Как да депозирам пари в Ефбет?

Стефан Ралчев
Efbet е български букмейкър, който използва всички най-популярни методи за депозиране на средства във Вашата сметка. Единият от големите бонуси на компанията е, че в сравнение с чуждестранни компании, може да се използват други български компании за депозиране като EasyPay и Cashterminal.

Съдържание

Рейтинг 2/5 Оценка на играчите 3/5

Бонус 200 лева

Промоционален код: 1059

Конкурентно високи коефициенти

Бърз депозит на пари в кеш

След като сте се направили регистрация в efbet.com, депозитът е естествената следваща крачка, за да започнете играта си сред хилядите предложения на компанията. В тази статия ще ви преведем през различните методи за „захранване“ на вашите сметки в българската платформата за онлайн залози.

Видео с инструкции

Методи за депозит

Най-популярният и често използван начин за депозиране на пари в сметката в който и да е букмейкър продължава да е чрез кредитна/дебитна карта. В efbet позволените карти са „Visa”, “Visa Electron”, “Maestro Card” и “Mastercard”.

efbet-methods-deposit

За този метод такси не се удържат и можете да разполагате със средствата си веднага (минимален депозит 10 лева). Това е най-лесният и сигурен начин за депозит, като след това използвате същата карта, за да изтеглите средствата си.

Можете да направите депозит и с Cashterminal (Кештерминал) и FastPay, въпреки че те няма да са налични в менюто като опции за депозит в Efbet.

Също толкова удобни са онлайн портфейлите Skrill и Neteller, но не ги използвайте за първия си депозит, защото офертата „начален бонус“ НЯМА ДА ВАЖИ и няма да получите 100% от депозита си като бонус (до 200 лева).

От скоро можете да депозирате в Efbet и чрез СМС ако сте клиенти на мобилния оператор А1.

Линк за регистрация

С останалите интернет портфейли (ecoPayz, epay.bg) офертата важи. Банковият трансфер е друг вариант за депозит, но отнема между 2 и 10 дни и не е за предпочитане.

Предпочитан вариант е още EasyPay. При него взимате код за депозит от Efbet и внасяте съответната сума на каса на компанията.

Характеристики на Efbet депозит

💰 Минимален депозит 10 лева (всички методи); 20 лв (банка)
🎁 Промокод за Efbet 1059
☝️ Условия за депозит за бонус Всички без Skrill и Neteller
Методи за депозит VISA/Mastercard, Skrill, Neteller,  ecoPayz, EasyPay, Cashterminal, Fastpay, ePay.bg, Банка, А1
☝️ Минимален залог 0.50 лева

❗️ ВАЖНО: Efbet не налага такси върху депозитите с различните разплащателни средства, но те трябва да са на ваше име, в противен случай може да има наложени рестрикции върху сметката ви, включително и деактивиране на акаунта за измама. Използвайте банкови карти и онлайн портфейли на Вашето име.

Линк за регистрация

Бонус код

Бонус кодът за Ефбет е 1059, чрез който ставате част от ексклузивния отбор на Букмейкър Рейтинги.

Стъпки при депозиране

Първата стъпка е да влезете в акаунта си, като вдясно ще намерите опцията за депозит на пари. След това трябва да изберете предпочитания от вас метод за депозит. Методите Кештерминал и Fast Pay няма да ви се визуализират, по-надолу в статия ще ги разгледаме как да направите депозит и с тях.

Бутон депозит в ефбет

Кредитна / дебитна карта

Ще започнем с най-масово използвана опция (кредитна/дебитна карта) На следващата страница в падащото меню „Начини на плащане“, избирате „Credit/Debit card. След това въведете желаната за депозит сума и кликнете „направи депозит“.

efbet-credit-debit-card

В следващата страница ще трябва да въведете коректно следните данни:

  • Име на картодържателя: Изписвате името, което е написано на латиница на предната страна на дебитната/кредитната карта.
  • Номер на картата: 12-цифреният код, който е записан на предната страна на картата.
  • Валидност на картата: Датата, на която изтича валидността на картата. Той е изписан под 12-цифрения код .
  • Card security code (код за сигурност на картата): Това е 3-цифреният код, записан на гърба на банковата карта.

efbet-credit-cards

След като изпълните и тези стъпки, следват два варианта. Ако дебитната ви карта няма допълнителни защити, депозитът вече ще е налице. Почти всички банкови карти обаче имат допълнителна защита, която изисква още една стъпка.

Ще бъдете насочени към допълнителна страница, на която ще трябва да въведете код, който ще бъде генериран от банката Ви и ще Ви бъде изпратен под формата на SMS. Въвеждате го и с това депозитът ще бъде завършен (минимален депозит – 10 лева). Това се нарича 3D Security на картата и обикновено е активно по подразбиране.

ePay.bg

За целта трябва да имате регистрация в Epay.bg. Избирате отново „Депозит“ от началната страница на Efbet, но вместо да маркирате Кредитна/Дебитна карта в менюто „Начини на плащане“, изберете Epay.bg.

Линк за регистрация

След това въвеждате сумата, която искате да депозирате (мин. 10 лв), след което автоматично ще бъдете прехвърлени към Epay. Там избирате сметката, от която искате да реализирате депозита, въвеждате потребител и паролa, потвърждавате депозита и сте готови:

депозит чрез epay.bg в efbet

Skrill

Това е може би най-лесният начин за захранване на сметката, но не го използвайте за първи депозит, защото няма да активирате офертата „начален бонус“.

Просто от „Начини на плащане“ избирате “Skrill”, въвеждате имейл адреса, който сте регистрирали в този онлайн портфейл, а след това и сумата. Ще бъдете прехвърлени в страницата на Skrill, където трябва да потвърдите депозита (минимален депозит – 10 лева).

