Стратегия за залагане Оскар Грайнд

«Букмейкър Рейтинги»
Не е ясно кой е Оскар Грайнд – дали е истински човек или измислен герой. Но името със сигурност се свързва с термина “grind”, съществуващ в покера и в хазарта като цяло, който общо взето означава залагане “по малко, но стабилно и с печалба“.

Съдържание

В началото тази стратегия е използвана в казино игрите, но както много други – в последствие бива адаптирана за спортни залагания. Стратегията е привидно много проста, но е важно да следите за спазването на основните правила.

Размер на залога

В зависимост от големината на банката, трябва да определите каква печалба търсите на края на всеки бетинг цикъл. Препоръчва се това да са 5% от банката.

Пример

Спрямо стратегията, ако имаме банка 1000 лв. и търсим печалба от 5% на края на цикъла от залози (50 лв.), то и първият залог трябва да е 50 лв.

  1. Залог 50 лв., коефициент 2 – загубен
  2. Залог 50 лв., коефициент 2.2 – загубен
  3. Залог 50 лв., коефициент 2 – спечелен
  4. Залог 100лв., коефициент 2.1 – спечелен

Така банката се е увеличила с 6%, до 1060лв. Ако залог номер 4 беше губещ, то следващият трябва да е със 100лв., отново. С други думи стратегията е, ако първия залог не е печеливш, да стигнем до момент в който печелим 2 залога подред.

Избор на събития

Добър избор за тази стратегия са добри коефициенти на колонка “сигурни“ мачове, колкото и самонадеяно да звучи. Например колконка от 2-3 мача за фаворитите, ако те са в добра форма и мотивирани. Или пък колонка от 2-3 мача за над 1.5 / 2.5 гола – ако става дума за отбори, които бележат много. Бундеслигата, Холандското и Австрийското първенство обикновено са добри за този подход.

Риск

Ако събитията са добре подбрани – шанса да бъдат изгубени много залози подред е много малък. Важното е да сте търпеливи и да не залагате на прекалено много събития, с цел да завършите цикъла прекалено бързо. Ако няма подходящи мачове – не залагайте, а изчакайте.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари