Как да депозирам и тегля пари с EcoPayz

Мартин Георгиев
С напредването на технологиите е съвсем нормално да наблюдаваме и развитие във финансовия сектор, който все повече навлиза в електронния пазар с електронни портфейли, платежни системи и дори изцяло онлайн банки, които да помогнат на всеки един онлайн потребител.

Съдържание

ecopayz-deposit-teglene

Особено популярни станаха платежните системи, които играят ролята на посредник между нас, като потребители, и най-добрите букмейкъри, гарантирайки напълно сигурния трансфер на средства и в двете посоки. В тази статия ще разгледам именно методите за депозиране и теглене на средства чрез набиращата популярност платежна система EcoPayz.

Какво е EcoPayz?

EcoPayz е създаден в началото на века и е със седалище в Лондон, като компанията е доставчик на платежни услуги, както и действаща онлайн платежна система. EcoPayz ви предлага създаването на ваш личен акаунт, в който можете да внасяте, теглите или изпращате пари.

Можете и да си създадете физическа карта от EcoPayz, чрез която да извършвате плащания, според условията на ползване на компанията.

Как можем да се възползваме от услугите на EcoPayz?

Компанията работи като изцяло онлайн платежна система. За да се възползвате от услугите, трябва да си направите акаунт в уебсайта на EcoPayz и да изчакате акаунта ви да бъде напълно верифициран, за да можете да извършвате транзакции.

Кои букмейкъри предлагат EcoPayz за депозит/теглене?

Можете да депозирате или теглите средства с EcoPayz в букмейкърите

Как да депозирам чрез EcoPayz?

Преди да депозирате или извършвате, какъвто и да е друга транзакция, трябва да се уверите, че имате напълно верифициран акаунт в EcoPayz, както и да имате налични средства във вашата сметка там.

Ще вземем за пример българския букмейкър Efbet. За да депозирате, трябва да влезете в менюто „Депозит“, натискайки бутона в горния десен ъгъл на вашия екран. След това трябва да изберете „EcoPayz” от падащото меню и в долното такова да въведете исканата от вас сума за депозит. Минималната сума е 10 лева.

ecopayz efbet депозит

екопейз депозит ефбет

ecopayz ефбет депозит

След като натиснете бутона „Направи Депозит“, ще бъдете прехвърлени директно в системата на EcoPayz. В полетата трябва да попълните вашето потребителско име в EcoPayz, както и паролата, с която сте се регистрирали в платежната система. След като влезете успешно във вашия профил само трябва да потвърдите плащането и вашата сметка в Efbet ще бъде захранена с исканата от вас сума.

ecopayz акаунт

Как да изтегля чрез EcoPayz?

Можете да изтеглите и средства от вашите сметки в горепосочените букмейкъри към EcoPayz, като това става по подобие на всеки един друг метод за теглене.

Трябва да влезете в менюто за теглене в избрания от вас букмейкър и да изберете EcoPayz като метод, да въведете желаната от вас сума, както и вашите данни на профила ви в платежната система (най-често се изисква само потребителско име или имейл).

Минималната сума за теглене в повечето букмейкъри към EcoPayz е 10 лева, а в някои случаи може и да е 20 лева. Ще получите вашите средства без да са начислени каквито и да е такси от страна на букмейкъра.

Предимства и недостатъци на EcoPayz?

EcoPayz е сравнително непопулярен метод сред българските играчи, затова ще ви представя какви според мен са предимствата и недостатъците на този метод за депозиране и теглене:

Предимства:

  • EcoPayz е продукт, добил популярност в над 150 държави в цял свят, гарантиращ сигурността на вашата транзакция;
  • Наличен е в българския Efbet, както и сред други букмейкъри, набиращи популярност в България
  • Минималната сума за депозит/теглене е 10 лева
  • Възможно е да изтеглите средства от вашите сметки към EcoPayz
  • Незабавно отразяване на средствата при букмейкъра
  • Достъпна е 24/7, като не е нужно физически да посещавате офиси или пунктове

Недостатъци:

  • Не е достъпен в големи букмейкъри като bet365 и биуин, както и другите български букмейкъри (Може да прочетете цялостен анализ за Bwin, за да разберете за всички опции на букмейкъра)
  • Трябва да извършите регистрация и да изчакате да бъдете напълно верифицирани от EcoPayz, преди да правите каквито и да е транзакции
  • При „запълване“ на сметката ви в EcoPayz има такси, в зависимост от вашата банка и метода на депозиране към платежната система

Заключение

В заключение мога да кажа, че EcoPayz е удобна платежна система, разполагаща с всички нужни качества и услуги, за да я превърне сред една от най-добрите на пазара. Неизменният негатив е нуждата от регистрация и верификация, което може да отблъсне някои от любителите на спортните залози. Ако сте фенове да използвате трета страна при вашите депозити или теглене, със съгурност EcoPayz е добра опция на пазара.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари