100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)

Използван от 1198 човека
0 коментара
Копирай промокод
BRATINGS
Вземи бонус
Стойност на бонуса
Превъртане
Срок за превъртане
30 дни

18+ | Важат правила и условия* 

Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.

Бонус код: BRATINGS

Промоционалният код BRATINGS може да бъде използван при регистрация (така ставате част от отбора на БР), но не е задължителен и не променя по никакъв начин стойността на първоначалния бонус.

Обновено: 03.07.2020 г.

  1. Изискайте офертата, след като направите квалифициращ депозит.
  2. Направете квалифициращи залози на стойността на Вашия квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*) и изчакайте тези залози да се уредят.
  3. Вашите Кредити за Залози ще станат налични в кратък срок след уреждането на Вашите квалифициращи залози.
  4. Тогава вече ще можете да правите залози с Кредитите за Залози, просто във фиша изберете опцията ‘Използвай Кредити за Залози’.

Ако не изискате офертата, когато правите Вашия първи депозит, можете да направите това по всяко време в рамките на 30 дни от създаване на регистрацията. Просто се логнете в сметката си, посетете меню Услуги, изберете Мои Оферти и след това Изискай за съответната оферта. Ако направите няколко депозита, преди да изискате офертата, за сумата на Вашите Кредити за Залози ще се счита най-големият Ви квалифициращ депозит (ограничен до 100 лв*). Максималната стойност в Кредити за Залози, която може да получите, е 100 лв*. Например, квалифициращ депозит от 150 лв* ще Ви класира за 100 лв* в Кредити за Залози.

  • За подробности относно допустимите Документи за Самоличнист, как да завършите KYC или да качите Документ за Самоличност, логнете се в сметката си, посетете Клиенти, след това Вашата Сметка и изберете Идентификация. В секция Вашата Сметка ще може да изискате и изпращане на PVC до адреса Ви или да въведете този PVC след като го получите.

НОВО:

  1. Получавате до 100 лв. кредити за залози равни на сумата на квалифициращия залог (до 100 лв.).
  2. Спечелената сума изключва кредитите за залози (както при всички останали букмейкъри)
  3. Кредитите се превъртат 1 път на коефициенти от поне 1.20
  4. Сумата, която трябва да бъде превъртяна е равна на квалифициращия депозит (до 100 лв.)

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация