Нагоре
Стойност на бонуса
200 лева

Бърз депозит чрез Cashterminal, EasyPay и FastPay

Лоялна програма

500 000 лв. джакпот (не винаги е наличен)

Всекидневни персонализирани бонуси за редовни клиенти

Вход / Регистрация
Съдържание
Оценка на БР : 4/5
Надеждност: 4/5
Пазари преди мач: 4/5
Пазари на живо: 4/5
Коефициенти: 4/5
Удобство на плащане: 4/5
Поддръжка: 5/5
Бонуси и промоции: 4/5
Технологичност: 4/5
Отзиви: 99 Бонуси: 200 лева Депозит / теглене: 10 лв / 10000 лв
Още 6
Мобилни версии: Въпроси: 2 Жалби: 0 Поддръжка

Съдържание

🎦 Видео

🗣 Отзиви

3/5
Надеждност
3/5
Удобство на плащане
3.3/5
Пазари преди мач
2.8/5
Поддръжка
2.9/5
Пазари на живо
2.7/5
Бонуси и промоции
3.3/5
Коефициенти
2.9/5
Петър Шиков Нов съм
4.3/5
Димитър Желязков Нов съм
3.3/5
Rayna Hristova Нов съм
1.1/5

🔒 Надеждност

Приема Букмейкър Рейтинги
като посредник
В сайта Букмейкър Рейтинги има
представители на компанията
Отношение към спекуланти:
Поставя ограничения

Palms Bet Бонуси и Промоции

Линк за регистрация

 

Начален бонус от Palms Bet

Палмс бет приветства новите потребители с Начален Бонус Спорт в размер на 100% до 200 лева.

Този бонус на практика ви позволява да удвоите своя депозит – получите бонус до 200 лева. Тоест, ако депозирате 200 лева, получавате Бонус Спорт 200 лева. Предимствата на Приветствения Бонус на Палмс Бет е малкото брой превъртания (само 6 на депозит плюс бонус).

 

Вижте пълните условия на офертата и информация за начина на превъртане на началния бонус на Палмс Бет тук.

 

Палмс бет начален бонус

Бонус презареждане от Palms Bet

Потребителите, участващи активно в игрите на palms bet, биват удостоени със специални покани за бонус презареждане (с подобна оферта разполага и букмейкърът Ефбет). Офертата се получава на имейл или лично съобщение в сайта, като се упоменават нужните изисквания, бонусът и срокът за изпълнение на условията. Обикновено сумата се кредитира в акаунта веднага след депозита. Ако изпуснете времевия интервал за превъртане, промоцията автоматично се прекратява.

 

Линк за регистрация

Бонуси без депозит от Palms Bet

Ако се чудите с какво се отличава Палмс бет от останалите сайтове за спортни залози, несъмнено това е бройката на бонусите без депозит. Компанията предлага няколко актуални промоции, които не изискват внасяне на средства в системата. (КЪМ МОМЕНТА НЕ СА АКТИВНИ)

 

❗️ За сравнение – Winbet е другият сайт за залози, който предлага бонус без депозит за спорт, но е само 1 и на стойност 5 лв. (НЕ Е АКТИВЕН)

 

Една от тях е „Препоръчай приятел“ – чрез нея може да се вземете Бонус просто, ако ваш приятел стане клиент на Palms Bet. Вие взимате процент от неговия първи депозит. Може да „поканите“ колкото искате приятели и да вземете процент от техните първи депозити.

❓ Защо не получих бонус за нова сметка/първи депозит в Palms Bet?

Невъзможно е да не получите промоция, подсигурена за новите потребители. Разбира се, тя може да ви се отнеме, ако не изпълните условията или проточите предварително установеното време за превъртането й.

➕ Плюсове и минуси

Плюсове:
Бърз депозит чрез Cashterminal, EasyPay и FastPay
Лоялна програма
500 000 лв. джакпот (не винаги е наличен)
Всекидневни персонализирани бонуси за редовни клиенти
Кампании с високи наградни фондове
Минуси:
По-малко събития и пазари
Слаба Кешаут функционалност
Дизайн и интуитивност на платформата

💰 Методи на плащане

Методи на депозит

Можем да се съгласим, че най-трудният начин за депозиране е с банков трансфер. Парите идват в период 1-2 дни, а освен това обикновено всеки с банкова сметка има и дебитна или кредитна карта към нея.

Именно това е основният предпочитан метод за депозит в букмейкърските къщи в интернет, тъй като при процеса за верификация се изисква и снимка на вашата дебитна карта (или скрийншот на друг метод за депозиране, освен снимка на личен документ (от двете страни). Може да използвате всички разновидности на карти „Visa” и „Mastercard”. Допълнителни такси от страна на букмейкъра няма, освен ако изрично не е упоменато друго.

За все повече потребители онлайн портфейлите като Skrill са по-удобни, но, ако все още не сте използвали началния си бонус, не използвайте този метод при първия си депозит, защото офертата за 100% бонус до 200 лева НЯМА ДА ВАЖИ и няма да получите допълнителните средства за залози. С Еpay.bg промоцията е в сила.

 

Линк за регистрация

 

За потребителите без банкови сметки и онлайн портфейли също е помислено, като те могат да се доверят на депозити чрез касите на Easy Pay, Fast Pay и терминалите на Cashterminal. Тези методи оперират с пари на ръка, а средствата ще достигнат вашия акаунт веднага.

 

❗️ВАЖНО: При депозиране или теглене на парични средства се налагат такси, съгласно действащите тарифи на съответния доставчик на разплащателни услуги, както и други, обявени на Уебсайта или за които Потребителят е уведомен. Организаторът може по своя преценка да освободи Потребителя от заплащането им и да поеме за своя сметка тези разходи или част от тях, като информира Потребителя относно условията за това.

Стъпки при депозит

Първата стъпка е да влезете в акаунта си и да изберете опцията „депозит“, която сe намира в падащото меню под потребителското ви име. Ще бъдете пренасочени към страница, на която ще видите различните промоции с депозит на компанията. Можете и да ги откажете, ако прецените, но имайте предвид, че след това няма да може да се възползвате от тях:

 

Палмс бет депозит

Депозит с кредитна/дебитна карта

Както вече беше упоменато, това е най-масовият и лесен вариант за депозит. С най-масовия метод за депозит, а именно с кредитна или дебитна карта. От страницата с методи за депозит изберете „VISA/Mastercard“, след което въведете сумата на депозит и кликнете бутона „Продължи“.

Ще бъдете пренасочени към страница, на която ще трябва да въведете следните данни:

 • Разплащателен метод – Visa, Mastercard, VisaElectron, Maestro.
 • Карта номер – 16-цифрената комбинация на предната част на картата.
 • Валидна до – месец и година на валидност, изписани на предната част на картата.
 • CVV – трицифреният код на гърба на картата.
 • Име на Картодържателя – името, изписано на латиница на предната страна на картата (трябва да отговаря на името, на което е регистриран акаунта в Палмс бет).

 

палмс бет депозит

След като въведете коректно данните, натиснете бутона „потвърди защитено плащане“. Ще бъдете пренасочени към страница, на която трябва да въведете или парола, с която да потвърдите плащането (издава се от банката, в която е сметката ви), или код, който ще ви бъде изпратен на телефона. След това депозитът ще е завършен успешно.

Депозит с epay.bg

Българският онлайн портфейл е сравнително лесен метод, който предлага и различни опции да депозирате пари в сметката си в онлайн букмейкъра Palms Bet. От менюто с опциите за депозит изберете „ePay”, въведете сумата и кликнете „Продължи“.

Автоматично ще бъдете прехвърлени в системата на онлайн портфейла, който ще ви предостави 4 начина да депозирате средствата си:

 • През интернет – избирате с кое средство да платите (микросметка, карта по подразбиране, друга карта), въвеждате потребителското си име и парола и натискате „вход в ePay”. След това остава само да потвърдите депозита от профила си.
 • В брой на каса – избирайки този метод, трябва да си запишете кода за плащане и да отидете в офис на EasyPay. Там обяснявате, че искате да депозирате средства в Palms Bet, предоставяте кода и сумата, която вече сте заявили на сайта и средствата ще бъдат прехвърлени незабавно. Имате 1 месец да извършите транзакцията.
 • Банков превод – ще ви бъде предоставена информация на коя банкова сметка да изпратите парите. Системата ще ви генерира директно разписка за плащане.
 • Банкомат – от най-близкия банкомат избирате от менюто „други услуги“ и след това „B pay”. Въведете кода на търговеца, а след това и персоналния код (и двата са вписани в менюто „банкомат“ в страницата, в която сте препратени след заявката за депозит). Последната стъпка е да потвърдите плащането. Срокът за изпълнението е 1 месец.

Депозит чрез А1

Линк за регистрация

 

Отскоро Палмс Бет въведе още един нов и лесен начин за депозиране. Той е само за потребителите на А1. Може да направите депозит в Palms Bet, който след това ще ви бъде приспаднат към телефонната сметка, която получавате.

На картинката може да видите последователно стъпките, за да извършите депозит, ако сте клиент на А1. Най-важното, което трябва да знаете, е, че

 • Палмс Бет предлага 3 суми за депозит чрез А1 – 10, 20 и 30 лева (трябва да изберете една от тях)
 • Трябва да въведете телефонния си номер при депозита
 • След това ще получите код на посочения от вас телефонен номер, който след въвеждането му, ще генерира депозита ви в букмейкъра

Депозит със Skrill

Най-лесният метод за депозит, но за съжаление при захранване на сметката със Skrill не можете да активирате началния бонус. От страницата с разплащателни средства изберете Skrill, сумата, която искате да депозирате, и натиснете бутона „Продължи“.

Сайтът ще ви прехвърли към страница, на която да влезете в профила си в онлайн портфейла и да потвърдите плащането. Минималната сума е 10 лева.

Депозит с EasyPay

Отлично средство, ако не разполагате нито с банкова сметка, нито с онлайн портфейл. От менюто изберете плащане с „EasyPay”, въведете желаната от вас сума и кликнете на бутона „Продължи“.

Ще получите уникален код, който трябва да предоставите в офис на EasyPay, като обясните, че става въпрос за депозит в Palms bet. Заплащате сумата и тя ще е в акаунта ви незабавно. Минималният депозит е 10 лева.

Депозит с Fast Pay

За да депозирате чрез Fast Pay единственото, което е необходимо да направите, е да посочите Вашето ЕГН в най-близката каса и да изберете желаната от Вас сума за депозит.

Депозит с Cashterminal

Друг удачен метод за хора без дебитни карти или интернет портфейл, като единственият минус е, че по този начин не могат да се теглят средства (за разлика от EasyPay). Tерминалите са разположени в цялата страна и са общо 1600 (най-голям брой има в София, Пловдив и Варна), като са разположени на удобни места в големите градове.

