Как да депозирам пари през Cashterminal [Кештерминал]

Мартин Георгиев
В днешно време за всеки любител на спортните залози е важно букмейкърът не само да предлага добри коефициенти, а също така колко и какви са методите за депозиране или теглене на средства.

Съдържание

Докато за някои е много важно да има онлайн опции за депозиране, то други все още разчитат на това да внесат кеш в акаунта си. Cashterminal (Кештерминал) е една от възможностите за това и в тази статия ще разгледам как точно да направите депозиране на средства чрез машините на компанията.

Какво е Cashterminal?

Cashterminal е марката на българска финансова компания, която предлага услуга за приемане на плащания. Това става чрез физически автомати на самообслужване, които приемат вашите пари в кеш и работят с компании като А1, Vivacom, ЧЕЗ, EVN и други. Чрез услугата можете да платите вашите сметки за ток, телефон или вода, вноски по лизинги и кредити или други комунални разходи и услуги. Терминалите работят денонощно.

Къде са машините на Cashterminal?

Компанията притежава около 1000 автомата в цялата страна, които най-често се намират в хипермаркетите, търговски центрове и други удобни за вас места.

В кои букмейкъри можем да депозираме с Cashterminal?

Можете да депозирате в трите български букмейкъра – с Efbet акаунт, Winbet и PalmsBet букмейкър.

Как да депозирам чрез Кештерминал?

За целта са нужни само стъпки на физическия автомат, но преди това трябва да се уверите, че акаунтът ви в някой от трите букмейкъра е напълно верифициран и всички ваши данни са коректни и запаметени към вашия профил.

депозит кештерминал

След като откриете най-близкия до вас Кештерминал, трябва на таблото (което е с тъчскрийн) да изберете логото на един от трите букмейкъра, в който ще депозирате – за примера ще избера българския Winbet. След ще трябва да въведете вашето ЕГН или ЛНЧ, както и бонус код, ако желаете да се възползвате от това – трябва да използвате вашето ЕГН, което е верифицирано във вашият акаунт в букмейкъра!

Следващата стъпка ще е да внесете сумата, която желаете да внесете. Можете да използвате стотинки и банкноти.

ВАЖНО: Машината не връща ресто! Минималната сума за депозиране е 10 лв.

депозит пари кештерминал

След като сте внесли желаната от вас сума за депозит, трябва да натиснете бутона „Плати“, за да потвърдите вашето депозиране към букмейкъра. Докато се печата вашата разписка ще се визуализира рекламен екран, който да ви съобщи да изчакате отпечатването ѝ.

На разписката ще е визуализирана внесената сума, мястото, от където сте внесли, както и ваши лични данни, така че ако няма да я запазите, се погрижете за заличаването на данните. Желаната от вас сума ще бъде налична във вашата сметка веднага след депозирането в автомата.

кештерминал депозит фактура

Ще получите и имейл, който да потвърждава вашия депозит.

кештерминал депозит мейл

Мога ли да тегля пари чрез Cashterminal?

Не можете да теглите парите си чрез устройствата на компанията, защото те са само за внасяне на суми. За всеки един от трите български букмейкъра обаче имате предостатъчно други възможности за теглене на пари. Може да прочетете Как да изтегля пари от Winbet, Как се теглят пари от Efbet или Как се теглят средства от Palms Bet

Предимства и недостатъци на Кештерминал?

Както всеки един друг метод и този има своите плюсове и минуси. Ще разгледам основните предимства и недостатъци на Cashterminal като услуга за депозиране на средства в някои от топ букмейкърите.

Предимства:

 • Cashterminal е българска компания, която напълно гарантира транзакцията
 • Наличен е в трите водещи български букмейкъри Winbet, Efbet и PalmsBet
 • Минималната сума за депозит е 10 лева
 • Няма такси при внасянето на средства
 • Автомати на удобни за вас локации
 • Обслужване и възможност за депозиране 24/7 (ако обектът, в който се намира устройството е денонощен)
 • Незабавно се отразява при букмейкъра
 • Не е нужда предварителна регистрация в Кештерминал
 • Налична денонощна поддръжка при проблеми

Недостатъци:

 • Много малък брой букмейкъри предлагат този метод за депозиране
 • Трябва физически да посетите желан от вас автомат, за да депозирате средства
 • Не можете да теглите средства чрез Cashterminal
 • Има много редки случаи, в които машините блокират и не отчитат коректно депозирането или се проявява друг проблем. Трябва да се свързвате с поддръжката.

Заключение

В заключение мога да кажа, че това е много удобен и бърз начин да депозирате вашите средства в любимите ви български букмейкъри особено ако не сте фенове на това да използвате вашите банкови карти за целта. Това обаче може да ви се наложи при теглене на печалбите ви, защото чрез Кештерминал няма да можете да изтеглите своите пари.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари