Как да изтегля пари от Palms Bet?

Стефан Ралчев

Съдържание

Palms Bet е най-новият български букмейкър на пазара с лиценз за операции на територията на страната. Компанията се опитва да пробие с иновативни промоции и много интересни предложения – безплатни залози, допълнителни печалби, увеличени коефициенти и така нататък.
Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 1.9/5

Бонус 220 лева Exclusive

Бърз депозит чрез Cashterminal

До 12% cashback

500 000 лв. джакпот

Благодарение на множеството предложения, неминуемо ще се стигне до момент, в който ще натрупате достатъчно средства, които ще искате да изтеглите, за да разполагате с тях за друго, освен за залози. В тази статия ще ви запозная с всички налични начини за теглене в сайта на българския букмейкър, ще изброя предпочитаните от мен методи и ще ви обясня как се извършва самата операция.

Верифициране на сметката

В статията „Как да се регистрирате в Palms Bet” ви информирах, че след като завършите този процес е хубаво да верифицирате сметката си – последната стъпка към пълно легитимиране на вашия акаунт. Ако не сте го направили тогава, със сигурност ще трябва да преминете през тези стъпки, за да може да изтеглите средствата си. Тегленията са НЕВЪЗМОЖНИ, докато не завършите верификацията.

За тези, които не са запознати с процеса: изберете опцията „верификация“ от менюто, а след това ще трябва да качите необходимите документи. Те са два – лична карта (от двете страни) и метод на депозит (обикновено е дебитна карта, снимана и от двете страни – можете да закриете всички цифри на лицевата част, освен първите 4 и последните 4).

За Skrill и Epay трябва да направите скрийншот, който да показва имената, ID и имейл адрес, който е идентичен с този, който сте използвали при регистрацията си в Palms bet.

верификация преди телглене от palms bet

Теглене на средства

Palms bet не разполага със сериозно разнообразие при методите за депозит/теглене, а единствената разлика между двете е, че не може да теглите с опцията „Cashterminal” – тя се използва единствено за „захранване“ на игралната ви сметка. Останалите методи, с които ще се запознаете, са налични и много лесни за ползване от клиентите на българския букмейкър.

ВАЖНО: Няма да имате право да използвате различен метод на теглене от този, с който сте депозирали. Ако сте депозирали с „Кештерминал“, трябва да имате верифициран някой от останалите методи за теглене (това става, след като вече сте депозирали с всяка една от опциите, представени от Palms Bet). Можете да изискате и теглене с EasyPay.

Начини за теглене на пари от Palms bet

Теглене с кредитна/дебитна карта

Системата на букмейкъра поддържа няколко варианта за сигурни онлайн плащания с карти – Mastercard, Visa, Visa Electron и Maestro.

ВАЖНО: Някои карти от тип „Мастъркард“ и „Маестро“ не поддържат изтегляне на средства и няма да успеете да прехвърлите натрупаната сума към банковата си сметка.

От профила си изберете „теглене“ и ще бъдете прехвърлени към страница, която показва всички налични методи. Изберете „Плащания с карта“, а ако това към настоящия момент е невъзможно, може да изберете и Банков трансфер.

Маркирайте избрания метод, въведете сумата и кликнете бутона „Продължи“. Ще бъдете пратени на страница, на която да потвърдите или въведете данните на картата (картодържател, дата на издаване, валидност и CVV код – този, който се намира на задната част на картата) и да въведете паролата си. След това заявката за трансфер ще е подадена.

След обработване на заявката обикновено сумата се превежда по сметката ви в срок от 48 часа, въпреки че в сайта е заложен период от 3 до 5 работни дни. Лично аз използвам този метод и нямам никакви проблеми (предпочитам го за всички букмейкъри, защото е най-сигурно, а и вече съм свикнал). Минималната сума за изтегляне е 30 лева, а максималната – 5000 лева. ТАКСА от страна на букмейкъра за теглене НЯМА.

Теглене със Skrill

При откриването на онлайн букмейкъра тази опция не беше налична, но вече можете и да депозирате, и да теглите средства с популярния онлайн портфейл. Особено удобно е за хора, които освен че оперират често с пари онлайн, имат и пластика „Скрил“, с която могат да изтеглят средствата си в момента, в който са ги получили.

Изберете този метод от страницата с методи за изплащане, а след това въведете сумата. На следващата страница ще трябва да потвърдите трансфера, като е възможно да бъдете прехвърлени към сметката ви в „Skrill”. Не забравяйте – името и имейлът, които използвате в Скрил, трябва да отговарят на тези, с които сте регистрирани в Palms Bet.

Минималната сума на теглене е 30 лева, а максималната – 5 000 лева. Срокът, в който средствата ще постъпят в сметката ви, е 24 часа. Такса за теглене от страна букмейкъра няма.

теглене чрез Skrill

Теглене чрез EasyPay

Изключително лесен метод за теглене, особено ако нямате банкова сметка и предпочитате да разполагате с парите си в най-скоро време. Самата операция е малко по-дълга, заради посещението на офис на компанията, но това е единственият минус.

Изберете тази опция от платежните методи, въведете сумата и кликнете бутона „продължи“. Когато заявката ви бъде обработена (обикновено отнема до час), трябва да получите имейл с потвърждение, че заявката ви е обработена. След това от всеки офис на EasyPay можете да вземете средствата си, като трябва да се легитимирате с лична карта, за да докажете, че акаунтът е ваш.

При разговора с оператор на компанията кажете, че сте заявили теглене от Palms Bet. Минималната сума за теглене е 30 лева, а максималната – 5 000 лева. В момента, в който заявката ви е одобрена, може да вземете парите си от всеки офис на компанията. Такса от страна на букмейкъра за теглене няма.

Теглене с банков трансфер

Рядко ползвам този метод за теглене, защото към сметката имам няколко карти, а и “Skrill” е също толкова лесен метод. Въпреки това, ако се наложи, може да използвате „Банков трансфер“, който все пак дава един по-сериозен бонус – може да изтеглите до 10 хиляди лева.

При заявка за теглене от ваша страна, изберете „банков трансфер“ и ще се открият няколко полета за попълване – Банка (името на банката, която ползвате), Име на притежател (трябва да е ваша сметката, следователно пишете вашето име).

Според зависи от банката, която ползвате, ще трябва да представите или SWIFT код (уникалния код на банката, който може да намерите на сайта на банковата институция) и IBAN (номерът на сметката ви), или Банков код и Номер на банковата сметка (същата концепция, но някои банки използват тези названия). Въвеждате сумата и потвърждавате трансфера.

Минималната сума за теглене е 30 лева, а периодът за извършване на транзакцията – до 5 работни дни. Такса от страна на букмейкъра за теглене няма.

Теглене с Epay.bg

Български онлайн портфейл, който също е удобен за ползване. Единствено трябва да изберете тази опция за теглене, да въведете имейла, с който сте регистриран в системата (трябва да е същият, с който сте регистриран в Palms Bet), въвеждате сумата и след това „продължете“.

Може да се наложи да потвърдите трансфера, като влезете в сметката си в epay.bg. След одобрението на заявката, сумата ще ви бъде преведена моментално.

Минусът на този метод е, че самата българска компания има определен лимит на транзакциите в зависимост от нивото на потребител, което имате в тяхната система. Иначе минималната сума за теглене е 30 лева, а максималната – 5000 лева. Такса от страна на букмейкъра за теглене няма.

Теглене през мобилната версия

Palms bet не разполага с мобилна версия, но изгледът на сайта през телефон е по-приятен от този през компютър. Начинът, по който можете да теглите средства, е идентичен, като единствената разлика е начинът, по който стигате до секцията с разплащателните методи. Просто кликнете бутона „меню“ вляво, Изберете „теглене“ и си изберете разплащателния начин, който искате да ползвате.

Теглене на пари от Палмс бет през мобилната версия на сайта

Заключение

Когато се отнася до методите за теглене на пари, Palms bet няма особени разлики с конкурентите си, но все пак впечатление прави, че за разлика от други букмейкъри, комисионна за тегленето с онлайн портфейли от страна на компанията не се удържа.

Иначе методите не са много на брой и са стандартни, но са напълно достатъчни като количество и задоволяват претенциите на всеки различен тип потребител – независимо дали предпочита да оперира с пари в брой, с банкови сметки или онлайн портфейли.

❓ Как да изтегля пари от Palms Bet?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да изтеглите пари от сметката си в Palms Bet през вашите устройства.

❓ Какви са методите за теглене от Palms Bet?

Методите за теглене са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, EasyPay, ePay.bg и Skrill.

❓ Каква е минималната сума за теглене от Palms Bet?

Миналната сума за теглене е 30 лева.

❓ След колко време ще получа своите средства от Palms Bet?

В зависимост от метода ви на теглене. Чрез EasyPay и ePay.bg е веднага, чрез Skrill до 24 часа, чрез кредитна или дебитна карта в рамките на 3-5 работни дни, а чрез банков превод е 5 работни дни.

❓ Трябва ли да верифицирам акаунта си преди да заявя теглене от Palms Bet?

Да, верификацията на акаунта е задължителна стъпка преди да заявите теглене на средства.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0