Как да депозирам пари в 8888.bg?

Стефан Ралчев
Букмейкърът 8888 БГ е сравнително нов на българския пазар, след като стана част от него през месец септември 2021 година.

Съдържание

Компанията за залози, която официално се нарича ТОП БЕТ ООД, притежава издадени валидни лицензи за организиране на хазартна дейност от месец май 2021 година, като валидността на лицензите е за срок от следващите 5 години.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В 8888.bg

Методи на депозит

В статията ще ви покажа и запозная детайлно с всеки един от методите за депозит в букмейкъра 8888. Преди това обаче трябва да ви напомня най-важното нещо, което да направите, за да може да стигнете до депозита в сметката си. Нужна ви е регистрация в 8888 bg, след което вече сте напълно готови да депозирате, а ето и възможностите пред вас:

  • Дебитна/Кредитна карта
  • Със сметка на А1
  • ePay.bg
  • EasyPay
  • Фаст Пей
  • Кештерминал
  • Банков превод

Както виждате, имате почти всички възможни и удобни методи, с които да захраните сметката си с реални пари. Както онлайн такива, така и физически (с пари на ръка), а също така и на Кештерминал.

Характеристики на 8888.bg депозит

💰 Минимален депозит 10 лева
🎁 8888.bg начален бонус до 250 лв + до 100 лева безплатен залог
☝️ Условия за депозит за бонус 8х превъртане
💵 Методи за депозит банкови карти, А1, EasyPay, FastPay, ePay.bg, Кештерминал, банков трансфер
💰 Минимален залог 0,10 лева

Стъпки при депозиране

Стъпките при депозиране са много лесни и са едва няколко. След като сте се регистрирали в 8888 БГ, следва да влезете в акаунта си с потребителско име и парола. Може да ги запаметите на устройството, от което достъпвате, за да ви е по-лесно.

След това горе вдясно, където е и мястото за профила ви, ще видите надписа ДЕПОЗИТ. Натиснете го и пред вас ще се отворят всички възможности, с които може да захраните сметката си.

8888.bg депозит

Лимит и време за депозит

Минималният депозит в 8888 БГ е 10 лева. Това важи за абсолютно всички методи, с които може да захраните игровата си сметка. Дори и за банковия трансфер, който също е на ваше разположение.

С абсолютно всички методи парите ще бъдат незабавно в акаунта ви в 8888 bg, когато ги депозирате. Независимо дали става въпрос за онлайн плащане чрез карта, внасяне на парите на ръка на каса на Изи Пей/Фаст Пей или плащане чрез сметката ви в А1 и банков превод.

Депозит с дебитна/кредитна карта

Както в повечето случаи, така и сега стартирам видовете методи за депозит с банковата карта. Тя е най-лесното средство поне според мен, за да внесете пари в игровата си сметка в 8888 БГ. А и не изисква никакво губене на време, като посещение на каса и носене на парите в брой.

  1. Влезте в профила си и натиснете Депозит
  2. Изберете депозит с дебитна/кредитна карта
  3. Въведете желаната от вас сума (минималната е 10 лева)
  4. Отбележете, ако искате да получите бонус (било то начален или друг, който ви предлагат). Може и да не взимате бонус (виждате опцията)
  5. Натиснете Продължи
  6. Въведете данните от картата, с която ще депозирате
  7. Натиснете Pay и сте готови

8888.bg депозит с карта

Ако вече сте депозирали веднъж с ваша карта и сте я запазили в системата, след това при всеки следващ депозит, дори и при теглене може да я използвате, а не да въвеждате всеки път данните наново.

Депозит чрез сметка на А1

Тази опция на депозит е доста интересна и бе въведена сравнително по-скоро в сравнение с останалите, които са доста традиционни.

Ако сте абонат на А1, може към вашата месечна сметка за услугата, която ползвате от оператора, да депозирате пари и в 8888 БГ. Когато ви пристигне фактурата в края на отчетния период, в нея ще фигурира и вашия депозит в букмейкъра.

  1. Влезте в профила си и натиснете Депозит
  2. Изберете сметка с А1
  3. Изберете желаната от вас сума, която искате да депозирате – 10, 20 или 30 лева (това са трите опции – няма други)
  4. Въведете вашия телефонен номер в указаното поле
  5. Изберете бонус, ако ви се предлага такъв (а може и да не избирате, ако не искате)
  6. Натиснете Продължи
  7. Трябва да въведете кода, който сте получили като СМС на телефона, който въведохте (кодът е с валидност 24 часа)

ВАЖНО: За да се възползвате от тази опция, трябва да сте абонат на А1 от минимум 6 месеца (на договор), като не може да се възползвате, ако сте клиенти, които използват А1 предплатена карта; с тарифен план bob; абонати, които са държавна или общинска организация или юридическо лице на бюджетна издръжка.

8888.bg A1 deposit

НОВО: Последната новост, която въведе 8888 БГ е, че чрез сметка на А1 вече може да депозирате максимум до 60 лева на месец, а не както бе доскоро – само до 30.

Депозит с ePay.bg

Това е един от много удобните начини за депозит, който може да бъде и онлайн, но може да занесете парите в брой на каса, както да ги внесете на банкомат. Но първо стъпка по стъпка:

  1. Влезте в профила си в 8888 и натиснете Депозит
  2. След това изберете И Пей
  3. Въведете желаната от вас сума
  4. Изберете бонуса, който ви се предлага (ако има такъв), или го откажете (имате това право)
  5. Натиснете Продължи
  6. След това ще бъдете прехвърлени в системата на ePay.bg, където имате три опции да довършите депозита

8888.bg депозит с epay.bg

Първият начин да депозирате през И Пей е през регистрирана карта или Микросметка (за целта трябва да влезете в системата с вашите потребителско име и парола)

Следващият начин е да депозирате, като занесете парите в брой на каса. Виждате кода с червените цифри, който трябва да продиктувате на касата на Изи Пей (имате и малко повече от 24 часа – срокът също го виждате на снимката).

И последният начин също е свързан с депозит на ръка, само че на банкомат. Трябва да посетите банкомата и на него да изберете Други услуги > B-pay > Въвеждате кода на търговеца (виждате го изписан със зелените цифри – 60 000) > Вашия персонален код (този с червените цифри и накрая Потвърдете пнлащането.

Депозит на каса на Изи Пей

Депозитът на каса на Изи Пей е сред най-предпочитаните, защото хората изпитват сигурност, когато носят парите си лично и ги предават на касиер, а не разполагат и разплащат с тях онлайн. А и има и друга причина – възможно е да имате проблем с картата (забравена, загубена, невалидна, запорирана и т.н.)

  1. Влезте в профила си в 8888 БГ и натиснете Депозит
  2. Изберете Изи Пей
  3. Въведете желаната от вас сума в полето
  4. Изберете бонус, ако ви се предлага такъв (а може и да не избирате, като натиснете Без бонус при депозит)
  5. Натиснете Продължи
  6. Ще видите 10-цифрен код, който трябва да продиктувате, когато отидете на касата на Изи Пей

За ваше улеснение в сайта на 8888 има нещо като указател на всички каси на Изи Пей и при натискане на бутона, излиза интерактивна карта с адресите и разположението на офисите.

8888.bg депозит с easypay

ВАЖНО: Имате още един начин да депозирате на каса на Изи Пей – без да минавате през сайта на 8888. Директно отивате на касата, казвате ЕГН-то си и че искате да внесете пари в 8888 и давате парите. Ще ви бъде дадена разписка, която е добре да пазите, защото в някой случай може да ви бъде поискана.

ВХОД В 8888.bg

Депозит на каса на Фаст Пей

Още един от т.нар. физически методи за депозит в акаунта ви в букмейкъра 8888 BG. Тук нямате възможност да заявите сума през сайта и да получите код, както е с Изи Пей. А директно трябва да посетите касата, но ето и стъпките в детайли:

  1. Посетете профила си в 8888 БГ и натиснете Депозит
  2. Изберете Фаст Пей
  3. Може да си помогнете, като видите къде има офиси на FastPay, като натиснете на конкретното място (ще ви се визуализира карта с офисите и местоположението на всички каси)
  4. Отидете на касата, кажете вашето ЕГН и че искате да внесете пари в 8888. Подайте парите и сметката ви ще бъде заредена автоматично.

Депозит на устройство на Кештерминал

Пореден начин да внесете пари в 8888 игралната си сметка на ръка.

  1. За целта трябва да посетите най-близкото устройство на Cashterminal
  2. Изберете от екрана 8888 БГ
  3. Въведете вашето ЕГН
  4. Поставете желаната от вас сума на мястото
  5. Вземете и пазете разписката, която ще получите, защото тя на практика се явява доказателство за депозита.

Депозит чрез Банков превод

Завършваме темата с опциите за депозит в 8888 БГ с Банковия превод.

Тук минимумът за депозит също е 10 лева, но самият процес е свързан с малко повече попълване на данни. Тях ги виждате на платежното, което съм направил под формата на снимка.

Виждате данните на банката на получателя – в случая това е Топ Бет ООД. Като основание на превода може да посочите имейл или телефон, с който сте регистрирани в сайта 8888.bg.

След като Вашият превод постъпи в банковата сметка на Топ Бет ООД, Вашата игрална сметка в сайта ще бъде заредена веднага със съответната сума, а вие ще бъдете уведомени по имейл от компанията, че е получила парите.

Внимание: При използване на Банков трансфер се изискват ваши лични данни. При несъответствие на данните за наредителя и титуляра на игралната сметка в сайта 8888.bg, средствата няма да бъдат кредитирани в игралната сметка, а върнати обратно към лицето извършило банковия трансфер.

8888.bg банков трансфер

Депозит чрез мобилно устройство

Обичайното е на това място да пиша, че може да депозирате с лекота и през мобилно устройство. Причината е, че букмейкърските сайтове отдавна разработиха, ако не отделни мобилни приложения, то пригодени мобилни версии, които предлагат всички удобства.

8888 БГ няма мобилна апликация, но мобилната версия е напълно достатъчна, за да се регистрирате и след това да депозирате средства в акаунта си.

От направените снимки ясно се вижда какви са стъпките за депозит. Влезте в профила си. Имате две места дори, откъдето може да достигнете до Депозит. Едното е горе вдясно – мястото на вашия профил, а другото са трите черти (вляво на екрана), които отварят менюто.

Натиснете бутона Депозит и ще видите всички методи, с които може да заредите сметката си. Те са абсолютно същите, които са и в десктоп вариант, така че стъпките са еднакви. Лимитите и времето, за което депозирате, е същото.

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как става депозитът в 8888.bg?

Регистрирайте се, след това е хубаво да верифицирате вашия профил. Влезте в акаунта си, натиснете Депозит и изберете желаната от вас опция, с която искате да депозирате. След това следвайте указанията за всеки един от методите в тази статия.

❓ Колко е минималният депозит в осмиците?

10 лева с абсолютно всички методи.

❓ Мога ли да депозирам пари в брой в 8888 БГ?

Да, има няколко метода, при които може да занесете парите в брой – на каса на Изи Пей, Фаст Пей, с И Пей, както и на устройство на Кештерминал.

❓ 8888 БГ дава ли бонус при депозит?

Да, букмейкърът предлага бонус при първи депозит (при отваряне на нова сметка), както и при почти всеки следващ депозит (бонусите са различни).

❓ Мога ли да депозирам в 8888 BG през телефона си?

Да, може да депозирате в букмейкъра и през мобилното си устройство – отново трябва да влезете в акаунта си, да изберете желан от вас метод и да депозирате.

❓ Защо не мога да депозирам с картата си?

Има няколко причини – може въобще да не сте активирали плащане в интернет (проверете това); Да няма наличен баланс; Да сте въвели грешно данните при опита да депозирате; Понякога може да има грешка в банковата система (затова опитайте след 5-15 минути отново).

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 16.02.2024 от Мартин Георгиев
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари