Как да депозирам пари в Betwinner?

Мартин Георгиев
Betwinner е поредният добър букмейкър, който навлиза в България и предоставя на българските фенове на спортните залагания доста пазари, както и голям брой от методи за депозиране и теглене на средства. В тази статия ще разгледаме всички методи за депозит на средства, както и ще опиша постъпково процеса по депозиране.

Съдържание

Рейтинг 3/5 Оценка на играчите 3.3/5

Промокод: BRATINGS

Разнообразие от регулярни бонуси

Мобилни приложения

Преди да направите своя първи депозит е важно, разбира се, да се регистрирате в платформата на Betwinner. Още там ще можете да изберете от кой от двата начални бонуса да се възползвате – този от 100% до 130 евро в Спорт или този от 100% до 300 евро в Казино. Бонусът за спорт е Увеличен и е наличен само с бонускода BRATINGS при вашата регистрация.

Методи на депозит

Betwinner предлага близо 40 метода за депозит, като сред тях са сред най-популярните за българските играчи – депозит чрез банкови карти, по банков път, както и предплатени карти.

Методите за депозиране са разделени в 6 категории:

  • Банкови карти
  • Електронни портмонета
  • Платежни системи
  • Предплатени карти
  • Банков трансфер
  • Криптовалути

❗️ ВАЖНО: При влизане в менюто за депозит по подразбиране букмейкърът ви представя само методи валидни за вашата страна – в случая България.

Промо код

Промо код BRATINGS – взимате увеличен Начален Бонус в размер на 100% до 130 евро.

Стъпки при депозиране

Преди да започнете процеса по депозиране на средства, трябва да се впишете във вашия акаунт, след като сте направили вашата регистрация в Betwinner. Вписването става с натискането на бутона „Log In“, намиращ се в средата на най-горната част от екрана ви. След това трябва да въвете вашето ID или имейл, както и да напишете паролата си.

За да стартирате процеса, натиснете върху своето потребителско име в горната част на екрана ви. Ще влезете в настройките на вашия профил, от къде в лявата лента може да изберете бутон „+ Deposit“. Ще ви се визуализират всички методи за депозиране.

Минимумите за депозиране са различни за всеки един от методите. Ще разгледаме по един метод от категория по-подробно в тази статия.

Банкови карти

Най-популярният метод за депозиране несъмнено е чрез кредитна или дебитна карта и ще започнем с него.

Влизайки в секцията за депозиране, този метод е най-отгоре сред опциите, като трябва да изберете какъв е типът на вашата карта – VISA или MasterCard.

След като сте избрали вида на вашата карта, ще ви се визуализира поле, в което да въведете сумата, която желаете да депозирате, а другите ваши данни ще бъдат автоматично попълнени, при положение, че сте ги запаметили във вашия профил. Прочетете внимателно правилата за залагане и отбележете, че сте съгласни с тях. Натиснете бутона „Confirm“, за да продължите напред.

Ще бъдете прехвърлени в системата на Betwinner за плащания, където да въведете данните на вашата карта:

  • Номер на картата (Card number);
  • Дата на валидност (Month/year);
  • Вашите имена (Card Holder);
  • Код за сигурност (CVC 2);

Синият бутон „Checkout” е за финализиране на вашия депозит. Сумата ще се визуализира в рубли, но това не трябва да ви притеснява.

betwinner депозит с карта

❗️ ВАЖНО: Минималният депозит с кредитна или дебитна карта е 1.50 български лева.

Skrill

Депозирането с електронни портмонета (или портфейли) все още не е сред най-популярните методи сред българите, но такива системи като Skrill, QIWI и Epay са доста популярни в целия свят. Други методи в тази категория са електронните портмонета Perfect Money, Jeton Wallet и Sticpay.

Ще разгледаме по-подробно депозирането чрез Skrill, като процесът е аналогичен и при другите електронни портмонета. За да изберете този метод, трябва да изберете логото на Skrill в категорията „E-Wallets“.

Ще ви се визуализира малко прозорче, в което да въвете желаната от вас сума за залог, както и да изберете „Методи на плащане“. От падащото меню изберете “Skrill Wallet”, за да извършите плащане със средства, във вашия портфейл. Тук Betwinner ви предоставя и възможност за бързо откриване на сметка в Skrill. Натиснете бутона „Confirm“ след като сте попълнили всички полета.

Ще бъдете прехвърлени към системата на Skrill, където трябва да влезете с вашите имайл и парола и да потвърдите плащането.

 

skrill-4

❗️ ВАЖНО: Минималният депозит чрез Skrill е 3.91 лева. Същата сума важи и за депозит чрез Sticpay, а чрез QIWI и Pefcet Money е 1.50 лева. 1.96 лева е минималният депозит чрез Epay и Jeton Wallet.

Neteller

Депозирането с една от трите платежни системи (Neteller, ecoPayz и Payeer), които предлага Betwinner не е кой знае колко по-различно от процеса по депозиране чрез електронните портмонета.

