Как да изтегля пари от Betway?

Стефан Ралчев
Betway е един от новите букмейкъри на българския пазар, който получи лиценз за хазартна дейност през месец януари 2022 година.

Съдържание

Рейтинг 3/5 Оценка на играчите 1.8/5

Много спортове и пазари за залози

Функциите Кешаут, Бетбилдър и Увеличени коефициенти

Мобилно приложение

Верификация на сметка

Първото най-важно нещо, което трябва да направите, преди да имате намерение да теглите пари от акаунта си, е да проверите дали е верифициран. Многократно съм писал във всички ревюта или статии, свързани с теглене, че това е обичайна практика на букитата.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В BETWAY

Няма как да изтеглите за първи път пари от сметката си, ако тя не е проверена от букмейкъра. Самата компания от отсрещната страна по този начин иска да се увери, че регистрираният акаунт е ваш и посочените от вас данни ви принадлежат.

Характеристики на Betway теглене

💰 Лимити на теглене 30 лева
🎁 Промокод за Betway BRATINGS
☝️ Условия за теглене на бонус Превъртане 1 път на коеф. 1.50 / 3.00
💸 Методи за теглене банкови карти, Skrill, Neteller, PaySafeCard
⏳ Срокове при теглене Незабавно

ВАЖНО: Верификацията в Бетуей е малко по-различна от останалите букмейкъри. На практика вие НЕ може сами да изпратите документите за проверка, те ЩЕ ВИ БЪДАТ ПОИСКАНИ от букмейкъра.

В сайта на Betway e записано, че ако сметнат за необходимо, ще ви бъдат поискани документи за потвърждение, за което вече говорих по-горе. Това искане ще бъде направено към вас на имейл, който сте подал по време на Betway регистрацията си.

След това вие ще трябва да изпратите нужните документи, които да бъдат проверени.

Ето какви документи може да ви бъдат поискани за верификация:

 • Документ за самоличност (лична карта, паспорт, шофьорска книжка)
 • Документ за платена комунална услуга (ток, телефон, топлофикация и други) – не по-стара от 3 месеца, като на нея да има вашите имена и адрес.
 • Копие на предната и задната част на карта, с която вече сте извършили депозит в Betway.

След като бъдат поискани документите, може да ги качите през профила си в Бетуей.

 1. Влезте в акаунта си
 2. Отидете на мястото, което е отредено за профила ви
 3. Натиснете Потвърждаване на документа и там качете документите.

betway верификация

Методи за теглене

Бетуей е международна компания, което разбира се има своите огромни позитиви заради световната популярност и сигурност, но има и част от своите негативи. Те са свързани с разнообразието от методи за теглене, които не са толкова много, колкото имате на разположение в българските букита.

ВЛЕЗ В BETWAY

На практика достъпни за теглене са също познати опции, но такива, които са използвани по цял свят. Което пък е още един плюс, тъй като няма да имате проблеми при тегленето със световноизползвани методи.

 • Дебитна/Кредитна карта (Visa, Mastercard)
 • Скрил
 • Neteller
 • PaysafeCard

Сами виждате, че опциите, които имат българските букмейкъри – например Изи Пей, Фаст Пей, Кештерминал, плащане със сметка на мобилен оператор и дори банков трансфер при Бетуей липсват

Силно се надявам съвсем скоро поне част от тях да бъдат добавени в онлайн платформата на британския букмейкър, което значително ще улесни депозитите, а и тегленето.

betway методи на теглене

Лимити и време за теглене

Минималната сума, която може да дръпнете от игровата си сметка в Бетуей, е 30 лева (или 15 евро в зависимост в коя валута е сметката ви). Това важи за абсолютно всички опции, с които може да теглите от акаунта си – няма разлика между различните методи.

В сайта на Betway ясно е записано, че при различните опции за теглене има различно време, в което парите ще бъдат при вас.

ВАЖНО: На първо време обаче трябва да знаете, че след като направите заявка за теглене, тя ще бъде задържана в рамките на 24 часа (или до 72 часа, ако заявката е направена в празнични дни, почивни дни или петък).

След това самата заявка ще бъде обработена от обслужващия отдел на Бетуей и парите поемат пътя към вас :))

Обикновено за дебитна/кредитна карта букмейкърите дават 1-5 работни дни, докато парите пристигнат в сметката ви, докато с електронните портфейли тегленето е много по-бързо и лесно. Например със Скрил и Нетелър парите могат да бъдат при вас до 24 часа, ако няма забавяне в банковите транзакции.

Теглене с банкова/кредитна карта

Стартирам с първия и може би най-популярен метод сред любителите на залозите и бетинг развлеченията. А именно теглене с дебитна или кредитна карта. Ето как може да изтеглите пари от сметката си в Бетуей чрез този метод.

Напомням, че преди да заявите теглене трябва да сте минал през процес по верификация и вашите документи да са одобрени от букмейкъра. Ако всичко е наред, тогава спокойно може да пристъпите към теглене от сметката си в Betway.

 1. Влезте в профила си
 2. Отидете на банкиране
 3. Изберете Теглене
 4. Ще се покаже паричният ви баланс
 5. Пристъпете към теглене, като изберете опцията дебитна/кредитна карта
 6. Попълнете данните за картата, които се изискват, и довършете тегленето

betway стъпки при теглене

Теглене със Skrill

Тегленето със Skrill е доста предпочитан метод от милиони играчи по света поради бързината на самата финансова операция.

Ако при банковите карти, трябва да се наложи да чакате между един и пет работни дни, то при Скрил парите ви могат да бъдат при вас в рамките на същия ден или най-късно до 24 часа от заявката за теглене (напомням, че Бетуей задържа заявката минимум 24 часа преди да пусне парите към акаунта ви).

 1. Влезте в профила си
 2. Цъкнете върху Банкиране
 3. Отидете на Теглене
 4. Изберете метода Скрил и заявете вашата сума за теглене
 5. Довършете тегленето в профила си в Скрил

За да теглите през Skrill, ще трябва да използвате валиден имейл, с който сте се регистрирал в платформата. Той трябва да е еднакъв с този, с който сте направил регистрацията си в Бетуей.

ВЛЕЗ В BETWAY

Теглене с PaysafeCard

Още един лесен метод за теглене на пари, който е много подобен на този със Скрил. Така че няма нищо различно.

Влизате в акаунта си, натискате Теглене, а след това избирате ПейсейфКард. Въвеждате сумата за теглене и системата автоматично ви пренася в сайта на PaysafeCard.

В нея ще трябва да довършите тегленето в сайта на ПейсейфКард, където също трябва да влезете Потребителско име и Парола.

Теглене с Neteller

Тегленето с опцията Нетелър е още една чудесна възможност, тъй като с нея също няма да чакате много, за да разполагате с парите си. 

Ако направите заявка, сумата може да бъде при вас още в рамките на същия ден (разбира се, зависи кога през деня направите самата заявка.) Обикновено транзакцията отнема 12 или най-много до 24 часа, но в повечето случаи е доста по-малко.

Влезте в профила си, изберете Теглене и съответно опцията Нетелър. След като въведете вашата сума, която искате да изтеглите от акаунта си, ще бъдете прехвърлени в сайта на Neteller.

Там въдвеждате имейл и парола, с които сте се регистрирали и довършвате тегленето.

Теглене чрез мобилно устройство

Тегленето от Betway през мобилно устройство е много бързо и лесно и е предпочитано пред десктоп версията. Просто защото е доста по-лесно, имайки мобилно устройство под ръка, да направите тегленето дори и в движение.

Стъпките за бетуей теглене са абсолютно същите, каквито са и при настолната версия.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В BETWAY

Първо трябва да се верифицирате, за да може да изтеглите суми от игровата си сметка. Ако не сте го направили, няма как да теглите и това ще ви бъде напомнено, когато направите заявка за теглене.

Ако сте минали процеса по идентификация на сметката ви, спокойно може да пристъпите към теглене от Бетуей.

 1. Влезте в профила си
 2. Отидете на Баланс
 3. Изберете Теглене
 4. Изберете желаната от вас опция, с която искате да изтеглите
 5. Изтеглете парите си, като следвате инструкциите.

FAQ / Често задавани въпроси

Как става тегленето на пари от Betway?

Стартирате тегленето, като влезете в профила си, натиснете Банкиране, избирате Теглене и от там желаната от вас опция за теглене.

Колко най-малко пари мога да изтегля от Бетуей?

Минималната сума за теглене с всички методи е 30 лева (15 евро)

Какви методи за теглене предлага Betway?

Може да изтеглите пари от сметката си в Бетуей чрез дебитна/кредитна карта, Скрил, Нетелър и ПейсейфКард

Трябва ли задължително да се верифицирам в Бетуей

Да, верификацията е задължителна преди да осъществите първото теглене.

Колко време отнема тегленето в Betway?

Най-бързо става със Skrill, Neteller и PaysafeCard (в рамките на деня или до 24 часа). С карта ще трябва да изчакате 1-5 работни дни.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари