Как да се регистрирам в Palms Bet?

Стефан Ралчев

Съдържание

Palms Bet е една от най-новите платформи за онлайн залози с лиценз да оперира в България. Букмейкърът беше пуснат в интернет пространството преди по-малко от 2 години и за това време съумя да се утвърди като бързо разрастващ се проект. Въпреки че все още изостава в развитието си от преките конкуренти, с много иновации и бонуси привлича вниманието на всички фенове на спортните залози и казино в интернет. Вижте видео и инструкции как се прави регистрация в Палмс бет онлайн.

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 2.3/5

Бонус 220 лева Exclusive

Бърз депозит чрез Cashterminal

До 12% cashback

500 000 лв. джакпот

За да имате достъп до сериозното количество промоции обаче, трябва да имате регистрация в Palms Bet. В тази статия ще научите как протича този процес и как успешно да направите своя профил на страницата на букмейкъра.

Бонуси при регистрация от Палмс бет

Регистрация в Palms Bet

Преди да се насочите към процеса по регистриране, може да се запознаете с предложенията и функционалностите на българското буки, като се насочите към ревюто на Palms Bet на Букмейкър Рейтинги. Ако ви харесат предложенията на компанията, следващата стъпка е да откриете своята сметка на сайта на компанията – влизате в сайта и кликате на бутона „Регистрация“, който се намира горе вдясно (на десктоп версията):

Бутон Регистрация в Palms Bet

Стъпки при регистрация

Ще бъдете прехвърлени към страница, където стартира процесът по регистриране на сметка, протичащ в 3 стъпки. В първата форма ще трябва да въведете следните данни:

  • Потребителско име – не може да съдържа български букви (самата платформа не позволява да го изпишете на български език).
  • Парола и повтаряне на паролата – колкото по-трудна е, токова по-подсигурен ще е вашият акаунт.
  • Електронна поща – по възможност имейл, който използвате редовно.
  • Държава

 

Входна информация - Палмс бет

Лична информация - Палмс бет

Кликате бутона „Напред 2“ и ще бъдете пренасочени към последната страница, в която трябва да се запознаете с правилата на платформата.

Ако желаете, маркирайте отметката, която позволява на Palmsbet да ви уведомява за промоции на сайта, а след това маркирате, че сте прочели правилата, че не попадате в категориите по чл. 36, ал. 2 от ЗИМП (важи за всички, които НЕ СА на високопоставен държавен пост; на високопоставен пост в армията; членове на управителни органи на банки, международни компании и политически партии; кметове и заместник кметове и друго – за да научите повече, кликнете на „Научи повече“ във формата за регистрация) и, че сте предоставили коректни данни. След това кликате на бутона „Регистрация“.

Отметки при регистрация

За разлика от много други букмейкъри, Palms Bet не изпраща линк за активация на профила на електронната ви поща. Ще получите писмо, което ви приветства с „добре дошли“ на платформата, но веднага след края на регистрацията можете да влезете в профила си и да депозирате.

Въпреки това, бъдете коректни във въвеждането на имейл, защото на него ще получавате както актуални промоции, така и отговори на въпроси, които може да имате към операторите по поддръжка.

С това обаче не настъпва краят на легитимирането на вашия профил в игралната зала. За да завършите напълно процеса, трябва да верифицирате своя акаунт.

Бонус при регистрация

При регистриране на нова сметка в Палмс бет, можете да се възползвате от 2 бонуса при първи депозит:

Могат да бъдат взети и двата бонуса – не е нужно да избирате само 1!

ВАЖНО: При депозит със Skrill или Neteller няма да получите бонус начален депозит. За да вземете бонусите е нужно да използвате друг меетод при първи депозит.

Верификация на акаунт

Как да верифицирам акаунта си в Palms Bet?

Процесът по верификация представлява последната стъпка към създаването на пълноправна сметка в сайта. Това, което трябва да направите, е да предоставите документи, с които компанията да потвърди вашата самоличност, както и метода на депозит.

Това отнема не повече от няколко минути и не е задължително да се верифицирате веднага след регистрацията. Можете да извършите депозит в сайта и без да сте преминали този процес, но нямате право да теглите средства, докато не изпълните и тази стъпка за създаването на профила ви.

След като влезете в акаунта си, изберете опцията „Верификация“ от менюто. Ще бъдете прехвърлени към страница, на която трябва да качите необходимите документи. Изискват се снимки от двете страни на личната ви карта, както и снимка от двете страни на дебитната/кредитната карта, която ще използвате:

  • Лична карта – цветна снимка от двете страни на картата, като всяка една от снимките не трябва да надвишава големина от 5 мегабайта
  • Дебитна карта – снимка от двете страни на картата, като на лицевата част можете да закриете всички цифри освен първите 4 и последните 4. На задната част закрийте 3-цифрения код

За Skrill и Epay трябва да направите скрийншот, който да показва имената, ID и имейл адрес, който е идентичен с този, който сте използвали при регистрацията си в Палмс бет. Снимките се качват една по една!

Верификация на сметка в Palms Bet

След като прикачите необходимите документи, до 24 часа сметката ви ще бъде верифицирана, ако сте били коректни при осъществяването на целия процес по регистрация. Това е важно условие, защото при установяване на невярна информация, подадена от вас, сметката ви не само може да бъде лимитирана, но и закрита, независимо колко средства имате в нея.

Регистрацията като цяло трае не повече от 10 минути (включително със заснемането на документите) и след това може да се наслаждавате на функционалностите и предложенията на Palms bet.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0