Как да верифицирам акаунта си в Bet365?

Стефан Ралчев

Съдържание

Bet365 е един от лидерите на световния пазар за спортни залози. Със сигурност компанията е една от водещите заради дългогодишното си присъствие и наложен качествен бранд. Букмейкърът предлага изключителни възможности за спортни залози, казино игри и покер, както гледане на живо на почти всичко най-интересно от света на футбола и спорта.
Рейтинг 5/5 Оценка на играчите 4.2/5

Бонус код: BRATINGS

Високи коефициенти

Голямо разнообразие от залози

Вече ви дадохме съвети как да направите вашата първа регистрация в Bet365. С попълване на полетата с данни и друга информация обаче отварянето на вашата сметка в букмейкъра не е приключила напълно. Трябва да верифицирате акаунта си. Ако не го направите, при влизане в акаунта ви всеки път ще получавате подканящо съобщение, че трябва да извършите процес по Идентификация.

Bet365 ще ви насочи към платформата за сканиране на документи, но може и сами да стигнете до този процес. Натискате върху вашия профил горе вдясно в сайта, влизате в меню Клиенти, а след това избирате „Вашата сметка“ и от менюто избирате „Идентификация“.

Bet365 верификация

Първата стъпка е да качите документ за самоличност. Имате три варианта – лична карта, шофьорска книжка, паспорт. Когато изберете един от трите документа имате два варианта да изпратите снимки – единият е да прикачите снимковия файл, натискайки бутона “Качете файл”, а другият е да използвате камерата на компютъра си, като натиснете бутона “Заснемете изображение”.

bet365 верификация документи

ВАЖНО: Моля, заснемете ясно избрания от вас личен документ. Моят съвет е да заснемете документа с телефона си и да качите файловете – понякога камерата на компютъра може да не заснеме ясно и отчетливо информацията от документа и в такъв случай той няма да бъде одобрен от букмейкъра.

След процеса на изпращане на снимки на избрания от вас личен документ, ще прочетете надпис “Проверяване на качеството на изображението с цел проверка на документа”. След проверката, ако всичко е наред, ще прочетете “Получихме вашия документ” и “Ако се нуждаем от допълнителна информация, ние ще се свържем скоро с вас”.

bet365 верификация проверка на документи

Трябва обаче да преминете и през Стъпка 2 относно верификацията. Отново трябва да приложите ваши документи. Ако сте изпратили първоначална личната си карта, сега ще имате опция да изпратите “Шофьорска книжка” и “Паспорт”. Процедурата и тук е същата. Имате два варианта – да прикачите вече снимани файлове (лице и гръб на документа) или да снимате документа с камерата на компютъра си.

Ако не се вижда ясно информацията от документа, ще получите съобщение в акаунта си в Бет365 и имейл със следното: “Благодарим ви за изпратеното от Вас копие на документ. За съжаление не можем да приемем това копие на… (паспорт/шофьорска книжка или др), тъй като информацията не се вижда ясно. Моля, изпратете подходящ документ!

bet365 верификация имейл

Така вие трябва да подобрите качеството на заснетите документи, за да бъдат приети от страна на букмейкъра.

Има вариант да верифицирате успешно акаунта си с минаването само на 2-те стъпки.

bet365 верификация проверка

НО! Твърде възможно е да ви поискат трети документ – банково извлечение, фактура от плащане към мобилен оператор, комунална услуга. Това се иска с цел потвърждение на адреса, който сте посочили при регистрацията си в Бет365.

След приключване на този процес, трябва да изчакате известно време. От букмейкъра съобщават, че изпълнението на верификацията трае до 48 часа, но обикновено става много по-бързо. Ще получите имейл със съобщение, че сметката ви е верифицирана напълно/успешно.

С това приключва напълно отварянето на сметка в букмейкъра Bet365, като вече ще имате достъп до всички функционалности, бонуси и тегления от сметката си.

bet365 верификация имейл

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0