Как да изтегля пари от Betano?

Стефан Ралчев
В този материал подробно ще опиша по какъв начин и какви методи може да използвате, за да изтеглите пари от вашата игрова сметка в букмейкъра Бетано.

Съдържание

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 3.4/5

Бонус 300 лева

Разнообразие от много бонуси за Спорт

0% марж на коефициентите за някои събития

Мобилни приложения за Android и iOS

Верификация на сметка

Betano е букмейкър, който изисква задължителна верификация на акаунта ви преди да заявите първото си теглене. Така че моят съвет е – не чакайте до първото теглене, верифицирайте профила си веднага, след като създадете самия акаунт, тоест когато правите своята Регистрация в Betano. Така, когато този процес е завършен, при първото теглене няма да има нужда да чакате проверката на профила ви.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В BETANO

Друга интересна подробност при Бетано е, че дори и да не пристъпите към първо теглене, ако вашите депозити достигнат обща сума от 4000 лева, от букмейкъра ще поискат да ви верифицират.

ВАЖНО: Преди да приключи цялата проверка на акаунта ви, т.е. верификацията, няма да бъде одобрено нито едно ваше теглене.

За да верифицирате профила си, ще трябва да изпратите някой от видовете документи за самоличност:

 • Лична карта
 • Паспорт
 • Разрешение за пребиваване
 • Друг документ за самоличност

От букмейкъра съобщават, че преглеждането на документите ви трябва да приключи най-късно в рамките на 48 часа. Може да се случи забавяне поради по-голям обем, но вие може да следите текущия статус на процеса по верификация в профила си.

За да бъдат проверени източниците на средства, които използвате в Бетано, може да се наложи да ви бъдат поискани банково извлечение, екранни снимки от използвания от Вас електронен портфейл или фотокопия на Вашата кредитна/дебитна карта и други.

betano verification

Методи за теглене

Ето и методите за теглене, които са налични в букмейкъра betano.

ВЛЕЗ В BETANO

Важно е да знаете, че по принцип букитата извършват много по-лесно разплащания с метода, с който вече сте депозирали. Например, ако сте внесли пари в сметката си с банкова/кредитна карта, хубаво е да използвате този метод и за теглене.

Характеристики на Betano теглене

💰 Лимити на теглене 20 лв; 30 лв (Skrill, Neteller, PaySafeCard); 50 лв (Банка)
🎁 Промокод за Betano BRATINGS
☝️ Условия за теглене на бонус Превъртане 5 път на коеф. 1.50
💸 Методи за теглене Банков трансфер, VISA/Mastercard, Skrill, EasyPay, Neteller, ePay.bg, PaySafeCard
⏳ Срокове при теглене в рамките на деня; 1-3 работни дни (банка); до 5 работни дни (карти)

Разбираемо не може да теглите чрез Кештерминал, тъй като устройството само приема пари, а не изплаща.

Ако все още не сте депозирали пари в Бетано, когато отворите на раздел Теглене, ще видите единствено опцията Банков трансфер. След като обаче направите депозит в Бетано с някой от другите опции, веднага той ще се появи и като вариант за теглене.

 • Кредитна/Дебитна карта
 • Изи Пей
 • Фаст Пей
 • И Пей
 • Скрил
 • Скрил 1-Tap
 • Нетелър
 • Пейсейф Кард
 • Банков превод

Лимити и време за теглене

Минималната сума, която може да изтеглите, е 20 лева. Това става с методите – кредитна/дебитна карта, EasyPay, FastPay, ePay.bg.

Минимум 30 лева може да изтеглите от акаунта си, използвайки Скрил, Нетелър и PaysafeCard, а 50 лева е минимумът за теглене, ако използвате банков трансфер.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ В BETANO

Най-бързо може да изтеглите парите си, ако използвате електронните портфейли Скрил, Нетелър, както и ePay.bg, PaysafeCard, както и касовите разплащания чрез Изи Пей, Фаст Пей.

Единствено ще се наложи да изчакате до 5 работни дни, ако заявите теглене към кредитна/банкова карта, а в период 1-3 работни дни с банков трансфер.

ВАЖНО: Имайте предвид, че има максимални нетни печалби на залог за всеки спорт/турнир/пазар и т.н. За повече информация може да видите ревюто на Betano в Букмейкър Рейтинги или в сайта на организатора (Правила и Условия, раздел 9.Спортни залагания).

betano teglene limits

Теглене с банкова/кредитна карта

Ето как става тегленето с банкова/кредитна карта, ако сте се спрели на този метод.

 1. Влезте в профила си
 2. Натиснете мястото ви за Профил или зеления бутон Депозит
 3. Вляво изберете раздел Трансакции и Теглене
 4. Изберете Кредитна/Дебитна карта и заявете теглене

ВАЖНО: Тегленето с кредитна/дебитна карта става по-бавно и може да отнеме до 5 работни дни.

Имайте предвид, че когато вече сте използвали конкретна карта за депозит или теглене, след това може да я използвате автоматично, тъй като може да я запазите в профила си. И така при следващо теглене, просто избирате картата, изписвате сумата за теглене и сте готови.

Теглене с EasyPay

Началото на процеса по теглене е същият. След като влезете в акаунта си, отидете в профила си и натиснете върху раздел Теглене.

След това изберете Изи Пей, натиснете Теглене. Ще получите код, който трябва да продиктувате на касата на EasyPay, когато отидете да получите парите си.

Моля, носете и ваш документ за самоличност, защото ще ви бъде изискан задължително, за да удостоверите, че това сте вие.

Теглене с Банков трансфер

Ако депозитът през банка забавя и затруднява доста процеса, тегленето не е лишено от логика. Дори според букмейкъра, ако използвате теглене посредством банков трансфер, периодът за получаване на парите ви е по-кратък от този, ако прибегнете до банкова/кредитна карта.

При банков трансфер ще изчакате до 1-3 работни дни, като минималната сума, която може да вземете, е 50 лева.

ВАЖНО: Изпълняват се заявки за теглене към банкови сметки, на които бенефициент или съполучател сте Вие, но в никакъв случай по банкови сметки на трети лица.

За успешно теглене трябва да предоставите правилен IBAN.

Теглене чрез FastPay

Тегленето е почти аналогично с това през Изи Пей, защото и в двата случая става въпрос за касово разплащане. След като изберете опцията Фаст Пей, заявете тегленето в сайта на Бетано.

След това трябва да посетите каса на Фаст Пей, на която да предоставите вашето ЕГН, за да може да получите парите си.

Теглене със Skrill

Тегленето със Скрил е доста удобно и бързо, тъй като отново говорим за онлайн портфейл, който ви спестява усилията и ходенето до каса на физически обект.

Изберете опцията Скрил и заявете теглене, избирайки сумата, която искате да изтеглите.

Ще трябва да въведете имейла си, който трябва да е същият, с който имате профил в Скрил. След това ще бъдете прехвърлени в страницата на Скрил, трябва да влезете в профила си и там да довършите тегленето.

Теглене с PaysafeCard

Още един доста лесен начин да изтеглите печалбите си от Бетано. Трябва да изберете този метод, а след това да въведете данните, които ви изискват.

При този метод на теглене съм длъжен да ви уведомя какво казват от букмейкъра.

Ако сте депозирали пари с този метод и цялата сума все още не е изиграна, а вече сте заявили теглене; Или има някакво доказателство за серия извършени залози/залагания, което води до гарантирани печалби за потребителя независимо от резултата;

Букмейкърът може да ви поиска разписка за закупения ваучер, който сте използвал, за да заредите сметката си в Бетано.

Има и още нещо, което трябва да знаете, защото е записано в Правила и Условия на компанията, а именно – „в случай на подозирана некоректна дейност, Kaizen запазва правото си да отхвърли искане за теглене, освен ако потребител не е изиграл първоначалния депозит напълно най-малко пет пъти и с коефициенти, по-големи от 1,50.”

Теглене с ePay.bg

Избирате този метод от списъка с налични методи и заявявате сумата за теглене.

След като заявите тегленето и натиснете бутон Теглене, ще бъдете пренасочени към страницата на И Пей. Трябва да влезете в профила си с потребителско име и парола и там да продължите тегленето, използвайки личните данни за акаунта си в ePay.bg.

Теглене с Neteller

Още един метод, с който посредством електронен портфейл, може бързо да вземете парите си от игровия акаунт в Бетано.

Избирате този метод, заявявате сумата за теглене и натискате Теглене. Веднага ще бъдете пренасочени към страницата на Нетелър. От там влезте във вашия профил и довършете транзакцията по тегленето.

Теглене чрез мобилно устройство

Може да извършите теглене на пари чрез вашето мобилно устройство по всяко време на денонощието и на всяко място. Стига да имате пари в сметката си и интернет.

ВЛЕЗ В BETANO

Методите за теглене са абсолютно същите и на мобилно устройство, които са налични на десктоп версията.

Лимитите и времето на транзакциите са същите, така че няма нищо по-различно, когато извършвате теглене чрез мобилното си устройство.

FAQ/Често задавани въпроси

❓ Как да изтегля пари от Бетано?

Влезте в профила си, раздел Трансакции и Теглене. Изберете метод и изтеглете парите си чрез него.

❓ Колко време отнема тегленето в Betano?

Зависи от метода, който използвате. В рамките на деня става тегленето с повечето методи (Skrill, Neteller, PaysafeCard, ePay.bg , 1-5 работни дни е с карта, а до 3 работни дни е през банка.

❓ Какви методи за теглене има в Betano?

Може да теглите пари с банкова/кредитна карта, на каси на Изи Пей или Фаст Пей, чрез Скрил, Нетелър, PaysafeCard, ePay.bg и банков трансфер.

❓ Какъв е лимитът за теглене в Бетано?

Минимум 20 лева, а максимум 100 000 лева в зависимост от различните методи за теглене.

❓ Задължителна ли е верификацията, за да изтегля пари от Бетано?

Да, не може да извършите теглене без верификация на профила ви.

❓ Мога ли да променя вече заявено теглене?

Да. Влезте в профила си, след това в раздел Трансакции и дайте > Анулиране на теглене.

❓ Мога ли да заявя банково теглене, ако не съм титуляр на сметката?

Не, не може да теглите към сметка на друго лице. Сметката в Бетано и тази, към която искате да теглите, трябва да е ваша.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари