Как да взема бонуса на Palms Bet?

Стефан Ралчев

Съдържание

Palms bet се утвърди в последната година като отлична алтернатива на големите букмейкъри, които имат сериозна преднина в развитието си към настоящия момент, тъй като „Палмите“ стартираха онлайн платформата си преди малко повече от година.

С отлични коефициенти и примамливи бонуси букмейкърът печели все повече потребители, а неминуемо увеличеният наскоро бонус първи депозит за СПОРТ (100% до 200 лева) е един от най-добрите, които се предлагат на пазара в момента. А тъй като Букмейкър Рейтинги е партньор на Palms bet, при регистрация през нашия сайт, бонусът Ви ще е в размер на 100% (до 220 лева).

Рейтинг 4/5 Оценка на играчите 2.3/5

Бонус 220 лева Exclusive

Бърз депозит чрез Cashterminal

До 12% cashback

500 000 лв. джакпот

В тази статия ще ви запознаем с това как да изискате началния бонус на Palms bet, както и с условията за превъртане на промоцията, които трябва да изпълните, за да може да изтеглите средствата си.

Завършване на регистрацията

Разбира се, за да може да се възползвате от промоцията, трябва да имате открита сметка в сайта на компанията (Виж: Как да се регистрирам в Палмс бет?). Процесът отнема не повече от 2-3 минути – въведете личните си данни, създавате профила си и след това акаунтът ви е свободен за депозит.

Можете да депозирате по следните начини: кредитна/дебитна карта, Epay.bg, EasyPay, Cashterminal или Банков трансфер. Офертата 100% бонус първи депозит НЕ ВАЖИ, ако направите депозит със Skrill.

Най-лесният начин и до момента остава с дебитна карта, тъй като при процеса по верификация ще изпратите снимки на картата си и след това няма да имате никакви проблеми с депозити и тегления.

Верифициране на сметката

За да депозирате и да се възползвате от бонуса, не е необходимо да имате верифицирана сметка, но когато настъпи моментът да изтеглите парите си, ще трябва да преминете през този процес. Трябва да качите на сайта снимка на лична карта и от двете страни, както и на дебитната карта, с която ще депозирате и теглите вашите пари.

24 часа след като направите това, ще имате напълно верифицирана сметка. Не отлагайте този процес – колкото по-бързо го приключите, толкова по-бързо ще забравите за него.

Изискване на началния бонус

Изберете опцията „депозит“ във вашия акаунт и ще бъдете пренасочени към страница, която предлага различни оферти за депозиране. Скролнете надолу и ще видите офертата „100% до 200 лева Бонус Спорт“. Кликнете приеми и ще бъдете насочени към следващата страница, на която ще осъществите депозита си.

Бонус спорт от palms bet

Максималната сума на бонуса е 200 лева. Ако депозирате 100 лв., ще получите 100 лв. в кредити за залози. Ако депозитът ви е на стойност над 200 лв (например 300 лв), ще вземете максималната сума на бонуса (200 лв.).

Превъртане

За да можете да изтеглите бонуса и евентуалните печалби, трябва да изпълните условията за разиграване на бонуса в определения в условията срок.

Депозит: 200 лева

Бонус: 200 лева

Сума на превъртане: 2000 лева

Ето и условията, които трябва да изпълните за успешното усвояване на офертата:

-Офертата е валидна само за секция „Спорт“, както и за нови клиенти, които нямат други акаунти на сайта.

-Бонусът ще бъде преведен на сметката ви под формата на „безплатен залог“

-С безплатния залог може да правите залози, като сумата, заложена от вас, ще бъде удържана от компанията в случай, че залогът ви е печеливш. Пример: Поставяте безплатен залог от 5 лева на 5 коефициент. Ако залогът е печеливш, ще вземете 20 лева (сумата след удръжката на безплатния залог).

-Трябва да превъртите 5 пъти сумата на депозита + бонуса. Пример: Депозирате 100 лева и бонусът ви е 100 лева – следователно трябва да направите залози за 1000 лева (200*5), за да разполагате свободно с парите си.

-Докато не изпълните условията по превъртане, средствата в сметката ви ще бъдат „заключени“ и няма да имате право да ги изтеглите.

-Няма ограничение в коефициентите, които можете да използвате.

-Нямате право да играете едно събитие повече от един път, независимо дали е в различни колонки, различен пазар, различен залог или различен коефициент. Ако нарушите това правило, възможно е сумата на бонуса, както и потенциални печалби, да ви бъдат отнети. Отговорността за спазването на правилото е изцяло на потребителя.

-Само губещи или печеливши залози се зачитат към условията за разиграване на бонуса. Ако използвате опцията „кеш-аут“, залогът няма да се брои към превъртането на бонуса.

-При наличието на кеш (изтегляема) сума и активен начален бонус едновременно, клиента ще играе първо с кеш (изтегляемата) сума.

-Бонусът важи 30 дни – ако в този диапазон не бъдат изпълнени условията по превъртане, бонусът и печалбите от него ще бъдат загубени.

Офертата „начален бонус“ НЕ ВАЖИ за депозит със Skrill.

Ако изпълните условията преди крайни срок, средствата ще бъдат отключени и ще може да извършите теглене, ако желаете.

Това са основните стъпки за превъртането на бонус начален депозит на Palms bet. След като приключите тази оферта, можете да изтеглите средствата си с метода, с който сте депозирал, както и с EasyPay или Банков трансфер.

Също така, след като сте използвали офертата за първи депозит, можете да се възползвате и от останалите промоции при депозит на Palms bet.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0