Твърд мач за деня

Какво е твърд мач?

Ако сте любители на залозите, вероятно доста често сте чували - кажи един твърд мач за днес или дай един твърд мач за днес. Какво означава твърд мач за деня или по принцип - какво е определението твърд мач. Това според разбиранията и терминологията в бетинг езика означава сигурен мач или сигурно събитие. Както обаче много често обичам да казвам и пиша, според мен, а и вероятно ще се съгласите с моето мнение - твърди/сигурни мачове няма. Или има, когато знаете, че са уговорени, а според мен едва ли имате такава информация. Колкото и да си мислите, че даден мач е твърд, винаги може да се случи нещо. Да, има такива срещи, които по-лесно може да бъдат прогнозирани, но има десетки и може би стотици примери, в които уж твърд мач за деня с коефициент 1.05 хвърля фиша в коша. Твърд мач обаче не е само предполагаемата сигурна среща. Когато играете различни Системи, тогава също има твърд мач, така че този термин се използва и в тези случаи.

Варианти за залог на твърд мач

Както вече споменах по-горе схващането за твърд мач се предполага, че е всеки по-сигурен мач, който може да ви донесе сигурна печалба. Вече коментирахме и то не само тук, а в доста статии - колко са сигурни тези мачове и печалби, и е излишно отново да се връщаме на тази тема. Ако трябва да използвам термина Твърд мач, той може да бъде всеки един мач независимо от пазара, който избирате да залагате. Идеята е, че според вас Твърд мач може да бъде Гол/Гол на срещата Барселона - Реал Мадрид. Или Над 2,5 гола на мача Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити. Или твърд Х на срещата Ювентус - Интер. Всеки пазар може да бъде твърд мач - няма значение от пазара. За твърд може да смятате, че е сигурно събитие с Хендикап, Точен резултат и т.н. Но определено като твърд мач за деня имаме на по-традиционни пазари, които са по-популярни. В това число краен изход (1Х2), Над/Под голове, Гол/Гол. Защото едва ли някой може да каже, че твърда среща е да кажем залог с Мултиголове (2-3 гола в мача). Това вече "бяга" от същината на термина, тъй като изисква малко повече късмет.

Къде да играя твърд мач за деня?

Както вече казах, всеки лицензиран букмейкър в България предлага възможност да направите залози на твърд мач. Защото такива са всички двубои, които смятате, че са твърди, т.е. сигурни. Няма буки, което да предлага конкретни мачове, характеризирайки ги като твърди. Така че изборът ви е голям - може да се възползвате от коефициентите на Бет365, Бетано, Bwin, Сезам, Palms Bet, Winbet, Betway, 8888, Alphawin и други, като те всички имат издадени и валидни български лицензи. Трудно бих могъл да направя вярна класация на букмейкърите относно големината на коефициентите. Да - има букита с по-високи ставки в сравнение с други и затова моят съвет е следният. Отворете няколко букмейкъра и просто сравнете коефициентите на едно и също събитие - както за краен изход, така и за някои от популярните пазари. Така сами ще направите извода си къде коефициентите са по-високи, за да играете конкретното събитие. Но като цяло според мен лидер по големината на коефициентите е Betano, заедно с Бет365. Следва Palms Bet, WInbet и Сезам, като трите български букита общо взето като че ли предлагат много сходни стойности на коефициентите. Bwin е малко по-назад от конкуренцията като ставки, въпреки наличието на многообразие на пазарите.

Прогнози за твърд мач

В Букмейкър Рейтинги всеки ден може да намерите футболни прогнози с твърд мач за деня. С уговорката, че това не е гаранция, че въпросните футболни прогнози са сигурни и ще ви донесат 100% печалба. Нашите експерти и типстъри се стараят ежедневно да предлагат твърд мач залози, които наистина би трябвало да имат по-висока сигурност от нормалната. Идеята при тези футболни прогнози е да бъдат не само за краен изход, но за повече пазари, които смятаме, че имат по-висока възможност да бъдат печеливши.

Вижте други прогнози

Подтверждение подписки
Удачно подписался!

Мы отправили вам письмо с подтверждением на указанный е-мэйл. Всего один клик для активации подписки на новые прогнозы. Будь всегда в теме :)

Круто, теперь все новые прогнозы будут приходить к тебе на указанный е-мэйл. Будь всегда в теме :)

Хочешь отписаться?

Это значит что вы больше не будете получать уведомления о новых прогнозах на этот вид спорта на ваш электронный адрес.

За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P