Ще ви покажа как да направите своя депозит в букмейкъра чрез Neteller – за ecoPayz и Payeer процесът е аналогичен.

В категорията „Payment Systems“ изберете логото на Neteller, за да стартирате процеса по депозиране.

В малкото прозорче, което ви се визуализира, въведете желаната от вас сума за депозит, както и имейла, с който сте регистрирани в системата на Neteller. Натиснете бутона „Confirm“, за да преминете напред.

Ще бъдете прехвърлени в системата на Neteller, където да влезете в своя профил и да потвърдите плащането, въвеждаки вашите имейл и парола.

betwinner депозит Neteller

❗️ ВАЖНО: Минималната сума за депозит чрез Neteller е 9.77 лева. Чрез ecoPayz е 9.97 лева, а чрез Payeer е 1.95 лева.

PaySafeCard

Единствената възможност за депозит с предплатени карти в Betwinner e чрез набиращата популярност в България Paysafecard, за която повече можете да прочетете в нашата статия Как да депозирам и тегля пари с PaysafeCard.

Процесът по депозит с тази предплатена карта в Betwinner е доста праволинеен. След като изберете логото на Paysafecard в категорията „Prepaid cards“, ще ви се визуализира прозорец, в който да въведете желаната от вас сума за депозиране.

След това ще бъдете прехвърлени към външна система, където да въведете ваш имейл адрес, на който да получите потвърждение на плащането.

betwinner депозит paysafecard

Натискайки бутона „Продължи към Paysafecard” логично ще бъдете пренасочени към системата, където да въведете 16-цифрения код на вашата предплатена карта. Натиснете бутона „Плащане“, за да платите чрез предплатената ви карта на Paysafecard. Ще получите потвърждение за вашето плащане на имейла, който сте въвели.

paysafecard-4

❗️ВАЖНО: Минималната сума за депозит чрез Paysafecard е 3.91 лева.

Банков трансфер

Депозирането по банков път е сред по-непопулярните методи за депозит, но Betwinner го предлага и на нас българите.

След като изберете логото на “Rapid Transfer” в подкатегорията „Bank Transfer” ще ви се визуализира поле, в което да въведете желаната от вас сума на депозит и да потвърдите вашето желание за депозиране.

betwinner депозит банкова карта

Ще бъдете прехвърлени в системата на Skrill, където да въведете вашия IBAN, имената си, както и имейл адрес, на който да получите потвърждение за вашия депозит. За да продължите към завършването на процеса, трябва да натиснете бутона „Продължи към Rapid Transfer”.

Там ще можете да влезете във вашето онлайн банкиране и да завършите процеса по депозиране с банков трансфер. Ще забележите и финалната сума, която ще платите – има комисион, който ще е добавен към вашата сума за депозиране.

❗️ ВАЖНО: Минималната сума за депозит чрез банков трансфер е 3.91 лева.

Криптовалути

С динамичното развитие на технологиите в днешни дни, криптовалутите набират и ще набират все повече популярност дори и сред хората, които не са тесни специалисти в света на блокчейна. Като модерен букмейкър, Betwinner предлага депозиране с цели 26 различни вида криптовалути – Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Litecoin и други.

Всяка една от тях ще намерите в подкатегорията „Cryptocurrency“ и трябва да изберете логото на желаната от вас, чрез която да направите своя депозит.

Ще ви се визуализира прозорец, в който ще получите инструкции как точно да направите вашето плащане.

❗️ ВАЖНО: Минималната сума за депозит с криптовалути е различна за всяка една от тях – например за Bitcoin – 0.08 mBT, Litecoin – 1 mLTC, Ethereum – 100 mETH и т.н.

Депозит през мобилно устройство

Betwinner разполага с много добре оптимизирана версия за мобилни устройства, която притежава всички функции и възможности както уебсайта на букмейкъра за десктоп устройства.

Можете да направите и депозит чрез вашето мобилно устройство – изберете жълтия бутон „Депозит“, намиращ се в най-горната част на екрана. След това изберете желания от вас метод и извършете депозирането по аналогичен начин на описаните по-горе в тази статия.

betwinner-deposit-mobile

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да депозирам пари в Betwinner?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да депозирате в букмейкъра от всички ваши устройства.

❓ Какви са методите за депозит в Betwinner?

Методите за депозит са чрез банкови карти, електронни портмонета (като Skrill), платежни системи (като Neteller), PaySafeCard, банков трансфер и криптовалути.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в Betwinner?

Началният бонус важи за всички методи на депозиране.

❓ Каква е минималната сума за депозит в Betwinner?

Минималната сума за депозит е 1.50 лева с банкови карти, QIWI и Perfcet Money; с Epay и Jeton Wallet – 1.96 лева; със Skrill, PaySafeCard и банков трансфер – 3.91 лева; и с Neteller – 9.77 лева.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари