[НОВО] 300% до 30 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet

Използван от 1274 човека
0 коментара
Копирай промокод
BRATINGS
Вземи бонус
Стойност на бонуса
30 лева
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 300% до 30 лв. бонус за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.

Има ли Бонус код за Бонуса на Palms Bet?

Да, Бонус кодът е BRATINGS. Необходима е регистрация през линка на БР, но въвеждането на промоционален код не е задължително.

Как да получа Бонуса?

  1. Регистрирайте нов акаунт в Палмс бет (Бонус код вече не е необходим за получаване на бонуса / 01.05.2020)
  2. Нужно е да направите депозит, като максималният бонус, който може да получите, е 300% до 30 лв. (Тоест, ако депозирате 100 лв., вашият бонус ще бъде пак 30 лв, тъй като това е максималният размер на Бонуса)

Как да превъртя Бонуса?

  • Нужно е да превъртите 5 пъти сумата на бонуса и депозита. Например: При депозирани 100 лева и получен 30 лева бонус, трябва да се направят залози за (100+30)х5 = 650 лева.
  • Начален Бонус Спорт се получава под формата на Безплатен Залог. Той Ви позволява да извършите залог за сметка на букмейкъра, а печалбата (след удържане сумата на залога) остава за Вас. Пример: Вие поставяте своя Безплатен Залог от 5 лева на коефициент 2,50. Ако прогнозата Ви спечели, получавате 7,50 лева (5 лева залог х коефициент 2,5 = 12,50 лева, НО минус 5 лева (безплатния залог) и крайната ви печалба е 7,50 лева).

За какво да внимаваме

  • Офертата за Начален Бонус Спорт важи само за секция Спорт, не може да я комбинирате със залози в секция Казино.
  • Офертата не важи за депозити, направени с разплащателни методи: Moneybookers (Skrill) и Neteller.
  • Клиентът няма право да прави повтарящи се залози с бонус средства на едно и също събитие/колонка/система, независимо от промяната на сумата на залога или на коефициента на събитието. Отговорността за спазването на това правило е изцяло на клиента, като при нарушението му, целенасочено или неволно, операторът си запазва еднолично правото да премахне бонус баланса и всички натрупани печалби с него.
  • При наличието на кеш (изтегляема) сума и активен начален бонус едновременно, клиентът ще играе първо с кеш  (изтегляемата) сума.

Плюсове и минуси на Бонуса

+Няма изискване за минимален депозит
+Няма изискване за минимален коефициент на събитията при превъртане на бонус средствата
-Брой превъртания – 5 на депозита+бонуса. Не е за пренебрегване.

Мнение на Букмейкър Рейтинги

Много интересно и различно предложение на българския пазар. На практика това е единствената оферта, която утроява депозита ви, но с уточнение, че максималният размер на Бонуса е 30 лева. Ако депозирате 10 лева, получавате Бонус 30 лева. След това е доста лесно да превъртите 5 пъти сумата на депозита+бонуса.

Още един позитив е, че при превъртане на сумата депозит+бонус нямате изискване за залози на минимален коефициент – при почти всички други букмейкъри това изискване е налице. Няма и изискване за първоначален минимален депозит, за да стартирате атака на Бонуса – в Efbet и Bet365 има такова (трябва да депозирате минимум по 10 лева), а в 1xBet и 22Bet минималният депозит е в размер на 2 лева (1 евро).

Ако имате някакви въпроси, екипът на Букмейкър Рейтинги ще се радва да Ви помогне: [email protected]

Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация