Как да депозирам пари в Bet365?

Стефан Ралчев
Като световен лидер в спортните залози Bet365 разполага с много опции, чрез които можете да депозирате средства в акаунта си. Обикновено това е следващата стъпка за всеки залагащ, след като е довършил пълния процес по регистрация и верификация на новооткритата си сметка. В тази статия ще ви покажем как да депозирате пари в букмейкъра, като всички методи са лесни и в само в няколко стъпки.

Съдържание

Рейтинг 5/5 Оценка на играчите 3.4/5

Бонус код: BRATINGS (не променя стойността на бонуса)

Разнообразие от спортове и пазари

Висок максимален залог

Видео с инструкции

Методи за депозит

Най-популярният, лесен и сигурен начин за бет365 депозит е с кредитна/дебитна карта, като в Бет365 онлайн можете да регистрирате „Visa”, “Visa Electron”, “Maestro Card” и “Mastercard”. Средствата се зареждат мигновено в сметката ви, като това е и предпочитаният начин за първи депозит, с който активирате и началния бонус в сайта (100% до 100 лева).

Ако заредите сметката си със средства чрез онлайн портфейли като Skril, Skrill 1-Tap, NETeller и paysafecard, то този депозит няма да ви класира за началния бонус на компанията. Можете да депозирате пари и с Банков Трансфер, но този метод е прекалено бавен.

❗️ ВАЖНО: Такси от страна на Бет365 не се налагат, но такава може да има от вашата банка. Освен това всички разплащателни методи трябва да са на ВАШЕ име, в противен случай рискувате лимитиране и дори деактивация на профила в сайта. Използвайте само ваши лични карти, сметки и онлайн портфейли.

Характеристики на bet365 депозит

💰 Минимален депозит 10 лева; 25 лв (Neteller); 30 лв (ePay.bg); 200 лв (банка)
🎁 Промокод за bet365 BRATINGS
☝️ Условия за депозит за бонус Само с Карта / банков трансфер
💵 Методи за депозит Банков трансфер, VISA/Mastercard, Skrill, Epay.bg, Neteller, PaysafeCard
💰 Минимален залог 0,25 лева

Линк за регистрация

Бонус код

Предоставяме ви промокод за bet365 BRATINGS, който ви дава шанса да станете ексклузивна част от семейството на Букмейкър Рейтинги. Бонус кода не променя стойността на началния ви бонус!

Стъпки при депозиране

Започваме с най-масовия метод – дебитна карта. Избирате опцията „Депозит“, която е вляво на иконката с вашия профил, намираща се в горния десен ъгъл на екрана ви. Ако нямате акаунт в бет365, вижте тук как да направите вашата Бет365 регистрация.

След това ще се отвори страница, в която ще трябва да въведете дебитната карта, която използвате (и е на ваше име). Въвеждате коректно данните, които се изискват:

  1. Номер на карта – 12-цифрения код, който се намира на лицето на дебитната ви карта. Той се въвежда еднократно (само в тази стъпка) и след това се помни автоматично от сайта. име на притежателя на карта, дата на валидност). Тези данни се намират на лицето на картата, която ще използвате:
  2. Име на притежател на Карта – името, изписано на латиница на лицевата част на картата.
  3. Дата на валидност – месецът и годината, на които изтича годността на картата (също се намира на лицевата част).

Депозит с дебитна/кредитна карта в bet365

Следващата стъпка е да потвърдите адреса, който сте дали на Bet365:

потвърждаване на адрес при депозиране в bet365

Така регистрирате своята карта, а след това ще бъдете прехвърлени към страницата, в която ще направите своя депозит. Там вече автоматично ще се помнят дебитната карта и валидността ѝ, като единствено ще трябва да въведете „Код за сигурност на картата“ (трите цифри, заложени на гърба на картата под черната лента), и сумата на депозит:

бет365 регистрация на карта

Кликвате „Депозит“ и с това приключва процесът по депозит с дебитна/кредитна карта. Както може да видите, минималната сума на депозит с тази опция е 10 лева, а след като вече сте регистрирали карта, депозитът става много лесно и буквално след секунди и няколко клика.

Линк за регистрация

ePay.bg

За целта трябва да имате регистрация в Epay.bg. Избирате отново „Депозит“ от началната страница на Бет365, но вместо „Метод на плащане“ да е „Кредитна/Дебитна карта“, избирате от падащото меню Epay.bg.

След това въвеждате сумата, която искате да депозирате (мин. 30 лв), след което автоматично ще бъдете прехвърлени към Epay. Там избирате сметката, от която искате да реализирате депозита, въвеждате потребител и парола и сте готови:

bet365 депозит чрез epay.bg

Skrill

Това е най-лесният вариант, но не го използвайте за първи депозит, защото няма да активирате офертата „начален бонус“. Просто от „Методи на депозит“, изберете “Skrill”, въвеждате имейл адреса, който сте регистрирали в този онлайн портфейл, а след това и сумата.

Ще бъдете прехвърлени в страницата на Skrill, където трябва да потвърдите депозита. Онлайн портфейлът предлага опцията „Запомни“. След като я изберете, няма да има нужда повече да влизате в Скрил, за да потвърдите депозита.

bet365 депозит със Skrill

Може да използвате и опцията Skrill 1-Tap. Въвеждате сумата на депозит и натискате „Депозит“. По време на първата транзакция чрез 1-Tap ще бъдете прехвърлени към сметката ви в Skrill, за да завършите депозита (еднократно).

Оттам нататък депозитът ще се осъществява само с въвеждане на сума, но задължително имейлът, регистриран в Bet365 и Скрил трябва да е един и същи!

bet365 депозит чрез Skrill 1-tap

Neteller

Това е другият широко предпочитан онлайн портфейл, като депозитът е лесен: от „Метод на Плащане“, избирате тази опция. При първия депозит въвеждате 12-символния номер на сметката си или имейл адреса в Neteller и 6-символния “Neteller secure ID”, както и сумата на депозит.

Натискате „Депозит“ и сумата ще се кредитира незабавно в сметката ви. Въведените от вас данни ще бъдат запаметени и няма да има нужда да ги въвеждате отново, но Името и имейл адреса, които сте регистрирали с Neteller, трябва да отговарят на името и имейл адреса, които сте регистрирали в сметката си в bet365.

bet365 депозит чрез Neteller

Paysafecard

Неособено популярен метод, но ако разполагате с подобен онлайн портфейл, следвайте тези стъпки:

  1. Избирате този метод на плащане и въвеждате сумата на депозит.
  2. Системата ще ви прехвърли към сайта на paysafecard, където въвеждате данните на сметката my paysafecard и потвърждавате плащането си.

bet365 депозит с paysafecard

❗️ ВАЖНО: Следващият метод не го препоръчваме, тъй като времето на депозит отнема дни, но ще ви дадем насоки, ако нямате друг вариант:

Банков трансфер

Това е най-бавният метод, като трябва да отидете до банката си и да заявите плащане (минимум 200 лева) на адреса, показан на страницата, когато изберете тази опция за депозит. Ето така изглежда в момента:

bet365 банков трансфер

Депозит през мобилно устройство

Можете да направите депозит и през вашия телефон или таблет. Стъпките са следните:

  1. Влезте в профила си в bet365 и натиснете бутона в горния ъгъл.
  2. След това натиснете бутона „Депозит“.
  3. Изберете желания от вас метод на депозит и въведете нужните данни
  4. Натиснете зеления бутон „депозит“, за да финализирате процеса

bet365 mobile депозит

Виж още

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да депозирам пари в Bet365?

Тук можете да видите видео и снимки с инструкции как да депозирате в Bet365 от всички ваши устройства.

❓ Какви са методите за депозит в Bet365?

Методите за депозит са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, ePay.bg, Skrill, Neteller, paysafecard.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в Bet365?

Не, началният бонус няма да важи ако направите първия си депозит чрез онлайн портфейли като Skrill, ePay.bg и Neteller.

❓ Каква е минималната сума за депозит в Bet365?

10 лева чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, Skrill и paysafecard, 25 лева чрез Neteller и 30 чрез ePay.bg

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари