Лимитираха ме в bet365: Какво да направя?

Калоян Христов
Английската платформа се слави със своята коректност към клиентите, но очаква същото отношение от тях. Поради тази причина са добавени правила и условия за експлоатация на сайта, които при нарушение се наказват с лимитиране или блокиране на акаунта. Нека да разгледаме кои са основните причини за ограничаване на сметката в Bet365 и да дадем отговор на най-често срещаните запитвания.

Съдържание

Рейтинг 5/5 Оценка на играчите 3.4/5

Бонус код: BRATINGS (не променя стойността на бонуса)

Разнообразие от спортове и пазари

Висок максимален залог

Защо Bet365 лимитира акаунти?

Да споменем първо, че това не е честа практика, а санкция единствено за нарушителите на правилата. Ако сте попаднали под прицела на букмейкъра, сте престъпили някоя от следните точки:

 • Злоупотреба с промоции

Използването на бонуси и промоционални оферти е общодостъпно, но има някои важни правила, за които трябва да внимавате. Това са опитите за неправилно усвояване на безплатните залози и изискването на оферти през клиентски акаунти на други членове от семейството. В случай, че бъде установено подобно нарушение, ще получите забрана за класиране към конкретната оферта, а спечелените средства до момента ще бъдат иззети от букмейкъра.

РЕГИСТРАЦИЯ

 • Чести печалби на високи суми

Независимо дали печалбите ви са базирани на познания, добра подготовка, или късмет, букмейкърът ще наложи ограничение при появата на масивна поредица от стойностни печеливши талони. Този подход е често срещан в онлайн компаниите (не само в bet365) и се прилага, като превантивна мярка за борба с нерегламентираните залози.

Отдел по риска в Бет365 може да прецени, че сте рисков играч и въпреки че сте загубили голяма сума пари (или спечелили), профилът ви да бъде лимитиран.

 • Ежедневно теглене от акаунта

Честите тегления от профила са съмнителни за букмейкъра, затова се налагат лимити за изплащане на сумите. Ако печелите редовно, не заявявайте изплащането на печалбите мигновено, а изчаквайте няколко дни. Това ще намали съмненията относно легитимността на залозите и ще ви предпази от евентуално ограничение на сметката.

 • Прилагане на забранени стратегии

B et365 онлайн е място, което позволява употребата на определени техники за залагане, но с някои условности. В случай на поредица от залози на ниски коефициенти, букмейкърът ще се усъмни в използването на арбитражи. Препоръчваме ви да редувате залозите, като участвате с акумулатори, системни комбинации и други традиционни фишове.

 • Регистрация през повече акаунти

В правилата за използване на букмейкъра е оповестено, че всеки клиент има право на една-единствена регистрация в bet365. Ако бъдат установени множество профили на един потребител, те ще бъдат блокирани. Не си правете илюзии, че ще се възползвате от бонусите повече от веднъж, тъй като служителите на букмейкъра следят всяко действие в платформата.

 • Залагане на съмнителни (според букмейкъра) мачове

Има случаи, в които потребители се оплакват, че след залагане на събития от спортове като волейбол и баскетбол от българските първенства, акаунтите им биват блокирани. Букмейкърът преценява, че има риск съответните мачове да са били манипулирани.

Bet365 лимитиране

💰 Лимити на теглене 10 лева; 25 лв (Neteller); 75 лв (банка)
🎁 Промокод за bet365 BRATINGS
☝️ Причини за лимитиране злоупотреби, високи залози, често теглене, прилагане на забранени стратегии и други.
💸 Методи за теглене Банков, VISA/Mastercard, Skrill, Epay.bg, Neteller, Apple Pay
⏳ Самолимитиране лимит на депозит, съобщение за активност, временно прекъсване, затваряне на сметка

Какво да правим след лимитиране на акаунта?

Ако установите лимит на залозите, тегленето или използването на бонуси, свържете се с екипа на Bet365, за да изискате по-подробна информация. В случай, че сте уверени в правотата на своите действия, може да заявите обратно преразглеждане на санкцията и да изискате евентуалното ѝ анулиране.

КЪМ САЙТА

В страницата Условия и правила са упоменати най-често срещаните причини за лимитиране на клиентски сметки. Прочетете ги и проверете дали сте нарушили някоя от тях. Ако не сте спазили условията, ще се наложи да изчакате давността на ограничението. Част от рестрикциите са за неограничен период от време, затова внимавайте и следвайте заложените правила.

bet365-limit

Мога ли да премахна лимит върху акаунта в bet365?

За съжаление, ако имате поставен лимит върху профила ви в Бет365, той повече няма да може да бъде „възстановен“. Нямаме нито един сигнал за „оправен“ акаунт след като е било лимитиран/блокиран. Няма да имате възможност да премахнете този лимит.

Собственоръчно лимитиране

Букмейкърът се бори с пристрастяването към хазарта, като предлага няколко метода за ограничаването му. В раздел Разумно залагане ще откриете пълния списък, чиято основна задача е да предпази играчите от продължително участие с високи суми. Може да използвате опциите за:

 • Лимит на депозит – поставяте ограничение на сумите, които може да внесете за ден, седмица или месец;
 • Временно прекъсване – практичен вариант, ако се намирате в по-лоша серия и се нуждаете от почивка;
 • Самоизключване – профилът ви ще бъде деактивиран за избран период от време. Може да ограничите достъпа до даден раздел;
 • Затваряне на сметка – идентична процедура на предходната, но се прилага в случай на неудовлетвореност от предложенията в сайта;
 • Съобщения за активност – може да активирате автоматични известия за времето прекарано в платформата, за да сведете до минимум ежедневния престой;

 

bet365 лимитиране

Алтернативи на Bet365

Да приемем, че профилът ви е лимитиран/ блокиран и се нуждаете от друго място за забавление. Спокойно, в родното уеб пространство се срещат още няколко онлайн букмейкъра, които ще ви предложат добри, мултифункционални предложения за залагане.

Съветваме любителите на спортните залози да се насочат към Betano, който по подобие на bet365 предлага множество пазари, пряко предаване на живо и различни бонуси като мисии, увеличени коефициенти и създай залог.

Рейтинг 5/5 Оценка на играчите 3.4/5

Бонус300 лева

Разнообразие от много бонуси за Спорт

0% марж на коефициентите за някои събития

Мобилни приложения за Android и iOS

Относно казиното, английският бранд има сериозна конкуренция в лицето на българските представители – онлайн букмейкърът Палмс бет, Sesame и Winbet. Трите казина се славят с масивен брой слотове, изобилие от игри на живо и куп бонуси както за новите, така и за регулярните потребители.

В Палмс бет може да спечелите до 20 Free Spins всеки ден, Winbet Онлайн организира ежеседмични слот турнири с високи наградни фондове, а в Efbet се провежда лотария всяка вечер.

Ще откриете по-високи начални бонуси от тези на Bet365 на няколко места – bwin предлагат 222 лева бонус, а 200 лева е бонусът в Уинбет, Палмс Бет и Betway. В Betano пък бонусът е цели 300 лева! Освен това в гореспоменатите букита са налични презареждащи бонуси, каквито все още няма в Bet365.

Единственият недостатък на останалите пред Бет365 е отсъствието на Бонус лоялност, връчващ се на активните клиенти, без да се налага депозиране или усвояване на средствата.

Поддръжката при онлайн букмейкърите е стандартизирана, затова не се срещат особени разминавания, но откриваме сериозни такива при разплащанията. Българските компании предлагат по-удобни методи – Easypay и Cashterminal, чрез които може да обърнете кеш във виртуална валута за броени секунди и да захраните игралния акаунт.

Лимитирането на профил не е приятно за никого, но както сами виждате има алтернативни букмейкъри, които отчасти или изцяло се конкурират с Bet365. Ако сте изпаднали в подобна ситуация, не се притеснявайте, а потърсете адекватен заместител на английския бранд. Уверяваме ви, че такива съществуват, макар и в конкретни направления.

Bet365 ще си остане претендент за приза сайт №1 за залози, тъй като комбинира успешно най-желаните функции и инструменти от клиентите – бърз Cash Out, промяна на залог, високи коефициенти, огромни тиражи, денонощен съпорт, удобни разплащания и пряко предаване на най-интересните мачове. За да не изпуснете всичко това, действайте спрямо заложените правила в платформата.

Вижте също

FAQ / Често задавани въпроси

❓ Защо съм лимитиран в Bet365?

Най-честите причини могат да бъдат злоупотреба с промоции, чести печалби на високи суми, ежедневно теглене от акаунта, прилагане на забранени стратегии, регистрация на няколко акаунта или залагане на съмнителни мачове.

❓ Мога ли да си премахна лимита от Bet365?

Bet365 не премахва лимити на акаунтите и те остават завинаги.

❓ Какво да направя ако акаунтът ми е лимитиран в Bet365?

Свържете се незабавно с bet365 и поискайте аргументация на лимита ви. Ако сте уверени в правотата си, може да поискате преразглеждане на поставения лимит.

❓ Мога ли да си поставя лимит в Bet365?

Да, може да си поставите лимити за депозити за ден, седмица или месец, да си поставите съобщения за активност, временно да си прекъснете акаунта или да го закриете веднага или след определен период от време.

Стефан Ралчев
Главен редактор
Материалът е проверен и одобрен
на 18.05.2024 от Мартин Георгиев
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 1
 • ZD

  Истината е, че онлайн букитата масово лимитират печеливши и професионални играчи.
  Особено в страни като България, играчите нямат никакви права.
  Букитата се гаврят с нас, както си искат…