Как да изтегля пари от 8888.bg?

Стефан Ралчев
8888 е една от сравнително по-новите заложни къщи в българското бетинг пространство. Компанията има онлайн дейност от есента на 2021 година (месец септември).

Съдържание

В тази статия ще ви запозная с абсолютно всички начини – как да изтеглите парите си от букмейкъра 8888 БГ. Има доста възможности, така че да ви бъде лесно и удобно.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В 8888.bg

Верификация на сметка

Преди да стигнем до 8888 теглене на пари от сметката ви в букито, трябва да стартираме от най-важната задача, която стои пред вас, а именно верификацията или още т.нар. проверка на профила си. 

Ако не сте нов в бранша и сте част от нашата платформа Букмейкър Рейтинги, на много места ще забележите, че верифицирането на акаунта е най-важната част преди да може да теглите пари от сметките си. Нито е изключение, нито пък се изисква само от един букмейкър – това е обичайна и задължителна практика на всички.

8888.bg теглене

Когато става въпрос за верификацията – в „осмиците“ тя наистина е задължителна. Ако искате да теглите пари, а все още не сте минал през този процес, ще видите изписан надпис, че Профилът ви Не е верифициран. Ще виждате някои методи за теглене, но те няма да са активни.

  1. Влезте в профила си и отидете вляво в менюто, където ще видите мястото за Верификация на документи.
  2. След това прикачете вашия документ, с който искате да се верифицирате (лице и гръб)
  3. Виждате на снимките и някои подробности, като една от тях например е, че ако имате направена заявка за теглене, верификацията и плащането ще бъдат одобрени максимум до 20 минути.

8888.bg верификация

Какви документи могат да искат при верификация

Това е доста често срещан въпрос от потребители, както и някои мнения, че букитата понякога искат повече от един, дори и два документа, за да проверят акаунта ви. Истаната обаче е, че това е записано в правилата и условията на сайта и когато вие сте направили своята 8888.bg регистрация, сте се съгласили с тези правила и условия. Така че – четете внимателно, за да не се стига след това до изненади или въпроси – защо ви искат конкретни документи.

  • Лична карта (Документ за временно пребиваване в страната)
  • Шофьорска книжка
  • Паспорт

ВАЖНО: Ето какво пише в сайта на 8888 БГ относно верификацията: „Запазваме си правото да поискаме всички официално издадени и заверени документи, необходими за доказване истинността на предоставената лична информация.“

В зависимост от начина, по който сте депозирали пари в профила си, е възможно да ви бъдат поискани снимки (лице и гръб) на банковата карта, ако сте депозирали с карта.

Ако сте заредили сметката си с ваучер с А1, трябва да посочите телефонния номер, от който сте направили депозит в 8888.bg.

ВЛЕЗ В 8888.bg

Методи за теглене

Имате достатъчно налични методи за 8888 теглене, които може да използвате, за да изтеглите парични средства от игровата си сметка в 8888 бг. Така че ето ги и тях:

  • Банков трансфер
  • Easypay
  • Epay
  • Fast Pay
  • Банкова (дебитна/кредитна) карта

Лимити и време за теглене

Още една важна тема, когато става въпрос за теглене. Със сигурност огромна част от всички нас се интересуват кой е най-лесният, удобен и бърз начин, за да имаме парите си, когато заявим теглене от букмейкъра.

  • Минималната сума за теглене чрез Изи Пей и И Пей е 20 лева.
  • Минималната сума за теглене чрез Дебитна/Кредитна карта и Банков трансфер е 40 лева.

ВАЖНО: Може да правите по 1 теглене на всеки 4 часа. Ако в период от 1 година (12 месеца) не сте използвали избрания от вас начин за теглене, за да захраните акаунта си, начинът за теглене може вече да не бъде наличен за използване.

Ако сметката ви вече е верифицирана, минималният срок, в който може да имате парите си е от 2 до 15 минути при използване на методите – Изи Пей, И Пей и Фаст Пей.

Тегленето с банкова карта може да отнеме 1-2 дни (зависи и от банката, в която е картата ви).

1-5 работни дни е тегленето с Банков трансфер.

Характеристики на 8888.bg теглене

💰 Лимити на теглене 20 лв (EasyPay, Epay.bg); 40 лв (карта, банка)
🎁 8888.bg начален бонус до 250 лв + 100 лева безплатен залог
☝️ Условия за теглене на бонус 8х превъртане
💸 Методи за теглене банкови карти, банка, EasyPay, FastPay, ePay.bg
⏳ Срокове при теглене 1-2 дни (банкови карти); 1-5 дни (банка); 2-15 минути (изипей, и пей, фаст пей)

Теглене чрез EasyPay

Стартирам с този метод, тъй като той е един от най-лесните, удобни, а и с него парите ви пристигат най-бързо при вас. Разбира се, с уточнението, че се налага да отидете до каса на Изи Пей, за да ги вземете.

Влезте в профила си и ако вече сте верифициран, изберете Изи Пей от методите за теглене. След това попълнете сумата, която искате да изтеглите. Ще получите код, който трябва да продиктувате, когато отидете на касата на Изи Пей.

Носете си и документ за самоличност, за да докажете, че това сте вие, за да може да вземете парите си.

Минимална сума за теглене: 20 лева; Максимална сума за теглене – 4999 лева.

Теглене на каса на FastPay

Още един метод, с който може да получите парите си от платежна институция на ръка.

Процесът не се различава по нищо от този на Изи Пей – те на практика са напълно аналогични. Просто трябва да влезете в профила си, да изберете опцията Фаст Пей и да изпишете сумата, която искате да изтеглите.

След това може да посетите офис/каса на FastPay, да кажете вашето ЕГН или да покажете документ за самоличност и да вземете парите си.

Минимална сума за теглене: 20 лева; Максимална сума за теглене – 4999 лева.

Теглене с ePay.bg

Опцията И Пей съчетава в себе си няколко възможности да изтеглите парите си – както онлайн, така и на каса или дори на банкомат.

Първото, което трябва да направите, е да влезете в профила си в 8888 bg. След това да заявите теглене чрез И Пей и автоматично ще бъдете прехвърлени към самата платформа на ePay.bg. Там ще трябва да довършите плащането в зависимост от начина, по който искате да изтеглите парите си.

Може да изтеглите парите си към ваша карта, в брой на каса, чрез банков превод и дори на банкомат.

Теглене с дебитна/кредитна карта

Оставям този метод не, защото не е добър, а просто, защото може да се наложи да изчакате 1-2 работни дни, докато парите пристигнат в картата ви.

Влезте в профила си в букмейкъра 8888 БГ, след това изберете карта. Трябва да посочите сумата, която искате да изтеглите, а след това да попълните някои данни от картата.

Ако вече сте използвали тази карта за депозит или теглене и сте запазили данните си в букито, при последващо теглене няма да се наложи да въвеждате данните отначало, а директно избирате картата и парите потеглят към нея.

ВАЖНО: Ако вече сте депозирали с конкретна дебитна/кредитна карта и после искате да я използвате за теглене, трябва да я верифицирате и нея (изпращане на снимка лице и гръб на картата със закрити първите 4 цифри от номера и кода за сигурност на гърба на картата.)

Минимална сума за теглене: 40 лева; Време за теглене: 1-2 работни дни.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В 8888.bg

Теглене с Банков трансфер

И тук този метод за теглене оставих за последно. И заради времето, което трябва да изчакате, за да пристигнат парите при вас – 1-5 работни дни, и заради повечето данни, които трябва да въведете при заявката за теглене и попълване на платежното.

Трябва да знаете, че ако сте заявили теглене с Банков превод, а сте направили депозита с карта, името името на притежателя на банковата сметка задължително трябва да съвпада с името върху картата, използвана при депозит.

Минимална сума за теглене: 40 лева; Време за теглене: 1-5 работни дни

Теглене чрез мобилно устройство

Въпреки че 8888 БГ все още няма мобилно приложение за своите клиенти, това не означава, че не може да използвате мобилните си устройства, за да теглите пари от акаунтите си. 

Напротив, тегленето на мобилно устройство от букмейкъра 8888 е доста бързо и лесно, а предимството е, че може да го правите в движение без да сте ангажирани непременно с използване на десктоп версията на настолен компютър.

Използвайки мобилната версия на 8888 bg, имате на разположение абсолютно всички методи за теглене, които са налични и на десктоп – без никакви изключения. Трябва отново да влезете в профила си и да посочите с кой от методите искате да изтеглите парите си.

ВАЖНО: Не забравяйте, че трябва да сте верифицирали профила си. Верификация се изисква и когато използвате мобилно устройство, за да теглите. Нея може да извършите и на телефон, като отново следвате стъпките, които може да намерите по-горе.

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как мога да изтегля пари от 8888 БГ?

Посетете профила си, след това отидете на Теглене и изберете някой от методите на теглене, който ви е позволен (хубаво е да теглите с опция, която вече сте използвали за депозит).

❓ За колко време става тегленето в 8888 БГ?

Ако профилът ви е верифициран, до 15 минути ще имате парите си с методите Изи Пей, И Пей и Фаст Пей. Може да се наложи да изчакате 1-2 работни дни за теглене с банкова карта.

❓ Задължително ли трябва да се верифицирам, за да изтегля пари от 8888?

Да, верификацията е задължителна и няма да може въобще да направите заявка за теглене, ако не сте верифициран?

❓ Какви методи за теглене има в 8888 bg?

Може да теглите с Банков превод, дебитна/кредитна карта, Изи Пей, Фаст Пей и И Пей.

❓ Каква е минималната сума за теглене от 8888 БГ?

20 лева с методите Изи Пей и Фаст Пей, 40 лева с дебитна/кредитна карта и Банков трансфер.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 16.02.2024 от Мартин Георгиев
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари