БР Чат
Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Вземи бонус от тук
18+ | Важат правила и условия

Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.

Обновено: 20.9.2019 г.

Офертата е достъпна за нови клиенти, регистрирали се в или след 12:00 англ. вр. на 11 Юни, 2019.
Направете квалифициращ депозит за 10 лв* или повече, за да се класирате за 100% от сумата в Кредити за Залози, до 100 лв*. Вашият квалифициращ депозит ще бъде най-големият депозит (ограничен до 100 лв*), направен през 7-те дни, преди да изискате офертата. Методи за плащане ePay.bg, NETeller, paysafecard, Skrill, Skrill 1-Tap или платежни методи ‘by Skrill’, и всички други предплатени кредитни и дебитни карти, не може да се използват за квалифициращ депозит или за теглене на печалби от залози с Кредити за Залог, освен ако вече не сте завършили процеса Идентификация (KYC) и не сте въвели Пощенския Код за Верификация (PVC), или не сме проверили успешно две допустими форми на Документ за Самоличност.
За подробности относно допустимите Документи за Самоличнист, как да завършите KYC или да качите Документ за Самоличност, логнете се в сметката си, посетете Клиенти, след това Вашата Сметка и изберете Идентификация. В секция Вашата Сметка ще може да изискате и изпращане на PVC до адреса Ви или да въведете този PVC след като го получите.
Трябва да изискате офертата в рамките на 30 дни от създаване на Вашата сметка.
Максималната стойност в Кредити за Залози, която може да получите, е 100 лв*. Например, квалифициращ депозит от 150 лв* ще Ви класира за 100 лв* в Кредити за Залози.

За разлика от първоначалните бонуси на други букмейкъри, вие запазвате и самия бонус, а не само печалбата от залозите направени с него. Също така можете да залагате и на пазари с коефициент под 1.50, като ще получите печалбите си, просто тези залози няма да се зачитат в условието за превъртане на бонуса.

НОВО:

  1. Получавате до 100 лв. кредити за залози равни на сумата на квалифициращия залог (до 100 лв.).
  2. Спечелената сума изключва кредитите за залози (както при всички останали букмейкъри)
  3. Кредитите се превъртат 1 път на коефициенти от поне 1.20
  4. Сумата, която трябва да бъде превъртяна е равна на квалифициращия депозит (до 100 лв.)

Важно: Не трябва да използвате методи Skrill, Neteller и Skrill 1-Tap за квалифициращия Ви първи депозит, в противен сличай няма да се класирате за 100% Бонус Нова сметка.

Ако все пак сте направили Вашия първи депозит чрез някои от методите по-горе, е нужно да направите нов депозит чрез позволен метод за плащане и ще можете да се възползвате от офертата.


Правила и условия на промоцията:

  • До 30 дни след квалифициращия първи депозит е нужно да изискате своя бонус
  • Сумата на депозита и бонуса трябва да се превърти 1 път на коефициент не по-нисък от 1.20, за да можете да теглите (в секция Оферти можете да следите прогреса по изпълнението на условието)
  • Условието за превъртане на офертата трябва да бъде изпълнено до 90 дни

Моля, прочетете пълните условия на сайта на букмейкъра преди да се възползвате от офертата.

Препоръчваме
Коментари 0
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация