Отмени
Филтри

[НОВО] 300% до 30 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet

Използван от 1612 човека
0 коментара
Копирай промокод
BRATINGS
Вземи бонус
Стойност на бонуса
30 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 300% до 30 лв. бонус за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 2.9/5

Бонус 30 лева

Бърз депозит чрез Cashterminal, EasyPay и FastPay

Лоялна програма

500 000 лв. джакпот

Има ли Бонус код за Бонуса на Palms Bet?

Да, Бонус кодът за Палмс бет е BRATINGS. При използването му ставате част от общността на Букмейкър Рейтинги и ще получавате всички актуални новини, оферти и промоции. Промоционалният код вече не се въвежда при регистрация в букмейкъра.

Завършване на регистрацията

За да може да се възползвате от промоцията, трябва да имате открита сметка в сайта на компанията (Виж: Как да се регистрирам в Палмс бет?). Процесът отнема не повече от 2-3 минути – въведете личните си данни, създавате профила си и след това акаунтът ви е свободен за депозит. Можете да депозирате по следните начини:

 • Кредитна/дебитна карта
 • Към телефонна сметка за абонатите на А1
 • Epay.bg
 • EasyPay
 • Cashterminal
 • Банков трансфер
 • FastPay
 • Skrill

Най-лесният начин и до момента остава с дебитна карта, тъй като при процеса по верификация ще изпратите снимки на картата си и след това няма да имате никакви проблеми с депозити и тегления.

Верифициране на сметката

За да депозирате и да се възползвате от бонуса, не е необходимо да имате верифицирана сметка, но когато настъпи моментът да изтеглите парите си, ще трябва да преминете през този процес. Трябва да качите на сайта снимка на лична карта и от двете страни, както и на дебитната карта, с която ще депозирате и теглите вашите пари.

24 часа след като направите това, ще имате напълно верифицирана сметка. Не отлагайте този процес – колкото по-бързо го приключите, толкова по-бързо ще забравите за него.

Как да получа Бонуса?

 1. Регистрирайте нов акаунт в Палмс бет (Бонус код вече не е необходим за получаване на бонуса / 01.05.2020)
 2. Нужно е да направите депозит, като максималният бонус, който може да получите, е 300% до 30 лв. (Тоест, ако депозирате 100 лв., вашият бонус ще бъде пак 30 лв, тъй като това е максималният размер на Бонуса)

Как да превъртя Бонуса?

 • Нужно е да превъртите 5 пъти сумата на бонуса и депозита. Например: При депозирани 100 лева и получен 30 лева бонус, трябва да се направят залози за (100+30)х5 = 650 лева.
 • Начален Бонус Спорт се получава под формата на Безплатен Залог. Той Ви позволява да извършите залог за сметка на букмейкъра, а печалбата (след удържане сумата на залога) остава за Вас. Пример: Вие поставяте своя Безплатен Залог от 5 лева на коефициент 2,50. Ако прогнозата Ви спечели, получавате 7,50 лева (5 лева залог х коефициент 2,5 = 12,50 лева, НО минус 5 лева (безплатния залог) и крайната ви печалба е 7,50 лева).
Депозит: 10 лева Бонус: 30 лева Сума за превъртане: 200 лв

За какво да внимаваме

 • Офертата за Начален Бонус Спорт важи само за секция Спорт, не може да я комбинирате със залози в секция Казино.
 • Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи: Moneybookers (Skrill) и Neteller.
 • Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента, като при нарушението му, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
 • При наличието на кеш (изтегляема) сума и активен начален бонус едновременно, клиентът ще играе първо с кеш  (изтегляемата) сума.
 • Бонусът важи 30 дни – ако в този диапазон не бъдат изпълнени условията по превъртане, бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.

Плюсове и минуси на Бонуса

+Няма изискване за минимален депозит
+Няма изискване за минимален коефициент на събитията при превъртане на бонус средствата
-Брой превъртания – 5 на депозита+бонуса. Не е за пренебрегване.

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Много интересно и различно предложение на българския пазар. На практика това е единствената оферта, която утроява депозита ви, но с уточнение, че максималният размер на Бонуса е 30 лева. Ако депозирате 10 лева, получавате Бонус 30 лева. След това е доста лесно да превъртите 5 пъти сумата на депозита+бонуса.

Още един позитив е, че при превъртане на сумата депозит+бонус нямате изискване за залози на минимален коефициент – при почти всички други букмейкъри това изискване е налице. Няма и изискване за първоначален минимален депозит, за да стартирате атака на Бонуса – в Efbet и Bet365 има такова (трябва да депозирате минимум по 10 лева), а в 1xBet и 22Bet минималният депозит е в размер на 2 лева (1 евро).

❓ Какъв е началният бонус на Palms Bet?

Бонусът е 300% до 30 лева. Той трябва да бъде превъртян 5 пъти.

❓ Има ли бонус код за Palms Bet?

Да, бонус кодът е BRATINGS.

❓ Как мога да депозирам в Palms Bet?

Можете да депозирате с банкови карти, банков трансфер, EasyPay, ePay.bg, Cashterminal, FastPay и Skrill, както и с телефонната сметка, ако сте абонат на А1.

❓ Какви други промоции/оферти предлага Palms Bet?

Букмейкърът предлага спортен джакпот всяка седмица, лояла програма, бонус препоръчай приятел, както и други специални седмични бонуси и промоции.

❓ На какъв коефициент и какъв е срокът за превъртане?

Превъртането на бонуса трябва да стане в срок от 30 дни след получаването му. Няма изискване за минимален коефициент на пазарите или залозите.

Ако имате някакви въпроси, екипът на Букмейкър Рейтинги ще се радва да Ви помогне: [email protected]

Най-добрите бонуси от БР
Коментари 0
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация