до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Залози по вид спорт

избрана статия

Залози на дартс

Националната Дартс Асоциация е създадена през 1924 година, но не оцелява след Втората Световна война, затова през 1954 година е създадена Националната Дартс Асоциация на Великобритания. Играта набира популярност през 30 те години на 20 век. Практикуват я хора с различни професии.
избрана статия

Залози на снукър

Снукър залаганията стават все по-популярни през годините. Залагането на този спорт е станало много по-известно през 21-ви век, тъй вече е налично онлайн, давайки на хората по-конкурентни коефициенти и бързо и лесно залагане.
избрана статия

Залози на хрътки

Хрътките се радват на значителна популярност сред играчите и този факт изобщо не е изненадващ. Произходът на този тип игра може да бъде проследен от втората половина на 19 век. Състезанията с хрътки се появяват за първи път през 1876 г. в град Хендън, Англия, където е построена първата писта за състезания от този тип.
избрана статия

Залози на ръгби

Играта ръгби е създадена през 19 век. Първите данни за играта са от 1820 година във Великобритания, а през 1871 бил сформиран Ръгби съюзът. Въпреки че към момента феновете не са толкова многобройни, както за футбол и някои други спортове, те растат с всеки изминал ден. За да спечелите при тези залози, трябва да сте максимално наясно как става залагането.
избрана статия

Залози на League of Legends (LOL)

Компютърните игри отдавна не са само забавление за децата и младежите, а е мултимилиардна индустрия, която променя значението на това какво точно е „спорт“. Електронните спортове са вече по-популярни дори от някои от класическите физически състезания, които сме свикнали да гледаме. В тази статия ще разгледаме електронната игра, която може би извърши тази революция, а именно League of Legends.
избрана статия

Залози на CS:GO

В последните години електронните спортове станаха почти толкова популярни, колкото и традиционните такива. Ежегодно се провеждат множество турнири, в които наградните фондове надхвърлят няколко милиона долара с фенове и играчи от цял свят. С това, логично и светът на залозите вече обръща сериозно внимание на електронните спортове и предлага множество пазари. В тази статия ще ви предоставим информация за един от най-популярните електронни спортове CS:GO и как да залагате на него.
Открихте грешка?Съобщете ни
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация