БР Чат

Bet365: Въпроси и отговори

Тук може да намерите отговори на най-често задаваните въпроси относно букмейкъра и сайт за спортни залагания bet365.
избрана статия

Бонус при регистрация в bet365

Като един от големите „играчи“ сред световните букмейкъри, няма как Bet365 да не предлага бонус начален депозит. Той е на стойност 100% от първия ви депозит на сайта (до 100 лева), като ще получите 100 лева „кредити за залози“. В настоящата статия ще ви преведем през стъпките, които трябва да изпълните, за да вземете бонуса си.
избрана статия

Как се прави депозит в bet365?

Като световен лидер в спортните залози Bet365 разполага с много опции, чрез които можете да депозирате средства в акаунта си. Обикновено това е следващата стъпка за всеки залагащ, след като е довършил пълния процес по регистрация и верификация на новооткритата си сметка. В тази статия ще ви покажем как да депозирате пари в букмейкъра, като всички методи са лесни и в само в няколко стъпки.
избрана статия

Лимитиране в bet365

Английската платформа се слави със своята коректност към клиентите, но очаква същото отношение от тях. Поради тази причина са добавени правила и условия за експлоатация на сайта, които при нарушение се наказват с лимитиране или блокиране на акаунта. Нека да разгледаме кои са основните причини за ограничаване на сметката в Bet365 и да дадем отговор на най-често срещаните запитвания.
избрана статия

Регистрация в bet365

Bet365 е един от лидерите не само на българския, но на световния пазар за спортни залози – платформа, която предлага хиляди пазари, отлични бонуси, казино игри, покер и гледане на живо на почти всички най-интересни футболни първенства и популярни турнири в други спортове.
избрана статия

Теглене на пари от bet365

Целта на всеки един любител на спортните залози е да „излъже“ букмейкърите и да успее да натрупа средства, благодарение на познанията си във футбола, баскетбола, волейбола или стотиците други спортове, предлагани от платформите за онлайн залози. В определен момент всеки потребител е успял да натрупа сериозна сума, но, докато тя е само в акаунта в съответния букмейкър, тя е „виртуална“.
Открихте грешка?Съобщете ни
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация