Нагоре

Мнения на клиенти за Palms Bet - спортни залози

Стойност на бонуса
220 лева
Exclusive

Бърз депозит чрез Cashterminal

До 12% cashback

500 000 лв. джакпот

Вход / Регистрация

Оставете отзив

9 отзива

4.9/5

Най-високи коефициенти на фоворитите, които съм срещал…
Вече може и сметки в евро.

07.08.2019 в 11:54
3.4/5

Пробвах ги.Като за български сайт за прилични.Имат много добри коефициенти на някои събития.Не ми хареса, че сметката ми не може да е в евро

22.04.2019 в 16:22
Sasho Vankov Нов съм
3/5

Като нов клиент на Palmsbet съм доволен.При регистрацията направих депозит 10 лв.и ги загубих на спорт. След известно време ми дадоха 10 лв. безплатен залог.Заложих ги и спечелих 60 лв.чисто. Сметката ми не беше верифицирана и не можех да ги изтегля.Направих си верификация на сметка и заявих теглене през EasyPay.Цялата процедура отне около 30-40 мин. Изтеглих си парите без проблем макар че не бях депозирал през EasyPay а чрез кредитна карта.Никакви проблеми не съм имал за разлика от Efbet.Там направих абсолютно същата процедура, но когато стана въпрос за теглене ми показаха среден пръст.Искаха ми 1000 документа, скрийншот на началната ми страница на Epay /макар че исках да тегля през банков трансфер който няма нищо общо с Epay /. Общо взето съм доволен. Ще продължа да залагам в Palmsbet, надявам се да нямам проблеми в бъдеще. Като за български сайт са ОК.

17.06.2020 в 09:18
1.4/5

Много неприятно изживяване, вместо да си залагам с кеф, ме пратиха да обикалям по институции. Спечелих малко пари и сега за да ги изтегля, трябва да предоставя една камара документи, включително удостоверение за адресна регистрация, за което трябва да ходя специално до общината и да плащам такса, май е 5лв. Не приеха нотариален акт за собственост и документ за комунални услиги вместо това. Също, искат подпис и печат на всеки един документ, а аз си плащам по интернет, тоест специално трябва да ходя до институция за такъв документ. И като за капак, сега ми отказват повечето залози, дори такива за 20-30 лв – изглежда че ако печелиш, не си желан. Или опитвам да заложа на коеф 1.8 например, то ми отказвам, рефрешвам и гледам коефициентът станал 1.65.

08.06.2020 в 10:14

Това е най-крадливия сайт.Не си давайте парите ,игрите превъртат.

09.07.2020 в 21:39

„Уникален“ букмейкър – едва ли може да има по-лош! Не се лъжете, изобщо да се регистрирате, пък какво остава да депозирате средства…..унижението започва веднага!

26.06.2020 в 17:14
V H Нов съм
1/5

Бях решил, че поведението им към мен е изключение, но изглежда съм грешал. Поредната БГ трагедия, която сме принудени да ползваме, заради лимитите на нормалните букмейкъри. Смятам, че само ефбет ги бие по некадърност. Моята хронология беше следната. В сряда депозирах 100, в течение на времето нарастнаха до 220, после паднаха на 170. Това до неделя, когато получих лимит 1 лв. на ден. Поисках да ги изтегля, при което без обяснение парите се връщаха в баланса ми след 30-тина минути. Трябвало да мина допълнителна проверка. 1. Селфи с лична карта от двете страни. Пращам. Не се виждали 4-те края на картата. 2. Документ, доказващ местожителството ми по лична карта. Понеже не живея на този адрес, нямам бележки от комунални услуги, трябваше да си вадя декларация от общината. За всяко съобщение от тяхна страна чаках около 23ч.,понеже в правилата им пише, че отговарят до 24ч. Доживях да получа верификация за теглене. Да, ама системата отказвала да изплати към картата. (използват безизвестна платежна система) Как прие депозита за секунди, все още е загадка. Трябвало да пратя нов документ от банката(ЦКБ) с изписан IBAN, подпис и печат. Писна ми. Исках разговор(нямат телефон, трябва да заявиш през сайта, звънят от частен номер). След разговора се установи, че щели да направят компромис да изтегля сумата през Изипей, стига да депозирам оттам. Месец по-късно съм на етап превъртане на този депозит, с 1лв. на ден, за да сложа край на това изживяване. Ако някой е готов за такова приключение – да заповяда.

26.11.2019 в 18:39
1/5

Не бих препоръчал този сайт и на човек, който мразя с убеждение. Да започнем от трейдърския им екип. Оставяме настрана, че си нямат хал хабер от трейдинг, но очевидно този, който ги контролира е абсолютно ненаясно с концепцията на привличане на оборот и печеливши за компанията клиенти. Всеки, който успешно превърти своя бонус влиза автоматично в графата лош клиент и без значение дали залагате Виетнам 3 или финал на Шампионска лига, бетовете ви се отказват, цените се променят от 1.90 (пазарна цена) на 1.57 (явно заради гениално трейдърско решение), това че в чата после се опитват да ви убедят, че цените на живо са “динамични“ е поредния абсурд, който можете да срещнете ежеминутно в този отвратителен букмейкър. Сумите, които могат да ви приемат са смешни (пример: отказва ми се залог от 30 лева на коефициент 1.40 (пазарна цена 1.44, следва сваляне на цената до 1.22 с надеждата да се върна да го играя). Вкарването на пари е лесно(нали трябва да ви ги вземат), тегленето обаче е като филм по Дан Браун, множество загадки и гимнастики, за да ви вземат и последния документ с надеждата някъде нещо да не им хареса, та да имат оправданието да не ви платят. Беден избор на мачове, липса на всякакъв качествен фийд и алгоритъм (за това и почти всяка цена на живо може да ви се стори висока, трейдърите не си следят мачовете и не променят цените навреме и после обвиняват вас, че се възползвате от грешните цени, които те самите предлагат.
П.С. Просто стойте далеч, пари от тия няма да видите, за съжаление България е на светлинни години от това да има читав букмейкър, щом с позволението на комисията по хазарта се пръкват и съществуват подобни изчадия в бизнеса. Яд ме е, че не мога да сложа оценка 0, защото този сайт заслужава единствено това.

21.11.2019 в 19:42

Некачествен сайт, без много опции и имах 60 лева бонус, взеха ми парите защото бил изтекъл срок от месец в който аз не съм превъртял бонуса, общо взето залагай постоянно иначе файда няма само да ти вземат парите, без опция за затваряне.
Не препоръчвам сайта на никого !!!

02.11.2019 в 12:08
Вземете бонус
3/5
Грешка
Данните не са получени. Опитайте отново.
Задайте въпрос

Вашият въпрос ще се появи в секция Въпроси-отговори. Когато получите отговор, ще ви уведомим с e-mail.

Заглавие
Описание на въпроса
Получи списък с огледални сайтове

Въведете e-mail, на който можем да ви изпратим списъка

E-mail
Въпросът беше изпратен
Вашият въпрос беше изпратен и публикуван.
Благодарим Ви, че използвате «Букмейкър Рейтинги»!
Списъкът с огледални сайтове беше изпратен
Списък с огледални сайтове беше успешно изпратен на Вашия e-mail.
Благодарим Ви, че използвате «Букмейкър Рейтинги»!
Сайтът «» няма лиценз за България,
затова достъпът до него е ограничен.
Ще бъдете пренасочени към букмейкър
който оперира легално в България.
Вход / Регистрация