Стратегии за залагане

В този раздел на нашата секция Знания са поместени материали относно конкретни стратегии при спортните залагания. Тук ще разберете повече за Датската стратегия, Мартингейл, критерия “Кели“, Даламбер, стратегията “Оскар Грайнд“ и други, които може да са полезни на всеки сериозен играч.
избрана статия

Стратегия за залог на голмайстор

Случвало ли ви се е например да видите, че Байерн Мюнхен играе с някой тим от средата на класирането в Бундеслигата и вътрешният ви глас да ви казва „Левандовски ще вкара поне един гол!“, но все пак да не заложите… а след това полската машина за голове за вкара хеттрик?
избрана статия

Стратегия за печалба с Хендикап

Една от алтернативните възможности да избегнем от класическите пазари („Краен изход“; „Брой картони“; „Корнери“ и т.н.“) в спортните събития е да поставим залог с пазара „Хендикап“. Чрез него можем да се възползваме от по-високи коефициенти, както и на голямо разнообразие от възможности, които той ни предоставя.
избрана статия

Стратегия за печалба с двоен шанс

Доста често изпитваме колебание при избора си на прогноза за краен изход – било заради форма на отбора домакин или гост; или пък заради наличието на контузени играчи в отборите; или пък заради фактори като синоптична обстановка, отсъствие на фенове на стадиона; или други форсмажорни обстоятелства.
Открихте грешка?Съобщете ни
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация
P