 

Линк за регистрация

 

Изберете удобна за вас локация и от менюто на машината изберете иконката на Palms bet. Въвеждате своето потребителско име, както и сумата, която искате да депозирате. След това вкарвате банкнотите в машината и изчаквате обработката на транзакцията, както и касовата бележка.

Препоръчително е да изчакате терминалът да издаде касовия бон за внесената сума, тъй като той е вашата застраховка, ако по някаква причина парите не са преведени на вашата сметка в близките минути.

Бележката е доказателство за осъществената транзакция и с нея може да докажете депозита си. Обикновено сумата е на сметката ви до няколко минути, но ако това не е така, свържете се с оператор от „Чат на Живо“. Минималната сума за депозит е 10 лева.

Депозит с банков трансфер

Малко предпочитан метод заради бавното достигане на средства (от 1 до 2 работни дни) до сметката ви в букмейкърската къща, както и допълнителните действия, които трябва да извършите.

За да депозирате по банков път, трябва да отидете до вашата банка и да наредите плащане към Палмс бет (IBAN: BG90FINV91501016228900). В полето за референция (причина за плащането) трябва да заявите вашето потребителско име на сайта.

След като приключите операцията, трябва да се свържете с „Отдел работа с клиенти“ за повече подробности.

Депозиране през мобилна версия

Palms bet не разполага с мобилно приложение, така че няма почти никаква разлика между депозит през мобилно устройство или компютър/лаптоп. Интерфейсът през телефон обаче е малко по-приятен и удобен, така че също представлява удачен начин да реализирате депозитите си.

Представихме ви подробно всеки един от методите за депозит на сайта на Palms bet. Те са удобни и покриват потребностите на различните потребители, независимо дали за тях е по-удобно да използват дебитна карта, онлайн портфейл или плащания чрез други услуги.

 

 

Методите не отнемат почти никакво време и са лесни за реализиране от всеки потребител на предоставената платформа за онлайн залози.

Теглене на средства

Palms bet разполага с достатъчно методи за теглене. Една от разликите с депозирането е, че не може да теглите с опциите „Cashterminal” и „A1“  – тя се използва единствено за „захранване“ на игралната ви сметка. Останалите методи, с които ще се запознаете, са налични и много лесни за ползване от клиентите на българския букмейкър. Минималната сума за теглене при всички методи е 30 лева. Максималната сума зависи от метода, който ще използвате да изтеглите вашите средства.

 

Линк за регистрация

 

❗️ ВАЖНО: Няма да имате право да използвате различен метод на теглене от този, с който сте депозирали. Ако сте депозирали с „Кештерминал“ или „A1“, трябва да имате верифициран някой от останалите методи за теглене (това става, след като вече сте депозирали с всяка една от опциите, представени от българския букмейкър Palmsbet). Можете да изискате и теглене с EasyPay.

Теглене с кредитна/дебитна карта

Системата на букмейкъра поддържа няколко варианта за сигурни онлайн плащания с карти – Mastercard, Visa, Visa Electron и Maestro.

 

❗️ ВАЖНО: Някои карти от тип „Мастъркард“ и „Маестро“ не поддържат изтегляне на средства и няма да успеете да прехвърлите натрупаната сума към банковата си сметка.

Ако е невъзможно тегленето да се обработи към Вашата Карта (в случай, че тя не поддържа изплащане), средствата ще Ви бъдат изпратени чрез банков превод на името, регистрирано в сметката Ви в Palmsbet. като за целта ще трябва да бъде предоставен документ (удостоверение за IBAN като името, регистрирано по Вашата банкова сметка, трябва да съвпада с името, регистрирано по Вашата сметка в Palmsbet). След което ще бъдете помолени да въведете Вашите банкови детайли, когато изберете опцията Теглене.

След обработване на заявката обикновено сумата се превежда по сметката ви в срок от 48 часа, въпреки че в сайта е заложен период от 3 до 5 работни дни.

 

Линк за регистрация

Теглене със Skrill

При откриването на онлайн букмейкъра тази опция не беше налична, но вече можете и да депозирате, и да теглите средства с популярния онлайн портфейл. Особено удобно е за хора, които освен че оперират често с пари онлайн, имат и пластика „Скрил“, с която могат да изтеглят средствата си в момента, в който са ги получили.

Изберете този метод от страницата с методи за изплащане, а след това въведете сумата. На следващата страница ще трябва да потвърдите трансфера, като е възможно да бъдете прехвърлени към сметката ви в „Skrill”. Не забравяйте – името и имейлът, които използвате в Скрил, трябва да отговарят на тези, с които сте регистрирани в Palms Bet.

Минималната сума на теглене е 30 лева, а максималната – 5 000 лева. Срокът, в който средствата ще постъпят в сметката ви, е 24 часа. Такса за теглене от страна букмейкъра няма.

Теглене чрез EasyPay

Изключително лесен метод за теглене, особено ако нямате банкова сметка и предпочитате да разполагате с парите си в най-скоро време. Самата операция е малко по-дълга, заради посещението на офис на компанията, но това е единственият минус.

Изберете тази опция от платежните методи, въведете сумата и кликнете бутона „продължи“. Когато заявката ви бъде обработена (обикновено отнема до час), трябва да получите имейл с потвърждение, че заявката ви е обработена. След това от всеки офис на EasyPay можете да вземете средствата си, като трябва да се легитимирате с лична карта, за да докажете, че акаунтът е ваш.

При разговора с оператор на компанията кажете, че сте заявили теглене от Palms Bet. Минималната сума за теглене е 30 лева, а максималната – 5 000 лева. В момента, в който заявката ви е одобрена, може да вземете парите си от всеки офис на компанията. Такса от страна на букмейкъра за теглене няма.

 

Линк за регистрация

Теглене чрез Fast Pay

Операцията е идентична с тази при тегленето от Изи Пей. Заявените средства (след одобряване на заявката Ви) може да получите веднага на всяка една каса на FastPay. На касата ще трябва да удостоверите, че Вие сте собственик на сметката. Този метод също не е за подценяване, тъй като на практика може да вземете парите си веднага на каса и да разполагате с тях в наличност. Минималното теглене е 30 лева, а максималното 4999 лева.

Теглене с банков трансфер

Рядко препоръчваме този метод за теглене, защото към сметката имам няколко карти, а и “Skrill” е също толкова лесен метод. Въпреки това, ако се наложи, може да използвате „Банков трансфер“, който все пак дава един по-сериозен бонус – може да изтеглите до 10 хиляди лева.

При заявка за теглене от ваша страна, изберете „банков трансфер“ и ще се открият няколко полета за попълване – Банка (името на банката, която ползвате), Име на притежател (трябва да е ваша сметката, следователно пишете вашето име).

В зависиммост от банката, която ползвате, ще трябва да представите или SWIFT код (уникалния код на банката, който може да намерите на сайта на банковата институция) и IBAN (номерът на сметката ви), или Банков код и Номер на банковата сметка (същата концепция, но някои банки използват тези названия). Въвеждате сумата и потвърждавате трансфера.

Минималната сума за теглене е 30 лева, а периодът за извършване на транзакцията – до 5 работни дни. Такса от страна на букмейкъра за теглене няма.

Теглене с Epay.bg

Български онлайн портфейл, който също е удобен за ползване. Единствено трябва да изберете тази опция за теглене, да въведете имейла, с който сте регистриран в системата (трябва да е същият, с който сте регистриран в Palms Bet), въвеждате сумата и след това „продължете“.

Може да се наложи да потвърдите трансфера, като влезете в сметката си в epay.bg. След одобрението на заявката, сумата ще ви бъде преведена моментално.

Минусът на този метод е, че самата българска компания има определен лимит на транзакциите в зависимост от нивото на потребител, което имате в тяхната система. Иначе минималната сума за теглене е 30 лева, а максималната – 5000 лева. Такса от страна на букмейкъра за теглене няма.

Теглене през мобилната версия

Palms bet не разполага с мобилна версия, но изгледът на сайта през телефон е по-приятен от този през компютър. Начинът, по който можете да теглите средства, е идентичен, като единствената разлика е начинът, по който стигате до секцията с разплащателните методи. Просто кликнете бутона „меню“ вляво, Изберете „теглене“ и си изберете разплащателния начин, който искате да ползвате.

 

Депозит Теглене
Сума Време Комисиона Сума Време Комисиона
от 10 до 10000 незабавно 0% от 30 до 10000 3-5 дни [1] 0%
от 10 до 10000 незабавно 0% от 30 до 10000 3-5 дни [1] 0%
от 10 до 10000 незабавно 0% от 30 до 5000 незабавно 0%
Разшири всичко (9)

Palms Bet мобилно приложение

⚙️ Наличие на раздели и приложения

Web
Mac
Спортни продукти
Спорт
eSports
Виртуален спорт
Тотализатор
Мачове на живо
Мач център
Казино
Ротативки
Казино
Казино на живо
Игри с умения (skill games)
Бинго
Игри
Услуги
Регистрация
Депозит
Чат на живо
- Българска версия - Мобилна версия

Ревю на Palms Bet

4/5
Стефан Ралчев
Главен редактор

Palms Bet е иновативна букмейкърска къща, появила се на пазара през 2018-та година. Основателите й успешно комбинират казино игри и спортни залози, за да удовлетворят изискванията и на най-претенциозните клиенти. Сайтът е продукт на “Телематик Интерактив България” – собственик на платформата за онлайн казино eCasino.bg, чиято дейност бе преустановена и прехвърлена изцяло на адрес palmsbet.com.

Компанията оптимизира сайта си и представи нова визия на мобилната и декстоп версии на Палмс Бет.

Регистрация и вход в Palms Bet online: www.palmsbet.com


Спортни залози в Palms bet

Макар че отскоро е в бранша, букмейкърът изобилства от предложения в категория “спорт”. Компанията залага на строго индивидуален дизайн, отличаващ се от останалите брандове на пазара. Структурата внася максимално улеснение сред любителите на спортните залози. Предоставя бърз достъп до желаните пазари, без да се губи време в лутане и търсене на избраните събития.

Линк за регистрация

Спортовете са разделени в странично меню, от което имате възможност да селектирате конкретното състезание. Друг положителен фактор е наличието на табове, филтриращи събитията, спрямо датата и часа им на стартиране. По този начин имате достъп до срещите от текущия ден, стартиращите в следващия час и т.н.

Характеристики на Palms Bet

💰 Минимален залог 0,50 лева/0,25 евро
🎁 Начален бонус Palms Bet 100% до 200 лв.
💵 Минимален депозит 10 лева
☝ Макс. брой залози във фиш 20
💰 Максимална печалба 100 000 лв (без залога, за 24 часа)

Коефициентите биват предоставени в десетичен вид за улеснение на родните потребители. Системата търпи постоянни актуализации, включващи добавяне на нови пазари, увеличаване на ставките и обновяване на текущите функционалности.

Най-разнообразни са предложенията в раздел “футбол”, като всяко събитие получава висок брой опции за игра. Освен стандартни залози, като краен изход, първо/краен, брой голове (под/над), четност, биват включени и комбинации, специални пазари и друг вид атрактивни оферти за футболните фенове.

Останалите спортове също получават вълнуващи предложения, като се следва тенденцията – колкото по-популярна е дадена дисциплина, толкова е и по-разнообразна. От Палмс бет се изисква повишаване на ставките за дадени пазари и добавяне на залози за статистически показатели, като корнери и картони.

Съвсем отскоро компанията обнови дизайна на секция „Спорт“. Новите нюанси на синьото придават на сайта доста по-модерен и завършен вид, като подредбата на менюто и събитията остават все така функционални.

palms bet изглеж

❓ Има ли eSports залози в Palms bet?

Да, всички актуални събития ще откриете в спортния раздел. Налични са предложения за CS, Dota, LOL и още няколко популярни електронни игри.

Залози на живо

Разделът “на живо” е достъпен от главното меню. Дизайнът е леко променен, спрямо секцията с предварителни залози, но структурата остава идентична. В лявата странична лента са разположени текущите събития, като биват подредени по спорт. Най-отгоре са футболът и тенисът, следвани плътно от баскетбол, волейбол и хокей на лед. Почти всички срещи, публикувани предварително, биват налични и за залози на живо в Palms bet. Това е добра новина за хората, които изпитват колебания в своя избор и се нуждаят от поправителен залог.

Линк за регистрация

Няма особени ограничения в лигите и първенствата. Всички европейски шампионати и висшите дивизии в останалите световни надпревари са включени към този раздел.

Palmsbet не предлага визуализация на срещите в интерактивен вариант, но включва статистика за всяка една среща. Към футболните сблъсъци биват отбелязани корнерите, картоните, отсъдените дузпи и текущият резултат. На този етап няма пряко излъчване на мачове.

палмс бет на живо

Специални

В секцията за специални залози можете да намерите такива за „Дуели“ , брой пасове, тъчове, фалове и други. Секцията се обновява през определен период от време. Тя е базирана на потребителското предпочитане. Тя се намира в дясната част на екрана ви, когато влезете в секция „Спорт“.

❗️ ВАЖНО: Възможно е тази секция не винаги да е налична.

Палмс бет специални залози

Джакпот

Palms Bet предлага Спортен джакпот от 500 000 лв., ако познаете 15 футболни срещи (подобно на Супер джакпота на Еврофутбол). Залогът е 1 лв. като има възможност за правене на системи.

❗️ ВАЖНО: Джакпотът не винаги е наличен.

палмс бет спортен джакпот

Нов Cash Ball Джакпот

В началото на 2021 година Палмс Бет стартира уникална новост, която е изцяло нов продукт в геймблинг сферата и към този момент е наличен само и единствено в този букмейкър. Става въпрос за Cash Ball джакпот. Той е с 3 натрупващи се нива и може да го намерите в Секция Спорт. Важат само залози, направени с реални средства. Всяко едно от нивата, може да бъде спечелено, при минимален залог от 5 лв. Колкото по-висок залог направите, толкова по-вероятно е да се влезе в бонус екрана. А в него има 30 златни медала, между които играчът прави своя избор. Ако на избраната плочка има символ, който отговаря на едно от джакпот нивата, символът се премества в горната част на екрана, където е изписано името на съответното джакпот ниво. При събиране на 4 плочки с еднакви символи, играчът печели съответното ниво на джакпота и бонус екранът се затваря.

palms bet cash ball

Палмс Бет cash ball

 


Функционалности

Кешаутът бива наричан в Palms bet – “затвори залог”. Опция, позволяваща контрол над активните селекции. Ако сте променили мнението си или в хода на срещата сте осъзнали своите грешки, имате възможност за прекратяване на залозите. Независимо, дали талонът ви се движи по план или не, вие може да го прекратите. По този начин си осигурявате предварителни печалби или свеждате до минимум евентуалните загуби. Кеш аут функцията вече е налична и при мобилна версия.

Линк за регистрация

❓ Как да направя кешаут?

Изберете таба, намиращ се в полето с фишове. Ако имате активни маркети, достъпни за затваряне, ще бъде изписана предложената сума. Може да я приемете, като кликнете върху нея.

Palms Bet Mobile – мобилна версия на сайта

Мултифункционална мобилна версия, адаптирана за различни операционни системи. Независимо от вида на вашия телефон или таблет, ще получите достъп до желаните услуги на букмейкъра. Версията се зарежда автоматично щом установи вход през мобилно устройство.

Palms Bet Мобилно приложение

Тя е с responsive дизайн, което запазва максималната й резолюция, без да се влияе от размера на дисплея. Всички функции, налични в десктоп приложението, са включени и тук. Като недостатък, може да изтъкнем липсата на мобилно приложение, но нищо чудно такава да бъде разработена скоро.

От компанията обаче обновяват почти постоянно изгледа на сайта на мобилна версия и отскоро тя е още по-модерна и с подходящите стилизирани цветове. Интерфейсът изглежда много удобен за ползване, като бяха направени положителни промени в секциите „Спорт“ и „На Живо“.

palms bet mobile


Други предложения от Палмс бет

Спортните залози не са единственият продукт в портфолиото на родната компания. Както споменахме по-горе, “Телематик Интерактив” стартира своята дейност, като оператор на казино игри. Все още са силен фактор на този фронт, като продължават да надграждат и разнообразяват раздела “Казино”. До 2018 година това е тяхната основна дейност.

Линк за регистрация

Казино Palms Bet

Palms Bet казино е рекордьор по слот игри. Електронните предложения, дело на CT Gaming, EGT и Amatic, се превръщат в любима дестинация за родните казино играчи. Налични са слотове с различен брой линии, минимални залози и т.н. Може да играете както с реални средства, така и с виртуални. Вторите са препоръчителен вариант за потребители, тепърва навлизащи в света на развлекателните игри.

❓ Има ли джакпоти в Palms bet?

Разбира се, няма да е истинско казино, ако няма растящи джакпоти. Натрупаните суми може да следите в реално време, като посетите секция “Казино”.

палмс бет казино

❓ Има ли рулетка в Palms bet?

Да, тази игра е налична в раздел “Казино на живо”. Може да участвате с минимален залог от 0,50 лв., а максималната граница достига 5000 лв. Платформата за лайв рулетка е разработена от софтуерната компания Ezugi.

Линк за регистрация

❓ Има ли блекджек в Palms bet?

Разбира се, блекджек на живо е любима игра на залагащите в Палмс бет.

 • Минималният залог е 1 – 1000 лв.
 • Максималният залог е 100 – 10 000 лв.

Казино на живо

Онлайн платформа, предоставяща директен достъп на играчите до най-популярните игри в реално време. Тегленията се управляват от професионални крупиета, а картината се излъчва, посредством плейър и камера в реално време. Няма забавяне между системата и действията на дилъра. Талоните се обработват на мига, а печалбите се изплащат мигновено.

Налични са маси с различен минимален праг, а актуалните лайв игри са блекджек, рулетка, бакара и Холд’ем покер.

Палмс Бет Казино на живо

❓ Има ли лотария в Palms bet?

Не, компанията никога не е предлагала подобна услуга.

❓ Има ли виртуални спортове в Palms bet?

Да.

Бинго с Нарастващ Джакпот в Palms Bet

Palms Bet стартира още една новост в Казино секцията – (Бинго) и играта „Bingo Best“. Играта може да се играе на 4 талона, като играта разполага  и с нарастващ джакпот от 12 500 лв. Всеки талон има 15 неповтарящи се числа в диапазона от 1 до 90. От тях ще бъдат изтеглени 30 числа. Ако изтегленото число участва в някой от талоните, то се отбелязва по съответния начин. След като са изтеглени 30-те числа, на екрана се отбелязват всички печалби от всеки талон, които имат поне по едно различаващо се число.

palms bet bg

палмс казино

Линк за регистрация


Блокиране на акаунта

Palms bet не допуска своеволия и следи стриктно за спазването на правилата. При установяване на съмнителни залози или опити за минипулиране на системата, акаунтът бива лимитиран, а като крайна санкция, се използва блокирането на юзъра до сайта. Букмейкърът не винаги изпраща предварителни уведомления.

Ако сте получили наказание без основателни причини, се свържете с представители на компанията, като използвате упоменатите по-горе начини за контакт.

❓ Как се развива Palms bet?

Рано е да се определи нивото на развитие на букмейкъра, тъй като не е навлязъл масово сред спортните привърженици. Маркетинг отделът работи в правилната насока, а популяризирането, посредством афилиейт програма, е признак за успешен бизнес модел, което ще даде резултат съвсем скоро.


Лоялна програма

Лоялната програма на Palms Bet е единствената по рода си в България. Ще я намерите в сайта на букмейкъра, но Палмсбет, а тук ще ви дадем синтезирана информация относно тази оферта. Разбира се, първо трябва да се регистрирате в платформата на Palmsbet. Не забравяйте, че след като се регистрирате, имате на разположение Начален Бонус до 100% до 200 лева в Секция Спорт, както и ексклузивен увеличен Начален Бонус до 100% до 110 лева в секция Казино. Увеличеният бонус в казиното е за клиентите на Букмейкър Рейтинги, които направят своята Palms Bet регистрация през нашия сайт – Букмейкър Рейтинги. Традиционният бонус – без регистрацията през нашия сайт е в размер на само 100% до 100 лева.

Лоялната програма на компанията може да ви донесе страхотни награди всеки месец. Докато играете на различните игри (в това число и казино игри в palms bet казино) получавате конкретен брой точки. Те са два вида – бонус и статус точки. Всеки продукт на Палмсбет ще ви донесе различен брой точки за всеки заложен лев.

Когато трупате точки и съберете минимално количество точки вече имате право да купувате ваучери. Ваучерът ви носи бонус, като той зависи от вашето ниво. Цената на един ваучер е 500 точки и може да ви донесе Безплатни игри, Бонус Безплатен Залог или определена Бонус сума. Трябва да знаете, че натрупаните точки през настоящия месец се прехвърлят и през следващия месец.

❗️Например: Ако сте ниво Diamond в сайта на букмейкъра и имате 1 ваучер – с него може да получите 100 безплатни игри; 10 лева Безплатен залог или 10 лева бонус.

Условия за наградите

За да може да изтеглите сумите от наградата, трябва първо да изпълните следните условия

 • Безплатни игри – стойността на една безплатна игра е на минимална сума на максималния брой линии на посочените игри. Имате 7 дни да реализирате бонуса.
 • Безплатен залог – печалбите с безплатния залог ще бъдат начислени като се приспадне стойността на безплатния залог от получената печалба от него. Имате 30 дни от получаването на бонуса. Безплатният залог ще бъдат изтеглени от баланса на игралния профил.
 • Бонус сума – бонус сумата трябва да бъде превъртяна 5 пъти на продукт по ваш избор (без значение дали спортни залози, залози на живо, виртуални спортове, слот игри, игри на маса и т.н.)

Препоръчай приятел

Още една червена точка за Palms bet. Идеята на бонуса на palms bet е да печелите дори без да залагате, а именно – да препоръчате ваш приятел, който да се регистрира и да депозира в акаунта си. Тогав вие получавате  автоматично Бонус в размер на 20% от стойността на неговия първи депозит – до 50 лева. Единственото, което вашият приятел трябва да направи, е при регистрацията да попълни в съответното поле вашето потребителско име.

 ❗️ Например: Ако вашият приятел депозира 100 лева, вие веднага получавате 20 лева Бонус, които може спокойно да използвате за залози в Palms Bet.

Имайте предвид, че може да доведете неограничен брой клиенти. Колкото повече, толкова повече бонуси може да взимате от тях, когато те осъществят първия си депозит в Палмс Бет.

Единствените правила и условия, които трябва да изпълните, за да може да заявите теглене от palms bet в сметката си, е да разиграете 20 пъти стойността на бонуса.


Palms bet казина в България

Както вече знаете, Palmsbet.com е собственост на Телематик Интерактив България.  Вероятно си спомняте, че в началото на своето съществуване компанията носеше наименованието ecasino, но след това бе ребрандирана на Palms Bet.

Централен офис

Адресът на централния офис на компанията е гр. София, район Илинден, ул. „Кукуш“ № 7.

Стратегията на компанията е освен да развива спортни залози и казино да бъде един от лидерите на пазара и при физическите обекти – игрални зали и казина. Ето и повече информация за всички зали на Palms bet в България:

София:
бул. Владимир Вазов 9, телефон: 0885980538
ул. Царибродска 73 , тел: 0884 130 767
бул. Витоша 121 , тел: 0882 127 584
Жк Люлин, бл. 821, вх. А, тел: 0882 171 070
бул. Мадрид 38, тел: 0884 140 330
Жк Левски, ул. Поп Груйо 88А, тел: 0884 123 634
ул. Ал. Пушкин 5, тел: 0884 147 711
бул. Владимир Вазов 9, 088 7 122 868

Пловдив:
ж.к. Тракия, бл. 46, тел: 0882 356 540

Плевен:
х-л Ростов, ул. Цар Борис III 2, тел: 0882 653 552
бул. Данаил Попов 12, тел: 0882 653 552

Кърджали:
бул. Христо Ботев №96, тел: 036 158 311

Велико Търново:
Бул. България №40, тел: 0884008071

Русе:
ул.Борисова 124, тел: 0886 844 030
ул. Петко Д. Петков 7, тел: 0882 870 850

Варна:

бул. Владислав Варненчик 186, тел: 088 9 436 745
бул. Цар Освободител 109А, тел: 0882 656 044

Бургас
ул.Цар Петър 13-15, тел: 0898 526 909

Велинград:

ул. Отец Паисий 2А, тел: 0882/387 266


Заключение

Palms Bet е български букмейкър, който предлага залози на Спорт и Казино. Компанията предлага на своите клиенти секция Живо Казино, възможност за залози на Виртуални и Електронни спортове. Палмс Бет предлага Бонус Спорт в размер на 100% до 200 лева и Начален Бонус Казино в размер на 100% до 110 лева (увеличен ексклузивно за клиентите на Букмейкър Рейтинги). 

Палмс Бет, който е един от основните спонсори на футболния Левски, добавя в своята платформа изключително разнообразие от бонуси и промоции, сред които Увеличен Бонус Презареждане, Бонус Препоръчай приятел, Безплатна игра с прогнози с награден фонд 10 000 лева, единствен по рода си натрупващ се Бинго Джакпот, Cash Ball Джакпот с 3 натрупващи се нива, Прогресивен CTG Джакпот на три нива. 

Компанията предлага изключително лесни и популярни начини за депозит на пари във вашата сметка. Най-бързите са чрез EasyPay, FastPay, Кештерминал, със сметка на А1 (ако сте клиент на А1), както и чрез ePay, дебитна/кредитна карта, Скрил и Банков трансфер.


Palms Bet алтернативи

Efbet – български букмейкър, който е един от основните букмейкъри в страната и лидер на пазара. Компанията предлага залози на Спорт, Казино, Казино на Живо, както и възможности за залози на Виртуални спортове (футбол, тенис, баскетбол, надбягвания с коне и кучета), Електронни спортове и други. Ефбет притежава над 50 физически обекти – казина, игрални зали и спортни барове. Началният Бонус Спорт на efbet е 100% до 200 лева, а Началният Казино Бонус е в размер на 200% до 1000 лева.

ВХОД в Efbet

Winbet – български букмейкър, който е един от лидерите на пазара и е сред най-добрите, предлагайки възможност за залози на Спорт и Казино. Компанията дава възможност на своите клиенти да играят Казино на Живо с реални крупиета, както и да залагат на Електронни и Виртуални спортове (футбол, бейзбол, тенис, моторни спортове, баскетбол, надбягвания с коне и гонки с кучета). Уинбет предлага Начален Бонус Спорт в размер на 200% до 200 лева, Начален Казино Бонус на стойност 200% до 1000 лева и Начален Бонус в секция Казино На Живо (200% до 200 лева).

ВХОД в Winbet

Bwin – един от най-популярните букмейкъри в световен мащаб. За България биуин предлага залози на Спорт, Казино и Казино на Живо. Отличава се с перфектния си Покер раздел и многообразие от турнири с огромни джакпоти. Началният Бонус Спорт на Bwin е в размер на 100% до 222 лева, в Секция Покер стартовият Бонус е 100% до 400 лева. Има и Начален Покер Бонус на стойност 100% до 200 лева. Брандът предлага три различни приложения за вашите мобилни устройства.

ВХОД в Bwin

Виж повече Затвори
Характеристики на букмейкъра
Надеждност
4/5
Пазари преди мач
4/5
Пазари на живо
4/5
Коефициенти
4/5
Удобство на плащане
4/5
Поддръжка
5/5
Бонуси и промоции
4/5
Технологичност
4/5

ℹ️ Palms Bet Контакти и Информация

Palms Bet
България гр. София, район Илинден, ул. „Кукуш“ № 7
Заявете позвъняване на сайта
Неизвестен
2014
Неизвестен

🧾 Лицензи

📩 Поддръжка и обслужване на клиенти

При възникнали въпроси или проблеми, може да се обърнете към служителите на Палмс бет.

Вижте контакти на Palms Bet:

 • За бърза връзка използвайте чата на живо, намиращ се във фуутъра на сайта. Разкажете за своите премеждия в Palms bet и член на екипа ще ви удостои с нужното внимание.
 • Друг алтернативен метод е имейла. Запитвания може да изпращате на [email protected]
 • Ако имате въпроси, относно партньорската програма, се свържете с афилиейт мениджър на [email protected]
 • Телефонен номер: нужна е предварителна заявка за сайта
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
~1-4 часа
Компетентност
Учтивост
Време за отговор
Чат на живо
~1-5 мин

💵 Валути

Български лев

💬 Въпроси от потребители

Въпроси от потребители на БР Нов съм

Как да си верифицирам акаунта в Palms Bet?

Как да си верифицирам акаунта в Palms Bet?

1
10.02.2021 09:35
Въпроси от потребители на БР Нов съм

В Palmsbet мога ли да депозирам с EasyPay?

В Palmsbet мога ли да депозирам от изипей?

1
02.02.2021 08:51

🌍 Езици на сайта

АнглийскиАнглийски
БългарскиБългарски
ТурскиТурски

🔙 История на рейтинг

12.09.2019
Рейтинг Palms Bet повишен от 3 до 4
23.05.2019
Рейтинг Palms Bet понижен от 4 до 3
10.09.2018
Букмейкърът Palms Bet е добавен в ревюта

❓ FAQ / Често задавани въпроси

❓ Как да се регистрирам в Palms bet?

Вижте видео с инструкции за регистрация в Palms Bet

Отворете регистрационния формуляр в сайта Palms Bet, като използвате бутона “Регистрация”, поставен в горния десен ъгъл. Нужно е да преминете общо 6 стъпки преди да финализирате участието си в букмейкъра.

Палмсбет регистрация

В първия етап ще ви бъдат изискани основни данни за профила, а след това идва и най-съществената част – въвеждане на лична информация. Тя трябва да е коректна и да отговаря изцяло на тази, описана в документите ви за самоличност.

❓ Предлага ли Palms bet бонус лоялност? Как да го изискам?

Palms Bet разполага с „Лоялна програма“, с която трупате точки и печелите награди. Играейки в игрите в сайта, вие печелите точки, които могат да се обменят за определен тип ваучери.

❓ Предлага ли Palms bet бонус без депозит за спортни/футболни залози?

Текущо Palms Bet не предоставя актуални бонуси без депозит. Единственият начин е да препоръчате букмейкъра на приятел, който да въведе вашето име при регистрацията си. Тогава е получите 20% от депозитите им като бонуси до максимум 50 лева на депозит.

❓ Как да верифицирам акаунта си?

 1. Влезте в своя профил.
 2. Изберете “Верификация”.
 3. Прикачете цветни снимки, като се съобразите с описаните условия за идентифициране.

❓ Мога ли да се верифицирам само с лична карта/шофьорска книжка/1 документ?

Да, не се нуждаете от прикачване на всички видове документи. Достатъчно е да предоставите за разглеждане лична карта или шофьорска книжка. Информацията, описана в съответните документи, е напълно достатъчна за Палмс бет, за да удостовери самоличността ви и вашата възраст.

❓ Безопасно ли е да си давам личните данни и документи?

Разбира се, няма поводи за притеснение. Palms bet разполага със свидетелство за съхранение на лични данни, предоставено от държавната комисия.

Коментари (2)
 • IM

  Добър ден опитвам се да си направя регистрация в сайта въвеждам всички данни но не пуска да си направя регистрация каква е причината .Благодаря

  • Пробвайте да направите регистрацията през друг браузър! Вижте дали правилно сте въвели всички ваши лични данни. ВАЖНО – някъде може да има тикче, което да маркирате (например, че се съгласявате с условията) и да сте го пропуснали. Ако имате предишна регистрация в сайта – също няма да ви допусне да направите нова. Ако все още имате проблем, пратете ни имейл, за да го разрешим. Успех

Оценка на БР 4/5
Бонус 200 лева
Вход / Регистрация
За съжаление не можем да ви препоръчаме «»
Пренасочваме ви към
които предлагат по-добри възможности и разглеждат жалбите (ако има такива) от нашите играчи
Вход / Регистрация