Как да депозирам пари в 22Bet?

Мартин Георгиев
Букмейкърът 22bet е един от новите сайтове за спортни залагания и онлайн казино, който навлиза на пазара през 2018 година. Този букмейкър започва да набира и популярност в България и точно затова в тази статия ще разгледаме начините да депозирате средства във вашия профил в букмейкъра.

Съдържание

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.3/5

Бонус 250 лева

Бонус код: BRATINGS

Добри първоначални и регулярни бонуси

Изключително разнообразие от пазари за залози

Най-важната стъпка преди да направите депозит е да направите вашата регистрация в 22bet. С първия си депозит в букмейкъра вие ще можете да се възползвате от Начален бонус 100% до 250 лева от 22bet.

Методи на депозит

22bet предоставя много опции за вашият депозит, като ще ви се визуализират само методите валидни за вашия регион/държава. Букмейкърът предлага едни от най-популярните методи за депозит, сред които банкови карти, Skrill и банков превод, както и доста опции чрез предпочитана от вас криптовалута. Методите за депозит са в 6 категории:

 • Банкови карти;
 • Електронни портфейли;
 • Системи за плащане;
 • Предплатени карти;
 • Банков превод;
 • Криптовалути.

22bet ще ви предложи и някои от методите в категорията „Recommended methods“.

22bet-deposit-general

Промокод

Ексклузивният промокод е BRATINGS. Използвайки го, вие ставате част от отбора на Букмейкър Рейтинги.

Стъпки при депозиране

След като направите вашата регистрация, трябва да се впишете в сайта, за да започнете процеса по вашия депозит.

За да направите вашия депозит трябва да натиснете върху светло-зеления бутон „Deposit” в горната част на сайта (намира се вдясно от средата). Ако това е вашият първи депозит, ще ви се визуализира малко прозорче, в което можете да изберете от кой от двата начални бонуса искате да се възползвате, а ако не искате – можете да се откажете, натискайки зеления бутон „I DON’T WANT A BONUS”. След като изберете бонуса ще ви излезе малко прозорче, което да потвърждава избора ви – натиснете „OK”, за да продължите.

deposit-button-22bet

22bet ще визуализира само методите, които са подходящи за вашия регион/държава. Най-отгоре сред методите букмейкърът предлага и „препоръчителни методи“ (“Recommended Methods”), които включват депозити с банкова карта, банков превод, Skrill, Netelller и Paysafecard. Разбира се, вие можете да изберете всеки един друг метод, разпределен в гореспоменатите 6 категории.

Ще разгледаме индивидуално всяка една категория, начините за депозит чрез методите, както и минималните суми за депозиране в 22bet.

Банкови карти

Депозитът с кредитна или дебитна карта си остава един от най-популярните методи за депозиране във всеки един букмейкър. В 22bet можете да депозирате чрез VISA, MasterCard или тяхна алтернатива.

22bet-deposit-cards

След като вече сте в менюто за депозит, в категория „Bank Cards” ще видите една от трите опции, където трябва да селектирате желания от вас вид банкова карта. След това ще ви се визуализира малко прозорче, в което да въведете желаната от вас сума за депозит – за да потвърдите, трябва да натиснете върху зеления бутон „Confirm”.

22bet-mobile-bank-cards

Букмейкърът ще ви прехвърли автоматично към платежната им система, където трябва да въведете вашите имена, номер на картата, валидност, както и код за сигурност. Сумата ви за депозит ще се визуализира в долари, но това не трябва да ви притеснява.

22bet-mobile-bank-cards-3

За да финализирате вашия депозит, трябва да потвърдите, натискайки синия бутон „Confirm and pay”. Системата ще ви прехвърли обратно към букмейкъра, където сумата ви на депозит ще бъде заредени във вашата сметка в 22bet.

❗️ ВАЖНО: Минималният депозит с VISA и MasterCard е 1.50 лева.

Skrill

Втората категория с методи за депозит е тази на електронните портфейли, наречена „E-wallets” в 22bet. Включените е-портфейли са:

 • Skrill / Skrill 1-tap
 • Perfect Money
 • Jeton Wallet

Ще разгледаме по-подробно най-популярния сред методите в тази категория – депозит със Skrill.

22bet-deposit-skrill

За да стартирате процеса по депозит, трябва да изберете тази опция, натискайки на логото на Skrill в категорията “e-wallets”. След това ще се отвори малко прозорче, в което можете да въведете желаната сума на депозит в първото поле, а след това от падащото меню трябва да изберете „Skrill Wallet”, за да можете да депозирате средства от вашия електронен портфейл.

skrill-wallet-deposit

След натискането на зеления бутон „Confirm” системата ще ви прехвърли към платежната страница на Skrill, където трябва да влезете във вашия акаунт или ако нямате да създадете нов. Приемайки че имате такъв, то натиснете „LOG IN” бутона, след което ще трябва да въведете вашия имейл и парола. След като влезете успешно с вашия имейл и парола, ще имате възможността да депозирате, чрез натискането на бутона „Pay now”.

22bet-skrill-paying

skrill-4-22bet

Системата отново ще ви върне към сайта на 22bet, където средствата ви ще бъдат налични във вашата сметка.

Процесът за депозит с другите 2 електронни портфейла в тази категории е аналогичен, като с Jeton Wallet трябва да въведете вашите номера на сметките ви там, а чрез Perfect Money не се налага да въвеждате нищо освен сумите на депозит – след това системата ще ви прехвърли към страниците на съответните е-портфейли, за да финализирате вашия депозит.

❗️ ВАЖНО: Минималната сума на депозит със Skrill / Skrill 1-tap e 3.92 лева, с Perfect Money 1.50 лева, а с Jeton Wallet – 1.96 лева.

Neteller

В категория „Платежни системи“ се намират методите за депозит:

 • Neteller
 • ecoPayz

Ще разгледаме как да направите депозит с по-популярния от трите метода, а именно Neteller.

payment-systems-22bet

След като се намирате в менюто за избор на метод за депозит, натиснете върху логото на Neteller. След това въведете желаната сума за депозит в полето, както и имейла, с който сте регистрирани в платежната система.

neteller-22bet-confirmation

След като потвърдите с натискането на зеления бутон, ще бъдете прехвърлени автоматично към платформата на Neteller, където трябва да въведете паролата, с която сте регистрирани. Натискайки бутона “continue” ще влезете в сметката си там и ще можете да направите депозита в 22bet.

neteller депозиране

Депозита с другата платежна система в 22bet става по аналогичен начин.

❗️ ВАЖНО: Минималните суми за депозит са както следва: 9.78 лева с Neteller и 9.98 лева с ecoPayz.

PaySafeCard

22bet предоставя на своите български клиенти и възможността за депозит с предплатената PaySafeCard. Трябва да изберете логото на компанията и ви се визуализира малко прозорче, в което да въведете желаната сума за депозит.

paysafecard-22bet-deposit

След като потвърдите ще бъдете прехвърлени към системата на PaySafeCard, където можете да въведете кода на вашата предплатена карта. След натискане на бутона „Плащане“ ще бъдете прехвърлени обратно към сайта на букмейкъра и депозираната сума ще бъде налична във вашата сметка.

деподит paysafecard

❗️ ВАЖНО: Минималната сума за депозит е 1.50 лева.

Банков трансфер

22bet предоставя възможност да депозирате в букмейкъра чрез банков трансфер,  но за съжаление няма да ви бъде позволено, защото букмейкъра ще ви изпрати в системата на Skrill, където трябва да платите ако имате акаунт в този електронен портфейл.

22bet банков превод

В менюто за депозитите трябва да изберете “Rapid Transfer” и да въведете желаната сума за депозит в прозореца, който ще се визуализира.

След като потвърдите ще бъдете прехвърлени в системата на Skrill, където трябва да влезете във вашия акаунт или да си създадете такъв. Процесът по плащане е аналогичен с този на гореописания метод на Skrill

❗️ ВАЖНО: Минималната сума на депозит с банков превод е 1.50 лева.

Криптовалути

22bet е поредният букмейкър, който предлага опцията за депозит с криптовалути. Букмейкърът предлага възможност за депозит с над 30 различни видове портфейли сред които популярните Bitcoin, Litecoin, Ethereum и Dogecoin.

cryto-betting-22bet

За да направите депозит с някоя от криптовалутите, трябва да я изберете в менюто за депозит сред другите опции в последната категория „Cryptocurrency”.

Във визуализираното прозорче ще видите предупредителен текст, който гласи „Изпращайте само *името на криптовалутата* на този адрес за депозит. Изпращането на всяка друга валута до този адрес може да доведе до загуба на вашия депозит. Натискайки бутона за потвърждение, вие потвърждавате, че сте съгласни с гореспоменатите рискове“. След натискането на зеления бутон ще ви излезе прозорец, в който ще е визуализиран код, който е адресът ви за депозит чрез тази криптовалута.

22-bet-crypto-bitcoin

При избирането на всяка една от опциите и потвърждаване на предупредителното съобщение ще видите и какъв е минималният депозит при конкретната криптовалута.

Депозит през мобилно устройство

През вашето мобилно устройство също можете да направите депозит към сметката си в 22bet. За да достигнете до менюто с опциите за депозит, трябва да натиснете върху зеленият бутон „Deposit“ в горния десен ъгъл на вашето устройство. Ще ви се визуализират всички методи за депозит, сред които можете да изберете предпочитания от вас за депозиране на средства към вашата сметка в 22bet. Процесът при различните категории е аналогичен с този на десктоп версията на букмейкъра.

22bet-deposit-mobile

 FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да депозирам пари в 22bet?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да депозирате в букмейкъра от всички ваши устройства.

❓ Какви са методите за депозит в 22bet?

Методите за депозит са чрез кредитна или дебитна карта, eлектронни портфейли, системи за плащане, предплатени карти, по банков превод и криптовалути.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в 22bet?

Да, бонусът важи за всички методи на депозит.

❓ Каква е минималната сума за депозит в 22bet?

Минималната сума за депозит е 1.50 лева с банкови карти, със Skrill – 3.92 лева с Neteller – 9.78 лева и с PaysafeCard – 1.50 лева.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари