Как да изтегля пари от Melbet?

Мартин Георгиев
Всеки един любител на спортните залози или професионален бетър би искал по-често да използва опцията за теглене на пари от сметката си, отколкото функцията за депозит в Melbet, a и като цяло във всички онлайн букмейкъри.

Съдържание

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3/5

Бонус код: BRATINGS

Много бонуси в секция Спорт и Казино

Високи коефициенти

В тази статия ще разгледаме условията за теглене на средствата ви в Melbet, какви са методите, които букмейкърът предлага, както и как да извършите действията по тегленето на вашите печалби през мобилно устройство или през вашия персонален компютър/лаптоп.

Верификация на сметка

За да използвате букмейкъра, първото и най-основно нещо е да имате сметка – тоест, да направите регистрация в Melbet. За да предприемете теглене, не е задължително да верифицирате вашата сметка със снимки на личната ви карта, паспорт или кредитни/дебитни карти. Единственото, което трябва да направите, е да попълните вашите данни в профила ви.

melbet верификация теглене

Този процес става по следния начин. Когато вече сте влезли в системата с вашия имейл и парола, сложите вашата мишка върху падащото меню „Личен профил“ в най-горната част на екрана ви и изберете първата опция „Личен профил“. В полетата „Лични данни“ трябва да въведете:

  • Вашето бащино име
  • Дата на раждане
  • Място на раждане
  • Националност
  • Номер на лична карта
  • Валидност
  • Държава
  • Област, град и адрес по лична карта.

Мелбет верификация теглене

За да потвърдите въведената информация, трябва да натиснете сивия бутон „Запази“ и информацията ще бъде записана във вашия профил. Melbet изискват верификация чрез снимки на вашите лични документи само в случай на запитване към тях от страна на служители на службите за сигурност.

Методи за теглене на средства

Melbet предлага 33 метода за теглене на средства от вашия акаунт. По-голямата част (25 по-точно) са чрез криптовалути, но букмейкърът предлага и най-популярният метод, а именно чрез банкови карти VISA или MasterCard, както и електронни портфейли и плажетни системи.

Melbet теглене бутон

❗️ ВАЖНО е да се отбележи, че можете да правите теглене само с метода на последния ви депозит. Ако са били използвани различни методи на депозит за вашата сметка, Melbet ще разпредели между тях пропорционално сумата, която искате да изтеглите. При вашето първо искане за теглене ще трябва да попълните данните от вашата лична карта или паспорт, за да може тегленето да бъде одобрено. Всички искания за теглене се обработват 24/7.

melbet Методи на теглене

За да достигнете до методите за теглене, трябва да поставите вашата мишка върху падащото меню „Личен профил“ и да натиснете върху опцията „Изтегли средства“. Там ще се визуализират всички опции и методи, с които да извършите вашето теглене.

Кредитна / дебитна карта

Melbet предоставя на клиентите си най-популярните методи за теглене, а именно чрез банкови карти на VISA или MasterCard. За да изтеглите пари с банковата си карта, трябва да изберете вида на картата ви, след което ще се визуалира малък прозорец, в който да въведете сумата за теглене, както и номера на вашата карта. Вашата заявка ще започне процес на одобрение, след като натиснете бутона „Потвърди“. Минималната сума за теглене чрез банкови карти е 1.50 евро или 3 лева.

Електронни портмонета

Melbet предлага 3 различни електронни портфейла или портмонета, чрез които да направите вашето теглене – Jeton, Perfect Money и QIWI. Тегленето при трите става по аналогичен начин. След като изберете желаната от вас опция, ще се визуализира малко прозорче, в което да въведете желаната сума за теглене, както и номер на сметка или потребителско име (в зависимост от това коя опция сте избрали) в електронното портмоне. Минималната сума за теглене чрез тези три метода е 3 лева.

Melbet електронни портмонета

Платежни системи

Melbet предлага и три платежни системи, чрез които да извършите вашите тегления – ecoPayz, Payeer и Neteller, като тегленето става по аналогичен начин с електронните портмонета.

След като изберете желаната от вас опция, ще се визуализира малко прозорче, в което да въведете желаната сума за теглене, както потребителското ви име (или номер) или имейла (в зависимост от това коя опция сте избрали), което отговаря на вашия профил в платежната система.

Минималнаа сума за депозит чрез Neteller е 9.78 лева, чрез ecoPayz 19.76 лева, а чрез Payeer 3.91 лева.

melbet neteller Теглене

Криптовалути

Melbet е един от малкото букмейкъри, които предлагат опции за депозит и теглене чрез различни криптовалути – в случая можете да изтеглите вашите средства чрез 25 различни криповалути.

melbet Криптовалути теглене

За да изтеглите, трябва да изберете вашата предпочитана криптовалута и в малкото прозорче да въведете сумата на теглене, както и адреса на вашия портфейл с криптовалутата и да натиснете бутона за потвърждение. Минималните суми за теглене са различни: с bitcoin е 3 лева (0.18 mBT), Litecoin – 0.75 лв (9.83 mLTC), Dogecoin – 0.42 лева (97.54 DOGE), с Ethereum – 20.77 лева (49.01 mETH) и т.н.

 

Melbet Криптовалути видове теглене

Теглене през мобилно устройство

Мобилната версия на Melbet е достатъчно удобна и предоставя всички начини за депозит, освен метода чрез Neteller. За да достигнете до менюто за теглене, трябва да натистнете „човечето“ в горния десен ъгъл на екрана ви и след това да изберете менюто „Withdraw funds”. След това действията са аналогични на тези от десктоп версията на букмейкъра.

За ваше улеснение може да използвате и мобилните приложения на букмейкъра за операционните системи Melbet Android и Melbet iOS

melbet-teglene-mobile

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да изтегля пари от Melbet?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да изтеглите пари от сметката си в Melbet през вашите устройства.

❓ Какви са методите за теглене от Melbet?

1xbet предлага над 30 метода, с които да изтеглите средствата си – от най-стандартните (като банкови карти) и платежни системи (Neteller и др.) до изтегляне чрез криптовалутни портфейли. Melbet не предлага теглене чрез банков превод.

❓ Каква е минималната сума за теглене от Melbet?

В зависимост от метода на теглене. 3 лева чред кредитна/дебитна карта и електронни портмонета, чрез Neteller е 9.78 лева, ecoPayz – 19.76 лева и Payeer – 3.91 лева.

❓ След колко време ще получа своите средства от Melbet?

Вашите заявки за теглене се обработват 24/7 и ще получите парите в зависимост от метода на теглене, който сте избрали.

❓ Какви са таксите за теглене от Melbet?

Melbet не налага такси при теглене от букмейкъра.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари