Помощ в залозите

В този раздел имате възможност да поискате помощ от нас или сами да си помогнете, като прегледате всички полезни статии, публикации или отговорени въпроси от други потребители.

Ако имате проблем с даден букмейкър, който не сте успели да разрешите с отдела за обслужване на клиенти, можете да попълните формата за жалби към букмейкъри.

Тук също можете видите често задаваните въпроси (FAQ) от потребители или да зададете своя въпрос в секция „Въпроси-отговори“, както и прочетете затворените и отговорени въпроси.

Ако имате други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас: [email protected]

  • Въпроси от потребители
Въпроси от потребители
Има ли изобщо такава? Подал съм жалба до НАП относно казус с един букмейкър, но прочетох в един коментар тук под ревюто за конкретния букмейкър,…
2
07.02.2022 13:11
При теглене чрез банков трансфер от бет 365 трябва ли да ходя на каса в банката или ще се отразят направо в сметката ми в…
1
17.01.2022 13:34
ИТАВАТЕ ЛЪЖЛИВИТЕ ИЗМЕКЯРСКИ БГ БУКМЕЙКЪРСКИ ПЛАТФОРМИ.ДА ВИ СЕРА В УСТИТЕ ??
08.01.2022 15:33
Имам пари за теглене,но вместо easy pay съм натиснал fastpay,какво следва да направя за да ги изместя в easy pay?
1
05.01.2022 10:11
Имам пари за теглене,но вместо easy pay съм натиснал fastpay,какво следва да направя за да ги изместя в easy pay?
1
04.01.2022 14:54
Imam li aktualen bonus kato nov klient vav saita
3
02.12.2021 10:16
  • Wiki
Wiki
  • FAQ
FAQ
FAQ / Често задавани въпроси
Регистрация в букмейкър
Разрешено ли е да се регистрирам и играя при повече от един букмейкър?
Разбира се. Можете да играете във всички букмейкъри по света, които приемат български клиенти. Все пак препоръчваме да избирате само измежду тези, които са оценени с рейтинг 5 или 4 и имат лиценз за България: https://bookmaker-ratings.bg/bookmakers-homepage/bukmeikari/
Сайтът на букмейкъра има българска версия, но не е оценен с рейтинг 5 или изобщо не фигурира в списъка с рейтинги. Защо?
За да присъства даден букмейкър в нашата класация и да е оценен с висок рейтинг, трябва да притежава не само българска версия, но обслужване на клиенти на български език и/или лиценз за опериране в България.
Букмейкърът, който съм си избрал, не приема български играчи или е с блокиран достъп от България. Какво да правя?
Съветваме Ви да изберете букмейкър, който има българска версия на сайта си, поддръжка на български език, както и лиценз за България. Може да намерите такъв букмейкър на следната страница: https://bookmaker-ratings.bg/bookmakers-homepage/top-bukmeikari/)
Как да разбера дали букмейкърът разрешава отварянето на акаунт в лева?
Узнать валюты, в которых та или иная БК позволяет открыть счет, вы можете в обзоре этого букмекера в нашем рейтинге: https://bookmaker-ratings.ru/rejting-bukmekerov/vse-bukmekery/.В ряде БК можно внести рублевый депозит на валютный счет, при этом рубли будут конвертированы букмекером в валюту вашего аккаунта и внесены на счет.
Защо букмейкърите не допускат играчи от някои страни?
Това най-вече зависи от законите в съответната страна и интересите на букмейкъра да оперира на нейна територия. Например, онлайн залаганията са забранени в САЩ и затова европейските букмейкъри не приемат американски играчи. Дълго време тази индустрия не беше регулирана и в България, но днес се изисква букмейкърът да разполага с лиценз, за да приема български граждани.
Нужно ли е да давам личните си данни, когато се регистрирам в сайт за залози?
Да, всички букмейкъри ще изискат от Вас да изпратите копие от лична карта и/или шофьорска книжка веднага след регистрация или след като изискате теглене на средства.
Искам да сменя валутата на акаунта си. Мога ли да се регистрирам отново? Ще ми затворят ли акаунта?
Букмейкърите не разрешават откриване на повече от един акаунт и затова един от двата профила ще бъде закрит или лимитиран. Най-добре се свържете с отдела за работа с клиенти и те ще Ви дадат точна информация какво да направите. В повечето случаи ще бъде нужно да изтеглите парите си от стария акаунт, да създадете нов с друга валута и старият ще бъде деактивиран.
Банкови трансфери (карти / акаунти)
Коя карта би била подходяша за депозиране на пари в онлайн букмейкърите?
Дебитна/кредитна карта Visa Classic Може да бъде използвана и за депозит, и за теглене. Mastercard и Visa Electron също са популярна карти и за двата метода, но е възможно някои букмейкъри да не приемат теглене с тях. Що се отнася до букмейкърите с лиценз за България - не би трябвало да имате проблем с която и да е било от популярните кредитни/дебитни карти (VISA Classic, VISA Electron, Mastercard, Maestro), стига да е издадена от банка в България.
Мога ли да използвам моята Visa Electron дебитна карта, за да депозирам и тегля средства от букмейкърския си акаунт?
Това зависи от съответния букмейкър и банката, която Ви е издала картата. Има вероятност при заявяване на карта Visa Electron, да сте посочили, че не желаете да я използвате за онлайн разплащания, така че Ви съветваме да проверите. Всички букмейкъри с рейтинг "4" или "5" и лиценз за България приемат плащания с карти Visa Electron издадени от банки в България.
Колко време отнема банковия трансфер/превод?
Обикновено отнема между 3 и 5 работни дни, за да пристигнат парите в банковата сметка на букмейкъра, след което ще ги видите във Вашия акаунт. Тегленето обратно от букмейкъра към банковата ви сметка отнема също 3-5 дни.
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България,
затова достъпът до него е ограничен.
Препоръчваме ви букмейкъра
към който ще бъдете пренасочени сега...
Вход / Регистрация
P