Как да депозирам пари в Palms Bet?

Стефан Ралчев
Palms bet вече повече от година е част от онлайн пространството и се превърна в реална конкуренция и алтернатива на вече наложените у нас букмейкъри. Подобно на останалите лицензирани в България платформи, сайтът разполага с отлична визия и разнообразни методи за депозит, с които да захранвате сметката си и да играете в различните секции на сайта.

Съдържание

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.1/5

Бонус300 лева

Бърз депозит чрез Cashterminal, EasyPay и FastPay

Много бонуси и Лоялна програма

500 000 лв. джакпот (не винаги е наличен)

Единствено се нуждаете от регистрация в Palms bet, възползвайки се и от отличния начален бонус в размер на 100% при депозит до 300 лева. В настоящия материал ще ви представим всички налични методи за депозит в сайта и лесните стъпки за „захранването“ на вашата сметка.

Методи на депозит

Като всеки уважаващ себе си букмейкър, и Палмс Бет се грижи за удобството на своите абонати. Поради тази причина брандът предлага доста сериозен брой варианти за депозиране в платформата. Помислено е както за тези, които са свикнали да правят плащания онлайн, така и за онези, които предпочитат да отидат и да вкарат парите си на място. Най-общо казано методите за депозиране може да се разделят на две групи.

ДЕПОЗИРАЙ В PALMS BET

Първите се правят онлайн или само с няколко клика:

 • дебитна/кредитна карта
 • epay.bg
 • Skrill
 • банков трансфер;
 • А1
 • EasyPay;
 • Cashterminal;
Методи Минимален депозит Срокове
A1 10 лева незабавно
EasyPay 10 лева незабавно
Кредитна / дебитна карта (Visa или Mastercard) 10 лева незабавно
ePay.bg 10 лева незабавно
Cashterminal / Кештерминал 10 лева незабавно
Skrill 10 лева незабавно
FastPay 10 лева незабавно
Банков транспорт 10 лева 1-2 работни дни

Вижте тук как да извършите теглене от Palms Bet.

Стъпки при депозит

За да можете да депозирате средства в Palms Bet, е необходимо да си направите регистрация. След това можете да захраните профила си. Това става лесно, като само трябва да следвате тези стъпки:

 1. Отидете горе вдясно и натиснете бутона „Депозит“.
 2. Ще ви се отвори прозорец с различни методи, от които да изберете предпочитания от вас вариант.
 3. Попълнете колко пари искате да депозирате в поленцето „Моля изберете сума“ и натиснете „Продължи“.
 4. В зависимост от метода ви на плащане ще получите или код, който да предоставите на касата на EasyPay, например, или ще трябва да попълните данните на картата си, ако изберете тази опция, и т.н.
 5. След като минете през изброените стъпки парите трябва да бъдат в акаунта ви.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В PALMS BET

Палмс Бет бутон за депозит

Лимити и време за депозит

В „Палмите“ има минимална и максимална сума, която можете да депозирате. Долната граница е 10 лева, а горната – 10 000. Това важи за всеки от платежните методи. Друго обединяващо за тях е, че парите ви влизат в акаунта незабавно. Единствено ако решите да депозирате чрез банков трансфер, може да чакате от 1 до 3 работни дни, но това не зависи от букмейкъра, а от банковата институция чрез която захранвате сметката си.

Депозит с банкови карти

Депозирането с дебитна или кредитна карта Visa и Mastercard е сред най-предпочитаните варианти, тъй като все повече плащания в днешно време се извършват онлайн с няколко клика от компютъра или телефона ви. Минималната сума за депозит е 10 лева, а максималната – 10 000, като средствата постъпват в сметката ви незабавно, след като изпълните следните няколко стъпки:

 1. Влезте в профила си и натиснете бутона „Депозит“, намиращ се горе вдясно на екрана.
 2. Изберете метод на плащане „VISA / MasterCard“.
 3. Попълнете полето „Моля изберете сума“ с размера на парите, които ще вложите, и натиснете „Продължи“.
 4. Въведете данните на картата, които ще ви поиска сайтът, след това натиснете „потвърждавам“ и парите ще са в акаунта ви.

Важно е да уточним, че преди това е необходимо да сте верифицирали картата си. Това става от менюто на акаунта ви, където трябва да натиснете бутон „Верификация“. Там ще е необходимо да качите снимани копия на предната и задната страна на картата ви, като закриете цифрите на шест от 16-те цифри, без първите шест и последните четири.

Депозит с А1

Тази функция е достъпна в „палмите“, което е предимство спрямо някои от останалите букмейкъри у нас. Чрез платежната система на мобилния оператор А1 можете да въведете сума, която е в три варианта – 10, 20 или 30 лева. Тя ще бъде начислена към фактурата ви, като максималния размер е 100 лева за месеца. За да можете да депозирате по този начин, трябва да имате инсталиран A1 wallet.

 1. Влезте в профила си и натиснете бутона „Депозит“, намиращ се горе вдясно на екрана.
 2. Изберете метод на плащане А1.
 3. Попълнете полето „Please, select amount“, намиращо се под вашия телефонен номер, с размера на сумата, която да е 10, 20 или 30 лева, и натиснете „Продължи“.
 4. На телефона си ще получите SMS код за плащането, който трябва да въведете в полето на екрана, а това ще трансферира сумата към акаунта ви.

депозит с A1

Депозит с EasyPay

EasyPay е любимият начин на депозиране за хората, които не обичат да се разплащат онлайн. Трябва само да отидете в офис на компанията и да депозирате по ЕГН.

 1. Вариантите за първата стъпка са два. Единият е да влезете в сайта, да натиснете бутона „Депозит“ горе вдясно и да изберете метод за плащане Easy Pay, след което да въведете сумата и да натиснете „Продължи“. Ще получите 10-цифрен код, който трябва да кажете в EasyPay. Вторият вариант за първа стъпка е само да отидете до каса на компанията.
 2. Когато сте в офиса първата опция е да продиктувате 10-цифрения си код и ЕГН-то си. При втория вариант диктувате единствено ЕГН-то си и казвате каква сума искате да депозирате, като минимумът е 10 лева.
 3. Плащате сумата на касата.
 4. Получавате формуляр, а парите са в сметката ви незабавно.

Депозит с easypay

Депозит с ePay.bg

Българската система за електронни плащания ePay.bg също набра популярност и присъства в портфолиото на Palms Bet като метод за депозиране. За целта трябва името и имейл адресът ви да са регистрирани в системата и да съвпадат с данните, които сте подали при регистрацията си в букмейкъра. Минималната сума за депозит е 10 лева, а парите влизат в сумата ви веднага, след като минете през няколко стъпки:

 1. Влезте в профила си и натиснете бутона „Депозит“, намиращ се горе вдясно на екрана.
 2. Изберете метод на плащане ePay.bg.
 3. Попълнете полето „Моля изберете сума“ с размера на парите, които ще вложите, и натиснете „Продължи“.
 4. Ще бъдете препратени в отделен прозорец, където да попълните данните си. Преводът ще трябва да бъде потвърден с кода, който ще получите като SMS на регистрирания в платежната система мобилен номер.

депозит с epay

Депозит със Skrill

Този платежен метод също присъства в платформата на българския букмейкър. За целта трябва да имате открита сметка в тази система, както и пари в електронния си портфейл. Минималната сума на депозит е 10 лева, а парите влизат в сметката ви веднага, след като минете през необходимите стъпки:

 1. Влезте в профила си и натиснете бутона „Депозит“, намиращ се горе вдясно на екрана.
 2. Изберете метод на плащане Skrill.
 3. Попълнете полето „Моля изберете сума“ с размера на парите, които ще вложите, и натиснете „Продължи“.
 4. Ще бъдете препратени в отделен прозорец, където да попълните данните си. Името и имейлът ви трябва да съвпадат на 100 процента с регистрираните в букмейкъра. Преводът ще трябва да бъде потвърден с кода, който ще получите като SMS на регистрирания в платежната система мобилен номер.

депозит със skrill

Депозит с Кештерминал

Това е един от най-лесните начини, стига да имате на удобно около вас място такава машина. В България вече има над 1600 терминала за плащане на всякакви сметки и услуги като обикновено те се намират в големи търговски вериги или в офисите на някои от мобилните оператори. Такси не се начисляват, а минималният депозит е 10 лева. Методът е наземен и депозирането става в няколко стъпки.

 1. На електронния дисплей на машината натиснете иконката на PalmsBet.
 2. Въведете вашия юзър нейм, като внимавате за главни, малки букви, цифри и специални символи.
 3. Въведете на екрана сумата, която искате да депозирате, вкарайте банкнотите и монетите на посочените за това места и натиснете „Плати“.

Важно е да знаете, че автоматите на Cashterminal не връщат ресто, така че трябва да вкарате точно толкова пари, колкото искате да депозирате.

Депозит с Банков трансфер

Банковият трансфер също е сред предлаганите варианти за депозиране на средства в Палмс бет. Този метод е единственият, при който парите не влизат в сметката ви незабавно, а обработката на превода може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а когато става дума за международна транзакция, срокът е до 10 дни. Минималната сума за депозит е 10 лева. Тук може да има банкови такси, които да заплатите. Ето как става трансферът:

 1. От банковата си сметка трябва да наредите превод на избраната сума за депозит към сметката на букмейкъра – IBAN: BG62FINV91501017448112
 2. В полето за референция трябва да напишете своето потребителско име, с което сте се регистрирали в хазартния бранд.
 3. Свържете се с отдел „Работа с клиенти“ на „Палмите“, за да ги уведомите.

Депозит чрез мобилно устройство

„Палмс Бет“ не разполага с апликация, но за сметка на това мобилното му приложение е достатъчно добре оптимизирано, така че от него също можете да правите своя депозит. Това става в няколко стъпки:

 1. След като влезете в акаунта си натиснете бутона с иконка „човече“ горе вдясно на дисплея.
 2. Изберете бутона „Депозит“, който е по-голям от останалите в менюто и е оцветен в синьо.
 3. Ще ви се отворят методите за депозит, които са същите като описаните по-горе. От тях изберете предпочитания от вас вариант.
 4. Въведете сумата, натиснете „Продължи“ и довършете стъпките в зависимост от избрания метод – въвеждане на даните, които се изискват.

палмс бет mobile депозит

Характеристики на Palms Bet депозит

💰 Минимален депозит 10 лева (всички методи)
🎁 Промокод за Palms Bet PB-0031
☝️ Условия за депозит за бонус Всички без Skrill и Neteller
💵 Методи за депозит А1, VISA, EasyPay, FastPay, Skrill, еPay, Банка, Кештерминал
💰 Минимален залог 0,50 лева

FAQ / Често срещани въпроси

❓ Как да депозирам пари в Palms Bet?

Тук можете да видите снимки с инструкции как да депозирате в Palms Bet от всички ваши устройства.

❓ Какви са методите за депозит в Palms Bet?

Методите за депозит са чрез кредитна или дебитна карта, банков превод, EasyPay, Skrill, ePay.bg и cashterminal.

❓ За всички методи на депозит ли важи началния бонус в Palms Bet?

Не, началният бонус няма да важи, ако направите първия си депозит чрез онлайн портфейли като Skrill.

❓ Каква е минималната сума за депозит в Palms Bet?

Минималната сума е 10 лева.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари