Играч на живо

«Букмейкър Рейтинги»
Този тип играчи залага на Live събития, използвайки грешки в системата. Например при забавяне в отразяването на коефициентите, или в моменти, в които някой заложи голяма сума и коефициентите се променят може да се възползвате от това и да поставите залог, знаейки как ще се изменят коефициентите още преди това да е станало.

Съдържание

При недостатъчно бързи реакции на трейдърите на букмейкъра, тези играчи могат да реагират и да заложат преди отразяването на случващото се на терена. Най-често това става след отбелязване на гол от някой от отборите. Честа практика на играчите на живо е да посещават спортни събития на място, тъй като всяко пряко излъчване достига с определено закъснение.

Експлоатирането на подобни слабости е сложно начинание, и обикновено се извършва от добре организирани групи, които ползват вътрешна информация. Обикновено те са наясно в кои пазари даден букмейкър изпитва затруднения и се възползват именно от това.

Букмейкърите имат екипи, които проверяват ръчно залози, които излизат от рамките на нормалното. Те запазват правото си да променят коефициентите в последствие. Сайтовете преценяват според ситуацията дали да зачетат залога, или да върнат заложената сума на потребителя.

В обобщение – макар това да изглежда сравнително просто начинание – на практика е много трудно. Често дори да е направен успешен залог на добрия коефициент, той може да бъде преразгледан от оператора.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари