвате тази опция за теглене, моля, депозирайте с картата си Maestro.”

Bwin Теглене маестро карта

Ако спазите условието да депозирате и след това да теглите с една и съща карта, тегленето става много лесно. Въвеждате сумата, след това на практика букмейкърът пази вашия номер на банковата карта, който сте дали при депозирането, натискате “Теглене” и сте готови, но самата сума ще ви бъде преведена по картата след одобрение от страна на букмейкъра (в рамките на 3-5 работни дни). Имате минимум за теглене – 20 лева и максимум 17 500 лева.

Както ви казах по-горе – при тегленето винаги ще прочетете “Баланс за теглене” и “Ограничен баланс”. Първият е сумата, която може да изтеглите. Вторият към дадения момент може да не е на разположение за теглене, тъй като все още може да не са спазени изискванията за освобождаване на бонус.

Теглене със Skrill

Ако имате онлайн портфейл в Skrill.com, и депозитите, и тегленията се осъществяват много бързо и много лесно (не забравяйте обаче, че при тази опция при първи депозит не получавате начален бонус).

Единствено трябва да изберете от секцията „Теглене“ този начин и да въведете сумата, която искате да изтеглите. Тук важи същото условие – може да теглите пари чрез Skrill само ако сте депозирали чрез този метод в последните 6 месеца в Bwin. НЯМА такса или комисиона при теглене на пари със Skrill, а вие ще получите заявената сума до 24 часа. Минималната сума, която може да изтеглите чрез този метод, е 20 лева.

Теглене с Neteller

Подобно на Skrill, може да ползвате този метод за теглене, след като сте направили депозит с него. Въвеждате от опцията за тегления Neteller и сумата, която искате да изтеглите и сте готови. След одобрение сумата ще е на вашата сметка до 12 часа. НЯМА такса или комисиона при превеждане на сумата от сметката ви в Bwin към сметката ви в Neteller. Минималната сума и тук е 20 лева.

Теглене чрез банков превод

Този метод е свързан с попълване на повече данни, но също не отнема кой знае колко време за извършването му. Отново влезте в секция “Тегления” и изберете от методите на теглене “Банков трансфер”. Въведете сумата, която искате да изтеглите (отново припомням, че част от сумата може да НЕ ви бъде позволено да изтеглите заради все още актуални условия по първоначалния бонус). След това попълнете полетата:

 • Валута
 • Държава на банката
 • Има на титуляра на сметката
 • Номер на сметката
 • Адрес на банката
 • Име на банката
 • IBAN номер
 • SWIFT код (BIC)

Минималната сума за теглене чрез банков превод е 20 лева, максималната – 100 000 лева. НЯМА такса при тегленето, освен нормалните за всяка банка 1% при постъпване на сумата по сметката.

Ето и следващите стъпки, които трябва да изпълните, за да довършите тегленето:

 • Ще бъде създаден уникален референтен идентификационен номер. Запишете го и поискайте Вашата банка да използва този номер във връзка с банковия превод
 • Референтният номер е уникален за Вашата сметка и Вие можете да използвате същия референтен номер за следващи депозити
 • Кликнете върху „Потвърди“, за да регистрирате депозита в нашата система
 • Посетете своята банка или влезте в сметката си за онлайн банкиране и изискайте банков превод, като използвате получената информация със същата сума на депозита. Не забравяйте да въведете „Цел на плащането“
 • Букмейкърът отново ще обработи вашата заявка в рамките на 1-2 работни дни, а след това в рамките на 2-4 работни дни сумата трябва да бъде във вашата сметка.

Bwin теглене банков превод

Bwin Теглене на пари през банка

Теглене чрез Trustly

Trustly – Direct bank e-Payments Ви позволява да извършвате онлайн депозити директно от Вашата банкова сметка. Този метод позволява бързо и лесно извършване на депозити и тегления без необходимост от регистрация или инсталиране на софтуер. Вместо това Вие извършвате своите транзакции директно от Вашата сметка за електронно банкиране.

Ето как може да изтеглите пари от вашата сметка чрез Trustly – Direct bank e-Payments:

 • Отидете на уебсайта и кликнете върху линк „Моята сметка“
 • Кликнете върху линк „Теглене“ в лявата част на навигационното меню
 • Изберете опцията Trustly – незабавен трансфер
 • Въведете сумата и кликнете върху „Теглене“
 • Ще бъдете пренасочени към уебстраницата на Trustly. Изберете и въведете банковите данни, за да завършите транзакцията
 • След завършване на Вашето плащане, ще бъдете прехвърлени към касата, където ще видите съобщение за успешно теглене

Букмейкърът Bwin не начислява такси за превода на пари, но е възможно такава да има от страна на Trustly – Direct bank e-Payments.

Приблизителното време за обработка на вашето искане за теглене ще отнеме 1-2 работни дни на букмейкъра, за да извърши вътрешна проверка и след този срок сумата ще бъде във вашата сметка.

Минималната сума, която можете да изтеглите чрез Trustly – Direct bank e-Payments, е 10 USD (или еквивалента на тази сума във Вашата валута), а максималната – 10 000 USD (или еквивалента на тази сума във Вашата валута).

Напомням ви, че отново ще прочетете Баланс за теглене и Ограничен баланс. Вторият към даден момент е такъв, тъй като все още може да сте в процес на спазване на условията за освобождаване на бонуса.

Bwin Trustly метод на теглене

Теглене чрез мобилното приложение на Bwin

Смея да твърдя, че мобилното приложение на Bwin е едно от най-добрите сред букмейкърите на българския пазар. Удобно, лесно за работа, бързо. Навигацията е лесна и в никакъв случай няма да се затрудните.

На практика методите за теглене чрез мобилното приложение са абсолютно същите, както и на десктоп версията. Отново влизате във вашия профил, кликате върху секция “Каса”, след това на бутон “Теглене” и избирате един от предложените ви методи за теглене. Вече ви казах подробно как действа всеки един от тях, като няма никаква разлика при тегленето в мобилното приложение.

Bwin теглене мобилно приложение

Bwin теглене каса

Bwin теглене опция

Bwin теглене мобилно приложение

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0