Депозит през Skrill в ефбет

Neteller

Това е третият онлайн портфейл, с който можете да се разплащате в Efbet. От „Начини на Плащане“, избирате тази опция. При депозита въвеждате вашия имейл и сумата, която желаете да депозирате. След това ще бъдете прехвърлени в системата на Neteller.

Линк за регистрация

Натискате „Депозит“ и сумата ще се кредитира незабавно в сметката ви (минимален депозит 10 лева). С този метод офертата 200 лева бонус при първи депозит не важи!

efbet-neteller

ecoPayz

Последният онлайн портфейл, който можете да използвате в Efbet. Изберете този метод от менюто „начини на плащане“, въведете сума и натиснете „Направи депозит“. След това ще бъдете прехвърлени на сайта на ecoPayz, където влизате в профила си и одобрявате трансфера на средства към сметката си в букмейкъра.

Депозит чрез ecopayz в efbet

Easy Pay

Много удобна услуга, ако нямате банкова карта или онлайн портфейл. Изберете от „Начини на плащане“ тази опция, изберете сума, която ще депозирате, и натиснете бутона.

На следващата страница ще видите изписан код на депозита, който трябва да покажете на операторите в някой от офисите на Easy Pay. Внасяте сумата в касата и до 5 минути сумата ще бъде на вашата сметка в Efbet.

депозит с easy pay в efbet

Cashterminal

Кештерминал“ е система за разплащане с различни компании чрез устройства, разположени на публично достъпни места в страната (например: на станции на столичното метро).

Това е отличен начин за депозиране, ако нямате карта или онлайн портфейл, както и достъп до офис на Easy Pay. По всяко време на денонощието можете да отидете до терминал, като от менюто намирате и избирате иконката на Efbet.

Линк за регистрация

След това въвеждате потребителското си име в букмейкъра и натискате „продължи“. На следващата стъпка внасяте сумата, която искате да депозирате, в устройството.

Натиснете „напред“ и изчакайте машината да изпринтира бележката за внесената сума. Тя представлява гаранцията, че сте направили депозит и е доказателство пред Efbet, че сте направили плащане. Сумата би трябвало веднага да е налична в сметката ви в букмейкъра.

Ако това не е така, свържете се с оператор през „Чат на живо“ или пишете на [email protected]. Минималният депозит е 10 лева.

Депозит с cashterminal в ефбет

Депозит с кештерминал в efbetБележка от cashterminal

Fast Pay

Efbet предоставя информация на сайта си, че е възможен депозит и с Fast Pay, но няма информация какви действия трябва да се направят, за да направите депозиране с този метод. Можете да попитате в някой офис на Fast Pay за повече информация.

Банков трансфер

Това е най-мудният и най-рядко предпочитан метод на депозиране, особено като се има предвид разнообразието от варианти, предлагано от efbet.

За да депозирате, трябва да изберете този метод от „Начини на плащане“, а след това да запишете данните, които са ви необходими (и са предоставени от Ефбет):

Име и клон на банката, Адрес. IBAN, SWIFT/BIC, Референция/Препратка. След това превеждате пари от вашата банка (може и да е друга) или през онлайн банкиране (ако разполагате с такова). Минималната сума 10 евро.

От букмейкъра ще ви изпратят имейл, когато плащането е получено по тяхната сметка. Освен това този метод отнема между 3 и 5 работни дни, за да стигнат средствата до вашата сметка в Efbet. Депозитът от българска към българска банка няма допълнителни такси.

депозит с банков трансфер в ефбет

Линк за регистрация

А1

Ефбет се присъедини към другите големи български букмейкъри и въведете възможността за депозиране чрез мобилния оператор А1.

А1-integration-deposit

Депозитът става след като изберете от менюто опцията „A1 integration“ и изберете една от трите опции – 10, 20 и 30 лева. След това трябва да натиснете бутона „Продължи“. Ще получите СМС на регистрирания телефон във вашия Ефбет акаунт САМО ако сте клиент на А1.

За да завършите депозита, то трябва да въведете получения код и да натиснете бутона „Направи депозит“. Средствата ще се заредят веднага на вашата сметка.

A1 Депозит

❗️ ВАЖНО: Максималната стойност на депозита с този метод е до 30 лева на календарен месец.

Депозит през мобилно устройство

През телефон дори е по-лесно да направите своя депозит. През мобилното приложение на Efbet можете да намерите всички тези варианти, които описахме, но чисто визуално депозитът през телефон е далеч по-добре направен в сравнение с версията, която виждаме на компютър. Това обаче е единствената разлика, като през телефон стъпките са същите:

  1. Влезте в профила си в Ефбет и натиснете бутона в горния десеен ъгъл
  2. Натиснете бутона „Депозит“
  3. Изберете предпочитения от вас метод на депозиране
  4. Попълнете нужните данни и натиснете бутона за депозит.

efbet-mobile-deposit

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да депозирам пари в Efbet?

Тук можете да видите видео и снимки с инструкции как да депозирате в Efbet от всички ваши устройства.

❓ Какви са методите за депозит в Efbet?

Методите за депозит са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, Neteller, ecoPayz, Skrill, EasyPay, ePay.bg, A1 cashterminal и Fast Pay.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в Efbet?

Не, началният бонус няма да важи ако направите първия си депозит чрез онлайн портфейли като Skrill и Neteller.

❓ Каква е минималната сума за депозит в Efbet?

10 лева чрез кредитна или дебитна карта, Neteller, ecoPayz, Skrill, EasyPay, A1, ePay.bg и cashterminal и 20 лева чрез банков превод.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари