Как да изтегля пари от Betmaster?

Мартин Георгиев
Едно от най-приятните чувства за всеки един любител на спортните залози и особено за професионалните играчи със сигурност е моментът, в който трябва да изтеглите спечелената сума след поредица от добри печалби.

Съдържание

Именно в тази статия ще разгледам този процес – как да извършите теглене на средства от сметката ви в букмейкъра Betmaster, чрез какви методи можете да го извършите, какви са сроковете и всички други важни подробности.

Трябва ли да верифицирам акаунта си?

За да използвате букмейкъра, първото и основно нещо е да имате регистрация в Betmaster.  Букито не задължава клиентите си да верифицират своите акаунти с предоставянето на лични данни, лични карти, паспорти или банкови карти.

Разбира се, от компанията си запазват правото при някакво съмнение към вас или разследване срещу вас, служители от отдел „Сигурност“ да изиска нужни документи според тяхната процедура по проверка – най-често става дума за документи за самоличност и/или верификация на банковите ви карти.

Теглене на средства

Имайте предвид, че ако теглите пари, трябва да се съобразите с условие, което вероятно ви е познато и от други компании – може да изтеглите своите печалби само чрез метода, с който сте депозирали в Betmaster.

Тоест, ако сте депозирали с банкова карта, единственият възможен начин да извършите теглене е отново с банковата карта, с която сте направили своя депозит. Аналогично е за всички други методи – с който и да е метод направите депозит, то трябва да извършите и тегленето с него. Затова е добре да направите депозит с повече от един метод – например освен с банкова карта, да депозирате през Екопейз или някой друг електронен портфейл, за да имате след това повече опции и при тегленето.

Процес по теглене на средства

Процесът по теглене на средства е еднакъв за всички методи, тъй като нямате избор за това как точно да изтеглите вашите пари от сметката ви в Betmaster.

Първо, трябва да влезете във вашата сметка, след като сте се регистрирали в букмейкъра и да натиснете бутона „Добави средства“ в горната дясна част на екрана. След това трябва да натиснете подменюто „Теглене на средства“, за да можете да стигнете до възможността за изтегляне на вашите пари.

betmaster теглене

 

теглене бетмастер

Ще ви се визуализират две полета – първото е с метода, който ще трябва да използвате, както и празно поле, в което да въведете сумата, която искате да изтеглите. Ако сте правили депозит чрез повече от един метод, в първото поле ще можете чрез падащо меню да изберете от коя сметка да изтеглите – ако сте депозирали 50 лева с банкова карта и 30 лева със скрил, ще ви даде възможността да изтеглите чрез дадения метод само съответната сума, която е спечелена със залози, депозирани от някой от двете метода. Ще ви се визуализира сума, която можете да теглите чрез съответния метод.

теглене betmaster стъпки

 

бетмастър теглене стъпки

 

Когато селектирате вашата „сметка“, можете да въведете сумата, която желаете да изтеглите в празното поле и след това да натиснете бутона „Теглене“. Под самото поле за сумата ще видите минималните суми за теглене според метода ви – в случая за теглене към банкова карта минималната сума е 20 евро. Под бутона за теглене можете да натиснете „Лимити и такси“ и ще видите всички минимуми и максимуми за различните методи на депозит и теглене.

Минимални суми за теглене чрез различни популярни методи:

  • Банкови карти – 20 евро
  • Neteller, EcoPayz, Skrill – 20 евро
  • Криптовалути – 40 евро

ВАЖНО! Максималната сума за еднократно теглене чрез всички методи е 1000 евро. Максималната сума за теглене на ден е 4000 евро.

теглене бетмастър сума

теглене betmaster лимит

След като сте завършили процеса по теглене на средства, ще видите съобщение от букмейкъра, потвърждаващо вашата заявка.

ВАЖНО! Betmaster не взима никакви такси за теглене, но само ако то е единствено за период от 24 часа – тоест имате едно теглене на ден без букмейкърът да взима комисиона. Всяко следващо теглене за деня ще бъде таксувано с 5% комисиона.

Ще получите вашите средства в зависимост от метода ви на теглене: банкови карти – до няколко работни дни, а ако теглите към електронни портфейли като Skrill, ще получите вашата сума или веднага, или до няколко часа.

Теглене през мобилно устройство

Betmaster има много добра мобилна версия, която има същите функции като десктоп версията на сайта на букмейкъра. Процесът по заявяване на теглене от ваша страна е аналогичен на този на десктоп версията.

Когато влезете в сайта на Betmaster на вашето мобилно устройство и вече сте във вашия акаунт, натиснете бутона „+“, който е в син кръг. След това, трябва да изберете подменюто „Withdraw funds” и ще ви се визуализират същите две полета като при версията за десктоп устройства – за избор на „сметка“ и за сума на депозит“.

Процесът по избиране на метод и сума на теглене, както минимумите и максимумите са напълно идентични с десктоп версията на Betmaster. След като сте въвели сумата, натиснете синия бутон „Withdraw” и вашето искане ще бъде отразено в системата на букмейкъра – така вие завършвате процеса по теглене в Betmaster с вашето мобилно устройство.

betmaster теглене Mobile

Заключение

Основното ограничение на процеса по теглене на средства в Betmaster определено е това, че не можете да теглите с метод, различен от този на вашия депозит. Това е практика и при други букмейкъри, но не е толкова показно като при Betmaster, което е похвално – прозрачност на условията и добро клиентски-ориентирано меню, съдържащо нужната информация за вас.

Продължавайки последното изречение, процесът по теглене на средства е лесен и максимално опростен, което определено е един от плюсовете.

Минималните суми за теглене не са прекалено високи, като проблем би предизвикало единствено ограничението за теглене на ден от 4000 евро, по-скоро релевантно само за професионални играчи, които залагат големи суми пари.

Най-големият плюс на букмейкъра Betmaster е липсата на верификация както при депозиране, така и при процеса по теглене. По този начин, с вашата банкова карта, например, можете да извършвате тези две транзакции, без да има нужда да снимате каквито и да е карти или документи за самоличност.

❓ Как да изтегля пари от Betmaster?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да изтеглите пари от сметката си в Betmaster през вашите устройства.

❓ Какви са методите за теглене от Betmaster?

Методите за теглене са идентични с тези за депозит. Можете да теглите вашите средства само чрез метода им на депозиране.

❓ Каква е минималната сума за теглене от Betmaster?

Минималната сума за теглене чрез криптовалути е 40 евро и 20 евро чрез всички други методи.

❓ След колко време ще получа своите средства от Betmaster?

Вашите заявки за теглене се обработват 24/7 и ще получите парите в зависимост от метода на теглене, който сте избрали.

❓ Какви са таксите за теглене от Betmaster?

Няма такса при едно теглене за 24 часа. Всяко следващо теглене за деня се облага с 5% комисиона.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари