Как да депозирам пари в Ефбет?

Стефан Ралчев

Съдържание

Efbet е български букмейкър, който използва всички най-популярни методи за депозиране на средства във Вашата сметка. Единият от големите бонуси на компанията е, че в сравнение с чуждестранни компании, може да се използват други български компании за депозиране като EasyPay и Cashterminal.

 

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 2.7/5

Бонус 200 лева

Промоционален код: 1059

Конкурентно високи коефициенти

Бърз депозит на пари кеш

След като сте се направили регистрация в efbet.com, депозитът е естествената следваща крачка, за да започнете играта си сред хилядите предложения на компанията. В тази статия ще ви преведем през различните методи за „захранване“ на вашите сметки в българската платформата за онлайн залози.

Методи

Най-популярният и често използван начин за депозиране на пари в сметката в който и да е букмейкър продължава да е чрез кредитна/дебитна карта. В efbet позволените карти са „Visa”, “Visa Electron”, “Maestro Card” и “Mastercard”.

За този метод такси не се удържат и можете да разполагате със средствата си веднага (минимален депозит 10 лева). Това е най-лесният и сигурен начин за депозит, като след това използвате същата карта, за да изтеглите средствата си.

Също толкова удобни са онлайн портфейлите Skrill и Neteller, но не ги използвайте за първия си депозит, защото офертата „начален бонус“ НЯМА ДА ВАЖИ и няма да получите 100% от депозита си като бонус (до 200 лева).

С останалите интернет портфейли (ecoPayz, epay.bg) офертата важи. Банковият трансфер е друг вариант за депозит, но отнема между 2 и 10 дни и не е за предпочитане.

Предпочитани варианти са още EasyPay и Cashterminal. При първия вариант взимате код за депозит от Efbet и внасяте съответната сума на каса на компанията, а при втория можете да депозирате чрез една от над 1600-те машини в цяла България.

Минимален депозит

За повечето начини на внасяне на пари в Ефбет съществува условие за минимален депозит на стойност 10 лева.

Методи на депозит в ефбет

ВАЖНО: Efbet не налага такси върху депозитите с различните разплащателни средства, но те трябва да са на ваше име, в противен случай може да има наложени рестрикции върху сметката ви, включително и деактивиране на акаунта за измама. Използвайте банкови карти и онлайн портфейли на Вашето име.

Бонус без депозит

Ефбет НЕ предлага оферта за бонус без депозиране за спортни залози или казино. Подобна промоция може да откриете при bwin и winbet.

Как се депозира?

Първата стъпка е да влезете в акаунта си, като вдясно ще намерите опцията за депозит на пари.

Бутон депозит в ефбет

Ще започнем с най-масово използвана опция (кредитна/дебитна карта) На следващата страница в падащото меню „Начини на плащане“, избирате „WireCard (Credit/Debit cards”). След това въведете желаната за депозит сума и кликнете „направи депозит“.

Депозит с кредитна/дебитна карта в Ефбет

В следващата страница ще трябва да въведете коректно следните данни:

  • Card Holder (име на картодържателя): Изписвате името, което е написано на латиница на предната страна на дебитната/кредитната карта.
  • Card Number (номер на картата): 12-цифреният код, който е записан на предната страна на картата.
  • Expiration Date (валидност на картата): Датата, на която изтича валидността на картата. Той е изписан под 12-цифрения код .
  • Card security code (код за сигурност на картата): Това е 3-цифреният код, записан на гърба на банковата карта.

Попълване на полета при депозит с карта в ефбет

След като изпълните и тези стъпки, следват два варианта. Ако дебитната ви карта няма допълнителни защити, депозитът вече ще е налице. Почти всички банкови карти обаче имат допълнителна защита, която изисква още една стъпка.

Ще бъдете насочени към допълнителна страница, на която ще трябва да въведете код, който ще бъде генериран от банката Ви и ще Ви бъде изпратен под формата на SMS. Въвеждате го и с това депозитът ще бъде завършен (минимален депозит – 10 лева). Това се нарича 3D Security на картата и обикновено е активно по подразбиране.

Депозит с ePay.bg

За целта трябва да имате регистрация в Epay.bg. Избирате отново „Депозит“ от началната страница на Efbet, но вместо да маркирате Кредитна/Дебитна карта в менюто „Начини на плащане“, изберете Epay.bg.

След това въвеждате сумата, която искате да депозирате (мин. 10 лв), след което автоматично ще бъдете прехвърлени към Epay. Там избирате сметката, от която искате да реализирате депозита, въвеждате потребител и паролa, потвърждавате депозита и сте готови:

депозит чрез epay.bg в efbet

Депозит със Skrill

Това е може би най-лесният начин за захранване на сметката, но не го използвайте за първи депозит, защото няма да активирате офертата „начален бонус“.

Просто от „Начини на плащане“ избирате “Skrill”, въвеждате имейл адреса, който сте регистрирали в този онлайн портфейл, а след това и сумата. Ще бъдете прехвърлени в страницата на Skrill, където трябва да потвърдите депозита (минимален депозит – 10 лева).

Депозит през Skrill в ефбет

Депозит с Neteller

Това е третият онлайн портфейл, с който можете да се разплащате в Efbet. От „Начини на Плащане“, избирате тази опция. При депозита въвеждате 12-символния номер на сметката си и 6-символния “Neteller secure ID” (таен номер/ID), както и сумата на депозит.

Натискате „Депозит“ и сумата ще се кредитира незабавно в сметката ви (минимален депозит 10 лева). С този метод офертата 200 лева бонус при първи депозит не важи!

Депозит с neteller в ефбет

Депозит с ecoPayz

Последният онлайн портфейл, който можете да използвате в Efbet. Изберете този метод от менюто „начини на плащане“, въведете сума и натиснете „депозирай“. След това ще бъдете прехвърлени на сайта на ecoPayz, където влизате в профила си и одобрявате трансфера на средства към сметката си в букмейкъра.

Депозит чрез ecopayz в efbet

Депозит с Easy Pay

Много удобна услуга, ако нямате банкова карта или онлайн портфейл. Изберете от „Начини на плащане“ тази опция, изберете сума, която ще депозирате, и натиснете бутона.

На следващата страница ще видите изписан код на депозита, който трябва да покажете на операторите в някой от офисите на Easy Pay. Внасяте сумата в касата и до 5 минути сумата ще бъде на вашата сметка в Efbet.

депозит с easy pay в efbet

Депозит с Cashterminal

Кештерминал“ е система за разплащане с различни компании чрез устройства, разположени на публично достъпни места в страната (например: на станции на столичното метро).

Това е отличен начин за депозиране, ако нямате карта или онлайн портфейл, както и достъп до офис на Easy Pay. По всяко време на денонощието можете да отидете до терминал, като от менюто намирате и избирате иконката на Efbet.

След това въвеждате потребителското си име в букмейкъра и натискате „продължи“. На следващата стъпка внасяте сумата, която искате да депозирате, в устройството.

Натиснете „напред“ и изчакайте машината да изпринтира бележката за внесената сума. Тя представлява гаранцията, че сте направили депозит и е доказателство пред Efbet, че сте направили плащане. Сумата би трябвало веднага да е налична в сметката ви в букмейкъра.

Ако това не е така, свържете се с оператор през „Чат на живо“ или пишете на [email protected]. Минималният депозит е 10 лева.

Депозит с cashterminal в ефбет

Депозит с кештерминал в efbet

Бележка от cashterminal

Депозит с Банков трансфер

Това е най-мудният и най-рядко предпочитан метод на депозиране, особено като се има предвид разнообразието от варианти, предлагано от efbet.

За да депозирате, трябва да изберете този метод от „Начини на плащане“, а след това да запишете данните, които са ви необходими (и са предоставени от Ефбет):

Име и клон на банката, Адрес. IBAN, SWIFT/BIC, Референция/Препратка. След това превеждате пари от вашата банка (може и да е друга) или през онлайн банкиране (ако разполагате с такова). Минималната сума 10 евро.

От букмейкъра ще ви изпратят имейл, когато плащането е получено по тяхната сметка. Освен това този метод отнема между 3 и 5 работни дни, за да стигнат средствата до вашата сметка в Efbet. Депозитът от българска към българска банка няма допълнителни такси.

депозит с банков трансфер в ефбет

Как да депозираме през мобилно устройство?

През телефон дори е по-лесно да направите своя депозит. През мобилното приложение на Efbet можете да намерите всички тези варианти, които описахме, но чисто визуално депозитът през телефон е далеч по-добре направен в сравнение с версията, която виждаме на компютър. Това обаче е единствената разлика, като през телефон стъпките са същите:

депозит през телефон в ефбет

Това са начините за плащане към Efbet. Компанията предлага много и различни методи за депозиране, които отговарят на всеки вкус и на всеки човек, като можете да оперирате в Ефбет дори ако нямате банкова сметка или онлайн портфейл – нещо, което не е налично в някои други букмейкъри.

❓ Как да депозирам пари в Efbet?

Тук можете да видите видео и снимки с инструкции как да депозирате в Efbet от всички ваши устройства.

❓ Какви са методите за депозит в Efbet?

Методите за депозит са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, Neteller, ecoPayz, Skrill, EasyPay, ePay.bg и cashterminal.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в Efbet?

Не, началният бонус няма да важи ако направите първия си депозит чрез онлайн портфейли като Skrill и Neteller.

❓ Каква е минималната сума за депозит в Efbet?

10 лева чрез кредитна или дебитна карта, Neteller, ecoPayz, Skrill, EasyPay, ePay.bg и cashterminal и 20 лева чрез банков превод.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0