до 200 лв начален

бонус спорт

Вземи бонус

Сравняване на букмейкъри

Тук можете да видите статии със сравнения и сравнителни анализи между водещите букмейкъри в света от експертите на Букмейкър Рейтинги.
избрана статия

Palms Bet или Efbet?

В тази статия се постарахме да съберем на едно място приликите и разликите между Ефбет и Палмс Бет – два от водещите български букмейкъра. Разгледахме някои от най-важните точки на компаниите, така че да имате най-ясната представа, когато избирате един от двата букмейкъра.
избрана статия

Betwinner или MELbet

Голяма част от хората, обичащи да залагат, са често пред дилема кой букмейкър да изберат. Ако нямате достатъчно време да прочетете подробните ревюта на всяко буки, ние направихме кратко сравнение на най-важните функции, за да се ориентирате по-лесно. И така MELbet или Betwinner?
избрана статия

Bet365 или Bwin?

Bet365 и Bwin безспорно са два от гигантите на букмейкърския пазар в световен мащаб. За това говорят доста конкретни факти, които показват силата на брандовете в света на залозите. Компанията Бет365 е основана през 2000 година в Англия, докато БиУин стартира своята дейност три години по-рано – през 1997 година във Виена (Австрия). С тази статия ще се опитам да ви улесня, ако се колебаете кой от двата букмейкъра да изберете. Ще разгледам важни критерии, които всеки любител на залозите забелязва на пръв поглед. Ще се впуснем обаче и в някои дребни детайли, които може да сте пропуснали…
избрана статия

Palms Bet или Winbet?

Въпреки че в България изглежда най-утвърдените имена сред букмейкърите са Bet365 и Efbet, поне част от разликата с лидерите на родния пазар бива заличена от все по-сериозното навлизане на други две платформи за залози на спортни събития. Това са Winbet, който е в интернет пространството от 2015 година, и Palms bet, появил се онлайн едва през 2018 година.
избрана статия

Efbet или Winbet?

Efbet и Winbet са български сайтове за залагане, които предлагат на клиентите си най-разнообразни услуги, от спортни залози до казино игри. Да си признаем изборът измежду двете платформи е труден, но ще ви дам информация за текущото им състояние, за да вземете правилното решение, отговарящо на метода ви на игра. Обърнал съм внимание на най-характерните особености при встъпването в двата букмейкъра и съм дал ценни насоки за използването на промоциите, базирани на личния ми опит в използването на тези сайтове. Надявам се, че тази статия ще даде отговор на въпроса: Кой букмейкър е по-добър – Ефбет или Уинбет?
избрана статия

Efbet или Bet365?

Efbet и Bet365 са се утвърдили като най-популярните букмейкъри с лиценз за България. Те усилено се съревновават за по-голям пазарен дял, предлагайки различни функционалности, бонуси, промоции и все повече възможности, свързани със залагането. Ако се питате, кой от двата букмейкъра е по-добър или кой е по-подходящ за вас, то написаното в тази статия със сигурност ще ви е от помощ. По-долу ще сравним двете букита по различни критерии, като ще изтъкма силните и слаби техни страни във всеки един важен аспект от отварянето на сайта до изтеглянето на печалбите ви, базирано на опита ми със тези сайтове.
Открихте грешка?Съобщете ни
За съжаление «» не е подходящ за играчи от България.
Препоръчваме ви
който предлага по-добри възможности. Пренасочваме Ви сега...
Вход / Регистрация