Лимитираха акаунта ми в Bwin: Защо и какво да направя?

Калоян Христов
Bwin е хазартен оператор, лицензиран от държавния регулатор. Следва политика за отговорна и честна игра, спазва конфиденциалност и следи за коректно отношение от отсрещната страна. Когато даден потребител системно нарушава условията или превишава правата си, букмейкърът е в правото си да го лимитира. 

Съдържание

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.5/5

Бонус 222 лева

Висок начален бонус

Три мобилни приложения

Функции Създай Залог, Кешаут и други

Митовете за безпричинното ограничаване/блокиране на сметки залива като вълна форуми и Фейсбук групи. Ако трябва да сме максимално акуратни, в правилника съществува точка, гласяща: “Популярният букмейкър е Bwin има правото да блокира и лимитира потребители без предупреждение”. Прилагането й в 99% от случаите е с основание поради погазване на рестрикциите, генериране на прекомерно високи залози и/или липса на верификация на акаунта.

Bwin лимитиране

💰 Лимити на теглене 20 лева
🎁 Промокод за bwin няма бонус код
☝️ Причини за лимитиране арбитражи, неспазване на правилата, залагане на съмнителни мачове, злоупотреби
💸 Методи за теглене Банкови карти, Skrill, Neteller, Fast Pay, банков трансфер
⏳ Самолимитиране лимит на депозит, самоизключване, период на почивка, замразяване

Как да избягате от лимитите в Bwin и да се насладите на пълноценна игра, споделям в статията.

Верифицирайте профила си след регистрация

Първата стъпка, след като се регистрирате в Bwin, е верифицирането на сметката. Преминавайки процедурата в самото начало, ще покажете на оператора желанието си за отговорна игра. Изпратете изискуемите документи за самоличност чрез формата за прикачване и изчакайте до 48 часа за одобряването им.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В BWIN

Възможно е компанията да поиска допълнителни удостоверения, които да потвърдят настоящия ви адрес. Неизпращането на такива ще доведе до временен лимит на профила.

Верификацията ви дава право да участвате в промоции и да теглите от Bwin без ограничение. Докато не се идентифицирате в системата, няма как да заявите изплащане на сума от игралния баланс.

Теглете от Bwin чрез метода, с който сте депозирали

Желателно е изплащането на печалби от платформата да се реализира чрез разплащателния метод, използван при захранване на баланса. За теглене от Bwin можете да използвате банкови карти, банков трансфер и онлайн парични системи (Neteller, Skrill).

Букмейкърът не изплаща суми към дебитни/кредитни карти, чрез които не е извършван депозит в bwin  през последните шест месеца. Също така всяка банкова карта трябва да премине през процес на верификация, като се изпратят ясни изображения от двете ѝ страни. Закриват се единствено средните цифри от шифъра и CVV номера на гърба.

Възможно е операторът да наложи лимит на теглене, ако потребителят заявява изплащания на суми през чести интервали. Съветвам ви да сте по-търпеливи и да теглите по веднъж на седмица.

Избягвайте арбитражите и залозите на съмнителни мачове

За разлика от професионалните букмейкъри като Pinnacle, Bwin налага директен лимит на сметката, ако установи участие в арбитражи. Това е честа практика на операторите за свободно ползване, печелещи главно от маржа на коефициентите.

Като средство за констатиране на арбитражи, се използват нелогично високите залози, направени на сингъл.

ЗАЛАГАЙ В BWIN

Другата причина, поради която подобни облози водят до лимит на акаунта, е съмнението, че участвате в уговорени мачове. Желателно е да не използвате Bwin като място за свободна игра на “малки” маркети, тъй като фокусът на компанията пада върху топ събитията. Например, ако сте реализирали стойностен облог, прогнозирайки точния резултат на третодивизионен мач в Швеция, профилът ви в най-скоро време ще бъде блокиран.

Не случайно операторът е оповестил максималните лимити на печалба в раздел “Правила на спортните залагания”. Например при залог на знак в топ европейските първенства (Серия А, Ла Лига, Висша лига, Лига 1), можете да спечелите до 250 000 евро, но при залог на хендикап или общ брой голове, потенциалната сума е ограничена до 100 000 евро. Тази граница е значително по-ниска, когато става дума за ниско ранкирани състезания и спортни събития.

Спазвайте правилата и залагайте разумно

Bwin следи за стриктното изпълнение на условията. Преди регистрация в сайта, всеки потребител потвърждава, че е прочел и приел правилата за ползване на букмейкъра. Ако бъдат установени нарушения, свързани с подозрителни залози, възползване от грешни коефициенти, залагане на еднакви селекции в различни фишове, операторът е в правото си да лимитира клиентската сметка.

Всеки спортен маркет пристига с максимален лимит на печалба. Ако се надвиши допустимата потенциална сума, Bwin ще изиска от участника да намали облога си. В случай, че клиентът заложи на избрания пазар в различни фишове, с цел избягване на правилата, букмейкърът може да наложи лимит не само на залога, но и на целия профил.

Bwin поддържа политика за разумна игра, водеща до ограничаване на профил при прекомерни загуби. Ако дадена сметка регистрира загуби за 10 000 лева в рамките на 28 дни, букмейкърът ще ограничи достъпа до нея или ще наложи максимален лимит на депозит. Възможно е това правило да влезе в сила, ако се отчетат високи залози, надхвърлящи с голяма стойност предшестващите ги такива.

ВЛЕЗ В BWIN

Например играч е залагал досега между 2-15 лв., но през следващата седмица или месец увеличи средния облог на 100-200 лв., операторът ще вземе своевременни мерки за предпазване на участника от хазартна зависимост.

Букмейкърът е изключително ангажиран към вашата активност и игра. Поради тази причина в платформата може да откриете раздел „Отговорна игра“, в който да намерите съвети как да се справите с евентуалната хазартна зависимост. Имате възможност сами да контролирате депозитите си, като го направите на дневна, седмична или месечна база – може да въведете желана от вас максимална сума, която на ден, седмица или месец да депозирате в букмейкъра.

 

bwin лимитиране

опции за лимитиране в bwin

Усвоявайте бонусите честно

Изискването и получаването на бонуси е приоритет за всеки залагащ. Тази стъпка от участието в онлайн букмейкъри обаче налага отговорно поведение, коректно усвояване на предоставените средства и спазване на посочените условия. Ако бъде установен клиентски профил, който е създаден с ясната цел да се възползва от оферти и начални бонуси, ще попадне в радара на оператора и нищо чудно да получи лимит до всички промоции.

ВЗЕМИ БОНУС ОТ BWIN

Букмейкърът следи за манипулиране на системата чрез неколкократно изискване на бонуси от един човек. Ако се установи клиент с множество сметки, акаунти от един IP адрес или класиране за промоции от повече членове на семейството, Bwin ще деактивира бонусите, ще лимитира достъпа на профилите до последващи оферти, а в краен случай – ще ги блокира.

Алтернативи на Bwin

Съобразявайки се с препоръките, изложени в статията, едва ли Bwin ще лимитира акаунта ви. Ако се стигне до подобен казус, потърсете помощ от Букмейкър Рейтинги, подавайки оплакване в отдел “Жалби”.

Факт е, че австрийската платформа за залагания предлага различни спортове, нисък марж на коефициентите, увлекателни слотчета и покер раздел, но не е единствена на пазара. В списъка с “Онлайн Букмейкъри” ще откриете подходящи алтернативи на Bwin, които ще ви доставят незабравимо изживяване.

Ефбет например оферира с по-високи коефициенти за спортни залози, ако погледнете нашето ревю за bet365, ще видите, че платформата разполага с още по-мащабна покер платформа, а Winbet излага в слот раздела много повече игри. Ще трябва да си отворите повече сметки, но в замяна на това ще получите огромна палитра от хазартни услуги.

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Защо съм лимитиран в bwin?

Най-честите причини могат да бъдат ако сте залагали на съмнителни мачове, ако сте играли арбитраж, ако сте нарушили някое правило или сте злоупотребили.

❓ Мога ли да си премахна лимита от Bwin?

Bwin не премахва лимити на акаунтите и те остават завинаги.

❓ Какво да направя ако акаунтът ми е лимитиран в Bwin?

Свържете се незабавно с Bwin и поискайте обяснение на това защо сте лимитиран. Ако сте уверени в това, че не сте извършил насрушение, може да поискате преразглеждане на поставените лимити.

❓ Мога ли да си поставя лимит в Bwin?

Можете да се самоизключите, да си поставите лимити за депозит и да си дадете период на почивка или да си замразите акаунта в bwin в секция „Отговорна игра“.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари