Как да депозирам пари в Palms Bet?

Стефан Ралчев
Palms bet вече повече от година е част от онлайн пространството и се превърна в реална конкуренция и алтернатива на вече наложените у нас букмейкъри. Подобно на останалите лицензирани в България платформи, сайтът разполага с отлична визия и разнообразни методи за депозит, с които да захранвате сметката си и да играете в различните секции на сайта.

Съдържание

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 2.9/5

Бонус 30 лева

Бърз депозит чрез Cashterminal, EasyPay и FastPay

Лоялна програма

500 000 лв. джакпот

Единствено се нуждаете от регистрация и можете да започнете играта си в Palms bet, възползвайки се и от отличния начален бонус в размер на 300% при депозит до 30 лева. В настоящия материал ще ви представим всички налични методи за депозит в сайта и лесните стъпки за „захранването“ на вашата сметка.

Методи на депозит

Можем да се съгласим, че най-трудният начин за депозиране е с банков трансфер. Парите идват в период 1-2 дни, а освен това обикновено всеки с банкова сметка има и дебитна или кредитна карта към нея.

Именно това е основният предпочитан метод за депозит в букмейкърските къщи в интернет, тъй като при процеса за верификация се изисква и снимка на вашата дебитна карта (или скрийншот на друг метод за депозиране, освен снимка на личен документ (от двете страни). Може да използвате всички разновидности на карти „Visa” и „Mastercard”. Допълнителни такси от страна на букмейкъра няма, освен ако изрично не е упоменато друго.

За все повече потребители онлайн портфейлите като Skrill са по-удобни, но, ако все още не сте използвали началния си бонус, не използвайте този метод при първия си депозит, защото офертата за 300% бонус до 30 лева НЯМА ДА ВАЖИ и няма да получите допълнителните средства за залози. С epay.bg промоцията е в сила.

За потребителите без банкови сметки и онлайн портфейли също е помислено, като те могат да се доверят на депозити чрез касите на Easy Pay, Fast Pay и терминалите на Cashterminal. Тези методи оперират с пари на ръка, а средствата ще достигнат вашия акаунт веднага.

Методи на депозит в Palms Bet

ВАЖНО: При депозиране или теглене на парични средства се налагат такси, съгласно действащите тарифи на съответния доставчик на разплащателни услуги, както и други, обявени на Уебсайта или за които Потребителят е уведомен. Организаторът може по своя преценка да освободи Потребителя от заплащането им и да поеме за своя сметка тези разходи или част от тях, като информира Потребителя относно условията за това.

Стъпки при депозит

Първата стъпка е да влезете в акаунта си и да изберете опцията „депозит“, която сe намира в падащото меню под потребителското ви име. Ще бъдете пренасочени към страница, на която ще видите различните промоции с депозит на компанията. Можете и да ги откажете, ако прецените, но имайте предвид, че след това няма да може да се възползвате от тях:

Депозит с кредитна/дебитна карта

Както вече беше упоменато, това е най-масовият и лесен вариант за депозит. С най-масовия метод за депозит, а именно с кредитна или дебитна карта. От страницата с методи за депозит изберете „Плащания с карта“, след което въведете сумата на депозит и кликнете бутона „Продължи“.

депозит с дебитна или кредитна карта в палмсбет

Ще бъдете пренасочени към страница, на която ще трябва да въведете следните данни:

  • Разплащателен метод – Visa, Mastercard, VisaElectron, Maestro.
  • Карта номер – 16-цифрената комбинация на предната част на картата.
  • Валидна до – месец и година на валидност, изписани на предната част на картата.
  • CVV – трицифреният код на гърба на картата.
  • Име на Картодържателя – името, изписано на латиница на предната страна на картата (трябва да отговаря на името, на което е регистриран акаунта в Палмс бет).

плащане с карта в palms bet

След като въведете коректно данните, натиснете бутона „потвърди защитено плащане“. Ще бъдете пренасочени към страница, на която трябва да въведете или парола, с която да потвърдите плащането (издава се от банката, в която е сметката ви), или код, който ще ви бъде изпратен на телефона. След това депозитът ще е завършен успешно.

Депозит с epay.bg

Българският онлайн портфейл е сравнително лесен метод, който предлага и различни опции да депозирате пари в сметката си в Palms Bet. От менюто с опциите за депозит изберете „ePay”, въведете сумата и кликнете „Продължи“.

Автоматично ще бъдете прехвърлени в системата на онлайн портфейла, който ще ви предостави 4 начина да депозирате средствата си:

депозит през epay.bg

– През интернет – избирате с кое средство да платите (микросметка, карта по подразбиране, друга карта), въвеждате потребителското си име и парола и натискате „вход в ePay”. След това остава само да потвърдите депозита от профила си.

epay.bg депозит в палмс бет

-В брой на каса – избирайки този метод, трябва да си запишете кода за плащане и да отидете в офис на EasyPay. Там обяснявате, че искате да депозирате средства в Palms Bet, предоставяте кода и сумата, която вече сте заявили на сайта и средствата ще бъдат прехвърлени незабавно. Имате 1 месец да извършите транзакцията.

депозит чрез easy pay в палмс бет

-Банкомат – от най-близкия банкомат избирате от менюто „други услуги“ и след това „B pay”. Въведете кода на търговеца, а след това и персоналния код (и двата са вписани в менюто „банкомат“ в страницата, в която сте препратени след заявката за депозит). Последната стъпка е да потвърдите плащането. Срокът за изпълнението е 1 месец.

Депозит на банкомат чрез epay.bg

Депозит със Skrill

Най-лесният метод за депозит, но за съжаление при захранване на сметката със Skrill не можете да активирате началния бонус. От страницата с разплащателни средства изберете Skrill, сумата, която искате да депозирате, и натиснете бутона „Продължи“.

Сайтът ще ви прехвърли към страница, на която да влезете в профила си в онлайн портфейла и да потвърдите плащането. Минималната сума е 10 лева.

Депозит с EasyPay

Отлично средство, ако не разполагате нито с банкова сметка, нито с онлайн портфейл. От менюто изберете плащане с „EasyPay”, въведете желаната от вас сума и кликнете на бутона „Продължи“.

Ще получите уникален код, който трябва да предоставите в офис на EasyPay, като обясните, че става въпрос за депозит в Palms bet. Заплащате сумата и тя ще е в акаунта ви незабавно. Минималният депозит е 10 лева.

Депозит с Fast Pay

За да депозирате чрез Fast Pay единственото, което е необходимо да направите, е да посочите Вашето ЕГН в най-близката каса и да изберете желаната от Вас сума за депозит.

Депозит с Cashterminal

Друг удачен метод за хора без дебитни карти или интернет портфейл, като единственият минус е, че по този начин не могат да се теглят средства (за разлика от EasyPay). Tерминалите са разположени в цялата страна и са общо 1600 (най-голям брой има в София, Пловдив и Варна), като са разположени на удобни места в големите градове.

Изберете удобна за вас локация и от менюто на машината изберете иконката на Palms bet. Въвеждате своето потребителско име, както и сумата, която искате да депозирате. След това вкарвате банкнотите в машината и изчаквате обработката на транзакцията, както и касовата бележка.

Препоръчително е да изчакате терминалът да издаде касовия бон за внесената сума, тъй като той е вашата застраховка, ако по някаква причина парите не са преведени на вашата сметка в близките минути.

Бележката е доказателство за осъществената транзакция и с нея може да докажете депозита си. Обикновено сумата е на сметката ви до няколко минути, но ако това не е така, свържете се с оператор от „Чат на Живо“.

Депозит с банков трансфер

Малко предпочитан метод заради бавното достигане на средства (от 1 до 2 работни дни) до сметката ви в букмейкърската къща, както и допълнителните действия, които трябва да извършите.

За да депозирате по банков път, трябва да отидете до вашата банка и да наредите плащане към Палмс бет (IBAN: BG90FINV91501016228900). В полето за референция (причина за плащането) трябва да заявите вашето потребителско име на сайта.

След като приключите операцията, трябва да се свържете с „Отдел работа с клиенти“ за повече подробности.

Депозиране през мобилна версия

Palms bet не разполага с мобилно приложение, така че няма почти никаква разлика между депозит през мобилно устройство или компютър/лаптоп. Интерфейсът през телефон обаче е малко по-приятен и удобен, така че също представлява удачен начин да реализирате депозитите си.

депозиране през мобилна версия на Palms Bet

Представихме ви подробно всеки един от методите за депозит на сайта на Palms bet. Те са удобни и покриват потребностите на различните потребители, независимо дали за тях е по-удобно да използват дебитна карта, онлайн портфейл или плащания чрез други услуги.

Методите не отнемат почти никакво време и са лесни за реализиране от всеки потребител на предоставената платформа за онлайн залози.

❓ Как да депозирам пари в Palms Bet?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да депозирате в Palms Bet от всички ваши устройства.

❓ Какви са методите за депозит в Palms Bet?

Методите за депозит са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, EasyPay, Skrill, ePay.bg и cashterminal.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в Palms Bet?

Не, началният бонус няма да важи, ако направите първия си депозит чрез онлайн портфейли като Skrill.

❓ Каква е минималната сума за депозит в Palms Bet?

Минималната сума е 10 лева.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0