Как да депозирам пари в Betmaster?

Мартин Георгиев
Betmaster е един от утвърждаващите се букмейкъри на пазара в България, които впечатляват с добър дизайн и интерфейс на платформата си, добри коефициенти, пазари на живо, както и добър брой възможности за депозит и теглене.

Съдържание

В тази статия ще разгледаме именно как да направите своя депозит в международния букмейкър Betmaster. Преди да направите депозит, трябва да направите своята регистрация в платформата на Betmaster. Можете да се възползвате от специалния начален бонус на букмейкъра от 100% до 150 евро + 5 евро фрийбет с промокод BRATINGS.

Методи на депозит

Преди да направите вашия първи депозит трябва да изберете валута, в която ще е вашата сметка в Betmaster. За съжаление българският лев не е сред опциите, но можете да направите депозит в евро, щатски долари, рубли, британска лира, както и биткойн.

ВАЖНО! Веднъж избирайки валутата и правейки депозит, няма да можете да я променяте.

Betmaster разполага с над 30 метода за депозит, сред които и най-популярните като банкови карти, по банкова сметка и електронни портфейли.

Методите на депозит са разделени в няколко категории:

  • Банкови карти
  • По банков път
  • Електронни портфейли
  • Криптовалути

Важно е да отбележим, че ще ви се визуализират всички възможни методи за депозит и за жалост Betmaster не филтрира, по подобие на някои свои конкуренти, тези методи, които са релевантни само за вас и вашата държава.

betmaster методи депозит

betmaster методи на депозит

Стъпки при депозиране

Първата стъпка, за да направите депозит разбира се е да се впишете в сайта и да достъпите до Вашата сметка в Betmaster. Във всички версии на сайта влизането става по идентичен начин – чрез натискането на бутона „Влизане“ в горния десен ъгъл на уебсайта.

След като въведете вашите данни за влизане в профила ви, можете да направите залога си чрез натискането на бутона „Добави средства“ в горната част на уебсайта. Ако това е вашият първи депозит, то ще ви излезе поле, в което да изберете предпочитаната ви валута, преди да ви се визуализира полета за избор на методи за депозиране.

Лимитите за депозит са различни за всеки един от методите и ще ги разгледаме при детайлното описание на категориите. Ще опишем само методите, които са релевантни за България.

betmaster депозит добави

Депозит с кредитна/дебитна карта

По традиция ще започна прегледа на различните методи за депозит с може би най-популярния от всички – депозит с банкова карта.

След като сте влезли в секцията за депозит, в най-горната част ще ви се визуализират опциите за депозит с банкова карта, като опцията за Apple pay не е релевантна за тези от вас, които не са потребители на технологичния гигант. Която и да е от първите две опции да изберете, ще видите еднакви полета с информация за вашата карта.

betmaster депозит карта

Полетата, които ще трябва да попълните, са следните:

  • Номер на картата
  • Името на картодържателя – на латиница
  • Дата на валидност
  • Код за сигурност (CVV)
  • Сума на депозит

ВАЖНО: Не забравяйте да отбележите полето за начален бонус, ако това е вашият първи депозит.

След попълването на всички данни на вашата банкова карта натиснете бутона „Продължи към плащането“. Ще бъдете прехвърлени към платформата за плащане на вашата банка, където трябва да потвърдите финално вашето желание за депозит.

betmaster-cards-deposit1

ВАЖНО: Минималният депозит с банкови карти е 10 евро.

Депозит със Skrill

Skrill е сред най-популярните електронни портфейли, които се използват предимно за цялостни финансови транзакции в бетинг индустрията и затова ще го разгледаме по-подробно тук. Други известни в България електронни портфейли, които попадат в тази категория са Neteller, QIWI и EcoPayz.

За да изберете този метод, трябва да отидете в категорията „E-WALLETS“ и да селектирате бутона на Skrill. Натискайки го, ще ви се визуализира едно поле, в което да въведете желаната от вас сума за депозит. Натискайки бутона „Продължи към плащането“ ще бъдете прехвърлени към платформата на Skrill.

betmaster депозит скрил

бетмастер депозит скрил

В платформата на Skrill ще трябва да въведете вашия имейл и парола, за да влезете в сметката си в електронния портфейл и да потвърдите вашия депозит.

betmaster депозит скрил имейл

ВАЖНО: Минималният депозит чрез Skrill е 10 евро.

Депозитите чрез другите методи от тази категория се извършват по аналогичен начин.

Депозит с криптовалути

Депозитите с криптовалути са може би сред най-непопулярните методи сред средностатическите любители на спортните залагания, но все повече компании като Betmaster предлагат и този метод за депозит. Букмейкърът предлага 16 различни криптовалути, с които можете да направите вашите депозити, включително и сред най-популярните като – Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Ethereum.

За да направите вашия депозит с някоя от криптовалутите, трябва да стигнете до полето, където са изобразени те и да си изберете тази криптовалута, която използвате.

Избирайки една от опциите, ще ви се визуализира поле, в което да въведете сума в една от избраните ви валути и да натиснете бутона „Продължи към плащането“, след което да следвате конкретните стъпки, за да завършите вашия депозит.

betmaster депозит криптовалута

бетмастер депозит криптовалута

ВАЖНО: Минималният депозит чрез всички видове криптовалути е 20 евро.

Депозит през мобилно устройство

Betmaster разполага с мобилна версия, която притежава всички функционалности на уебсайта на букмейкъра, както и възможността да правите депозити чрез желанието от вас методи.

Бутонът за депозит в мобилната версия е син бутон „+“, намиращ се в горната дясна част на сайта. След като изберете този бутон ще ви се визуализират всички методи, от които да изберете желания от вас – следващите стъпки са аналогични като тези в десктоп версията.

 

betmaster Депозит телефон

❓ Как да депозирам пари в Betmaster?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да депозирате в букмейкъра от всички ваши устройства.

❓ Какви са методите за депозит в Betmaster?

Методите за депозит са чрез кредитна или дебитна карта, по банков път, електронни портфейли като Skrill и Neteller и криптовалути.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в Betmaster?

Началният бонус не ваши при първи депозити с Qiwi, Skrill 1-Tap и Skrill.

❓ Каква е минималната сума за депозит в Betmaster?

Минималната сума за депозит е 20 евро чрез криптовалути и 10 евро за всички други методи на депозиране.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари