Какво е Създай Залог в Bwin?

Калоян Христов
Иновациите и вграждането на нови функционалности са неизбежна част от развитието на онлайн букмейкърите.

Съдържание

Материалът е проверен и обновен на 11.08t.2023 година от Мартин Георгиев

Компаниите адаптират опции за улесняване на играчите, опитвайки да се отличат едни от други. След като функцията “Cash Out” се превърна в основен инструмент, с който залагащите контролират залозите си, на сцената се появи нова услуга – “Създай залог” или „Bet Builder“. От няколко години се предлага като опции за залози от bet365, но отскоро е част от платформата на онлайн букмейкъра bwin.

За кои спортове и маркети е наличен инструментът, какви са условията за ползване и за какво трябва да се внимава, разказваме в Букмейкър Рейтинги.

Спортове достъпни за едномачова комбинация

Инструментът “Създай залог” е приспособен единствено за футболните залози. Можете да го използвате за мачове от елитните турнири, които изобилстват от маркети за игра.

Кои са активните събития, достъпни за създаване на комбинация, ще разберете като натиснете „Създай залог“ в менюто в ляво.

Bwin предлага също “Препоръчани залози”, пристигащи от топ срещите за деня. Те са съставени на база най-голяма вероятност за печалба и най-апетитен коефициент.

За момента няма индикация, че функцията ще бъде добавена за залози на други спортове. Ако симпатизирате на тениса и баскетбола, ще откриете подобен инструмент в конкурентния букмейкър – Бет365.

Важни условия за “Създай залог”

“Създай залог” в Bwin е наличен единствено за пре-мач залози. Можете да използвате опцията преди първия съдийски сигнал, но не и по време на двубоя. Трябва да селектирате между 2 и 8 от представените пазари, без значение от придружаващите ги коефициенти.

bwin-bet-builder

Селекцията се урежда като печеливша единствено, ако всички залози са познати. В случай, че една от опциите е отменена – целият залог бива анулиран. Например, ако сте заложили на линия над 2.0 гола и паднат точно две попадения, поставеният облог ще бъде върнат в баланса ви.

При непознат пазар от едномачовия залог – губите заложената сума.

Допълнителни условия:

 • Не можете да комбинирате “Създай залог” с други мулти-селекции и пазари;
 • Опцията “Cash Out” не е достъпна за едномачови комбинации;
 • Максималният облог, който може да се постави на комбинация със “Създай залог”, е 1000 евро;
 • Максимално допустимата нетна печалба е 10 000 евро;
 • Възможно е букмейкърът да ограничи достъпа до инструмента за определени потребители;
 • Кредитирането на печалбата се осъществява след приключване на събитието;
 • Ако двубой бъде прекратен и не се проведе до 24 часа, залогът се анулира, дори да има вече печеливши селекции.

Видове залози за създаване на комбинация

Не всички пре-мач пазари могат да участват при създаването на залога. За да разгледате кои са достъпните опции, трябва да се регистрирате в Bwin или да се логнете във вече съществуващ профил.

Маркетите са структурирани в четири подраздела – “Популярни”, “Мач”, “Играчи” и “Отбори”, а ето кои присъстват към повечето двубои:

 • Победител в редовното време;
 • Общ сбор голове;
 • Колко ъглови удара ще бъдат изпълнени;
 • Ще паднат ли попадения в двете врати;
 • Кой ще води на почивката;
 • Първо полувреме/ Краен резултат;
 • Точен резултат в редовното време;
 • Голмайстор;
 • Начин на отбелязване на гола – извън наказателното поле, с глава или от дузпа;
 • Кога ще падне първият гол в мача.

bwin създай залог

Конфигураторът на едномачови залози ви показва стойността на общия коефициент. След като приключите с избора на селекции, маркирайте бутона “Добави към фиша”. Комбинацията се добавя към електронния талон, откъдето трябва да заложите сума и да я активирате. Минимумът за залагане е 1 лв.

“Създай залог” e практичен инструмент, който позволява на залагащите да отправят различни предвиждания за конкретен двубой. Ако очаквате фаворитът да атакува през целия мач – можете да комбинирате изход, корнери, голове, голмайстори, за което ще получите висок коефициент.

Надяваме се в скоро време функцията да бъде адаптирана и за други дисциплини, но засега остава достъпна единствено за футболните мачове.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари