Как да изтегля пари от Sesame (Сезам)?

Стефан Ралчев
В този материал ще разгледам детайлно всички начини, чрез които може да извършите теглене от вашата сметка в Sesame.

Съдържание

Верификация на сметка

Със сигурност най-важното нещо, когато имате желание да теглите пари от игровия си акаунт в Сезам, е да се верифицирате. Сами знаете, че това е задължително условие при всеки един букмейкър, като Sesame не прави изключение – sesame верификация е задължително условия преди теглене!

sesame изискване на верификация

Знаете причината, поради която се изисква верификация на акаунта ви – по този начин букмейкърът проверява дали вашите данни, които сте посочили по време на регистрацията в Сезам, са истински и дали в крайна сметка принадлежат на вас. Защото първото и основно изискване на всяко буки е вие да сте притежател на личните данни, които попълвате и да не се регистрирате от чуждо име и от трето лице.

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.3/5

Бонус250 лева

Бонус код: BRATINGS

Има български лиценз

Много разнообразни бонуси

 1. За да започнете процеса по верифициране на акаунта, влезте в профила си и отидете на ВЕРИФИКАЦИЯ.
 2. Натиснете върху ЛИЧНА КАРТА и ще видите мястото, на което да прикачите вашия личен документ.

Характеристики на Сезам теглене

💰 Лимити на теглене 20 лв, 50 лв (криптовалути)
🎁 Промокод за Сезам BRATINGS
☝️ Условия за теглене на бонус Превъртане 6 пъти на коеф. 1.60
💵 Методи за теглене Банкови карти, ePay.bg, EasyPay, Skrill, Банков превод и др.
⏳ Срокове при теглене Незабавно – ePay.bg, EasyPay, Skrill; 2-5 работни дни – банкови карти; 3-5 работни дни – банка

Методи за теглене

Постепенно преминаваме към методите за теглене, които ви предоставя Сезам. Допреди малко ставаше въпрос за верификацията, която на практика е задължителна, защото ако натиснете върху ТЕГЛЕНЕ във вашия профил, ще видите надпис, че преди да е възможно теглене е необходимо да се верифицирате, както и подканящо допълнение да преминете към мястото с ДОКУМЕНТИ.

КЪМ САЙТА

След като го направите, вече ще може да пристъпите към теглене на пари от сметката си.

❗️ ВАЖНО: Вие ще видите само тези методи, с които вече сте депозирали до момента. Ако искате да използвате друг начин да изтеглите парите си, просто трябва да внесете пари с него и след това той ще бъде „освободен“ да теглите.

Освен това, НЕ МОЖЕ да теглите с някои методи, които са налични САМО за депозит в Сезам. Няма как да изтеглите пари чрез дигиталните портфейли (А1 Wallet, Pay by Vivacom, Phyre)

 • Дебитна/Кредитна карта
 • Skrill
 • FastPay
 • банков превод
 • ePay.bg
 • Кештерминал
 • EasyPay
 • Kриптовалути

сесаме лимити за теглене

Лимити и време за теглене

Един от най-важните въпроси е колко бързо парите ще бъдат при мен, ако искам да ги изтегля от акаунта си в Сезам. И второто – има ли някакви такси при обработката на паричните процеси.

Хубавата новина е, че с всички предложени способи за теглене НЯМА такса. НО все пак, моля, бъдете отговорни и проверете и питайте във вашата банка дали тя не налага някакви допълнителни такси при транзакциите.

КЪМ САЙТА

Минималната сума, която имате възможност да изтеглите при почти начини е 20 лева, а максималната варира спрямо всеки способ. Само с крипто минималната сума е 50 лева.

Изи Пей позволява да изтеглите до 5000 лева, 10 000 е лимитът при останалите способи (карта, И Пей и Скрил). При банкови преводи нямате ограничение, но пък трябва да знаете, че всички печалби над 10 000 лева се изплащат САМО по банков път.

Всяко заявено теглене в Сезам се обработва в рамките на 1-2 дни от отдел „Плащания“ на букмейкъра. А всички срокове, които виждате на снимката и за които стана въпрос в статията, са СЛЕД този период на обработка.

Кредитна/Дебитна карта

Според мен каквито и методи да се въведат от тук нататък, това си остава най-използваният. Поради простата причина, че парите ви идват директно в картата, която предполагам използвате ежедневно.

Повечето букита, включително и Сезам, предоставят възможност при депозит с карта (вече сте въвели данните от нея) да я запаметите в профила ви. И така много лесно след това избирайки я, да насочите тегленето към нея. Без да е нужно да пишете никакви данни от нея за пореден път.

За да изтеглите с карта, следвайте тази хронология:

 1. Влезте в профила си
 2. Отидете на ТЕГЛЕНЕ
 3. Изберете метод, с който ще теглите
 4. Въведете сумата и натиснете ТЕГЛЕНЕ

❗️ ВАЖНО: Тегленето може да отнеме от 2 до 5 работни дни.

ePay.bg

Този метод е доста лесен и все по-използван от потребителите. Първите стъпки отново са същите като при използването на карта.

 1. Първо трябва да достъпите до вашия акаунт, след това да изберете от опциите ePay.bg (припомняме, че трябва да сте депозирали преди това с тази опция).
 2. Изпишете сумата, която искате да имате
 3. Нужно е да въведете вашия имейл и клиентски номер (КИН), с които сте се регистрирали в платформата И Пей.
 4. Цъкнете върху бутона ТЕГЛЕНЕ и сте готови.

При този метод трябва да знаете, че вашите имена и имейл, които имате в И Пей, трябва да са еднакви с тези в Сезам.

EasyPay

Физически метод за изваждане на пари от сметката ви. Защото трябва да посетите каса на Изи Пей, за да си вземете парите. Преди това обаче трябва все пак да минете през сайта.

След като изберете опцията да теглите чрез EasyPay и сте си избрали сума, натискате бутона ТЕГЛЕНЕ.

Тогава парите ви вече са на каса на Изи Пей и трябва да отидете да ги вземете от нея (имате 7 дни).

Банков превод

Много често пишем, че това е най-бавният и трудоемък метод за теглене на пари, защото е факт. Най-вече поради факта, че се налага да пишете малко повече данни в сравнение с останалите опции.

Когато стигнете до метода Банков превод и изпишете сумата, след това трябва да въведете вашите BIC, IBAN и Имена (в ролята на титуляр на сметката).

След това потвърждавате Тегленето, но трябва да изчакате обработка, която се извършва ръчно от Сезам. А след това периодът за трансфериране на парите към вас е 3-5 работни дни.

Теглене през мобилно устройство

Няма по-лесно нещо от тегленето през мобилно устройство. Както вече знаете, Sesame има прекрасно мобилно приложение, което ви съветвам да инсталирате на смартфоните си.

КЪМ САЙТА

Влизате в профила си, отивате на мястото за Теглене и разполагате с всички методи да извършите тази приятна финансова операция (пак напомням, че ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трява да сте депозирали с някой метод, за да може след това да го използвате за теглене).

Избирате конкретен метод и изпълнявате всички стъпки, които описахме по-горе. Ако сте с карта – попълвате данни, натискате теглене и теглите парите си. Ако сте с Изи Пей – въвеждате сумата и отивате да вземете парите си на каса. Ако сте със Скрил или ePay – отново въвеждате вашите данни, с които сте се регистрирали в съответните платформи (за И Пей – имейл и КИН, а за Скрил – имейл) и теглите парите си.

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как се теглят пари от Сезам?

В този материал може да прочетете подробно как може да изтеглите пари от акаунта си с всеки един от методите.

❓ Какви методи на теглене мога да използвам?

Може да теглите посредством банкови/кредитни карти, Криптовалути, Кештерминал, Скрил, И Пей, Изи Пей, FastPay и банка.

❓ Колко най-малко пари мога да изтегля?

Минимум 20 лева за всички методи

❓ Колко е лимитът за теглене в Сезам?

5000 лева е в Изи Пей, 7000 лева е с карта, Скрил и ePay.bg, а над 10 000 лева – чрез банка.

❓ Колко дни ще чакам парите си при теглене от Сезам?

Ако теглите И Пей, Изи Пей и Скрил – веднага получавате парите си! С карта срокът е между два и пет работни дни, докато с банка варира 3-5 работни дни.

❓ Мога ли да изтегля пари през мобилно устройство?

Разбира се, това става лесно и бързо, като имате на разположение същите методи.

❓ Има ли такси при теглене?

Не, Сезам не налага никакви такси при нито един от начините.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 18.05.2024 от Мартин Георгиев
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари