100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet

Използван от 1149 човека
0 коментара
Копирай промокод
BRATINGS
Вземи бонус
Стойност на бонуса
220 лева
Превъртане
Срок за превъртане
60 дни

Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.

Има ли Бонус код за Бонуса на Palms Bet?

Да, Бонус кодът е BRATINGS. Необходима е регистрация през линка на БР, но въвеждането на промоционален код не е задължително.

Как да получа Бонуса?

  1. Регистрирайте нов акаунт в Палмс бет (Бонус код вече не е необходим за получаване на бонуса / 01.05.2020)
  2. Нужно е да направите депозит, като максималният бонус, който може да получите, е 100% до 220 лв. (Тоест, ако депозирате 250 лв., вашият бонус ще бъде пак 220 лв.)

Как да превъртя Бонуса?

  • Нужно е да превъртите 5 пъти сумата на бонуса и депозита. Например: При депозирани 200 лева и получен 200 лева бонус, трябва да се направят залози за (200+200)х5 = 2000 лева.
  • Начален Бонус Спорт се получава под формата на Безплатен Залог. Той Ви позволява да извършите залог за сметка на букмейкъра, а печалбата (след удържане сумата на залога) остава за Вас. Пример: Вие поставяте своя Безплатен Залог от 5 лева на коефициент 2,50. Ако прогнозата Ви спечели, получавате 7,50 лева (5 лева залог х коефициент 2,5 = 12,50 лева, НО минус 5 лева (безплатния залог) и крайната ви печалба е 7,50 лева).

За какво да внимаваме

  • Офертата за Начален Бонус Спорт важи само за секция Спорт, не може да я комбинирате със залози в секция Казино.
  • Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи: Moneybookers (Skrill) и Neteller.
  • Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента, като при нарушението му, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.

Плюсове и минуси на Бонуса

+Получавате увеличен Начален Бонус след регистрация през сайта Букмейкър Рейтинги. Увеличението е в размер на 20%
+Имате цели 60 дни, за да изпълните условията и правилата по превъртане на бонуса
-Брой превъртания – 5 на депозита+бонуса. Не е за пренебрегване.

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Именно заради наличието на партньорство на Букмейкър Рейтинги с Palms Bet получавате Увеличен Начален Бонус, от което може да се възползвате. Хубавото на промоцията е, че разлика от всички останали компании, Палмс Бет е единствената, която дава 60 дни за изпълнение на правилата и условията по превъртане на бонуса.

Още един позитив е, че при превъртане на сумата депозит+бонус нямате изискване за залози на минимален коефициент – при почти всички други букмейкъри това изискване е налице. Няма и изискване за първоначален минимален депозит, за да стартирате атака на Бонуса – в Efbet и Bet365 има такова (трябва да депозирате минимум по 10 лева), а в 1xBet и 22Bet минималният депозит е в размер на 2 лева (1 евро).

Ако имате някакви въпроси, екипът на Букмейкър Рейтинги ще се радва да Ви помогне: [email protected]

Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация